UAOTZYV.COM

КНП Київський міський пологовий будинок № 1

Адрес Київ, вулиця Арсенальна, 5
Метро Печерська 0.28км
Телефон +380 (44) 285-05-77
Часы работы 00:00-24:00
Сайт kmpb1.com.ua
Рубрики Акушер-гинеколог, Гинеколог, Медицинская лаборатория, Женская консультация
Оценка 4.4 53 отзыва
Похожие компании в категории
Гінекологія Українська Медична Група — вулиця Стрітенська, 4/13
Гармония Здоровья — вулиця В'ячеслава Чорновола, 12
Клиника Здоровая семья — вулиця Круглоуніверситетська, буд 3-5, офіс, 71
Клініка МЕДІКОМ — вулиця Василя Тютюнника, 37/1

КНП Київський міський пологовий будинок № 1 отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алена
25 января 2024 в 20:25

Народжувала з черговою бригадою в грудні 2023 все пройшло чудово навіть не очікувала що можна так легко і швидко народити, професійна робота медичного персоналу відношення як в приватному пологовому роблять все для особистого комфорту і це все безкоштовно.

Післяпологовим віделенням теж задоволена можна обрати сімейні палати та залишитися з рідними також уважні лікарі, кожного дня обхід, все детально пояснюють відповідають на будь-які питання.

Однозначно раджу 1 пологовий якщо народжувати 2 раз то тільки тут.

Viktoriia
18 января 2024 в 22:56

Була на плановому огляді за направленням (не по вагітності) і можу сказати, що вони дійсно професіонали. Швидко, якісно, чіткі і точні питання, чудова комунікація.
В свій час я обходила дуже багато клінік і жалію, що в той час я не прийшла в цей медзаклад.

Яна
10 января 2024 в 13:57

Хочу залишити свій відгук про Пологовий №1. Головне - це те, що я не пожалкувала про це рішення.

Народжувала 27.09.23. На пологах була для мене «зіркова команда» - акушер-гінеколог Шестак Лариса Вікторівна, акушерка Галина Яковлева (від неї отримала просто нереальну підтримку під час пологів, дуже їй за це вдячна) та анестезіолог Маляренко Юрій Михайлович. Окремо хочу ще раз подякувати УЗД лікарю Маляренко Вʼячеславу Михайловичу. Усім неймовірно вдячна за підтримку та кінцевий результат - здорового синочка:)
Із Ларисою Вікторівною домовлялись завчасно і підписували договір, бо хотіла, щоб саме вона приймала мої пологи.

Палату обрали сімейного типу. Дуже сподобалась. Охайна, чиста з усім необхідним. Хотіла народжувати і бути в палаті як на 5 поверсі, але, нажаль, вона була зайнята і вона, нажаль, такого типу одна.

Єдине, що трохи засмутило - це медсестри та педіатри у післяпологовому відділенні. Хотілося б більше уваги до себе та малюка, особливо коли ти вперше мама, і потрібна допомога та підтримка
Сподіваюсь, що керівництво зверне на це увагу і виправить цю ситуацію:)

Також хочу ще порадити дівчатам жіночу консультацію при пологовому. Адже всю вагітність я спостерігалась саме там і залишилась дуже задоволеною. Ільків Лілія Михайлівна - це мій особистий скарб. Такі спеціалісти як вона - на вагу золота.

Тож, якщо надумаю народжувати вдруге, то прийду знов сюди:)
А майбутнім матусям раджу народжувати тут. Головне - це знайти лікаря, з яким буде комфортно.

