UAOTZYV.COM

Комфи / COMFY

Адрес Київ, Дніпровська набережна, 33, вул
Метро Осокорки 0.51км
Телефон +380 (800) 30-35-05
Часы работы 10:00-21:00
Сайт comfy.ua/ua
Рубрики Магазин бытовой техники, Магазин фото- и видеотехники, Магазин электротоваров, Магазин электроники
Оценка 2.8 47 отзывов
Ближайшие филиалы компании
COMFY-точка — Piramida, вулиця Олександра Мишуги, 4
Comfy — ТЦ New Way, вулиця Архітектора Вербицького, 1
COMFY — вулиця Гната Хоткевича, 1
COMFY — ТРЦ Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176
Похожие компании в категории
StroyTeh / Budpostach.ua Магазин — вулиця Бориспільська, 9Е
Техника с Европы — вулиця Єлизавети Чавдар, 13
Фокстрот — вулиця Олександра Мишуги, 4

Комфи / COMFY отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анжела
30 августа 2023 в 15:42

Вітаю, шановне начальство магазину Comfy, хлчу поведать вам прикру історію, яка трапилась зі мною і із моїм чоловіком на днях, цей магазину мені завжди імпонував, як самый найкращий магазин всього електронного, я з дитинства його любила, до того ж, в мене тут і працював тато, не один рік, на багатьох магазинах, і на тц Аркадія також, тож для мене цей момент став дуже болючим і не приємним.
Отже, достатньо, я вважаю такий собі вступ
Історія:
Ми з чоловіком приїхали купляти телефон, ми не гонились за "яблучком"
Самсунг недавно був, вирішив чоловік знову взяти ксяоми, телефон за 8999 по знижці, все круто, поки що)
Далі, стоїмо, чекаємо поки хтось підійде, самі йдемо і просимо, чи не могли б нас проконсультувати, з великою честю, Йде до нас здається, шановний Андрій, досить не приємна особистість, розповів нижче.
На наше прохання, розповісти дещо більше про данний телефон, Андрій говорить, що користувався лише еплом, і не шарить за андроїд, на що ми з чоловіком стоїмо і тупо не знаємо, що відповісти, адже це його робота, чи не так?
Далі: Ми сказали, що подумаємо, стояли обговорювали, Далі позвали іншого консультанта, і задали йому теж саме питання "що можете сказати про цей телефон, нащо той каже, "для позвонить, написать смс-ку сойдет"
І тут ми просто випали із реальності.
Далі кажемо, подумаємо.
Через деякий час, вирішили оформлювати, підходить шановний Андрій до нас, і починає займатися данним питанням, починає пропонувати нам всілякі акції, по типу страхування і тд. Не вистачило у нас десь півсотні, на весь пакет, тому ми відмовилися, на моє питання, "а що перенести дані із телефона на новий тф, це платно? ", шановний Андрій відповів, "НУ МИ Ж НЕ ЗА ДЯКУЮ ПРАЦЮЄМО"
і знаєте, на цьому моменті треба було, одразу на 180° розвернутися, і піти
Але все ж таки, я просто хотіла своїй коханій людині зробити приємно, хоч пішли ми з телефоном, але далеко не з приємними враженнями про цей магазин.
А, і до речі, цей Андрій нам не той чехол ще всунув, ми до позняків вже дійшли, як чоловік провіряє, а там далеко не на той телефон, і вимушені були повертатися знову в Тц Аркадія, і сидіти цілих 40 хв, і вибирати, шукати довбанний чехол,
А, і Андрій так і не вийшов до нас) десь заховався, хоча його звали, писали йому, менеджер сама взялась за нам, бо каже то буде довго.
ми витрати зайві 40 ХВИЛИН ЧАСУ
Моє розчарування немає меж, справді.

Жанна
28 августа 2023 в 8:30

Ну просто максимально приємний консультант у суботу 9 вересня допоміг нам з подругою у виборі годинника Самсунг. Вибач, не запам'ятали імені. За покупками обов'язково повернуся до цього магазину.

DeBlunge
26 августа 2023 в 7:53

Навіть і подумайте звертатися за гарантією або з претензійними питаннями щодо купленого товару - отримайте хамське ставлення і погляд повний гидливості (бажаю вам отримувати таке саме ставлення на будь-які послуги). Коротко про ситуацію – купували телефон Redmi Note 12C. Наклеїли захисну плівку, купили чохол у
В цьому магазині телефон був бережений у використанні - не падав, не топився. Однак, через місяць раптово відлітає дисплейний модуль, перед цим з'явилася жовта смуга на екрані. Прийняли телефон за гарантією (чек збережений, та й "товарний вигляд" у телефону як новий) і через 2 дні отримуємо відмову в ремонті. В акті сервісного центру стверджується про попадання вологи до телефону. Нахамили на касі, вважаючи клієнта за ідіота з погляду повної гидливості. Гаразд відмову за гарантією я можу зрозуміти, але якихось альтернативних рішень не запропонували, навіть ремонт або банально знижку на ремонт - тобто хоч якось піти на зустріч. У результаті звернувся до іншого великого сервісного центру, як результат жодних слідів вологи не виявлено, материнська плата ціла - потрапив бракований дисплейний модуль - ціна питання 1800 грн. Міг би і вам заплатити, але чомусь не хочеться.

Elle
09 июля 2023 в 6:45

Не знаю де ви берете таких чудових продавців-консультантів! Комфі-це завжди лояльність до клієнтів. Вирішили мою проблему за 5 хвилин. Дуже дякую! В інші магазини ходити більше не буду. Тільки сюди

Євгеній
16 апреля 2023 в 14:16

Дуже хороший магазин. Дуже великий асортимент. Консультанти дуже доброзичливі та готові допомогти у будь-який момент і порадити. Купував там кілька техніки, все працює добре та дуже якісно. А також гарне місце становище

Антон
09 марта 2022 в 21:33

Здебільшого всю побутову техніку придбали у цьому магазині. Тут досить великий вибір, можна переглянути, проконсультуватися.

