UAOTZYV.COM

Клініка ветеринарної медицини Оболонського району

Адрес Київ, вул. Сім'ї Кульженків, 3
Метро Мінська 2.2км
Телефон +380 (98) 130-26-96
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
суббота10:00-17:00
воскресенье10:00-17:00
Рубрики Ветеринар
Оценка 4.2 45 отзывов
Похожие компании в категории

Клініка ветеринарної медицини Оболонського району отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
23 ноября 2023 в 8:12

Найуважніших ветеринарів я ще не зустрічала! Три лікаря чоловіки й усі гарні, добрі, приємні у спілкуванні.

Наша кішка завжди боїться візитів до вет. Клініки, іноді може шипіти, а тут на прийомі була спокійна та розслаблена. А все через гарне ставлення до тварин.

Зробили паспорт, вакцинації та назначили лікування. Все швидко та за доступною ціною. Рекомендую!

Марина
20 ноября 2023 в 18:24

Були вперше. Котик наш отруївся, лікарі запропонували декілька варіантів лікування і допомогли обрати найкращий для нас. Котик ожив вже до вечора! Дуже вдячні за професіоналізм і прекрасне відношення до тварин. Лікарі просто чудові!

Анастасія
12 ноября 2023 в 12:23

Хороша клініка, та чудовий персонал. Знають підхід до тваринок, можуть професійно проконсультувати, надати необхідну допомогу. Персонал дуже привітний, посміхаються і дійсно професіонали своєї справи. Все відбувається швидко і якісно. Рекомендую! =)

Катерина
11 ноября 2023 в 14:26

Дуже гарна ветеринарна клініка!
Адекватні ціни та якісні послуги.
Професійні та уважні лікарі, готові зробити неможливе для того, щоб врятувати і вилікувати своїх хвостатих пацієнтів!
Лікарі на зв'язку з господарями своїх пацієнтів 24/7 з будь-яких питань.
Рекомендуємо цю ветеринарну клініку всім!

Ирина
09 ноября 2023 в 11:27

Ні в якому разі не звертайтесь сюди за медичною допомогою - вашим трваринам тут неспроможні допомогти! Антисанітарія повна! Звернулася, щоб полікувати кішці зуби, провели чистку, але ситуація тільки погіршилась. Боліло їй так, що не могла їсти, лікарі не побачили зруйнованих зубів з пульпітом! Ще й занесли інфекцію в око і при повторному прийомі сказали, що то хронічна!

Инна
30 октября 2023 в 21:15

Прийшли на консультацію з приводу літньої собаки. Проконсультували, домовились про операцію. Собака моя з "букетом" (алергії, і т. Д.) Лікар (і анастезіолог, і може ще когось не упом'нула - вибачайте) провів декілька операцій.
За що Велике Дякую.
Доброзичлевий персонал. Собака віднеслась спокійно, вона дуже реагує на відношення.
Приємно звертатись
Тільки хотілось би, щоб ці спеціалісти, працювали в більш " приємних " умовах.

солевой
24 октября 2023 в 19:03

Хочу поділитися враженнями від візиту до цієї клініки. У кота запалилася ясна і сильно опухла щока. Спочатку зверталися до приватної на оболоні, там порадили звернутися до хірурга. У той день можна було звернутися в кілька місць, вибрав це за відгуками, і як виявилося — не помилився).
Хоч і збентежив стан зовнішнього фасаду будівлі (старої споруди) та клініка державна, але всередині все ясно та приємно, чисті кабінети з новим обладнанням. Окремо порадував прийом у хірурга Владислава. Він уважно кілька хвилин оглядав котика і після терпляче і прискіпливо пояснював діагноз та пропоноване лікування. Довелося оперуватися, але все пройшло добре, акуратні рівні шви і швидко вийшли з наркозу.
Через тиждень після операції зняли шви, приймав лікар Максим, дуже приємний хлопець, дохідливо розповів, як не допускати подібних проблем. Зараз все просто відмінно, дрібний їсть, не скаржиться, радіє життю)
Загалом не судіть книгу з обкладинки, всім рекомендую

Мария
20 июня 2023 в 5:40

Клініка де справді цінують життя тварин. Дуже вдячна за відданість та професіоналізм хірурга Владислава, та особлива подяка лікарю Марії, яка своєю турботою врятувала і підкорила серце моєї Багіри. Дякую вам велике!