Ника
17 декабря 2023 в 0:49

Народжувала у березні 2023 в цьому пологовому.
По перше, скажу, що вагітність вела тут же в жіночій консультації. Лікар Гаркавець Катерина Ярославівна - супер уважна, у гарному сенсі слова, прискіплива. Спокійна і виважена.
На 40 тижні мене поклали в стаціонар, щоб дізнатись чому я не народжую. Цілий тиждень лікарі проводили всі процедури, щоб я почала народжувати. Всі дуже уважні, лікарі як з досвідом, так і молоді.
Народжували з черговою бригадою. Акушерка Галина (прізвища на жаль не знаю) просто сонечко. Часто заходила, створила дійсно домашню атмосферу, принесла колонку з розслабляючою музикою. Анестезіолог Маляренко Юрій Михайлович - покорив мене своїм почуттям гумору. Коли мене вирішили кесарити, він був поруч. В операційній вся команда працювала дуже злагоджено. На кожний запит, що мені десь недобре, миттєво робились маніпуляції по стабілізації. Кесарів розтин робила Ясинська
Людмила Василівна. Дуже вдячна за гарно виконану операцію і відсутність будь яких ускладнень після.
Післяпологові палати в дуже гарному стані. Палати сімейного типу це дві окремі кімнатки з одним санвузлом. Якщо ви народжуєте самі, то будете в такій самій, тільки в сусідній буде інша мама. Харчування гарне.
Після пологів кожного дня приходять лікарі-неонатологи, акушери. Не було коли покимарити) постійно хтось заходить) Є цілодобова допомога для дитини, коли ти можеш покликати медсестру, якщо тебе щось непокоїть, або не знаєш що робити. Навчать всьому.
Натяку на "вдячність" немає.
Але, чек за оплату окремої палати не видають)
В цілому я дуже задоволена. І якщо буду йти за другим, то знову до них.

Ольга
02 декабря 2023 в 1:07

Скажіть, будь ласка, скільки платили лікарям за пологи в 1-му пологовому, я не прошу називати прізвища, хочу орієнтовно знати ціни.

Руслана
22 ноября 2023 в 10:22

Народжувались 26.11.2023 з Василем Петровичем та акушеркою, на жаль, не памʼятаю імені. Це найкращий тандем, який міг би мені тут трапитись.
В 2019 народжувала тут же, спогади не найприємніші, але вирішила, що якщо ідемо з чоловіком - то краще народжувати тут.
Лікар справив приємне враження одразу, як тільки провів огляд. Акушерка теж відносилась турботливо та ставилась з розумінням, навіть в моменти, коли в голові був туман і я переставала чути поради і настанови. Принесла музику, розмовляла, намагалась зробити так, щоб я чула її, навіть, коли чути я вже не могла. Не було сказано ні одного не приємного слова, на відміну від пологів в 19 році. Санітарочка теж дуже приємна, погодувала ще в пологовій залі, хоча час обіду вже завершився, а вечері ще не настав.
Після попередніх пологів мала купу розривів і швів, переживала, що все буде тріщати, але нових швів не додалось, старі лишились без нових рубців.
Тож я думаю, що це були найкращі люди, які могли нам тут трапитись на чергуванні без домовленості. Люди, які справді люблять свою роботу. Щиро вдячні за ці прекрасні емоції, дуже рада, що вирішили народжуватись все таки тут.

