UAOTZYV.COM

LA Consulting / ЛА Консалтинг

Адрес Київ, бул. Лесі Українки 15а, вулиця Шовковична, 24, офис1
Метро Майдан Незалежності 0.68км
Телефон +380 (68) 749-55-53
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-16:00
Сайт www.la.co.ua
Рубрики Юридическая фирма
Оценка 4.2 55 отзывов
Похожие компании в категории
ТУР-ПАРТНЕР — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 41
Патентно-юридическая компания IPStyle — вулиця Межигірська, 61
ICF Legal Service — Музейний провулок, д. 10, офис 101—103
Аутсорсинговая компания РЕКЛОР — вулиця Січових Стрільців, 77

LA Consulting / ЛА Консалтинг отзывы

55
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлія
14 сентября 2023 в 7:47

Звернулася по допомогу в травні 2023 року. Юрист Никитський Михайло Олександрович. Справа по боргу в фінансовій компанії і вимоги сплатити шалені відсотки, що набігли за час війни (у мирний час прострочок у мене не було). Результат: з жінки з двома дітьми під час війни в країні здеруть по повній із і так невеликої зарплати. Неймовірна "подяка" за "роботу" компанії та юристам. Тепер з моєї зрп відраховувамуть по 25%, поки не погасяться ті шалені відсотки, що накрутив банк за час війни. ДЯКУЮ ВІД МЕНЕ І МОЇХ ДВОХ НЕПОВНОЛІТНІХ ДІТЕЙ ЗА НАШЕ ПРЕКРАСНЕ МАЙБУТНЄ У КРАЇНІ

Острогляд Анна
25 июня 2023 в 22:44

Дякую за допомогу з виконавчим написом! Записалася на безкоштовану консультацію, коли виконавець заблокував рахунок. Не знала що робити. Адвокат Віктор Валерійович допоміг порадою - оскаржуйте напис, оскільки він є незаконним. Так і вирішили. Внесли аванс, підписали договір. Документи наступного тижня вже були в суді Чернігова. Через пару місяців отримали довгоочікуване рішення. Позов задоволений. І я задоволена) Вже рахунки розблоковані, а виконавче закрите. Ще і судові витрати повернули. ДЯКУЮ!

Федулов Антон
12 июня 2023 в 0:10

Когда ПриматБанк подал на суд и насчитал фантастические проценты на общую сумму 50 тысяч гривен, я был в шоке и уже думал, у кого занимать деньги на погашение. НО потом решил погуглить и нашел вашу компанию. Дежурный юрист по телефону дал грамотную консультацию, даже успокоил, объяснил все подводные камни. Мне аргументы показались убедительными и я решил попробовать побороться за свои права, подписал договор и оплатил аванс. Юрист Дмитрий Александрович объяснил как ознакомиться с материалами дела и подготовил возражения на иск. После нескольких заседаний суд принял решение - отказать полностью! Когда юрист мне прислал решение из реестра я офигел. Вместо 50 тысяч долга я должен банку 0 гривен, т. е. Я вообще ничего не должен. Спасибо большое за вашу работу, вы реально меня спасли! А всем остальным от меня рекомендация - не бойтесь и боритесь за свои права!

Валентин
03 июня 2023 в 9:05

Крайне сумнівна організація. Подавали позовну заяву три рази пока суддя прийняв її до розгляду. На цьому їх діяльність і закінчилась, взяли кошти, справа в суді 1,5 року, банківськи рахунки під арештом, на дзвінки та повідомлення не відповідають. Обходить їх стороною. Про нотки сотрудника МФО не пішить, могу показати договір з вашею шахрайською організацієй.

Никита
17 апреля 2023 в 5:54

Потрібна була консультація.
У наш час важко знайти компанію чи юристів, які безкоштовно зможуть щось розповісти.
Знайшов цю компанію. Михайло Олександрович, провів аналіз та запропонував варіант вирішення моїх проблем. І найголовніше, БЕЗКОШТОВНО.
Дякую вам ще раз!

Никита Уваров
16 апреля 2023 в 0:40

Доволен работой адвокатов! Удалось сдвинуть мое дело с "мертвой точки" и договориться с МФО во внесудебном порядке про реструктуризацию долга. Отличная работа, у вас дар договариваться!

Лазько Євгенія
13 апреля 2023 в 0:02

Хочу залишити позитивний відгук про роботу юристів по проблемі виконавчого напису. Брала давно невеличкий кредит в ПУМБі, але звісна річ договору не читала. Результат - нараховані космічні проценти на сумму майже 80 тис. Грн, про що дізналася лише з виконавчого напису в податковій. Добре, що юристи знають, що з цим робити. Швидко підготовили всі матеріали до суду, подали заяву про забезпечення. Трохи пізніше отримала ухвалу про відкриття провадження №178/777/21 та про зупинення стягнення, а згодом - рішення суду. Позов задоволено!