Анастасия
19 июня 2023 в 20:28

Їздили сьогодні оформляти міжнародний паспорт для котика і були дуже приємно вражені обслуговуванням. Приємний лікар, ретельний огляд тваринки, багато корисної інформації та швидке оформлення паспорту. Дякуємо дуже!

Тамара
05 июня 2023 в 10:41

Хочу висловити велику подяку колективу ват. Лікарні оболонського р-ну за адресою сімох Кульженків 3. Особисто хірургу Кравченко в. О. Та завідуючій Марії Геннадіївні. Наш песик зламав ніжку була проведена операція дуже кваліфіковано. На протязі всієї хвороби ми отримували підтримку і увагу зі сторони персоналу. Ціни помірні. Дуже гарна ват. Лікарня. Побільше таких лікарень і лікарів. Тут з тебе не тягнуть гроші а послуги на високому рівні. Ми з Патриком задоволені. Дякуємо.

Олександр
20 апреля 2022 в 15:52

Державна клініка, певний час не працювала, але зараз відкрилась знову. Фінансування явно недостатнє, але ціни помірні.

Виктор
21 марта 2022 в 17:44

Раніше була гарна клініка з цілодобово роботою. Тепер все скоротили, прийом денний. Лікарі гарні, тільки не мають можливості робити дослідження типу УЗД. Доводиться їхати в різні адреси. Ціна на послуги божеська, дешевше чим в чАсників. Лікують добре.

Дина
01 марта 2022 в 21:30

Сделали коту чип и вакцину для заграна. Все хорошо, спасибо клинике. Предварительная запись не нужна, просто приезжаете и ждете в очереди.

Напишу порядок действий для тех, кто хочет выехать с животным из страны, но пока не имеет чипа и официального международного паспорта. (Паспорта, которые выдают частные клиники без чипирования, не подходят для пересечения границы)

1. За 10 дней до посещения врача обработка от паразитов (никакие бумажки об этом не нужны, это делается для того, чтобы у животного после вакцины появились антитела)
2. Приезжаете в клинику, вам ставят чип и сразу вакцину. Если есть формуляры, то сразу сделают паспорт. В моем случае - формуляры закончились и нас записали в очередь.

Для стран ЕС и многих других нужна также будет справка на антитела.
3. Через 30 дней после вакцинации сдаете анализ на антитела (в лаборатории, которая этим занимается). Они выдадут вам необходимую справку. Анализ действителен только, если сдаете его для животного с чипом и правильно оформлеными документами.

Яна
18 февраля 2022 в 10:47

Хотела сделать щенку сразу загран паспорт, как единственный паспорт. Его делают только в государственных ветклиниках.
Позвонила в клинику на Кульженко, врач мне все объяснила и подсказала.
В результате, приехали утром в субботу к 10. Подождали, очереди не было, но уже врач принимала клиента. Работает в выходные один кабинет.
В итоге тут мы щенка и чипиповали, и привили, и сделали паспорт. Я проверяла код чипа на сайте трасер. Ком. Юа - доктор все данные внесла, я со своей стороны так же заполнила данные, дополнительно зарегистрировала чип на Animalid.
Вторую прививку и от бешенства тоже делали тут. Оба раза врачи были дружелюбны, внимательны, терпеливы и отзывчивы.
Это удивительно, учитывая, что клиника коммунальная, а такое отношение не всегда и в частных клиниках бывает.
Поэтому, внутри скорее обстановка "посвежевший советский союз", но врачи, отношение и процесс - на 5.