Альона
26 октября 2023 в 8:42

Лікар Сусак Каміла Імтіазівна халатно відноситься до своєї роботи. Прийшла ставати на облік так як була вагітна вже на 3 місяці, картки не видали, на кріслі не перевіряли, аналізи які я здавала не показали. На 4 місяці вагітності в мене виліз герпес на губах та почалась температура 37, лікар сказала нічим мазати не можна тільки приймати парацетамол. Температура тривала 3 дні і піднімалася до 38, але лікар далі говорила приймати парацатамол. В нас по плану стояв візити до лікаря Каміли Імтіазівної, але візит вона відмінила нічим це не аргументуючи. У висновку ми вирішили сходити на узі в приватну клініку САНТА щоб перевірити як там дитина, лікар УЗИСТ сповістив що дитина померала. Після чого я зателефонувала до лікаря Каміли Імтіазівної і сповістила про дану ситуацію це було близько 19.00 вечора, пояснила симптоми що мені болить живіт, температура і кровотеча, нащо лікар відповіла випийте парацетамол та приїжджайте вранці, навіть не поспівчувавши моїй втраті. Я з чоловіком її не послухали та самостійно вже у вечері поїхали до полового будинку де ставали на облік, це пологовий будинок в якому працює саме Каміла Імтіазівна (Пологовий будинок №1 м. Київ). Нас прийняла чергова бригада та надала першонебхідну допомогу, а саме зупинили кровотечу та збили температуру. Вранці нас вже прооперували. За тиждень часу поки я лежала на лікуванні в пологовому, лікар жодного разу мене не навідала та не поцікавилась як я себе почуваю, а коли побачили мене в коридорі навіть не привіталась. Після виписки випадково зустріли Камілу Імтіазівну на подвір"ї пройшла прогінорила навіть не привіталась. Нічого хорошого про лікаря не можу сказати і нікому не рекомендує звертатися до неї. Це може плачевно для вас закінчитися. Лікар не компетентна у своїй справі, не говорячи вже про людський фактор. Зате компетентна сказати що роди будуть коштувати 800 доларів а один плановий прийом в неї 300 грн.

Роман
21 сентября 2023 в 16:58

Народили 27.07.23 о 13: 25, дитинка застрягла в шляхах, зробили надрізи, зачіпили голову малятку, залишився шрам на голові! Зашили дружину вкрай жахливо, після ГВ потребує операції щоб виправити цей жах! Після родів в палаті шви ніхто не перевіряв і при виписці також.

Женя
16 сентября 2023 в 20:55

Добрий день, хочу залишити відгук про свій досвід у цьому пологовому. Почитала відгуки про лікарів та послухавши думку знайомих, вирішила народжувати саме тут з лікарем Гурженко. Все починалось чудово на моменті домовленостей. На 37-38 тижні я звернулась до свого лікаря з підозрою на симфізит, який був в мене розміром 0.7-0.9 мм. Дуже переживала з цього приводу, адже не знала чи може він бути протипоказом до природніх пологів. Звернувшись до Гурженко зі своїм УЗД вона порадила не ризикувати та народжувати дитину шляхом кесаревого розтину. Окрім цього моменту, скарг та проблем зі своїм або зі здоровьем дитини я не мала. Пройшов тиждень і 24.04.23. Я за рекомендацією свого лікаря приїзджаю в пологовий. Першою справою мене лікар почав дивитися на кріслі та проводити болючі маніпуляції або стимуляції від яких я закричала від болю. Таким чином вона хотіла вказати на те, що це був біль від симфізиту. Після того мене направили на КТГ, під час якого асистентка Гурженко давала мені підписувати папери одним з яких була згода на кесарів розтин. (хоча у нас була домовленість зібрати консиліум з лікарів і сумісно приймати рішення щодо пологів). На моє питання: навіщо це підписувати зараз? Була відповідь: «так цей лист можна прибрати з історії в будь-який момент». Наступним кроком мене направили на УЗД плоду, а також симфізиту. Лікар відмітив, що симфізит в мене знаходиться в межах норми 0,8мм, проте Гурженко йому зателефонувала та попросила написати симфізит більшим. І з цим фейковим УЗД мене направили на консиліум. На консиліумі мене повторно дивились на кріслі і знову ж таки натискали з неймовірною силою, що я ледь стримувала сльози від болю. Висновок консиліуму: робити кесарів розтин, тому що я відчувала біль та тому що симфізит більше норми (ще раз таки він був фейковим). Лікар Гурженко почала на мене тиснути і говорити, що я маю підписати згоду на кесарів, який вони запланували через тиждень, бо інакше будуть тяжкі наслідки. Хоча насправді це все була суцільна брехня. 25.04.23. Я приїхала в Інститут травматології в якому мені спростували такий діагноз як симфізит. Пройшла додатково обстеження у лікаря акушера-гінеколога, який спростував необхність кесарів розтину. Дівчата, зверніть будь ласка на цей відгук увагу, адже наслідки таких дій медперсоналу можуть бути плачевними.

