UAOTZYV.COM

Коворкінг Депо отзывы

Адрес Київ, Берестейський просп., 67 (У
Метро Нивки 1км
Телефон +380 (99) 645-91-19
Сайт coworkingdepo.com.ua
Рубрики Пространство для совместной работы
Оценка 5 20 отзывов
Похожие компании в категории
Смартворкiнг САД — вулиця Марії Капніст, 2
Campus антикафе — вулиця Борщагівська, 128
Студентський простір Belka — просп. Перемоги, 37
Yuppie Studio - Прически и Макияж — Берестейський просп., 68/1

Коворкінг Депо на Берестейськом отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
19 января 2024 в 18:52

Депо - ідеальне місце для праці! Зручне розташування, стильний дизайн та відмінна атмосфера. Задоволена обраним простором для
роботи!

Анастасія
06 января 2024 в 7:26

Коворкінг 'Депо' — вражаючий! Велика Open Space зона, стильні офіси, є кімнати для перемовин, тераса, кав'ярня та супер крутий дизайн роблять це місце винятковим. Зона відпочинку просто чарівна. Із зручною парковкою - це якість на ️️️️️ А головне-бюджетно!

Jacob
29 ноября 2023 в 15:51

Тут на вас чекає фантастичний простір для приємної та комфортної роботи. Ви знайдете все, що вам потрібно, від індивідуальних робочих місць, диванів і кімнат для телефонних розмов і відеоконференцій до високошвидкісного Інтернету. Однією з особливостей, яка заслуговує на увагу, є постійно тепле середовище, що є рідкістю в інших місцях.

Архітектура та дизайн інтер'єру випромінюють затишок, все нове, доповнене великою кількістю рослин. Зручно, що всього в 10 хвилинах ходьби від метро Святошин. Співвідношення ціни та якості є неперевершеним, а внизу є чудове кафе, де подають чудову каву.

Пропрацювавши тут уже два тижні, я шкодую лише про те, що не відкрив це місце раніше. Я щиро рекомендую його всім, хто шукає альтернативу домашньому офісу чи робочому простору для спільного проекту. Крім того, за потреби доступні два індивідуальні розумні офіси для командної співпраці.

Я щиро рекомендую відчути це на собі, тому що воно того варте.

Настя
21 ноября 2023 в 2:55

Дуже велика подяка коворкінгу за те, що
надав приміщення для зйомок студентської
роботи. Чудовий, привітний персонал. Дуже
затишне і стильне місце. Має свою робочу атмосферу й загалом враження приємне. Ви класні, дякую!

Анна
06 ноября 2023 в 6:40

Досить довгий час працюю віддалено, спробувала змінити обстановку та попрацювати в коворкінгу "Депо". Можу впевнено сказати, що перший досвід роботи в такому просторі виявився вдалим! Затишно, зручно, вже рекомендую знайомим)

Алина
05 ноября 2023 в 21:39

Відмінне, комфортне місце! Приємний адміністратор, який допоможе з будь-яким питанням! Раджу!)

Марьяна
05 ноября 2023 в 0:10

Чудовий простір для роботи і проведення різних заходів! Гарне, просторе приміщення, обладнане абсолютно новими зручними меблями та усім необхідним для комфортного проведення часу. Дуже привітна і завжди готова допомогти адміністратор Анна. В обідню перерву є змога посидіти на терасі (шкода, що я відкрила її для себе уже в холодну пору року) або пограти в теніс. На першому поверсі є кафе, а в самому коворкінгу пригощають чаєм з цукерками:) Однозначно рекомендую!

Oleksandra
03 ноября 2023 в 19:21

Дуже комфортне та затишне місце для роботи. Приємний персонал, що створю свою унікальну атмосферу

Сергей
30 октября 2023 в 23:20

Працюємо другий місяць, все влаштовує. Головне - включили вже тепло (у них свій котел) і тепло не від кондиціонерів, тобто взимку має бути тепло. Обіцяють, що генератори потужні і все витягнуть у разі відключень. Наразі все подобається. З мінусів тільки неприємний запах у води з крана) але можливо колись це виправлять якимось очисником.

Зараз хороша ціна, тож співвідношення ціна/якість на достатньо високому рівні.

Евгений
29 октября 2023 в 1:56

Дуже затишне, сучасне та комфортне місце для роботи. Тут є абсолютно все, що необхідно для роботи та навіть більше! Вільний вибір місця, який тобі більше до вподоби. Хочеш - на диванчику, хочеш - на стільці, а якщо хочеш дати відпочити спині - бери собі крісло-мішок та працюй. Окремі ізольовані кабінки для важливих телефонних розмов та відеоконференції. Тепло, привітно. Лояльні абсолютно ціни. Парковка, що охороняється. Холодильник, мікрохвильовка, космічний інтернет, теніс настільний, балкон-тераса. Все що треба для комфортної праці - я знайшов тут!

Оксана
13 октября 2023 в 1:29

Метро 10 хвилин, чисто, затишно, все у квітах. Просторе приміщення, парковка, технічне оснащення для різних заходів, роздільні мобільні зони, високе навантаження підлог та відсутність колон, переговорні кімнати, лаундж-зона, охорона, інтернет, кафе, генератор, опалення, безкоштовна вода. Сподобалося

Виталий
07 октября 2023 в 7:54

Після відвідування, тільки приємні враження. Інтернет швидкий, сам коворкінг досить затишний, сучасний та «зелений») Настільний теніс - топ!

Игорь
04 октября 2023 в 16:10

Найкращий коворкінг!
Привітний персонал, затишна атмосфера та комфортні робочі місця! Дуже смачна кава та окремий респект за тенісний стіл!)

Анна
24 сентября 2023 в 11:04

Була минулого тижня, дуже затишно, комфортно працювати і відпочити можна. Обовʼязково повернусь, коворкінг супер

Виктория
21 сентября 2023 в 8:55

Працюю у коворкінг "Depo" вже півроку. Дуже задоволена!
Тут сучасний ремонт, комфортні місця для роботи, швидкісний інтнрнет. Завжди чисто та прибрано.
Однозначно рекомендую!

Мария
19 сентября 2023 в 2:22

Наша компанія займається виготовленням металевих конструкцій, але так як в приміщенні зараз ремонт, наші менеджери працюють у цьому коворкінгу неподалік. + Подобається локація, + дуже приємна ціна для smart офісу, красиво, чисто та атмосферно) Мої працівники задоволені, повертатись не хочуть)

Екатерина
18 сентября 2023 в 4:10

Чудова локація, коли працюєш дома, а хочеться провести конференцію або зустріч з партнерами. Це ідеальне місце, починаючи від колективу закінчуючи затишною атмосферою. Рекомендую!

Марина
16 сентября 2023 в 18:21

Чудовий простір для зустрічей та для роботи. Дуже затишна атмосфера. Працювати приємно. Рекомендую. Завжди чисто, спокійно. Живі квіти. Приємно вразило це місце. Дякую Depo! До нових зустрічей.

Игорь
16 сентября 2023 в 12:01

Новенький Коворкінг з сучасним дизайном, багато простору, є окремі кімнати, працювати комфортно, також класно що є кафе і тераса

Татьяна
13 сентября 2023 в 22:50

Дуже гарне місце, великий простір, чудово організовані робочі місця, тихо, спокійно, ой і смачна кава!

Добавить отзыв