UAOTZYV.COM

Кухни на заказ в Киеве от производителя - Иванова Мебель / Іванова Меблі

Адрес Київ, вул. Чавдар 1. 1, оф. 1
Метро Осокорки 0.23км
Телефон +380 (96) 414-80-23
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-19:00
Сайт ivanovamebli.com.ua
Рубрики Мебельная фабрика, Магазин шкафов, Мебельная фурнитура, Переоборудование кухни
Оценка 4.5 53 отзыва
Похожие компании в категории
Кухни на заказ Алька Мебель — вулиця Здолбунівська, 7г
Нибра ООО — вулиця Гліба Бабіча, 1
Chaswood — вулиця Бориса Гмирі, 3

Кухни на заказ в Киеве от производителя - Иванова Мебель / Іванова Меблі отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лариса
18 февраля 2024 в 8:00

Дякую за дуже гарну прихожу) меблі сподобались, конструкція продумана та гарна! Замовляли кухню, меблі в прихожу меблі в спальню та йдемо далі по квартирі)

Lin
30 января 2024 в 14:42

Хочу залишити свій відгук!
Нещодавно встановили меблі в туалет, ванну і гардероб задоволена роботою на всі 100% всі побажання були враховані і реалізовані. Встановили все швидко, тихо і якісно! Дякую майстрами

Рекомендую «Іванова меблі»)

Светлана
26 января 2024 в 10:49

Замовляли в листопаді кухню. Дуже задоволені роботою, все зробили так, як і хотіли. Швидко зробили проект, врахували всі побажання. Приємні працівники, легко йдуть на зустріч клієнтам, доброзичливі та професіонали. Допомогли і проконсультували у виборі фурнітури та дизайну кухні. Ми задоволені)

Павло
12 января 2024 в 15:52

Все гарно, дякуємо! Якість гарна, підхід до проекту відповідальний, майстри охайні, менеджери толкові. Бажаємо гарного розвитку та гарних багато клієнтів, ми Вас рекомендуємо всім знайомим!

Елена Юрьевна
21 декабря 2023 в 14:59

Благодарим Инну и её компанию Иванова мебель за проделанную работу! Мы довольны всем, от первого звонка, где сразу чувствуется уровень профессионализма до установки! Все получилось как мы хотели, чуствувалась также большая забота в это не простое время для всех нас! Очень благодарны!

Саша
09 июля 2023 в 11:56

Кухня радує нас вже шість років, оце ручку зламали, приїхали за новою. Дякужмо за підтримку та гарні відносини крізь роки! Процвітання Вам та гарних клієнтів!

Елена
24 июня 2023 в 4:57

Устанавливали кухню, качество кухни порадовали, часто когда заказываешь мебель в мыслях и ожиданиях рисуешь себе идеальную картинку, у меня нас она вышла реальной именно, то что хотела, доставка сборка была на высшем уровне. Ребята работали быстро и качественно, после установки все было чисто и хорошо. Благодарю

Светлана
21 июня 2023 в 9:37

Рекомендую! В моей однокомнатной квартире, вся мебель, от ванны до спальни изготовлена Инной и её командой, работают профессионалы, вся мебель изготовлена без задержек и качественно. Спасибо, результатом довольна.

Александр
14 июня 2023 в 1:47

Дуже вдячні співробітникам меблевої фабрики «Іванова Меблі» за терпіння і  клієнтоорієнтовну роботу під час узгодження проекту і дизайну наших меблів, за якісно і відповідно тех. Завданню вчасно виготовлення меблів. Також хочемо подякувати майстрам, які збирали меблі за швидке і якісне збирання і встановлення меблів в квартирі, а також за чистоту яку вони залишили після себе.

Дуже рекомендуємо!

користувач
18 апреля 2022 в 23:56

Благодарю, теперь у меня есть хорошая гардеробная комната, все как я хотела с задней стенкой с подсветкой…
Благодарю с Вами приятно работать! Всего всего Вам самого лучшего)

Саша
22 марта 2022 в 22:45

Слава Богу ми з сім'єю зупинилися на Ваші компанії, дуже важливий факт, що нам всім сподобалось у Вас! І як результат нам всім до вподоби наша кухня, дякуємо команді Іванова Меблі та пані Інні!

