UAOTZYV.COM

Крок-ТТЦ отзывы

Адрес Київ, просп. Червоної Калини, 26
Телефон +380 (800) 21-15-01
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
Сайт krok-ttc.com
Рубрики Ремонт электроники, Ремонт бытовой техники, Ремонт видеокамер, Ремонт мобильных телефонов, Ремонт мелкой бытовой техники
Оценка 2.4 109 отзывов
Похожие компании в категории
Автоэлектрик - СТО AV-MOTORS — вулиця Володимира Беца, 15а
КРОК СК сервісний центр LG — просп. Володимира Маяковського, 26
Ремонт динамиков усилителей колонок — вул. Оноре де Бальзака, 61а, подъезд, 3

Ремонт электроники Крок-ТТЦ на Червоної Калини отзывы

109
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Гость
27 сентября 2023 в 8:57

Доброго дня.
Здала річ на ремонт по гарантії ще в серпні, був статус очікує деталей. Сьогодні 27.09.2023 я дізнаюсь, що сервіс згорів, дозвонитися не можливо, на сайті немає ніякої інформації.
Адміністрація сервісного центру мовчить, нічого не коментує. Як так можна відноситися до своїх клієнтів.

Маня
16 сентября 2023 в 20:06

Це дно! Здали кавову машину півтора місяці тому, незначна несправність, і досі "очікуються деталі"! В приватному сервісі сказали 2 дні максимум, оскільки деталі на Delongi є. Але здали по гарантії і прогадали! Хіба це сервіс? Краще заплатити кошти і забрати через пару днів, аніж чекати 2 місяці! І то, ще не відомо скільки очікувати!
Уточнення: номер замовлення 814380

Анна
31 августа 2023 в 7:22

Ремонтують тільки гарантійну техніку.
Платний ремонт більше вже 2 місяць навіть не починали. Строк проведення ремонту відмовляються повідомити. Хоча обіцяли зробити за 24 дні коли приймали.
Техніка дорога, ремонт порахували на 6800 грн.
Правники після прийняття на ремонт хамлять.
Чи буде ремонт взагалі і який? Невідомо.
З таким ставленням до клієнтів.
Не зацікавлені праціаники взагалі в проведенні ремонту і отриманні коштів.

Ольга
25 августа 2023 в 2:38

Чудовий сервіс і прекрасна якість ремонту!
Завжди чітко, швидко і прозоро.
Неодноразово користувалася як послугами гарантійного ремонту, так і післягарантійного, завжди чудовий результат і приємні враження.

Александр
17 августа 2023 в 5:42

Майстри (горе-ремонтники) працюють за принципом: "А раптом і так прокотить".
Відправляв ноутбук асус на ремонт із двох проблем (за гарантією через розетку). Коли ноутбук приїхав у сервіс, мені зателефонували і сказали: "У вашому ноутбуці немає дефектів, ми можемо відправити його назад". Лише на моє наполегливе прохання його перевіряли ще раз і все ж таки знайшли одну проблему з двох.
Ноутбук приїхав назад, жодну з проблем вони не вирішили, у точці розетки я цей дефект легко відтворив (на встановленому ними віндовсі та з потрібними драйверами). Написав заявку, що ремонт не був виконаний і розетка відправить його на повторний ремонт. На жаль, сумно визнавати, але мабуть потрапить знову до цього ж сервісного центру.
Наскільки я розумію, ремонтникам було або ліньки намагатися відтворювати проблему (хоча я навіть відео на ютубі записував), або вони мають певний план на списання техніки, який не можна перевиконувати.

Макс
29 июля 2023 в 5:16

ОФІЦІЙНИЙ сервісний центр Asus.
Довірив свій ноутбук не дивлячись на негативні відгуки з надією на професіоналізм та вмотивованість (враховуючи, що не гарантія, а платний ремонт).
Ноутбук був залитий рідиною. Більше місяця очікував ремонту. Коли вже почав дзвонити та писати, відповіли, що очікуємо деталей, ще мінімум 3 тижні.
Це просто самий шлаковий сервіс, в який тільки можна звернутись.

