UAOTZYV.COM

Консультативно-диагностический центр Деснянского района

Адрес Київ, вулиця Миколи Закревського, 81/1
Телефон +380 (44) 530-86-36
Сайт desnkdc.kiev.ua
Рубрики Медицинский центр
Оценка 2.3 70 отзывов
Похожие компании в категории
КФ ПП МедАссист 5 , Медицинский Центр — вул. Рональда Рейгана, 1
Медицинская клиника Viva — вулиця Миколи Лаврухіна, 6
Персомед — вул. Оноре де Бальзака, 4
Дент-Альянс — вулиця Миколи Лаврухіна, 3

Консультативно-диагностический центр Деснянского района отзывы

70
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрий
04 января 2024 в 8:06

Сінельник Ірина Сергіївна
НЕДО НЕВРОЛОГ

Сколіоз, спондилоартроз, протрузії, грижі, ускладнений остеохондроз, відхилення хребта на 9 в право, історія хвороби з 2013р.

Відповідь лікаря: у вас руки і ноги є все добре, ви здорові.

Наталья
14 декабря 2023 в 11:18

21.12.23. Звернулася на консультацію до офтальмолога Каленської Н. І. За записом у Хелсі.
У кабінет зайшла із запізненням на 15 хвилин. Лікар протягом 10 хвилин була з іншою пацієнткою в темній кімнаті, а мною займалася медична сестра, яка не має вищої мед. Освіти.
До неї ще зайшла дівчина і щось там довго вирішували. Мені так і не надала Каленська консультацію, нахамила і порадила піти до приватної лікарні.
Але гроші ця недолікарка з державного бюджету отримала. Під кабінетом сиділо 16 людей, майже всі вони ходили до неї в приватну клініку Візім на Маяковського 10!
І ця щуриха потихому приймає їй у державній лікарні, звісно, не безкоштовно! Бізнесвуменка така собі, під кришею медичного директора закладу.
Під час війни ці щури в білих халат ведуть себе далеко ні як лікарі.
Ганьба Каленський Н. І. Для мене це недолікарка.
Пригрілася, нічого не боїться, поводить себ нагло.
Не лікарня, а барижнік!
Якби була змога скасовувати візит після консультації, і такі горе-лікарі не мали оплати, то це було б не погано.

Светлана
27 ноября 2023 в 20:14

Застрягла в ліфті поліклініки, аби хоч хтось відгукнувся, прийшла через півгодини жінка-ліфтер, запитала чи ми через 40 хв. Ще тут. Хоч би поговорила, може люди з клаустрофобією!

Оля
13 ноября 2023 в 22:29

День дзвінків до реєстратури. Телефон або недоступний, або «зайнятий». О 15: 30 нарешті панове відповіли. Цей шикарний
- Запис проводиться з 8 ранку, зараз записатися не можна
- Я вам з 8 ранку якраз дзвоню, постійно недоступно
- Да, до нас дуже складно додзвонитися! Не виходить – приходьте на 8 самі.

І кидає слухавку. Шкода лише, що витратила день на безглузді побивання. Удачі з хамством, далеко заїдете

Женя
17 августа 2023 в 8:00

Що б їх з такою швидкістю лікували як до них можна потрапити на прийом хоч кудись, запис за два тижні, відкривають запис на день щодня? Якого хрону взагалі? Ти приходиш записався, і лише за два тижні можна прийти на прийом? Можна хоч до когось прийти і що тебе одразу оглянули? Реєстратура просто атас. А якщо ти хочеш записатися скажемо на 20 сл місяця, коли ти вихідний, то маєш записатися не раніше, ніж через два тижні, тобто 5-го числа. Моя пропозиція знести бульдозерами цей цирк, і побудувати що працююче, це вже прогнило вщент.

teen
12 июля 2023 в 11:30

Хуже обслуживания в этой клинике могут быть только их туалеты для посетителей. Мрак, ужас и хамство на каждом шагу)

Dan
05 июля 2023 в 0:35

Щоб записатися до лікара на прийом з Направленням! Треба прийти в 8 ранку записатись в живу, і можливо вас приймуть через тижня 2-3: DDD
Схоже як все було при совку так і залишилось! Кошти на реформах просто спизджені, хелсі і тд. Просто спиджені кошти …

Таисия
22 июня 2023 в 15:42

Хочу поділитись своїм поганим досвідом під час візиту до Гінеколог-онколог Мельник Ірина Петрівна. По-перше, не розумію, чому в цього лікаря такий високий рейтинг з її компетенцією. Лікар призначає лікування без огляду, мабуть, має екстрасенсорні здібності. Призначає ліки, до котрих надає візитівку, тобто, парять те, що вигідно, сподіваючись на наївних клієнтів. Жаль свого впусту витраченого часу, всеодно довелось іти в приватну клініку до компетентного співробітника…

teen
27 апреля 2023 в 21:13

Найгірше обслуговування в цій клініці можуть бути лише їхні туалети для відвідувачів. Морок, жах та хамство на кожному кроці)

Юлия
31 марта 2022 в 4:26

Много специалистов, сразу можно сделать узи при необходимости, все услуги можно оплатить через кассу.

