UAOTZYV.COM

Компьютерная школа Hillel

Адрес Київ, вулиця Мечникова, 14/1
Метро Кловська 0.07км
Телефон +380 (800) 20-80-20
Сайт ithillel.ua/ua
Рубрики Компьютерные курсы, Центр профессионального обучения, Центр дистанционного обучения
Оценка 5 72 отзыва
Похожие компании в категории
SkillUP.com.ua — курсы тестировщиков в Киеве, QA тестирование — вулиця Богдана Хмельницького, 16-22
ПРОГРЕСС Европейский Образовательный Центр — вулиця Казимира Малевича, 86Л
GoIT — вулиця Євгена Коновальця, 36

Компьютерная школа Hillel отзывы

72
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алина
19 ноября 2023 в 2:43

Хочу висловити своє захоплення командою Комп'ютерної школи Hillel!
Одного разу вирішила спробувати себе в іншій сфері. Обрала вашу школу! Пройшла курс QA Manual.
На онлайн-курсі отримала грунтовні знання, які потім змогла продемонструвати на проєктах. І навіть після випуску ви не забуваєте про випускників: створили закриту спільноту ваших випускників. В рамках цієї спільноти організовувуються різноманітні корисні заходи для підвищення кваліфікації, учасники можуть ділитись досвідом, обмінюються інформацією, ставлять і вирішують свої питання.
На сайті школи існує розділ "Hillel Blog", де можна слідкувати за новинами в сфері IT, переглядати пости та відео тем, які тебе цікавлять. Можна для себе багато корисної інформації дізнатися. Цікаво, що зайшовши на сайт, обов'язково є що прочитати, послухати, переглянути! Ви тримаєте руку на пульсі подій!
Щиро дякую Вам! Ви неймовірні!

Ирина
21 августа 2023 в 3:54

" Курс SMM для мене був відкриттям нового горизонту. Я отримала практичні інструменти для ефективної роботи з соціальними мережами. За допомогою навичок, які я отримала, я відчуваю впевненість у створенні контенту, взаємодії з аудиторією та аналізі результатів. Цей курс надав мені можливість зростати як професіоналу та допоміг зрозуміти, як використовувати соціальні медіа для досягнення своїх цілей.

Елена
17 августа 2023 в 7:03

Закінчила курс навчання по SMM. Неочікувано багато інформації, і що важливо - теорія і практика на протязі всього курсу. Якщо ви такий же "новачок" в цій сфері як і я, то готуйтесь! Буде Гаряче

Людмила
15 августа 2023 в 9:38

Проходила в школі курси СММ, загалом навчання сподобалось. Викладав Євген, лекції проходили досить цікаво. Викладач допомагав з домашками і допомагав розібратися з багатьма ньюансами. Відносно зауважень, які я можу відмітити від себе - дещо заскладна програма курсу для мене як для новачка, багато технічних завдань, які складно засвоїти за такий короткий термін. На мою думку, на деякі теми треба більше часу. Але загалом - навчання в школі ще на якомусь курсі я б пройшла)

Дима
13 августа 2023 в 23:43

Завершив курс Python Pro. Отримав усі знання, що обіцяла школа, та навіть більше. Окрема подяка викладачу Ярославу Жуванову за якість викладання та розжовування матеріалу.

Александр
13 августа 2023 в 13:46

Закінчив курси СММ спеціаліста у Євгена Римського, курс сподобався, кожен урок - цікава тема, без розтягування, загалом - Рекомендую)

Наталия
11 августа 2023 в 23:17

Пройшла курс SMM у викладача Євгена Римського. Загалом навчання сподобалося, всі питання розбираються відразу ж, інформація подана цікаво, але деяким речам, таким як Таргет, на мій погляд відведено мало часу. З набутими знаннями на цьому курсі можна спокійно працювати. Дякуємо викладачеві та групі за згуртовану роботу!

Maksym
17 июля 2023 в 3:36

Чудова школа, яка охоплює всі аспекти від організаційних питань до процесу навчання. Навчатися тут комфортно і зручно. Викладачі - професіонали, що керуються практикою. Я закінчив курс Product Management, і хочу особливо подякувати Ірині Василенко та запрошеним викладачам. Все структуровано, практичні навички, а теоретична база - міцна. Отримав детальний фідбек по всім домашнім завданням. В захваті від курсу та школи!

