UAOTZYV.COM

клиника Родинне джерело - IVMED

Адрес Київ, вулиця Авіаконструктора Антонова, 2Б
Метро Вокзальна 2.25км
Телефон +380 (800) 35-04-91
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота08:00-18:00
Сайт infertility-kiev.com
Рубрики Клиника лечения бесплодия, Репродуктолог, Центр сопровождения беременности, Клиника репродуктивной медицины
Оценка 4.3 63 отзыва
Похожие компании в категории
Клініка Профімед — вулиця Леваневського, 9
Клиника Исида — 65, бул. Вацлава Гавела
Медичний центр Мати та дитина на Печерську — вулиця Казимира Малевича, 83

клиника Родинне джерело - IVMED отзывы

63
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Lana
07 марта 2024 в 23:42

Висловлюю безмежну вдячність всій команді клініки IVMED за здійснення нашої з чоловіком мрії - народження довгоочікуваного сина Назара!
Окремо ДЯКУЄМО Ользі Володимирівні ПРАНОВІЙ. Лікар, який повірив у нас і завдяки якій ми маємо неперевершений результат, саме ДИВО - здорового і любимого сина!
Моя історія почалася ще в 2020 році, після невдалих спроб завагітніти і відвідавши 2 різні клініки з репродуктивної медицини, я скрізь чула діагноз «безпліддя». IVMED - була 3-ою клінікою, і, на мою думку, останньою спробою. Я обрала Ольгу ПРАНОВУ інтуїтивно і не пошкодувала. Ми пройшли цей шлях попри пандемію, початок війни, купу моїх діагнозів (які весь строк були то як «загроза переривання», то як «загроза передчасних пологів»), й інші виникаючі час-від-часу перешкоди. Однак Лікар Пранова все одно вірила в мене, а я сумлінно виконувала всі її рекомендації.
04 березня 2024 року у 5-му пологовому я народила здорового, доношеного синочка.
Низький уклін ВСІЙ команді клініки IVMED, які підтримували і супроводжували мене весь цей час (головному лікарю Галині СТРЕЛКО, найулюбленішому лікарю Ользі ПРАНОВІЙ; лікарям, які допомагали проходити обстеження, ембріологам та анестезіологам, медичним сестрам, дівчаткам з рецепції та дівчаткам з аптеки).
Жодного разу я не шкодувала про свій вибір клініки IVMED і лікарів! Диво, яке зараз в мене на руках - є тому підтвердженням!
Чи рекомендую я клініку IVMED? Так! Без сумнівів і без вагань!
ДЯКУЮ
Нехай Бог береже кожного з Вас і віддячить за Вашу працю

Ірина
22 февраля 2024 в 12:28

Перший візит до клініки пройшов чудово. Була на первинному прийомі у Стрелко Г. В. Лікар змістовно все пояснив і запропонував план дій. Візит загалом залишив приємні враження.

Людмила
11 декабря 2023 в 20:20

Хочу подякувати Стрелко Галині Володимирівні і всій команді клініки за їх роботу! В нас було еко, з другої спроби все вийшло, і тепер у нас є синочок.

fogg
19 ноября 2023 в 7:35

Це був дуже непростий період в моєму житті! Після п'яти років невдалих спроб і поневірянь, з непрохідністю труб звернулася до IVMED Clinic. Лікар Стрелко Г. Запевнила, що після операції я зможу народити сама. І так все й сталося. Зараз я щаслива мама двох малюків.

Wadah
13 октября 2023 в 2:00

Дуже погана клініка. Персонал та лікарі безвідповідальні. Їм начхати, що пацієнт отримує лікування. Навіть люди, які приїхали з-за меж України, не отримають відповіді на лікування. Дуже погане обслуговування з співробітниками, які не несуть ніякої відповідальності. Всі їхні обіцянки помилкові. Не вірте, що лікар зв'яжеться з вами після аналізів, які ви робитимете, або дасть вам відповідь. Вони вам скажуть завтра, то завтра, то завтра зв'яжеться з вами лікар, і це брехня.

Oleksii
03 мая 2022 в 17:47

Дуже вдячні клініці та окремо доктору Улановій Вероніці Валеріївні за те що допомогли нам з дружиною стати батьками! Вероніка Валеріївна правильно визначила в чому у нас була проблема та підібрала підхід для її вирішення, а потім вела нашу довгоочікувану вагітність. Дякую!

Женя
14 апреля 2022 в 2:55

Посетила клинику)
Осталась довольна)
Прекрасные условия, приветливые девушки на ресепшене, приятный медперсонал, вежливое отношение, ответственный подход к лечению пациэнтов)
Замечательные врачи, профессионалы своего дела)

Рекомендую)

Марина
08 апреля 2022 в 8:28

Очень хорошая клиника! Глав-врач толковый доктор! Клиника, в корой даже самые сложные задачи попытаются решить! Очень довольна и всем рекомендую! Цены более чем лояльные! Персонал дружелюбный! Попадаешь в клинику и больше другие искать нет смысла! Тёплая атмосфера и много людей! Ощущение, что клиника как живой организм;)

Денис
03 апреля 2022 в 23:44

Я лікар і пересікався з колективом клініки по професійним питанням, чудові спеціалісти та приємний колектив. Успіхів Вам! Ви змінюєте життя людей на краще!)

Валерия
30 марта 2022 в 22:33

Замечательная клиника, замечательные врачи, лояльные цены. Наблюдаюсь у Парпалей Каролины Константиновны, безумно довольна врачом. Спасибо огромное!

