UAOTZYV.COM

Клиника Smart Medical Center

Адрес Київ, вулиця Левка Лук'яненка, 19
Метро Мінська 0.27км
Телефон +380 (66) 588-70-13
Часы работы 07:30-21:00
Сайт smartmedicalcenter.ua
Рубрики Медицинский центр, Дерматолог, Акушер-гинеколог, Терапевт, Медицинская лаборатория
Оценка 3.6 80 отзывов
Ближайшие филиалы компании
SMART MEDICAL CENTER (Либідська) — вулиця Джона Маккейна, 7-Б
Smart Medical Center (Чернігівська) — просп. Леоніда Каденюка, 17В
Похожие компании в категории
Діамед Експрес — вулиця Левка Лук'яненка, 14
Евромед — вулиця Ярослава Івашкевича, 6, 8A

Клиника Smart Medical Center отзывы

80
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ганна
30 октября 2023 в 20:59

30.10.2023 прийшла на прийом до лікаря Іванчишиної М. А. Як завжди на 10 хвилин раніше по запису на 19 годину, на ресепшені сказали вас покличе лікар, о 19,05 запитала коли лікар прийме, набрали судячі зі всього лікарю, сказали 5 хвилин зачекати, о 19,20 запитала знов, коли прийме лікар, зателефонували лікарю та у відповідь скільки чекати не зрозуміло чи то пів години, неоднозначна відповідь, та я записана на 19 годину в платну клініку, я постійний клієнт, вся моя родина обслуговується в цій клініці, я прийшла не спитати як справи, а за станом здоров"я, то чому до пацієнта таке ставлення, чому я повинна чекати, до цього інціденту п"ять зірок клініці, ніколи не стикалися с такою проблемою, але репутація клініки щось підкачала завдяки цьому лікарю, якщо не може прийняти цей лікар з тих чи інших причин, то надайте іншого, а не перезаписуйте через два дні на прийом, яке у вас ставлення до пацієнтів, тепер я сумніваюсь в наданні якісних послуг

Яна
25 октября 2023 в 23:57

Вже вдруге відвідуємо вашу клініку, були у різних лікарів!
Але ми дуже задоволені, у вас працюють дійсно професіонали. Дуже Вам вдячні.

Ирина
21 октября 2023 в 19:56

Вітаю, прийшла до уролога і проктолога після операції в іншій клініці, рівень ваших лікарів зашкалює. Дуже вдячна та задоволена. Дякую

Зоя
13 октября 2023 в 22:45

Дуже неприємні відчуття страхова покрила запис до лікаря, та рентген, сказали що можу забрати знімок на рецепції, я забрала, мені віддали, вже виходячи з клініки мене наздогнали і сказали що я винна їм за снімок 80 грн, хоча ніхто не попередив що ця послуга окремо оплачується, снімок залишила щоб не оплачувати, до лікаря притензій не маю, притензій до дівчат що постфактум мені сказали, що я винна гроші, а не попереджають зараніше.
Також в мене з'явився борг, десь 600 грн за томурічний візит до гінеколога, незнаю звідкіля але така ситуація що я нічого не роблю з аналізів, якщо страхова це не покриває, а в цій клініці була тільки по страховій, цікаво ще 80 грн теж поставлять за борг.
?
нормально так сходила в часну клініку

Анита
13 октября 2023 в 2:00

Шаргородська Світлана Олександрівна-лікар від Бога і просто чудова людина! Хожу тільки до неї вже багато років! Завжди знайде проблему і допоможе!

Eugene
07 октября 2023 в 1:50

Алтинник Наталія Володимирівна, лікар від Бога! Багато разів до неї зверталася з різними проблемами і завжди було успішно надано допомогу. Кваліфіковано! Рекомендую її завжди всім.

Kateryna
24 марта 2022 в 9:13

Не довольна врачем и клиникой. Заплатила больше 4х тысяч гривен за удаление 4х родинок, 2 раны все никак не хотели затягиваться, но прийти на повторный осмотр не смогла так как заболела короной и была на изоляции 2 недели, теперь наконец то выздоровела, записываюсь на повторную консультацию и пост фактум узнаю что платить мне прийдется как за первичный приём так как все повторные консультации только на протяжении первых двух недель. Никого не интересует что я все по тому же вопросу, к врачу с осложнениями после проведения манипуляций их же врачем и чеком в 4к. Ни врачь во время приёма, ни его ассистент, ни администрация никто заранее не сообщил от этом ограничении в 14 дней. На сайте таки нашла сноску под знаком вопроса и скрытую инфо корню нужно специально искать и открывать отдельно. Отношение просто как к кошельку. Не медицина где врачи оказывают помощь за деньги, а просто стрегут бабло, а дальше как хотите. Уже 1000 раз пожалела что согласилась в тот визит положить деньги на депозит и которые я забрать обратно не могу, только иди к ним обратно и трать там. Обходить мимо если хотите человеческого отношения или ищите дерматолога. Лучше уже сразу в медиком

Вероника
15 марта 2022 в 15:18

Очень внимательные и ответственные специалисты, сегодня была на консультации у терапевта Евтушенко. Врач внимательно изучила анализы, опросила, померила давление, пульс, сатурацию, прослушала фонендоскопом и только после этого написала направление и дала рекомендации. Не первый раз обращаемся в эту клинику и всё нравится)

Алина
14 марта 2022 в 2:11

Очень нравится врач, все быстро и по делу, Татьяна Викторовна профессионал своего дела! Спасибо вам большое!)

