UAOTZYV.COM

КНП КОР Київський обласний перинатальний центр

Адрес Київ, вулиця Багговутівська, 1, корпус, 15
Метро Дорогожичі 1.26км
Телефон +380 (44) 483-00-57
Часы работы 00:00-24:00
Сайт kyiv-oblroddom.lic.org.ua
Рубрики Анестезиолог, Клинико-диагностическая лаборатория, Акушер-гинеколог, Гинеколог, Медицинская лаборатория
Оценка 4.9 38 отзывов
Пологовий будинок (КЗ КОР КОЦОЗМіД)
Похожие компании в категории

КНП КОР Київський обласний перинатальний центр отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Di Lizz
17 января 2024 в 15:24

Велике дякую Корбі Олексію Олексійовичу та його великій команді за появу на світ мого хлопчика)

Анна
19 декабря 2023 в 4:11

Найкращі лікарі та персонал. У палатах приємно перебувати. Новий ремонт.
Вела вагітність мені Стельмах Катерина Володимирівна. Завжди була на звʼязку, прописувала дійсно потрібні ліки та радила як найкраще слідкувати за своїм здоровʼям. Пологи у мене приймав Мазур Тарас Миколайович. Пологи з ним та його командою пройшли - прекрасно. Лікар підтримував та допомагав зрозуміти, що потрібно робити в даний момент. Дуже спокійний та зважений у своїх діях.
Дуже задоволена цим пологовим, бо саме лікарі створили таке враження.

Анна
24 ноября 2023 в 17:50

Щиро вдячна Тарасу Миколайовичу Мазуру та всій команді перинатального центру за легкі пологи, дбайливе ставлення, комфортну атмосферу. 11.11 народився мій синочок, хоча вага дитинки була чималенька - 4 кг 590 гр, жодних проблем чи ускладнень не виникло, адже лікарі та акушери центру - найкращі фахівці. Пологова зала дуже зручна, перинатальний центр підтримує всі сучасні підходи - партнерські пологи, пріоритет грудного вигодовування та ін. Зичу центру подальшого розвитку. Дякую за нові життя!

Юлия
10 октября 2023 в 22:07

В 2020 році я вперше стала мамою. І тоді доля звела мене з чудовим лікарем, професіоналом своєї справи Корбою Олексієм Олексійовичем завдяки якому у мене є чудовий синочок. Коли в 2023році я знову завагітніла сумнівів у кого я буду народжувати не було. І от 17.10.2023 року стала мамою вдруге. Завдяки Олексію Олексійовичу і бригаді лікарів, анестезіологу Падалко Андрію Анатолійовичу, асистентуПеденко Аліні Ігорівні, неонатологу Самойленко Олені Борисівні. Це чудові, чуйні лікарі які дійсно виконують свою справу і знаходяться на своєму місці. Я їм дуже вдячна за донечку.

Наталия
01 октября 2023 в 21:11

Хочу подякувати Корба О. О.  як дійсно висококваліфікованого спеціаліста у своєму профілі! Дуже боялась народжувати, але з таким лікарем від Бога нічого не страшно. Після пологів почуваю себе добре, продовжую виконувати рекомендації лікаря. Тому, якщо народжувати, то тільки до нього.

Женя
31 августа 2023 в 10:46

Пройшло майже три роки. Та я завжди буду дякувати Богу, лікарю Корбі О. Та персоналу 12.12.2020 р. За своє дитя! То неймовірні люди!

Оля
26 июля 2023 в 20:43

Доброго дня!
Наша родина та я особисто щиро дякуємо Олексію Олексійовичу Корбі та всій його команді за нашого синочка! Дякуємо за високий професіоналізм, турботу, уважність та людяність! Олексій Олексійович не просто лікар, він лікар від Бога!
Щира подяка Вам, Олексію Олексійовичу!

Ольга
23 июля 2023 в 11:06

Дякуємо лікарю Корбі Олексію за донечку, 25.06.23 народила чудову дівчинку. Лікар відповідальний і уважний, весь час був з нами на зв"язку і до пологів, коментував всі аналізи, пояснював. Персонал центру приємний та чуйний. Нам сподобалось, рекомендую.

Яна
22 июля 2023 в 20:02

Нещодавно, працівник перинатального центру допомогли мені стати мамою) дуже вдячна за розуміння, підтримку та терпіння! Особливу подяку хочу висловити Михальчук Олександрі Володимирівні! Завдяки Вам, ця найважливіша для мене подія, пройшла в атмосфері впевненості, гарному настрої та з повною Вашою підтримкою!

Yullia
18 июля 2023 в 3:47

Хочемо подякувати Корбі Олексію Олексійовичу та усій його команді за появу на світ нашої принцески.)

Игорь
01 июля 2023 в 14:37

Хочемо висловити подяку усьому персоналу. Чудові лікарі, людське відношення (всі зміни), професійно підібрана команда професіоналів, які знають своє діло! Окремо хочемо подякувати Гейнц Наталії Євгенівні та її команду, Ви ПРОФЕСІОНАЛИ!
Кімнати чисті та просторі, світлі та комфортабельні.
Бажаємо процвітання та дякуємо ще раз всім за Вашу безцінну працю!

