UAOTZYV.COM

Комфи / Comfy

Адрес Київ, ТЦ LAVINA, вулиця Берковецька, 6Д
Метро Академмістечко 3.27км
Телефон +380 (800) 30-35-05
Часы работы 10:00-21:45
Сайт comfy.ua/ua
Рубрики Магазин бытовой техники, Магазин фото- и видеотехники, Магазин электротоваров, Магазин электроники
Оценка 2.6 43 отзыва
Ближайшие филиалы компании
COMFY — просп. Європейського Союзу, 47, ТРЦ Retroville
Comfy — ТРК ТЦКосмополит, корпус А, вулиця Вадима Гетьмана, 6
Comfy — ТЦ Аркадія, вулиця Борщагівська, 154А
Комфи / Comfy — ТЦ Городок, пр, просп. Степана Бандери, 23
Похожие компании в категории
Cifrosvit — вулиця Стеценка, 27
Ельдорадо / Eldorado — вулиця Берковецька, 6
Технос — вулиця Берковецька, 6А
SATEN — вулиця Академіка Булаховського, 2/1

Комфи / Comfy отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Маша
09 ноября 2023 в 6:17

Про доставку яку тільки що зробили мені, надіюся усе ціле.
Холодильник трясли як тільки можна на 4 поверх, виявляється другий стажер, то нащо спішити і дьоргати так ту техніку.
Плиту газову аналогічно.
Купили її тому що там було пару царапин, і її уцінили, але їх стало там ще більше, бо ось такі стандарти упаковки (чому не запакувати кружельця окремо?). Додаю фото.
Після побаченого залишилося неприємне відчуття, хоча в магазині був приємний консультант.

Myhas
24 октября 2023 в 7:19

Я хотів би поділитися своїм враженням про магазин Конфі, в якому я недавно придбав посуд. Я дуже задоволений своєю покупкою, а також швидкістю та ціною, які цей магазин пропонує.

Що стосується швидкості обслуговування, мене приємно здивувала швидкість обробки моєї замовлення. Замовивши товар онлайн, я отримав його в найкоротші терміни, що було дійсно зручно. Команда магазину конфі професійно впоралася з моїм замовленням і швидко доставила його мені.

Також, я хотів би відзначити, що ціна на посуд в цьому магазині була дуже привабливою. Я порівнював ціни з іншими магазинами та в інтернеті, і виявив, що в магазині конфі я знайшов дуже конкурентні ціни. Це зробило мою покупку ще більш задоволеною.

Усе враховуючи, я хотів би висловити свою повну захопленість магазином конфі. Швидкість обслуговування та дружнє відношення персоналу залишили мене задоволеним. І, звичайно ж, великим плюсом є приваблива ціна на товари, які пропонує цей магазин.

Я б точно рекомендував магазин Конфі!

DM Sencho
17 октября 2023 в 13:26

Дуже нав'язливі та грубі консультанти. Мені дуже не сподобався останній візит, хоча я постійний покупець

Ярослав
22 сентября 2023 в 12:15

Придбав посудомийку в цьому магазині. Вдома під час розпаковки виявилось що біля кнопок керування тріщини і вся передня панель подряпана… при покупці рекомендую оглядати товар на місці і дуже ретельно…