Як результат, народила я самостійно здорову дитину в свій строк в 4 пологовому. Не раджу 1 пологовий тепер нікому.

Мария
06 сентября 2023 в 17:59

Народжувала в нашому першому пологовому і дуже задоволена. Персонал, род. Зал, палата - все просто чудово. Все робиться для того, щоб мамочка розслабилась і почувала себе краще.

По запиту безкоштовно до мене в палату (пізно ввечері у неділю!) приходила консультант по ГВ - розказала і показала все на практиці. Дуже раджу звернутись до неї, як будете там)

Дитину не забирали від мене ні на хвилину - всі процедури і огляди робляться при вас. На всі питання є спеціалісти які проведуть інструктаж.

Народжувала з лікарем Маляренко В‘ячеславом Михайловичем і його бригадою

Маша
01 сентября 2023 в 21:30

Народжувала в Першому пологовому і дуже вдячна лікарям за їх професіоналізм!
Також відвідувала жіночу консультацію тут, залишились тільки приємні враження!

Елена
17 августа 2023 в 15:31

Вдовиченко Владимир занимает чужое место! Очень прошу руководство обратить внимание на 4 этаж! Почему эти врачи так называемые не принимают решения и не делают кесарево даже по показаниям и всем подряд отсылают пробивать пузырь! Каждый случай индивидуален! Не советую рожать с Вдовиченко

Диана
17 августа 2023 в 15:28

Отличный врач Маляренко Вячеслав! Что не скажешь о Вдовиченко и 4 этаже! Слава Богу ребёночек жив! Если рожать там, то с Маляренко

Саша
27 июля 2023 в 1:02

Гурженко Олена Юріївна - лікар, у якої хочеться народжувати знову й знову. Висловлюю величезну подяку чуйній лікарці та професіоналу своєї справи. Від першої хвилини прибуття вона була завжди поруч, що надавало неабиякої впевненості та спокою, це так важливо для майбутньої мами. Мені пощастило відчути ту доброту, теплоту, бережне ставлення від цієї людини.
Про пологовий будинок залишилися тільки позитивні враження, все на високому рівні, починаючи від їжі, закінчуючи умовами. Тому сміливо можу радити майбутнім матусям зустрітися зі своєю малечею вперше саме в цьому місці.

Анастасия
24 июля 2023 в 20:52

Рожала у Ясинской Л. В. Доктора очень рекомендовали. Наблюдалась у своего местного врача и параллельно у нее, т к роды планировали именно тут. Роды прошли отлично! К сожалению, не запомнила фамилии всех медиков, кто принимал участие, но мы всем очень благодарны. Относительно врача - большой профессионал, очень ответственная, очень приятная в общении. И в целом в роддоме все очень понравилось! Чистота, хороший ремонт, отношение.
Рекомендую!

Ирина
22 июля 2023 в 3:12

Народжувала у Червні 2021. З лікарем не домовлялась, народжувала з черговою бригадаю. Привезли мене близько 22: 00 зі схватками, розкриття не було, схватки вимірювалм, вкололи якесь заспокійливе, щоб поспала до ранку, але спала я погано і на ранок буда виснажена. Спочатку збирались зробити узі, потім передумали і у 8: 00 відправили у родільну кімнату де пробили пузир. Заходили рідко, але зробили знеболююче у спину, через що я тільки лежала. Розкриття не було а лікаря це не дуже турбувало (на жаль не знаю її ім‘я), я вже благала щоб мені зробили кесарів розтин, але вони чекали. Дочекались до того, що в мене вже була істерика і випадково помітили що зелені виділення почались, бо я таки наполягля на тому, щоб підняли мене. Після цього мене прооперували близько 13: 30. Висновок, у дитини гіпоксія почалась. Я з дуже важким серцем це згадую.