Елена
08 сентября 2021 в 0:44

Очень вежливый подход к собаке моей был. Очень довольна этой ветклиникой. Спасибо вам за помощь)

Татьяна
20 августа 2021 в 5:09

Благодарю персонал клиники за очень простые но очень важные вещи - за внимательный подход к своим пациентам, доброе, заботливое, выключенное состояние к животным. Профессиональный, быстрый подход!
Теплую атмосферу.
Профессионалы своего любимого дела!
С уважением и благодарностью ко всему коллективу, Татьяна.

Анна
10 августа 2021 в 4:16

08.07.2021р, ми звернулися до цієї вет. Клініки з нашим песиком, якому вже за день до цього поставили діагноз Аденовірус 1,2 типу по результату досліджень на антиген.
Дуже не сподобалася ця ветеринарна клініка, особливо саме відношення персоналу, в них орієнтація на те щоб розвести хазяївів тварин на гроші! Ціни в клініці ніде не прописані, тіки зі слів персоналу ми дізнаємось, що консультація коштує 200грн, а аналіз крові загальний та біохімія крові коштують разом 650грн! При цьому ніякого чеку нам не надали, а поклали гроші в карман. Огляду тварини як такого не було, тіки був забір крові і спитали вік тварини і на що скаржимось. Температуру тварині не вимірювали, огляду слизових не було, скарга на кров в калі теж не викликала в них особливого занепокоєння. Нас приймала Наталя Володимирівна, Денис Юрійович записував в журнал дані про тварину. Наталя Володимирівна сказала, що без аналізу заг. Та біохімічного вона не може призначити лікування, хоча тест на аденовірус в нас вже був на руках. Сказали чекати до вечора, коли прийдуть результати крові, а до цього нічого не призначали. Ввечері прийшли результати і Наталя Володимирівна дала свої рекомендації з приводу лікування нашого пса, на бланку рекомендацій дати вона не ставила і підпису свого як лікаря теж не поставила. Мене дуже збурило, те що антибіотик який вона призначила - Енроксіл, не вказавши процент концентрації, хоча я перепитувала, вона запропонувала придбати в них в аптеці за дуже вигідною ціною 300грн за 10мл. Розчину! Так як в них він був в наявності 100мл, вона запропонувала набрати нам в шприц 10кубіків. Зайшовши в інтернет, я побачила його справжню ціну, і була дуже неприємно вражена! Ціна була від 170-230 грн за 100мл! В залежності від проценту концентрації розчину!
Гадаю совісті в цих лікарів немає, що наживаються на хворобі тварини! В них тіки одна мета, - стягнути побільше грошей з хазяївів! Тому обходьте цю клініку стороною! Лікарка вправно приховує свою не компетентність, володіє технікою маніпулювання і уходом від прямих питань!

Алекс
26 июля 2021 в 13:09

Приветливый и профессиональный персонал. Возил сюда на осмотр, анализы и уколы своего кота. Рекомендую клинику.
Единственный недостаток, на мой взгляд, не принимают к оплате банковские карты. Но это не является недостатком персонала.

Женя
12 июля 2021 в 11:24

Стерилизовали здесь свою кошку. Понравилось то, что все прошло быстро - около 4 часов заняла вся процедура вместе с постнаркозной капельницей. После капельницы (капельницу рекомендовала врач, чтобы облегчить состояние кошки после воздействия наркоза) кошка была адекватной и вменяемой, спустя 12 часов полностью пришла в себя. Шов аккуратный, внутренний, косметический, швы снимать не нужно было - еще минус один стресс для нашей подружки. Дежурный врач - женщина, к сожалению, не запомнил имени, была дружелюбной и в хорошем настроении - все объяснила и проконсультировала. Не понимаю, с чего тут появляются хейтерские комментарии. Вся процедура обошлась нам в 2010 грн (март 2021 года). Однозначно рекомендую эту клинику тем людям, для которых их четвероногий друг - член семьи.

Наталия
07 июля 2021 в 1:03

Мне очень понравился подход к животным. У кошки сразу взяли мазок их ушей, диагноз отит. Приятные доктора. Да, внутри СССР и пахнет как в больнице, но важно не картинка красивая и пафос, а профессия ветеринар и его проф. Пригодность. Спасибо

Добавить отзыв