Laura
11 июля 2023 в 23:13

Дуже поганий сервіс. Спеціально замовили мультиварку в подарунок на цей магазин, щоб приїхати і забрати. З нами зідзвонювалась дівчина, дуже наполегливо намагалась продати додаткову страховку, яка немає жодного сенсу для нас, що ми їй і сказали з самого початку, але ні, її це не зупинило. Коли ми вже спеціально приїхали за товаром після смс, консультант каже, що замовлений товар буде без упаковки. Не дивлячись на те, що ми приїхали за замовленням, у котрому нічого подібного не було сказано про вітринну версію без упаковки. Товар не мав уцінку, тому підозрювати про не повну комплектацію товару ми ніяк самі собі не могли. Ніхто нічого при уточнені замовлення про це не сказав, окрім безупинно довгого монолога про страховку.
Коли ми сказали, що нас це не влаштовує, адже він потрібен на подарунок. Консультант запропонував поїхати на другий кінець міста за "нормальною версією" товару. Це було за 20 хвилин до закриття. Ніхто б вже просто не встиг, навіть якщо б було бажання.
На наші запитання, чому так вийшло і чому нас не попередили про неповну версію товару, консультант заявив, що треба було це в коментарях писати, щоб була упаковка, і що самі винні.
Шановний Comfy, може нам треба при замовленні в коментарях писати, щоб товар був справний?
Коли ми ввічливо попросили замовити нам цей "нормальний" товар саме на цю точку з того магазина, на іншому кінці. І сказали, що ми готові за ним приїхати сюди в другий раз по їх помилці. Консультант відмовився і сказав, що тільки після повної оплати зараз, бо "без оплати ніхто не може гарантувати, що вам прийде той самий товар без упаковки". Шановний Comfy, чому при замовленні через ваш магазин, ви не можете самі "вказати в коментарях, щоб товар привезли нормальний і саме з упаковкою", коли про це просять клієнти?
В підсумку, Comfy, ваш сервіс дуже разчарував не саме помилкою, що ви не попереджаєте про неповний товар (що саме по собі не гарно по відношенню до клієнтів), а, що не готові навіть вибачитись за ваш провтик, а саме за те, що ваші консультанти хамлять та зовсім не допомагають вирішити проблему, яку ваш магазин й створив.

ПС. Доречі, купили саме таку мультиварку в сусідньому магазині в Фокстрот за ту ж ціну з нормальним сервісом.
Замовлення 28402760

Татьяна
27 марта 2022 в 4:31

Делала возврат смартфона в течении 14 дней, приняли без проблем. Причиной возврата были личные предпочтения к смартфону. Но изначально, при покупке был один неприятный нюанс: забыли поставить печать на гарантии, пришлось вернуться

Дарья
27 февраля 2022 в 3:28

Очень навязчивые и хамоватые продавцы, которые агрессивно пытаются навязать нужный им, а не нам, товар. Пожелания покупателя пропускают мимо ушей, зачем тогда вообще подходить? В итоге мы развернулись и ушли в магазин напротив, где и сделали покупку.

Женя
25 января 2022 в 13:48

Якщо хочете, щоб близька людина в важливий для Вас день залишилась без подарунку - Вам в цей магазин.
Оформили, скомплектували і продали товар, якого не було в наявності.
Працівники гарячої лінії - молодці.
Менеджер магазину - абсолютний 0.
Майже тиждень чекав на повернення коштів.
300 бонусів? Залиште собі, не ганьбіться.
Замовлення №: 2266376

Саша
19 января 2022 в 21:22

Пришла купить телевизор, в итоге два часа слушала про подписку, вначале на мегого за 4 тысячи, потом услышали что денег не миллион, начали втюхивать на sweet.tv. Это была первая моя такая покупка и я не особо знала, что к чему. Мне так рассказали, что чуть ли без этой подписки телевизор работать не будет, в итоге подписали на год за 1188. Так как сказали, что подписывают только на год. В итоге приехала домой и обнаружила, что можно было обойтись без подписки или самой позже подписаться. Теперь отменить ее нельзя, каналы не очень, фильмы и сериалы какие есть до 2018 года. Если хочешь посмотреть нормальный фильм, то нужно ещё и доплачивать. На тот момент это была моя первая покупка в Комфи и очень обидно, что меня так развели

Віталій
16 января 2022 в 6:40

Все на рівні. Вибір великий. Техніки достатньо. Проте все принципово-показово російською. Прикро

PB
11 января 2022 в 18:55

Приходил купить Xiaomi 11 5G lite в рассрочку. Оформили документы на Mi 11 Lite (без 5G) - хорошо что я это заметил. Также навесили допы на суму 2к грн, которые просил не добавлять.
От покупки отказался напрочь. После этого начал получать по 10 смс спама о взятии кредита от разных организаций. Думаю Комфи слили мой номер в базу этих организаций. Ужасный сервис.