Женя
10 марта 2022 в 17:21

Клініка дуже подобається, зручне розташування, ввічливий персонал. Але на жаль, перший раз за весь період співпраці з цією клінікою я розчарована. Треба було поставити уточнювальне питання лікарю і я два дні телефоную, але одна й та ж сама відповідь,: "Заявка прийнята, сьогодні лікар передзвонить". Сьогодні вже буде третій день очікування. Для розуміння ситуації поїдемо і на обстеження іншу клініку. Пишучи цей відгук, я не хочу сказати, що клініка чи сервіс незадовільний, але саме такі відгуки роблять сервіс краще, якщо ви правильно мене зрозуміли. Більше будьте клієнтоорієнтовані.

Сео
07 марта 2022 в 19:16

Узи делают неплохо и картинка красивая. Остальное не очень если директор читает, смотрите скрины как консультируют постоянного клиента.

Далее о врачах. Похоже покупаете отзывы и рейтинги врачам. Был у гастроентеролога, человек явно не заинтересован в лечении, как и окулист и невропатолог.

Просто по пейте что-то и все. Как доктор до анализов что-то вообще может назначать? Сначала обследования, анализы, потом программа лечения.

У меня реально есть проблемы с кишечником, благодаря доктору Сергею Вялому (он русский доктор, не из вашей клиники). Удаленно разобрали проблему лучше, чем у вас при встрече. Можете его найти в ютюб и посмотреть, как выглядит настоящий гастроентеролог.

Судя по всем бумажкам, которые снимают с вас ответственность, можно предположить что клиника превратилась в очередную контору по выкачке денег.

Больше сюда не ногой. И рекомендовать не буду хотя до этого рекомендовал. Дорогие пациенты не смотрите на картинку, это уже не та клиника, которая была раньше.

Любов
04 марта 2022 в 2:40

Чудовий офтальмолог — Віценко Ніна Миколаївна. Я була на прийомі 16 січня 2021 року. Лікарка дуже уважна, все роз'яснила, психологічно підтримувала під час дискомфорних процедур. Для пенсіонерів діє приємна знижка 10%.

Елена
08 февраля 2022 в 2:12

Посещаю подолога Бабенко

Наталью Васильевну. Рекомендую как хорошего профессионала. В клинике предлагают вкусный кофе для посетителей. Благодарю!

Марія
01 февраля 2022 в 22:22

Робила в клініці рентген.
Ввічливий персонал та швидкість надання послуг мені сподобались. Вранці записали і оперативно все зробила. Після рентгену лікар одразу глянула на результат і роз‘яснила його.
Рекомендую!

Кристина
21 января 2022 в 8:03

Була на прийомі у лікаря Мандріка Х. М.
Хочу висловити подяку за успішне лікування моєї гострої та досить делікатної проблеми, з якою стикнулася.
Лікар дуже чуйна, спокійна та чудовий спеціаліст своєї справи, на кожному етапі огляду заспокоювала мене, так як я була в не дуже стабільному психологічному стані після стресу внаслідок недавніх пологів та непростої для мене післяопераційної реабілітації. Дякую Вам!

Nataliia
20 января 2022 в 5:43

Обращались в эту клинику неоднократно для сдачи анализов и для прохождения диагностики. Всё быстро, качественно.

Также пришлось обратиться к доктору Хлопушиной Оксане Александровне.
Доктор внимательный, доброжелательный. Диагноз был поставлен. Лечение помогло. Спасибо!

Артур
19 января 2022 в 3:57

Був в офтальмолога Мішина. Єдиний лікар який не зміг візначити мій зір. Після невдалої спроби, він зробив ще одну невдалу спробу за що здер додаткові гроші. Але і цього було мало: рекомендація була прийти ще на одну консультацію для визначення зору.

Пішов до іншого лікаря де зір візначили за 7 хвилин.

Давно не стикався з таким тупим розводом, тим більше від людини пенсійного віку.

Евгений
10 января 2022 в 19:27

Очень недоволен посещением и качеством.
Пришел на прием к хирургу с узи готовым, где врач, который его делал, сказал что моя проблема может решится таблетками, но нужен хирург. В итоге хирург из клиника не нащупав даже место проблемное выдал фразу, что нужна операция. На это ушло две минуты. Еще минут 10 я ждал как он что то там печатал. На вопрос мой это что и есть консультация? Ответили да, это и есть консультация!) В итоге за 2 мин. Отдал 700 грн. Просто ни за что!
Не хотел вызывать администрацию и доказывать свои права, так как все таки карантин и находится лишнее время в клинике не радует. Вот такая вот политика. И это уже не первый раз. Был еще раз когда попал не к тому доктору, но она нет чтобы сказать, я не ваш специалист, идите к другому, так сидела и ездила по ушам общими фразами. Одним словом туда больше ни ногой!

Yurii
05 января 2022 в 21:51

Отличная альтернатива муниципальной поликлинике по цене. Качество услуги намного выше. Очень легко попасть быстро и в подходящее время к любому специалисту.

Виолетта
02 января 2022 в 15:23

Обращались в центр к разным специалистам. Все всегда проходило квалифицировано и профессионально.

Добавить отзыв