Андрей
23 июля 2023 в 16:09

Здав пк просто на діагностику 24.07. Говорять зазвичай 2-3 дні діагностика. Вже 31.07. Я створив якісь 2 заявки на "пришвидшення" діагностики, самостійно приїжджав у сервіс і досі 0 результату і мені ще за це платити треба в 2-3 рази більше, ніж в інших сервісах. Не вистачає людей? Ну то не приймайте нові ремонти, або кажіть, як є. А то оці "2-3 неді. Дні Аростовича" в печінках від Вас. Заявка 811526
upd: не знаю чи то відгуки, чи то мої вимоги по оплаті, але будемо вважати, що мене почули і сервіс піклується про свою репутацію. Віддав 600 грн за діагностику пк. Сказали процесор. Хоча до цього також їм носив на гарантійну діагностику плату з усіма іншими комплектуючими з цим самим дефектом і сказали, що дефекта не виявлено. Дефект шредінгера якийсь. Ціна/швидкість роботи не є дуже гарною.

Іван
13 июля 2023 в 2:00

Не рекомендую цей сервіс! Передавав свій смартфон через магазин Алло замінили плату та перепрошили. Коли забрав телефон не працює NFC, хоча до здачі телефону в ремонт усе працювало.

Tony
12 июля 2023 в 1:26

Найгірший сервісний центр, з яким я коли-небудь мав справу. Четвертий місяць не можуть відремонтувати ноутбук, пояснюють це тим, що «треба перезамовити запчастину», або «ми неочікувано змінили умови доставки запчастин». При відмові в ремонті почали казати, що я маю заплатити за те, що вони нібито зробили/відремонтували, хоча насправді цей "ремонт" (якщо він взагалі був) нічим не допоміг.
Адміністратори грубо говорять і вигадують якісь безглузді відмовки. Приклад розмови з адміністратором:
я: - Добрий день. Хотілося б знати стан ремонту.
Адміністратор: - А. Так. Я вже знаю твій номер. Ми дзвонили вам вчора, але ви не відповідали.
- Я передзвонив на пропущений номер, але "номер недійсний".
- Так, цей номер тільки для вихідних дзвінків.
— Як я міг здогадатися, що ти дзвониш?
- Чому ти не брав слухавку? Ми дзвонили позавчора.
— Тому що ти дзвонив лише раз на день і жодного разу не передзвонив. 2 дні - 2 дзвінки. А ти ніяк не підписаний, то звідки я міг знати, хто ти?
— Це ваша проблема, що ви не берете слухавку.

Враховуючи все вищесказане: категорично не рекомендую цей сервісний центр.

Александр
02 июля 2023 в 13:19

Повні непрофесійні нездари. Купив на Розетці материнську плату, яка накрилась через пів року, відніс на попередню діагностику перед відправкою по гарантії, сц дав заключення, що згорів ланцюг живлення процесора. Віддав по гарантії Розетці, Розетка відправила, в свою чергу цим виродкам, бо вони є єдиним авторизованим гарантійним сц компанії Asus в Україні, а вони тупо відмовили в гарантії через ніби то пошкоджений контакт сокету. Так ось в чому вся суть, контакти сокету всі неушкоджені (!) Якими виродками треба бути, щоб таке творити!? Почитав відгуки на інших ресурсах про цих шляп. Скрізь скарги на необгрунтовані відмови. Почитав відгуки про них, як про роботодавця і все стало на свої місця, пазл склався. Висновок один, перед покупкою будь-якої речі треба перевіряти, чи не є вони ексклюзивним сервісним центром виробника по гарантії, бо гарантію в разі чого ви втратите через них. Поки Asus не змінить СЦ для мене вони як виробники не існують. А СЦ ТТЦ-КРОК, ви реальні виродки, почитайте про себе відгуки, на всіх доступних ресурсах, де можна дати відгук. Нажаль не я перший потрапив через них в таку ситуацію і нажаль не я останній

Эдуард
26 июня 2023 в 22:03

Вісім років макбуку про. Батарея тримала 1,5 години максимум. Прийшов час міняти. Враховуючи ранішній позитивний досвід ремонтів телефонів, батарей та т. і. - вибрав Крок. Заздалегіть замовив у них нову батарею і, після підтвердження її прибуття, підїхав на заміну і зачекав. Фахівці Кроку виконали роботи по заміні менш ніж за годину. Так - таке, як з'ясувалося буває). При тому, що перегляд пропозицій по ринку орієнтував на термін 1-3 дні, що, категорично, не влаштовувало. Дякую керівництву за таку орієнтованність на клієнтів.

Даниил
22 июня 2023 в 14:13

В прошлом месяце сломалась видеокамера (стала выключаться, экран часто стал гаснуть). Знакомый посоветовал обратиться к специалистам из этой компании. Ребята здесь молодцы, починили камеру буквально за пару дней. Что мне понравилось, это их цены (частный мастер мне до этого назвал цену гораздо выше) и что мастера очень доброжелательные. Надеюсь, камера теперь будет ещё долго работать.