Анікевич
01 июля 2023 в 6:45

Не знаю, кому, як - а мені сподобалось! Навчався у Повелиці Владислава на курсе Front-End Basic. Дуже цікавий курс, та викладений досить чітко, без води. Група - також молодці! Живий фідбек від викладача! Так тримати! За місяць йду на Pro! Зустрінемось!:)

Viktoriia
09 июня 2023 в 0:26

Ця школа прекрасна, викладачі неймовірні. Тільки закінчила навчання, але вже обираю наступний курс

Лена
18 апреля 2022 в 14:31

Пройдя впервые курс интернет маркетинга, поверила в себя и открыла новые возможности, преподаватели не только излагали материалы и задавали домашние задания, но и вложили душу в свою работу, несмотря на сложности и порой страх, что не получится, все прошло успешно, советую идти и пробовать, точно не пожалеете

Саша
15 апреля 2022 в 12:03

Закончил курс Front-End Basic 07.01.2022г. Остался очень доволен как школой Hillel так и преподавателем Михаилом! Очень доходчиво, лаконично, спокойно и во всех деталях объясняет. Всегда отвечал на вопросы и помогал. Профессионал своего дела! Побольше бы таких) Благодаря его методике обучения, я получил максимум знаний и главное качественных знаний. Далее 17.02.2022 старт нового курса, на который я записался Front End Pro. Надеюсь новый преподаватель будет так же все доходчиво и грамотно обучать) Спасибо Михаилу!

Саша
07 апреля 2022 в 14:41

Со мной навсегда останутся только самые теплые воспоминания и приятные впечатления об Hillel IT School. С большим удовольствием буду рекомендовать эту школу. Могу посоветовать вам только одно - больше практики! Лично мне этого было мало. Но это лишь мое мнение) Может кому-то наоборот, практики было слишком много). Отличные преподаватели, которым низкий поклон за знания, какие то секретные фишечки со своего опыта и непоколебимое терпение.

Андрій
04 апреля 2022 в 2:23

Хочу подякувати команді Hillel за чудовий курс QA manual. В додаток до основного курсу, отримав заняття з англійської мови, що допомогло мені проходити співбесіди в компаніях іноземною мовою. В кінці курсу, HR надав вказівки щодо працевлаштування і пошуку роботи. Навчанням задоволений!
При виборі школи орієнтувався на матеріал курсу, місцерозташування школи та вартість навчання.

Мария
03 марта 2022 в 14:13

Закончила курс Front-end Basic. Прекрасная организация учебного процесса, классные преподаватели. Осталась довольна курсом. Планирую продолжать обучение в hillel.

Юлия
21 февраля 2022 в 19:52

Долго выбирала для своего племянника курсы, в итоге остановилась на этой школе, и ни разу не пожалела, спасибо за качественное обучение. Отдельное спасибо за support от HR менеджера.

Женя
11 февраля 2022 в 5:56

Классный преподаватель, активная HR, интересные и полезные мастер-классы, приятная группа! Всем доволен!

користувач
23 января 2022 в 23:14

Після проходження курсу QA Manual я цілком задоволена результатом. Зрештою, курс дає все, що потрібно для успішного проходження співбесіди на позицію джуна. Багато практики, особистий фідбек на домашки та відповіді на всі запитання вам гарантовані. На першій співбесіді за півтори години мені не поставили жодного запитання, відповіді на яке я не знала, тому з впевненістю рекомендую Hillel IT School. Окреме дякую викладачу, Олексію Мелашенку, за терпіння і класну атмосферу на заняттях.

Александр
23 января 2022 в 11:12

Хорошая школа. Дают норм знания по верстке, спустя 1,5 месяца после окончания нашел работу, естественно junior)

Евгения
15 января 2022 в 8:10

Хочу поблагодарить Hillel за отличный курс по автоматизации тестирования. Курс был очень насыщенный. Весь материал, который мы проходили на курсе, востребованный на реальных проектах, для меня, это был самый важный фактор. Отдельное спасибо за организацию общих вопрос, начиная от личного кабинета с видеозаписью уроков, заканчивая кофем с печеньем. За мороженько отдельное спасибо! На данный момент я уже с оффером на руках, что и всем желаю! Не откладывайте на завтра, то что можно сделать сегодня)

Добавить отзыв