Валентина
28 февраля 2022 в 21:18

Доброго дня! Ми замовляли кухню ще два роки потому, у нас є в домі тварини і діти, тому з часом мали питання стосовно регулювання фасадів та заміни одного погризиного фасаду. Дяка компаніі, по перше мають гарантію по друге навіть коли термін пройшов вони на связку завжди відповідають та підтримують не залишають на одинці з проблемами! Як я здивувалась, що пройшло два роки а до нас ті самі майстри приїхали, були раді гарних людей бачити
Гарного Вам процвітання та гарних людей на дорозі!

користувач
28 февраля 2022 в 20:58

Хочу поблагодарить компанию «Иванова Мебель» от всей нашей семьи за труд, своевременность, заботу, качество, старание и красоту которую нам сделали. Спасибо огромноеС Вами работать было спокойно уверенно и очень ценно, я очень по другому посмотрела на дизайн и подход к пространству дома, благодарю за профессионализм
Желаем Вам в новогодние праздники всего самого светлого и много приятных проектов как наш️

Женя
27 февраля 2022 в 13:29

По сравнению с конкурентами, в Иванова Мебель хорошие цены, хорошие мастера и сервис на хорошем уровне! Благодарим за хорошую роботу, заботу, красоту!

Стас
15 февраля 2022 в 3:28

Заказывали кухню в студию - остались очень довольны сотрудничеством. Кухня - отличного качества, всё в точности как мы и хотели. Привезли и поставили даже раньше обещанного срока. Установщики - большие профессионалы и очень приятные люди, как и все остальные сотрудники. Работа выполняется по разумному и грамотному договору, и подробной спецификации, в которой всё очень чётко расписано. Будем и дальше заказывать тут мебель, и рекомендовать друзьям и знакомым

Ирина
21 января 2022 в 10:42

Заказывали кухню и шкаф. Остались Очень! Довольны. Все в срок, даже раньше, соответствует эскизам и нашим пожеланиям. Если кому-то нужна мебель по индивидуальному проекту, можете смело обращаться в Ivanovamebli, вы точно не пожалеете!

Саша
01 января 2022 в 14:18

Заказывали гардеробную, мебель в 2 санузла, шкаф длиной 13 метров в студию. Качество отличное, сроки исполнения соблюдаются, грамотный подход на этапе проектирования.

Александр
18 декабря 2021 в 10:39

Кухня стала для нашої сім‘ї центральним місцем в будинку - зручна і комфортна. Без проблем розмістили все необхідне, місця для зберінання більш ніж вдосталь:) також спокійно і вільно на ній можуть готувати дві людини паралельно. Дякуємо дуже за професійність і допомогу!

Алена
30 ноября 2021 в 5:57

Здравствуйте, Инна! От всей души хочу поблагодарить Вас и Вашу команду за проделанную работу, нам вчера установили шкаф в детскую и он невероятный, все продуманно до мелочей, все как мы хотели. В нашем доме вся мебель изготовлена Вами и мы ни разу об этом не пожалели, наша кухня, шкафы - это восторг! Мы Благодарим Вас и желаем успехов, роста и вдохновения Вашей команде, ваш труд и профессионализм - Бесценны!

Саша
07 ноября 2021 в 8:25

Ооо ми звернулися в компанію як тільки получили ключі від квартири. Вони приїхали на замір, був конструктор та дизайнер, це дуже зручно. Потім зробили та погодили проект це зайняло неділю, ми підписали договір внесли предоплату, нам надали документацію стосовно сантехніки та електрики з кладкою плитки. Ми мали завдання для наших майстрів і почали ремонт, на всіх єтапах дизанер був уважний, був також повторний замір коли стіни та стеля вже були на фініші. Все привезли вчасно, встановлювали нашу красу два дні, я залишилась дуже задоволенна і наша рідня теж. Все гарно встановили, технику встановлюють але не підключають, це роблять інші фахівці. Залишили після себе чистоту і сміття за собою забрали. Одним словом як має бути! Люди гарні, бажаємо Вам процвітання, таких як Ви повинно бути більше в нашій країні!

Добавить отзыв