UAOTZYV.COM

КРОНАС / KRONAS

Адрес Київ, Куренівський провулок, 17
Метро Почайна 1.69км
Телефон +380 (800) 30-53-35
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-17:00
Сайт kronas.com.ua
Рубрики Мебельная фурнитура
Оценка 3.5 25 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Кронас / KRONAS — просп. Академіка Корольова, 1
KRONAS — вулиця Пластова, 18
Похожие компании в категории
ВиЯр / ВіЯр — вулиця Новокостянтинівська, 1В
Мебельные Технологии — вулиця Кирилівська, 102
HAFELE — вулиця Кирилівська, 86
Domtexnik — вулиця Галицька, 1

КРОНАС / KRONAS отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роман
21 сентября 2023 в 4:17

Експрес підрізка не бере в роботу матеріал куплений не у них. Хоча як написано надають послуги порізки і кромкування

Андрей
13 апреля 2022 в 14:41

Всё хорошо, но только существуют небольшие задержки из-за неточностей, многие недостатки устранены, офис немного переехал.

Елизавета
20 февраля 2022 в 12:30

Как клиент этой компании, могу сказать, что полностью удовлетворена уровнем обслуживания и качеством предоставляемых услуг.
Всему коллективу- низкий поклон за такое отношение к клиентам! Очень дружная атмосфера.
Ошибки бывают у всех, и мы на них учимся. Кронас отличается от других компаний тем, что очень оперативно исправляет. Сотрудники всегда готовы помочь в любом вопросе.
Спасибо вам ребята, за вашу работу! На сегодняшний день- вы лучшие в Киеве!

Оксана
03 февраля 2022 в 2:20

Широкий асортимент матеріалів та фурнітури по приємним цінам. Доброзичливе обслуговування менеджерами та чітке виконання замовлення. Багато цікавих акцій та заохочень для постійних клієнтів. Приємно та вигідно бути клієнтом Кронаса.

Саша
24 января 2022 в 5:23

Отличная организация, выполняют свою работу быстро и качественно. Сотрудничаю с компанией уже не первый год. Отдельное спасибо менеджеру Федорук Виктории приветливая, быстро обслуживает, отвечает на все вопросы. Рекомендую!

Анна
21 января 2022 в 7:33

Моя оценка по работе филиала на 5+. Очень уютный зал, ответили на все вопросы, быстро обслужили. Ушла с товаром, который искала. Теперь я Ваш постоянный покупатель.

hpl
14 января 2022 в 2:05

Ребята молодцы. Оперативно, ответственно, качественно подходят к задаче. Цены лояльные, что очень важно в данное время. Респект Вам. Всем рекомендую

Богдана
12 января 2022 в 20:45

Очень понравился обновленный филиал на Куреневке, много места и в тоже время, все разумно распределено по зонам, очень удобно. Отдельное, спасибо менеджерам, особенно Сизова Елена, за быструю и качественную работу.

Женя
11 января 2022 в 14:57

Фірма точна, корректна. Завжди виважено вислухаютьдопоможуть в любій ситуації. Абсолютно безконфліктна. Працюю в основному з Артемом. Приємно вражений культурою спілкування, доброзичливою атмосферою, швидкістю виконання замовлень і їх якістю. Удачного плавання в бізнесовому морі-океані!

iTrikub
09 января 2022 в 11:53

Замовляли у цій компанії кухню. Обіцяли виконати замовлення за 5 днів. Через три дні передзвонили і сказали, що моє замовлення вже готове! Дуже приємно здивували швидкістю виконання мого замовлення!

1) Обслуговування – високе

2) Якість - висока (купували хороші та дорогі матеріали)

3) На виході отримали те, що очікували побачити.

Андрей
06 апреля 2021 в 1:10

Дуже сподобався персонал, допомогли і підказали. Знайшов у них кріплення якого не було навіть у Віяр.

Аня
12 октября 2019 в 23:07

В прошлую субботу приехав в магазин "Кронас", что находится по адресу переулок Куреневский, д. 17 г. Киев, менеджера относились по-хамски при заказе мебели. Чтобы оплатить заказ мебели, терминал в магазине не работал и он никогда не работает когда приезжаешь делать подобные заказы. Доставка заказа была договорена с менеджером на эту пятницу. Прождав целый день мебель не привезли. Вечером позвонил в магазин менеджер ответил, что доставка мебели будет завтра и дал номер телефона водителя который привезет данный заказ. Сегодня позвонив водителю, водитель ответил, что заказ не будет сегодня доставлен, так как он еще не готов. Я считаю, что в этой фирмы наплевательское отношение к своим клиентам. Советую Вам не заказывать мебель в этой фирмы.

Вадим
09 сентября 2019 в 0:19

Хуже фирмы по обслуживанию клиентов не найдешь. Интернет заказы обслуживают от 2 до 3 дней. Товар на сайте не соответствует действительности (зачастую отсутствует).

Женя
18 января 2019 в 6:42

Хорошо. Есть указатели по дороге. Много фурнитуры, но ничего интересного нет особо. Просто средняя Фурнитура для среднего потребителя.