Ніна Вікторівна
11 апреля 2023 в 9:06

Дуже допомогли зі зняттям арештів за виконавчим написом. Без цього не змогли б продати квартиру. Незважаючи на те, що суд був в Ірпіні, юристи змогли захистити інтереси дистанційно та отримати бажаний для мене результат у вигляді повної перемоги в суді. Також, що важливо, судовий збір було стягнуто з кредитора.

Остап
30 марта 2023 в 21:54

Моє питання з МФО вирішили на досудовому порядку. Грамотно склали письмове звернення, вели переговори від мого імені. В результаті - списано 80% боргу. іншу частину погасив добровільно. В той час як інші адвокати не хотіли братися взагалі, тут працюють справжні спеціалісти, які дотримуються свого слова. Рекомендую однозначно

Оксана
01 октября 2022 в 3:22

Шахраї. Після отримання грошей, не виходять на зв'язок! Підписали договір, про допомогу реструктуризації кредитів. Причому в договорі прописали пункт, що вони зобов'язуються довести діло до підписання договорів реструктуризації. Але договір ми підписали, гроші вони получили, а потім я так розумію - мене внесли в чорний список. На дзвінки не відповідають, месенджери не читають.

Feedback
20 марта 2022 в 0:01

Грамотные юристы, профессионально помогают с вычиткой наших договоров. Довольны сотрудничеством и смело рекомендуем обращаться.

Марія
11 февраля 2022 в 17:15

Це просто жах! Взяли з мене 11000 грн за послуги, казали, що спишуть мої борги в МФО і в суд не подадуть. 2 мфо подали до суду, вони взяли з мене ще 10000 грн, щоб захищати від арешту майна та рахунків. Сказали, що 100% виграють суд. Але я програла суд, в мене забрав евакуатор машину, а друге мфо погрожує квартирою. Я в розпачі, цим юристам не вірю і не знаю тепер, що з собою зроблю.

Женя
05 февраля 2022 в 16:15

3.12.2021 позвонил на номер La consulting, который заканчивается на 53. По вопросам мфо. На половине беседы трубку бросили. Я перезваниваю, не отвечают или сбрасывают. Наше сотрудничество так и не наступило.

Viktoriia
01 февраля 2022 в 15:41

Искала юридическую компанию, которая помогла бы открыть ФОП. Обратилась к юристам этой компании и хочу выразить благодарность! Объяснили все очень толково, понятным языком. Помогли правильно составить договора и подсказали, какие пункты прописать, а какие лучше не указывать. Кроме этого и цена порадовала)
Спасибо!

Dasha
25 января 2022 в 21:55

Уважаемый, Михаил Александрович, с удовольствием прикреплю договор, здесь нет прикрепления файлов. Куда отправить?

Саша
08 января 2022 в 20:39

Дякую Михайлу Олександровичу і його команді, зняли ареш з майна, а саме головне з автомобіля, загалом дали відсіч і чорному нотаріусу і приватному виконавцю, рекомендую, приємні люди і нормально докладно пояснюють не обізнаним людям, хочу добавити для всіх хто попав в якусь біду не соромтесь і не бійтесь звертатись до цієї компанії і не йдіть на поводу у шкуродерів, дасте відсіч з допомогою цих людей, то виконавці щей будуть повертати кошти які вони крадуть з ваших рахунків!

Сергій
30 декабря 2021 в 21:51

Жахлива компанія, де всім всерівно на тебе за 3 місяці ні разу недопомогли неодного корисного дійства небуло, просто взяли гроші не за шо і все, всі ці проблеми можна самим рішати, як тільки почав говорити звонити то почали і закривати, так шо вірте тільки в себе а не цим видуманим "помощнікам"

Наталія
27 декабря 2021 в 0:58

Даже дивно читати негативні відгуки тому що мені допомогли оскаржити виконавчий напис ще і судовий збір повернули. Мені казав адвокат, що через те що вони постійно виграють МФО ті пишуть негативні відгуки і замовляють антирекламу. Я була в офісі в центрі Києва біля адміністрації президента. Дуже ввічливі юристи. Мене консультував керуючий партнер, Михайло Олександрович. Вдячна дуже!

Саша
24 декабря 2021 в 3:31

Професійно та доступно надали консультацію з приводу відкритого виконавчого провадженням на підставі виконавчого напису приватного нотаріуса. Молодці Зичимо вашій компанії процвітанням та розширення

Джозеф
13 декабря 2021 в 12:17

Шарашкина кантора не ведитесь, обман чистой воды, нихера не делают,

Добавить отзыв