UAOTZYV.COM

Косметология BeautyStyle

Адрес Київ, вулиця Автозаводська, 43
Метро Мінська 3.02км
Телефон +380 (50) 011-11-22
Часы работы 10:00-19:00
Сайт beautystyle.kiev.ua
Рубрики Салон красоты, Косметолог, Ламинирование, Лазерная эпиляция, Визажист
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
Салон Красоты Medeya Beauty — вул. Сергія Данченка, 32
Салон красоты el Studio — 19 3 корпус, фасад, вул. Левка Лук'яненка (Тимошенка, будинку
Dissar — вулиця Вишгородська, 45/2
София / Софія VS Артём — вулиця Олександра Попова, 12

Косметология BeautyStyle отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Снежана
15 сентября 2023 в 17:35

Я хотіла би поділитися своїм враженням від відвідування салону краси Beauty Style та використання послуги кератинового догляду для волосся та коррекції форми стрижки, яку виконала майстер Гречушкіна Ганна.

Спа-продукт для волосся, який мені запропонували, був надзвичайно ефективним. Після процедури моє волосся стало набагато більш гладеньким та блискучим, а ефект кератинового вирівнювання дуже помітний. Волосся стало більш слухняне, але при цьому зберігає свою природну структуру, що мені дуже подобається.

Щодо коррекції форми стрижки, Ганна виявилася справжньою професіоналкою. Вона ретельно вислухала мої побажання і надала корисні поради. Результат перевершив мої очікування. Тепер моя стрижка виглядає чудово і дуже легко стайлиться вдома.

Крім того, атмосфера в салоні Beauty Style завжди дуже приємна і розслабляюча. Персонал завжди привітний та професійний.

Я вдячний майстру Ганні та всьому колективу салону Beauty Style за чудовий догляд за моїм волоссям і виглядом. Я відчуваю себе більш впевнено і красивою завдяки вашим послугам. Рекомендую цей салон усім, хто шукає якісний догляд за своєю зовнішністю. Дякую!

Виктория
20 августа 2023 в 7:42

Неймовірне місце) приємна атмосфера, інтер'єр шик, фахівці на висоті! Відчуваєш себе мегакомфортно) Особисто я - постійний клієнт Владислави. Майстер своєї справи, чудова людина, від якої заряджаєшся позитивом і гарним настроєм) до нових зустрічей!
фото: губки на 2 день. Все виконано за моїми побажаннями. І результатом я дуже задоволена.

Юлия
27 июля 2023 в 16:54

Дуже приємне затишне місце, з висококваліфікованими майстрами! Я в захваті від фахівців косметології можна без сумніву довірити своє обличчя

Яна
19 июля 2023 в 12:51

Дякую власникам, за такий чудовий салон, за дивовижну атмосферу, чистоту та сервіс. Фарбувала волосся, дуже сподобався відтінок та якість волосся після процедури. Робила масаж спини - відчуття релаксу і професіоналізму. За порадою косметолога, регулярно купую в салоні професійний догляд за обличчям, все якісне і не дороге. Дівчата майстрині своїх справ, з великим досвідом. Завжди привітливі адміни і смачна кава. Рекомендую

Ольга
03 июля 2023 в 5:05

У червні 2023 року зробила ламінування вій у майстрині Аліси. Для мене це був перший такий досвід. Хвилювалась, як все мине. Але все було супер! Швидко і якісно. Я дуже задоволена, дякую. Вії виглядають натурально і гарно, наче нафарбовані.

Александра
30 июня 2023 в 16:39

Пользуюсь услугами салона не впервые, всегда встречает улыбчивый администратор, в салоне чисто и красиво)
Отдельное спасибо мастеру маникюра Алесе за качественно выполненную работу?

Саша
09 сентября 2021 в 2:32

Только стерильность и новейшие технологии в области современной косметологии. Лазерная эпиляция лучшая в области! На трёхволновом мощнейшем лазере, который уже не один год доказывает на деле шикарные результаты и гладенькое тело!

Добавить отзыв