Наталия
27 марта 2022 в 13:33

Клиника супер, весь персонал вежлив и приветлив)Очень хорошее обслуживание по всех аспектах !!! Мы с мужем не могли зачать ребенка на протяжении 5 лет, поняв что без ЭКО шансов нет, начали искать какой клинике доверится и знакомая посоветовала обратится в Родинне джерело, так как мы с Днепропетровской области сначала решились на консультацию по скайпу в результате все наши предыдущие анализы выслали Прановой Ольге Владимировне, мы оценили как детально изучила нашу проблему, а после уже поехали заключать договор. Как время показало Пранова Ольга Владимировна доктор от бога и очень компетентна во многих вопросах и главное что добрая и заботливая (как мама)Благодоря этому замечательному доктору и персаналу клиники на нашем тяжелом пути к цели мы не упали духом, так как постоянно были проблемы у меня со здоровьем и подсказки к кому в какой момент обратится были несказанно полезны и эфективны. Условия договора очень понятны и нет подводных камней. Чем мало кто сейчас радует. Клиника прекрасна и наша дочь подтверждение
их професионализму !!!

Інна
20 марта 2022 в 9:17

Історія про те, як лікар повернула до життя)
Наша сім'я безмежно вдячна Макаренко Лії Володимірівні:)
Це не просто чудовий лікар і професіонал, це ще й надзвичайно чуйна і добра людина.
6 років тому вона допомогла нашій сім'ї. Завдяки їй на світ з'явилася наша донечка:) Я щодня дякую, що вчасно потрапила до неї на прийом ;) Після консультації Лії Володимірівні не довелося лікувати не існуючу хворобу;)
Всю вагітність вона підтримувала, давала правильні рекомендації, вчасно реагувала, якщо була потреба)
Та й після пологів я звертаюся лише до Лії Володимірівні. Живу у Львові, але все, що стосується жіночого здоров'я довіряю тільки їй.
Лія Володимірівна - ви найкращі) Успіхів Вам)

ama
18 марта 2022 в 6:54

Доброго дня! Хочу подякувати за турботу, людяність та професіоналізм лікаря Макаренко Лію Володимирівну. Спостерігала вагітність і народжувала з прекрасним лікарем Лією Володимирівною. До пологів при будь-яких тривогах телефонувала лікарю в будь який час та отримувала консультації. В родзалі лікар від мене не відходила, завжди була поруч, весь час прослуховувала серцебиття дитини. Пологи пройшли успішно, без ускладнень та розривів. Донечка народилася здоровою. Щиро дякую Лії Володимирівні за її старання та зусилля. Рекомендую Лію Володимирівну майбутнім мамам!) (пацієнт Бігас Марина)

Саша
15 марта 2022 в 12:43

После долгих лет безуспешных попыток, решились с мужем на ЭКО. У нас все получилось, малышка ничем не отличается от сверстников. Я до сих пор помню, как было волнительно и насколько меня поддерживали врачи клиники. Всем девушкам советую не отчаиваться, а прийти сюда и обязательно все будет хорошо!

Дима
10 марта 2022 в 21:09

Наша семья очень благодарна главному врачу Стрелко Галине Владимировне. Благодаря её опыту и профессионализму у нас родился долгожданный сыночек. Компетентна, сразу нашла причину первой неудавшейся подсадки и быстро ее устранила. Всем рекомендуем. А лично Вам Галина Владимировна низкий поклон, желаем от чистого сердца мира, добра и процветания. С уважением семья Гаевских.

користувач
07 марта 2022 в 16:58

Когда устала делать каждый месяц тесты на беременность и плакать, уговорила мужа обратиться сюда и обследоваться вдвоем. Не буду рассказывать всю историю, но мы были удивлены сколько существует факторов, которые влияют на возможность иметь детей. Хорошо, что проблема была решаема и нам помогли. Таких врачей я никогда не встречала, муж тоже прилежно выполнял все рекомендации, когда понял, что тут все серьезно. У нас все получилось!

O M
27 февраля 2022 в 0:16

Очень расстроена организацией сервиса. Живу в Дубае и у нас кроме Зума никакая связь не работает, а в этой клинике онлайн консультации исключительно по скайпу. Почему-то никто из персонала не может или не хочет потратить 5 минут на то, чтобы загрузить себе приложение Зум, которым пользуется весь мир. Из-за этого вынуждена искать другую клинику для исусственного оплодотворения. Такая мелочь, но из-за нее вся процедура заморозки яйцеклеток здесь получилась просто невозможна.

Женя
21 февраля 2022 в 9:37

Хочу відзначити бездоганну роботу репродуктологів цього центру. Мені ставили безпліддя, казали, що ніколи не зможу мати дитину. Але ми вирішили зробити все можливе і звернулися до Айвимед. Так, лікування було довгим, недешевим, але результатом ми задоволені. У нас двійня! Не буває нічого неможливого, просто слід знайти справжніх спеціалістів.

Юлия
20 февраля 2022 в 12:17

Искренне считаю, что тут лучшие репродуктологи. Для меня было главным доброе отношение, серьезный подход к проблеме. Я вообще не люблю, когда на меня давят или критикуют. Тут всегда морально легко.
После сдачи всех анализов, мне назначили курс лечения, который я прошла. И на этот раз все получилось! Я буду мамой!

Анастасія
18 февраля 2022 в 10:01

Моє особисте враження після двох візитів до клініки: по-перше, скляні очі у медпрацівників, у яких немає ні граму співчуття до пар, які намагаються стати батьками, по-друге, виманювання грошей (назначення великої кількості досліджень, а деяких навіть без потреби, знаю, тому що сама медик), по-третє, постановка неіснуючого діагнозу (особисто у мене) і відповідно призначення лікування. Благо, що перевірилась ще раз у іншого лікаря.

Добавить отзыв