Аліна
31 мая 2023 в 13:05

Рожала в мае 2023 у доктора Бережной Т. А. Очень довольна, что выбрала этот роддом, вместо частного. Профессиональный врач, которая все подсказала и "за руку" провела по родам в течении 11 часов. И во время потуг, когда уже казалось, что очень сложно и ничего не получается, Татьяна Андреевна помогла (точнее даже - правильно замотивировала) и я уже через 10 минут услышала первый крик малыша.

В целом, не ожидала, что городской роддом может быть так оборудован, комфортные и удобные палаты, большие комнаты, опция партнерских родов в отдельном родзале.
А самое главное - внимательный и заботливый персонал. Все акушерки и врачи подсказывают что и как нужно делать (в том числе после родов), потом как обходиться с ребенком (даже показали как менять подгузник, как делать массаж, как выбирать по утрам складки и т. Д.), все работают очень слаженно (при том, что каждый день новая смена, абсолютно все были приветливые и заботливые, что очень важно в такой момент для женщины).

Очень довольна роддомом и всем персоналом! Всем огромная благодарность и рекомендую подругам и всем смело рожать в городском роддоме

Анна
30 мая 2023 в 11:24

Доброго дня хочу подякувати вашому пологовому за мою донечку
Хочу саме відмітити лікаря жіночої консультації Федорову Наталю Володимирівну та акушерку Стріху Оксану Володимирівну це прекрасні лікарі. Наталя Володимирівна чудовий фахівець та високий професіонал у своїй справі! Дякую велике їм за увагу та підтримку під час всієї вагітності!
Народжувала я з черговою бригадою тому
Дякую лікарю Бережній Тетяні Андріївні та всій бригаді особливо акушерці Наталі Анатоліївній це людина від Бога яка була зі мною всі 14 год процесу пологів
Так як чоловік військовий мені запропонували безоплатну палату тільки для нас з донечкою ️
Палата була дуже велика та із всіма зручностями + прибирання та харчування 3 р/день (смачно як у мами)
Сам пологовий дуже затишний та з новим ремонтом!
Дякую всім. За другою дитиною тільки до Вас)!

Сіра
07 апреля 2022 в 20:26

Дуже дякую, усьому медичному персоналу, а особливо Лікарю Вдовиченко Володимиру Петровичу! Спочатку я була в безкоштовній палаті, був лише 1 мінус, туалет та душева, знаходились в кінці коридору, було дуже важко ходити, але після родів взяли сімейну палату, щоб зміг чоловік допомогати, то тут супер, все в 1 палаті. Взагалі, я до останнього часу мала сама народжувати, але довгий час були хибні схватки, і в ітозі дітки виснажились і малий запутався у пуповині, довелось терміново робити кесарево, завдяки професіоналізму Володимиру Петровичу з’явились 2 цілком здорових діток! У нього просто золоті руки, кесарево пройшло дуже швидко і саме основне безболісно та професійно, Лише після того як пройшла анастезія звісно відчувався біль, але все добре заживає, та швидко, народжувала 03.02.2022р.
Все пройшло чудово, весь персонал привітний і готовий прийти на допомогу в любий час, дуже усім дякуємо! Все пройшло чудово …
І це ми не домовлялись, тому що спочатку довго обирали в який ротдом піти, а потім думали з яким лікарем домовитись, так як відгуки є різні про всі ротдоми, тому не встигли ні з ким домовитись, але мабуть сам Бог послав нам саме цього лікаря, і завдяки йому, зараз маємо Софійка та Адама, дуже дякуємо, від щирого серця, якщо хтось буде обирати лікаря, на всі 100% раджу Вдовиченка В. П. - завідувач пологовим відділенням

Liliia
24 марта 2022 в 11:28

Народжувала, коли в пологовому був ремонт. Самі пологи добре прийняли. Післяпологова палата була на 6 персон, "церква", в той день народжувало з 12 породіль, на всіх був 1 туалет з душовою разом. Туалет з душовою для персоналу зачинили на ключ, щоб ним як додатковим, пацієнтки не змогли скористатися. На 3-й день була велика радість вирватися додому з цього гетто. Жалію, що не зібрала бюджету на платну палату.

Добавить отзыв