Chorn
03 января 2019 в 2:46

Розповідати про Кронас, бувалим "мебельщикам“ немає сенсу, вони про нього і так все знають. І плюси Кронасу, й мінуси (яких небагато)!
Для початківців.
Тут продається
ДСП.
Двп.
Кромка в колір вашого ДСП.
Фурнітура (шурупи, конфірмати, уголки, навіси, ножки, ручки, планочки, направляючі і все що стосуватися збору досточок докупи в якусь, необхідну вам, конструкцію.)
Різні приспособи для кухонь, шкафов купе, та іншої меблі, яку ви самі собі придумаєте.
Стоїть, як зразок, велика кухня, де можете роздивитися всі сучасні пристрої у вигляді виїжджаючих з за вугла поличок, різних тримачів кухонного приладдя.
Ви з дітьми? Є дитячий куточок, не той в який ставлять "бешкетників", а справжнісінький куточок з розмальовками, НаГОСТРЕННИМИ карандашами, столом, стільцями!

Що, ж, далі, з цим всім, робити?
Міряємо розміри необхідної меблі. Як мірять? За допомогою рулетки та других підсобних матеріалів (дружини, дітей, то що) Висота (знизу вгору) ширина (від права до ліва) глибина (що цікаво, що глибина в нашому випадку це не вниз, а "вперед", розчерчуємо по досточці, (хоча цей пунктик можна й пропустити, бо на Кронас є дуже високо кваліфіковані інженери архітектори по меблям, які за окрему невелику плату вислухають, вас, нададуть психологічну підтримку та намалюють, вибачте, це ж інженери архітектори! Малюють в третьому класі, а ці спеціалісти розроблять ескіз! Поділять по запчастинам, та сформують лист розпилу для вашої меблі! Ітак, приїзджаємо в Кронас, зустрічає, клієнтів "меблевих початківців" приємна дівчина ліворуч від входу. Краще відразу запросити підтримку "С воздуха", зізнавшись, що в перший раз, і що вам від того Кронаса треба. Вибравши колір ДСП (така проста фраза, і такий непростий процес! Бо, те, що сподобалось першим - немає в наявності, слідуюче що сподобалось, під замовлення та чекати два тижні, "а точно приїде? ", "а ніхто не знає", "а оце є? ", і довгоочікуване - "є"! Але, "до нього кромка закінчилась". Пройшовши всі муки вибору, щоб, найкрасивіше та з" перламутровими пуговицами" замовляємо розпилювання та кромкування, оплачуюємо й чекаємо якусь чергу на розпилювання, зазвичай, вона декілька днів. Чекати краще разом з кимось, але чередуючи.

Спочатку чекаємо з дружиною:
- Ну, що, замовив?
- Замовив,
- на када?
- Через два тижні буде готово
- чого так довго?
-бо сезон у них, скажете ви, і будете праві. Хто ж замовляє меблі перший раз, і не в сезон? Та ще й не під новий рік! Да такого, всі люди засміють, тим паче, що до дружини буде чим апелювати!
-Ми, взагалі, були передостанній, кого ще в роботу взяли! Всі інші до нового року не встигнуть. І відразу гордість!
- А ми встигнем!
На завтра, "чекаємо" вечером після роботи, вже з друзями, чекаємо та потроху "обмиваємо":
- ну що, заказав?
-заказав, контора "чьотка"!
-ну як приїде, гукай, допоможемо збирати.
Правда, коли приходить час збирати, чомусь, ні в кого не виходить. Та воно й" поньятно", всі дуже зайняті!
Дочекалися. Забираємо вже готові досточки, докупаємо те що забули, і їдемо повні переживання, та натхнення до роботи. Вийде чи не вийде? Та вийде, чого йому не виходити? Задумана мебельна штуковина починає збиратися. Краще всього, вона збирається, після довгого робочого дня, ще й щоб шеф, трохи "тирси"дав, вибачте, не тирси"дав, а трохи підбадьорив. Звільняємо частину кімнати, та розкладаємо по досточкам.
Переноска.
Переноска у українського збирача мебелі, це", так би мовити, "запозичений фразеологізм", який на просторах "постсовєтьського пространства" означає дуже важливий пристрій, який складається з вилки, довгого провода та розетки і має велику силу переносити електроенергію з пункта А в пункт Б! Та вміє самостійно зникати в той момент, коли, найбільш, потрібна!
-Так де моя переноска?
-а ти її сусідові давав?
-давав.
-а назад забирав?
-наче забирав. А може вона в гаражі?
І так далі.
. Гогл - сука! Не дав дописати. Причіпляю фото з закінченням

Миша
29 декабря 2018 в 6:43

Робота з клієнтом - відсутня. Починаючи від черги і так далі. Можна було б зробити елементарне місце для очікування.

Тарас
26 декабря 2018 в 2:20

Погано!
Замовляв кухню, проект недосконалий, доставка приїхала некомплектна, фасади і деякі деталі зроблені неправильно.
Все переробили безкоштовно але ЧАСУ і нервів потрачено багато!
5 поїздок в офіс, 3 місяці і кухня буде готова)
Якщо є багато вільного часу, і уточните всі найдрібніші деталі проекту (кожен отвір)то є шанс на виготовленя нормальних меблів!
Ціна в порівняні з салонами що виготовляють меблі дешева!
А і ще, продали відро для сміття яке не підходить по габаритах під кухню, в мене все.

Марина
18 декабря 2018 в 21:59

Заказывали доски, и нарезку на Королева. Нарезку сделали в течении 3-ох дней. Читали по поводу доставки, решили не рисковать и самовывозом забрали. Все сделали очень хорошо.

Михаил
15 декабря 2018 в 3:11

Пытался дозвониться на кронас на протяжении 1 го часа не отрываясь от телефона, но трубку так некто и не поднял!

Кирилл
06 декабря 2018 в 16:39

Покупал столешницу. Порезали, закромковали, упаковали и привезли на объект. Проблем не было, менеджеры адекватные.

Добавить отзыв