Александр
19 января 2022 в 6:09

Хотели купить телевизор на месте, персонал сказал что есть только на витрине (два дня назад поставили), при этом был один на складе в другом магазине. Хамское поведение консультантов. Не рекомендую ни магазин ни comfy в целом.

Ксюша
07 января 2022 в 14:57

Просто в шоке от обслуживания в этом магазине! Что бы позвать консультанта - это тот ещё квест! Когда подходишь к дорогой технике, к вам прям бегут менеджеры, если решили выбрать что-то недорогое, то будьте готовы что к Вам никто не подойдёт! Но больше всего меня поразило, когда после оплаты мы захотели проверить работает ли прибор. С чмоканьем и недовольным лицом менеджера мы с третьего раза осмотрели.
В этот магазин больше ни ногой! Честно, хочется вернуть товар и заказать его в нормальном магазине!

Екатерина
21 декабря 2021 в 7:46

Очень хамский персонал. Если хотите сохранить себе нервы - только online магазин. Врут о количестве товара, пытаются продать товар с витрины.

Леся
18 декабря 2021 в 14:13

Кассир так хотела причинить мне добро (чтобы у меня были бонусы за покупки), что испепелила меня взглядом, когда я не дала свой личный номер телефона. Что сказать, люблю наглецов до такой степени, что пишу им оды в рецензиях:)
Почему вы нуждаетесь в ноем номере телефона настолько, что ваши сотрудники начинают уговаривать, а потом и злиться, когда слышат слово "нет"? Вы их штрафуете, если у них не получается собрать персональные данные?

Станислав
03 декабря 2021 в 11:08

Сам магазин не плохой, хороший выбор техники, но цена на многие позиции немного выше чем у других.

Олеся
13 сентября 2021 в 22:15

Магазин отвратительный. Продали чайник Xiomi. Чайник неплохой. Термо. Внутри все из нержавейки. Через 1неделю обнаружили внутри ржавую точку. Принесли чайник менять. Явный брак. По чеку ещё не прошло 2 недели. Прочитал лекцию о том, что чайник не примут и менять не будут. Мы его испортили. При покупке навязали страховку чайника. И полчаса убеждал, что только страховка нам поможет. А воспользоваться своим правом потребителя на 14 дней нам не позволено. Нам же не цвет не понравился. Вот если бы цвет надо было менять в новом чайнике через 10 дней. То только в этом случае. Например вы на подарок берете. А у человека 2 чайника уже есть. Вот тогда и приходите с чеком. Короче Комфи ещё та шарашкина контора. Имели опыт покупки холодильника. Та же песня. Ну не везёт нам на покупки в Комфи. Или они торгуют браком. И потом вопросы не решают. Ещё посмотрим как их страховка сработает. Это ж страховка от Комфи. Может тоже запоют, что ржавчина на нержавейке не страховой случай!

Денис
10 сентября 2021 в 20:30

В магазине увидел пылесос со скидкой с 8000 до 5000, спросил "Почему такая хорошая скидка? ", мне консультант начал заливать мол "Это последний и у него небольшие потёртости на корпусе", даже бумагу показал, в итоге я купил его прямо с витрины. На следующий день прихожу в магазин, а там стоит точно такой же и с такой же скидкой. Все в порядке, пылесосом доволен, но чувство того что мне как лоху напарили не покидает. Это очень некрасиво. Теперь в Комфи буду заходить только посмотреть/пощупать, а покупать буду в розетке.

Олег
01 сентября 2021 в 6:14

На весь огромный магазин работает один кассир (правда бывают исключения), но удовольствие от покупки портит длительное ожидание в очереди!

Анастасия
28 августа 2021 в 18:17

Comfyв Аркадії на Дніпровській набережній, дякую за допомогу і консультації співробітника Дмитра, чітко, конкретно і по справі!

Алексей
13 августа 2021 в 17:59

Comfy Киев сервиса 0! Заказали стиральную машинку Indesit E2SC 2150 с доставкой, за которую платили отдельно. После подключения оказалось что не держит клапан воды (в машинку постоянно набирается вода), набрали в тех поддержку где нам сказали "Вы можете вернуть машинку в любой из наших магазинов самостоятельно". То есть привозят неисправный товар за доставку которого платишь отдельно, а потом еще должен тратить свое время и деньги что бы отвести и сдать!

Сергей
11 августа 2021 в 2:54

Просто место где можно купить бытовую электронику, но сам я там конечно же не покупаю), не безопастно стоять в очереди где люди не носят масок и продавцы сами такие же.

Карина
02 июля 2021 в 18:12

Максимально пассивные консультанты. Зашла магазин, рассматривала товар, никто не соизволил даже подойти, в то время как консультанты стояли расслабленные по групкам и общались между собой. Клиентоориентированность на уровне

Саша
16 апреля 2021 в 11:41

Не рекомендую мати справу з comfy.ua, взагалі, уточнив наявність, зробив замовлення, через пару годин випадково в кабінеті побачив, що замовлення скасоване, написав в підтримку і виявляється, що замовлення вони самі скасували і навіть не повідомили мене про це. Виставляють товар якого нема в наявності щоб обманом клієнтів зібрати передзамовлення.

Phev
09 апреля 2021 в 15:43

Комфи как Комфи. Продавцы обученные, естественно, в первую очередь на то что надо больше продать Комфи, а не вам купить. Но так всегда. И везде.

Добавить отзыв