Женя
22 июня 2023 в 12:07

Найгірший сервісний центр, який можна уявити. По гарантії в цей сервісний центр відправляла свій телефон. 1й раз горе-діагности написали висновок на око, паралельно залишивши в телефоні фото та відео якогось брудного складу, коробок, п’яних розмов на фоні) Висновок був написаний аби-як, що взагалі до заявленого дефекту ніяким боком. Оскарживши це рішення, компанія, де я купувала телефон, відправила знову і до цього сц - цього разу без фоток, але знову зробили вигляд, шо наче тестували, і па-пааам- під лінзу камери загнали пиляку. Навіщо Ви туди лізли, криворукі?
Отримавши телефон, я була в шоці. Оскаржила це рішення-відправили знову телефон, і ці горе-майстри вирішили виправити це - заливши камеру клеєм, лишивши відбитки пальців і та-дааам - криво наклеїти лінзу. Через декілька днів настала війна, окупація, і нічого більше не вийшло добитись.
Тому якщо Вам пропонують відправляти на ремонт пристрої/здавати їх сюди - ВІДМОВЛЯЙТЕСЬ!
ОБИРАЙТЕ БУДЬ-ЯКІ СЦ, АЛЕ НЕ ЦЕЙ З КРИВОРУКИМИ НЕУЧАМИ, ЯКІ ТІЛЬКИ ПСУЮТЬ ТЕХНІКУ!

Михайло
20 июня 2023 в 2:51

Віддав телевізор Sony kd43 7596XF по заявці 803484. Оплатив 3 тисячі грн. Пропрацював дві години після ремонту, загудів і вимкнувся. На наступний день я в розпачі, вдруге поніс його, бо доставки у них немає, як хочеш так і довозь. Не знаю що буде далі але сервісом я не задоволений. Очевидно ніхто нічого не замінював, як мене запевняли, а просто перепрошили телевізор

Анна
08 июня 2023 в 14:23

Залишилась дуже задоволена, дякую)
Віднесла в ремонт свою кавомашину Delonghi, бо перестала видавати молоко. Все полагодили та й ще потрапила на якийсь розіграш від сервіса, та отримала 100 грн на мобільний рахунок) ще раз велике дякую, рекомендую сервіс

Тарас
01 июня 2023 в 21:51

Не раджу! Обман і не кваліфікований персонал, адміністрація бреше, а майстри дозволяють собі спілкуватися з клієнтом нагло і на підвищеному тоні!
Здав в ремонт робот пилесос, менеджер прийняв замовлення, сказав що його оглянуть зроблять діагностику і наберуть мене на протязі 2х робочих днів.
Пройшло 4 робочі дні, я не гордий, набрав їх сам. Мені відповіли що потрібно зробити заміну материнської плати, заміну мотора, заміну батареї. Ціна ремонту в районі 6000 грн. Почувши дану інформацію, я поїхав до них щоб дізнатись як майстер провів діагностику, коли в моєму роботу стоїть нова батарея, яку я купив за три дні як здав його в сервіс, маю чек і підтвердження продавця.
І те що в ньому батарея нова, я попередив менеджера який прийняв від цієї компанії робота в ремонт.
Я попросив покликати Адміністратора, щоб пояснили ситуацію, він підійшов, на моє питання як пройшла діагностика він сказав що поставили нову батерєю і все стало гаразд, тобто одразу питання якщо поставили батарею і все гаразд то навіщо міняти материнську плату і мотор? !
Поспілкувавшись, я захотів щоб його при мені розібрали і показали що в ньому моя нова батарея. Вийшов майстер який робив діагностику і нервово на підвищеному тоні почав розбирати пилесос. Батарея там моя і це вже добре, питаю я майстра як він зробив вивід по заміні батареї, мотора і материнської плати, його відповідь проста що вони не знають що з ним, я запитав чи ставив він в нього нову батарею, він відповів що ні і більш того в них немає запчастин і зарядки до нього бо я приніс його без зарядного. Тобто перед цим адміністратор мені збрехав що ставили батарею, майстер сказав правду але нервово, виправдовуючись незрозумілими думками, намагаючись мене зробити винним в тому що я приніс їм в ремонт відремонтувати річ, яку вони самі взяли на ремонт запевняючи мене що це не проблема. Мене могли обдурити на велику суму, пилесос вже відремонтували в іншому сервісі і ціна порівняно з ними набагато менше і причина поломки не відповідає не одному пункту який заявив цей сервіс.