Марина
02 мая 2023 в 6:41

27.04.2023 року на світ з'явилася наша друга донечка Олеся.
Народжувати вирішили з чоловіком у КИЇВСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ ПЕРИНАТАЛЬНОМУ ЦЕНТРІ. І не пошкодували. Все пройшло чудово! Просто неймовірне відношення всього персоналу до мене, як до породіллі. Родова палата дуже гарна, нова, із сучасним ремонтом та новим обладнанням. Пологи приймав лікар Мазур Тарас Миколайович, дуже гарний спеціаліст та чуйна людина, завдяки якому пологи пройшли швидко, без травм та жодних проблем! На зміні також була акушер Білявська Галина Анатоліївна дуже досвідчена, розуміюча, яка дуже допомогла пережити перейми. Неонатолог Іжко Наталія Василівна, яка з перших хвилин народження та до виписки піклувалась нашою дитинкою. Дякую вьому персоналу КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ПЕРИНАТАЛЬНОГО ЦЕНТРУ за прекрасні пологи, за турботу та піклування за мною та дитиною до виписки (є з чим порівнювати, адже першу дитину у іншому пологовому народжувала)! Всім рекомендую народжувати саме з ціми спеціалістами

Женя
28 июля 2021 в 18:24

Не подобається те що лікарі у відкриту за консультацію просять ніби то на благочинність лікарні як добровільний внесок при цьому не видається ніякий чек чи квитанція і кому ці гроші далися. Звичайно зрозуміло що вони ідуть відразу у карман, я розумію що зарплати у медиків не високі, але вони теж не можуть знати який у пацієнта може бути матеріальний стан.
Кажу не за всіх, а лише до тих у кого довелося бути.
Терапевт у відкриту за консультацію сказала скільки треба.

Любов
20 июля 2021 в 6:40

Народжувала в КНР КОР "Київський обласний перинатальний центр" в 2020 р. Моїм лікарем була Соколовська Тетяна Анатоліївна- професіонал, майстер своєї справи. Я безмежно вдячна вдячна всьому персоналу центру і команді, яка виконувала мені операцію. Маю проблеми зі здоров'ям кесерів розтин зробили без ускладнень. Будьте впевнені, що якщо ви попадаєте до Соколовської- вона виконує все, що обіцяє і не покидає вас до виписки. Вона наш з донечкою Янгол-охоронець, підтримує нас навіть після виписки. Бажаю центру побільше мати таких лікарів. Дякую!

Саша
18 июля 2021 в 1:06

Хочу висловити велику подяку, персоналу лікарні! Дякую Вам за Вашу чуйність, турботу. Руслана Анатоліївна, Ви найкращий лікар! Ви бездоганно виконуєте свою роботу! Спасибі, що змогли зберегти моє здоров’я і допомогти з'явитися на світ моїй дівчинці. Я так сильно Вам вдячна! Бажаю Вам, щоб у Вашому житті були лише щасливі і радісні моменти. Успіхів Вам у всьому І ще окреме дякую лікарю анастазіологу, Юлії Олексіївні, за Ваш ТАБ- БЛОК який полегшує життя мамочкам після кесаревого розтину. Це для мене було все дуже важке і не знайоме, але завдяки Вам пройшло чудово. Дякую усім, усім, усім! Обов'язково ще прийду до Вас за хлопчиком! ️️️️️️️️️

Анна
15 июля 2021 в 20:11

Народжувала в цьому пологовому будинку. Все пройшло якнайкраще. Дуже вдячна Гаєвській Г. В. Та Мазуру Т. М. За високий професіоналізм
та створені комфортні умови.

Анна
13 июля 2021 в 0:32

Хочу висловити подяку спеціалістам київського обласного пологового будинку за народження мого синочка. Особлива подяка Ковальчук Олена Володимирівна, Микитенко Александр Петрович-спільно приймали рішення про операцію так як мені невролог заборонив народжувати самостійно. Кушнір Олександр Зінов'євич-анестезіолог після проведеної операції неодноразово приходив та перепитував про моє самопочуття. Ярута Неля Юріївна -дитячий лікар. Хоч я чула що деякі домовляються за пологи я не знала чи варто це робити, тож я не домовлялась проте велика дяка їм за турботливе піклування. Та усьому персоналу медсестер які теж у разі чого готові були прийти на допомогу. Синочок мій та я вдячні і вже готуємося на виписку ми народилися 7 вересня 2020.

Сенкевич
07 июля 2021 в 1:09

Доброго дня) Хочу висловити величезну подяку Куліковській Катерині Володммирівні та всій команді, які 26.09.2020 допомогли з'явитися на світ нашій чудовій донечці.
Дякую КНП КОР "Київському обласному перитальному центру" за лікарів та інший персонал, що тут працює.
Центру бажаю процвітання та розвитку, а персоналу здоров'я, натхнення та всього найкращого.
Дякую, що ви є)

Анна-Анастасия
06 июля 2021 в 17:11

Очень благодарю команду медиков, за лёгкие и успешные роды, команду профессионалов! С большой буквы!
А именно, Корба Алексей Алексеевич!
Микитенко Александр Петрович, Соколовская Татьяна Анатольевна,
Кушнир Александр Зиновьевич, Сахно Наталья Сергеевна, Коцолабская Анна Викторовна!
Спасибо ещё раз, вам всем за сына️️

Алина
06 июля 2021 в 1:29

Доброго дня я Самойлова Олександра Олександрівна народжувала у вас 15.10.2020року. Роди були складні. При виписці дитину не вакцинували БЦЖ на той час неможна було. На даний час нам по місцю де проживаєм сказали їхати в роддом де народжувала на щеплення, бо у нас нема вакцини. Чи можу я у вас зробити щеплення?

Добавить отзыв