Александр
09 января 2022 в 2:59

Эта поликлиника во главе с их главврачом Лымарем это воры и обманщики, которые давно должны сидеть в тюрьмах. Эта поликлиника является государственной, коммунальной поликлиникой, и по Конституции Украины должна больным посетителям оказывать бесплатные услуги.
Но эти воры и обманщики нагло, по преступному дерут деньги с больных пациентов, за что в Уголовном Кодексе предусмотрена для них уголовная статья.
Пишите заявления о возбуждении уголовных дел в Генеральную прокуратуру и в суд о мошенничестве
(статья 190 Уголовного Кодекса Украины) и взяточничестве, о вымогательствах со стороны этих воров. Не обращайтесь к районным мусорам полицейским и районным прокурорам, все они продажные взяточники, воры и обманщики, которые покрывают этих так называемых "врачей".
Кроме того у этих так называемых "медиков " в их названии их организации написано, что это Центральный диагностический неприбыльный центр, а уже это название запрещает брать в государственной, коммунальной поликлинике, запрещает брать деньги с пациентов за бесплатные государственные медицинские услуги.
И это обязательно тоже укажите в своих заявлениях в Генеральную прокуратуру и в суды.

Независимый юрист Александров А.

Женя
30 декабря 2021 в 6:05

Поликлиника как поликлиника, а минусом послужил тот факт, что они своих терапевтов засунули на Будущанскую 3 и тратить 20+ гривен на транспорт - такое себе.

Антонина
27 декабря 2021 в 8:13

Моя мама, 80 років, звернулась в клініку на Закревського до лікаря Гончаренко (флеболог) з проблемою варикоз, тромбофлебіт. Було призначене лікування, окрім того і велика доза антикоагулянтів. За 2 тижні потому вона відчула слабкість, впав тиск і його нічим не вдавалося підняти. На 3-й день запідозрили, що причиною такого стану може бути внутршня кровотеча. Подзвонили в клініку, просили зв'язати з лікарем для термінової консультаціїї і відміни ліків, дати його телефон чи покликати на розмову. Було відмовлено. Адміністратор як єдину можливість пропонувала лише запис до лікаря на особистий візит. Цього зробити було неможливо, жінка була фактично лежача на той момент. Все що нам пообіцяла адміністратор " ми вам передзвонимо". Мою маму в той же день ушпиталили зі шлунковою кровотечею. Лікар в БСП був шокований дозою призначених антикоагулянтів. З вашої клініки нам так і не подзвонили, минув тиждень. Так що маю попередити, що або в цій клініці безвідповідальні лікарі, або керівництво, яке зацікавлено лише в отриманні грошей, і не несуть ніякої відповідальності за свої призначення.

Esenina
27 декабря 2021 в 1:29

Спасибо огромное, что услышали просьбу о переносе кабинета вакцинации от ковида из женской консультации. Если честно думала будет ноль реакции. Но была приятно удивлена, после последнего посещения поликлиники, когда узнала, что есть люди которым тоже не все равно и нас услышали, очень благодарна. Меняю свою оценку о поликлинике Так держать, ещё раз спасибо!

Вячеслав
20 декабря 2021 в 4:36

Люди жалуются на врачей, говорят не лечат а калечат. Я не могу уже 3 месяца найти врача чтобы подписать договор, все заняты, набрали себе определенное количество людей, больше не нужно.

Вова
09 ноября 2021 в 4:26

Редко хочется зайти и специально оставить ПОЛОЖИТЕЛЬНЫЙ отзыв на государственные поликлиники. Делал вторую прививку от КОВИД. Обзвонил киевские поликлиники Дарницкого и две Днепровского района — вместо "Добрый день, чем мы можем вам помочь? " слышал только хамское "ЖДИТЕ! ", "ЧТО У ВАС? ", "ЗВОНИТЕ ПОСЛЕ ОБЕДА, ДО СВИДАНИЯ" и рекомендации набрать мобильный номер телефона с переадресацией на автоответчик. НО каково было мое удивление, когда я позвонил в поликлинику Деснянского района. Милейшая девушка взяла трубку и извиняясь попросила набрать номер комнаты вакцинации, позвонив туда трубку подняла женщина, где спокойно, как родственнику объяснила, что в наличии и по загруженности. Приехав на место невероятным для нашей страны образом увидел Докторов с Большой буквы. Именно такие как должны быть. Вежливые, внимательные, профессиональные. Даже поправили мой аккаунт в Helsi, без истерик поделились ручкой, все доступно объяснили. Я не знаю как в этой поликлинике лечат что-то другое, но у меня сложилось только глубоко положительное мнение о персонале. Браво!

Ксения
03 ноября 2021 в 14:38

Доволі непоганий заклад. Дуже сподобалися працівники- ввічливі, усміхнені, позитивні. Відповіли на всі запитання. Для тих, хто тут вперше- прийдеться трішки поблукати, бо дуже вже закручені коридори. Проте всюди чисто, світло.

Петр
25 сентября 2021 в 21:05

Бистріше та легше доповзти до цвинтаря, ніж записатись в електрону чергу до лікаря. Висока температура+погане самопочуття - записуйтесь на після-після-після завтра до лікаря.
якою треба бути дибільною істотою, щоб так зробити!
«Дякую» за реформу… одним словом гадюшник.

Erich
26 августа 2021 в 2:50

Интересное и современное здание.
А система здравоохранения нуждается в серьёзных реформах.

Вадим
17 августа 2021 в 3:06

Робив щеплення від Ковід. Вакцина Пфайзер. Лікарі ввічливі. Черга на вакцинацію просувалась швидко. Укол робили не боляче.

Добавить отзыв