Саша
09 мая 2023 в 5:56

Не дотримуються обіцяних термінів
Здавав телефон по гарантії в результаті телефон чекали 5місяців
Новий телефон з затертим екраном і пожовтілим чехлом який йде в комплекті
Таке враження що ним хтось користувався.
Проблема з телефоном не вирішили акумулятор не поміняли
Не зв'язуйтеся з цими шахраями навіть якщо гарантійний
Краще звернутися в хороший сервіс де вашу проблему вирішать за 2 дні, а не 5 місяців

A A
01 мая 2023 в 12:32

Держава повинна знати своїх "героїв" (крадіїв).
Ні у якому разі не рекомендую цей сервісний центр! Крадії у буквальному значенні цього слова!
Ще у липні 2020 року ми відправили свій телефон у сервісний центр Крок-ТТЦ (гарантійний ремонт екрана через страхову компанію). Більше місяця «ремонтували», після купи дзвінків, 02.09.2020 – відправили. Отримуючи на пошті ми розкрили коробку від телефону і… Телефону всередині не виявилося! (Обов’язково перевіряйте пакунки на пошті!) В ніяку спеціальну плівку, яка б засвідчила цілісність пакунку, телефон за 20000, сервісний центр, не запакував.
Декілька місяців переведення стрілок і завірянь Крок-ТТЦ, ми не могли його вкрасти, зуб на відсіч даємо! (Скільки нервів це все коштувало нам!) І окрім суду, більше ніякого виходу ми не побачили (у поліції є наша заява і на цьому тиша).
Позов до Суду 19.11.2020 року, майже 2 роки тяганини (!) – жодного разу відповідач не був присутній на засіданнях, але всіх завіряв – Це не ми! На початку 2022 - суд повністю задовільнив наш позов (фото додаю) і Постановив стягнути із Крок-ТТЦ кошти за телефон, моральну шкоду і витрати за правову допомогу.
На даний час, пройшов рік, Крок-ТТЦ, як ми бачимо, активно намагається домовитися із приставом і відтягнути виконання Постанови. На офіціальних рахунках в них «0» да ще і до усього, вони подали прохання на апеляцію, на розглядах якого, самі ж і не були присутні, вже 2 засідання пройшло (нагадую – пройшов рік! Знущаються, звісно)!
Це потворна організація, яка порушує купу Законів України, повністю ігнорує Права споживача і під час війни – активно краде у громадян України (наше стягнення не єдине, як ми випадково дізналися, а скільки ще справ, які не потрапили до суду!) Мені дуже шкода, що гарна компанія Huawei, обрала собі за офіційний центр обслуговування, крадіїв і шахраїв, спаплюжуючи свою репутацію на ринку!
Ps. Після розголосу цієї ситуації і купи скарг на виконавців, Крок-ТТЦ, всеж таки, компенсував усі кошти по постанові суду!
Ps2. Очикуємо третє засідання, щоб почути. Крок-ТТЦ, ми вас, хоч, почуємо із вашими аргументами? Чи не вийшло, через затягування позову, відтермінувати виплати і на цьому все?

Дмитрий
11 апреля 2022 в 6:47

Сегодня обратился в этот сервис. Парень который принимал телефон, все сделал быстро и профессионально. Сам сервис качественно выполнял ремонт. Рекомендую

Женя
09 апреля 2022 в 14:49

Сдал ноутбук по гарантии так как через месяц после покупки появился треск в шарнире. После составления заявки со мной связался менеджер, пришел курьер и забрал ноутбук. При уточнении по номеру телефона мне сказали что ориентировочно время диагностики будет 4 дня. Через 1,5 недели после того как ноутбук забрали в сервис мне перезвонила девушка сервисного центра и озвучила что петли в ноутбуке были повреждены влагой и их нужно менять а так же рамку на дисплее и это все дело будет стоить 2200 грн и при этом добавила: " Возможно при смене рамки дисплея мы Вам лопнем матрицу и тогда Вам придется доплатить еще 6800") В течение данного разговора, я естественно отказался от данного ремонта и ноут бук отправили обратно за мой счет, а больше всего разозлило еще и что при обратной доставке эти сотрудники не удосужились даже наклеить на посылку надпись типа " Хрупкое " и посылка приехала просто обмотана пленкой и в ТТН тоже не было указано что там техника либо бьющейся.
Так же до сих пор я не нашел ответ на два вопроса:
1) Каким образом влага может повредить металлическую либо пластмассовую петлю? (а так же рамку дисплея)
2) Почему я должен платить за матрицу если работники сервиса могут теоретически ее лопнуть при ремонте?
Ужасный сервис, впечатления только негативные. Никому не рекомендую обращаться в данное учреждение!

Добавить отзыв