Настя
06 января 2022 в 10:01

Щиро дякую IT-спеціалісту Юрію, який допоміг розібратися з прикрою проблемою (телефон не вмикався) прямо в магазині; цим він зекономив мені купу часу (не треба було їхати в сервіс) і нервів (зараз без додатквв типу "Дії" нікуди не попасти).
Юрію, гарної вам роботи і кар'єрного зростання!

І загалом дякую магазину, в якому купуємо техніку вже багато років, за сервіс і клієнтоорієнтованість.

Сергей
28 ноября 2021 в 5:38

Ніколи не зв'язуйтесь з даним магазином, у них випадково губляться телевізори! Потім цілий день ніхто не може надати інфо по доставці! Якщо вам дорогий ваш час обходьте стороною! Гіршого сервісу не знайти!

Grygoriy
24 июня 2021 в 10:27

Прислали бонусы ко ДР, не смог воспользоваться в последний день и они сгорели. Жаль, что восстановить никак. Как раз выбрал себе приятный подарок.

Константин
12 апреля 2021 в 15:20

Очень приятно удивлён сервисом и отношением к клиенту.
Вчера пошёл с товарищем возвращать телефон который он купил в Comfy несколько дней назад и который ему не подошёл. Возврат оформили сразу, быстро и без вопросов.
А помня негативный опыт в подобных ситуациях, в других магазинах, однозначно за бытовой техникой и электроникой буду обращаться в Comfy.

volodymyr
04 апреля 2021 в 16:22

Любители разводить на деньги! Заказал товар (комп) и пока ехал забирать - подорожал на 1800 грн! У них, видите ли, стоит такой маячок на этот товар! Больше в эту контору ни ногой, и всем знакомым передам!

Ксения
15 февраля 2021 в 18:21

Продавец Никита профессионал который помог с покупкой телефонов это +. Теперь вопрос по поводу развода под названием Comfy Assist Карти с роком действия 11 месяцев 1100 грн это что за покупка которую мы не просили? Что это значит? Проверив спокойно и без спешки чек дома обнаружила что заплатила непонятно за что 1100 грн, и что самое неприятное кассир не спросил нужно ли мне это и не предупредил о том что в чеке меня не*бут на 1100. Обращаюсь к онлай поддержке Comfy-объясните мне что это за развод и как мне вернуть свои деньги?

Ольга
04 февраля 2021 в 17:30

Были сегодня в Комфи! Там, просто как находка, работает консультант Андрей! Оооочень толковый парень! Не впаривает ничего, очень хорошо знает товар, может сравнить технику, напамять называет хорошие модели модели (в данном случае телевизоры) на которые стоит обратит внимание! Знает ньансы почти каждого телевизора! Просто умничка! Пару месяцев назад нам нмдо было купит газ плиту, говрмил нам не рассматривать одного из производителей, но нас уговорили родственники купит именно данную модель, в итоге мы с ней тягаемся по сервисным центрам! Далее! Холодильники, посоветовал, купили, всё ок! Очень понравилось то, что знает отличие моделей быт техники!

Svitlana
16 января 2021 в 12:50

Покупала в Комфи в Лавине 3 позиции, оформила доставку и все оплатила, в итоге по вине кассирши привезли только 1 позицию, а на 2 позиции как оказалось кассирша оформила самовывоз с магазина в день покупки, а товар я не забирала с магазина! Мало того, что мне теперь прийдется ещё раз платить за доставку, так ещё и доставку не могут оформить по телефону и ещё раз нужно ехать в магазин! Жалобу подала! За работу Комфи в Лавине ставлю 1!

Ирина
13 января 2021 в 13:34

Получить интернет - заказ невозможно. Обращение на горячую линию не помогло и просто скинули звонок.

Добавить отзыв