UAOTZYV.COM

Клиника ментального здоровья Dr. Isaenko

Адрес Київ, вулиця Генерала Шаповала, 2
Метро Вокзальна 1.35км
Телефон +380 (97) 888-89-11
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота10:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт dr-isaenko.com
Рубрики Медицинский центр, Клинический мониторинг, Невролог, Психиатр, Психолог
Оценка 4.6 18 отзывов
Похожие компании в категории
Институт Красоты ЗАО / Інститут Краси — вулиця Богдана Хмельницького, 9А
Медичний центр Клініка ім.Гальченко В.В. — вулиця Святослава Хороброго, 2
МЦ Инго — Велика Васильківська, 54 Б

Клиника ментального здоровья Dr. Isaenko отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
03 января 2024 в 22:52

Чудова клініка, звернулася, коли шукала психіатра. Підписана на клініку в Інстаграм, тому їх першими і згадала, коли почала пошуки. Мій спеціаліст Юлія Швець - вона чудова) допомагає виходити мені з депресії…. Дякую Юлії безмежно!

Тетяна
08 декабря 2023 в 6:47

Я зверталася до клініки очно, в Київі, приємно вразило відношення персоналу, якість діагностики та лікування. Дуже вдячна, що існує така клініка, де тебе почують та проведуть комплексне лікування.
Чесно, маю досвід лікування і так комплексно до мене ніхто не підходив
Виявили проблеми по терапії та неврології про які навіть не згадувалась
Дякую! За моє щасливе життя

Татьяна
07 декабря 2023 в 16:33

Лікарі не компетентні, лікування після першої консультації не призначають, призначили патопсихологічне обстеження, яке ще потрібно чекати і додатково заплатити. Довелося звернутися до іншого лікаря, який тільки побачив, поставив кілька запитань, і все про тебе розповів. І повір ті є з чим порівняти! А це так шарашкіна Кантора!

Светлана
04 декабря 2023 в 23:26

Вітаю. Хочу поділитися враженнями після першого візиту, оскільки сама читаю відгуки та розумію що вони важливі при виборі клініки та лікаря.
Однозначно раджу клініку Доктора Ісаєнко, дуже приємна та затишна атмосфера, приємний та ввічливий персонал.
До лікаря Швець Юлії Олексіївни я привела свою маму з тривожно-депресивним станом. Лікар вислухала маму, вислухала мої питання та стурбованості, вивчила всю історію нашого лікування по кардіології та психотерапії. Розписала та грамотно і чітко розказала про метод лікування, по кожному препарату лікар розказала чому і навіщо треба приймати саме цей препарат, саме в такій дозі та такий період.
І головне для мене, не було виписано мішок ліків, я вже втомилась скуповувати всю аптеку по рекомендаціям інших "лікарів".
Лікар Швець Юлія Олексіївна - справжній професіонал. Відмінна комунікація, ввічливість
та зрозуміння, високий рівень компетентності.

Дякую лікарю та клініці, за забезпечення якісної медичної допомоги та підтримки!
Зазначу лише один мінус, це відсутність парко місць.

Александра
03 декабря 2023 в 19:03

Дуже дивний підхід. Записувалась на психотерапію, по факту мені вже на місці повідомили, що перший візит в будь-якому випадку це консультація психіатра. Психіатра не вважаю компетентною, так як я була у багатьох лікарів до цього візиту, в неї ніби не було бажання розбиратися в моїй ситуації взагалі. Назначила старий совковий тест (патопсихологічне дослідження), який проводять в цій же клініці, я пройшла даний тест у їх клінічного психолога та за сумісництвом також психіатра (лікар розпитував про мою ситуацію з якою звернулася в цілому також). І тут почалося саме цікаве – отримати заключення за цей тест виявилося якоюсь нереальною задачею, мене настирно хотіли записати на повторну консультацію до, як виражалася адміністратор «мого лікуючого лікаря», хоча повторюсь, мій запит с самого початку був ЛИШЕ психотерапія і Швець Юлія не була моїм лікуючим лікарем.
У підсумку мені дали заключення, в якому абсолютно інша інформація щодо діагнозу, абсолютно не те, що казав мені патопсихолог Герман на прийомі (дуже сумніваюсь, що вони взагалі комунікували з Юлією з приводу мого діагнозу). Заключення з невірним діагнозом дали просто, щоб я їм більше не писала.

У підсумку попередній діагноз Швець Юлії виявився хибним. Враження лише негативні після відвідування та комунікації з цією клінікою.

Лада
21 ноября 2023 в 14:53

Бережний Герман Геннадійович
Дуже вдячна за сучасний підхід та розуміння. Дуже гарний лікар!

Nodorika
27 августа 2023 в 21:48

Дуже щаслива, що мені порадили цю клініку.

Моя подруга порадила звернутися сюди, оскільки можна проводити сеанси дистанційно (не живу в Києві), і дуже гарні спеціалісти.

Вже майже півроку моїм лікарем є Герман Бережний, і я максимально в захваті від наших сеансів. За цей час я реально відчуваю, що мені ментально легше після лікування, і на додаток до цього він надає мені різні професійні поради стосовно повсякденного життя. Можу сміливо сказати, що за цей час він став для мене мудрим духовним наставником.

Адміністрація ввічлива і якісно виконує свою роботу, ніколи не виникало проблем з часом проведення сеансів чи оплатою.

Дуже рекомендую звертатися у цю клініку.

Виктория
11 августа 2023 в 11:15

Була на консультацію у Швець Ю. А. Дуже задоволена результатом нашої роботи. Дякую, що я можу посміхатися та насолоджуватися життям знову. Призначена терапія дуже добре працює, мені легко, комфортно.

Оксана
06 августа 2023 в 15:44

Так сталось, що в мене почалися панічні атаки. Мені порекомендували Швець Юлію Алексіївну. Вона мене вислухала та назначила лікування. Через деякий час я повернулась до нормального життя. Дуже вдячна, Юлія Алексіїївна, завжди допомагає, якщо щось мене хвилює.

Наталия
05 августа 2023 в 21:23

Чудова клініка з прекрасною командою. Окремо хочу виділити психотерапевта Юлію Олексіївну. В терапії з нею вже майже пів року. Сесії онлайн, офлайн. Дуже рекомендую як прекрасного спеціаліста

Лена
02 августа 2023 в 12:41

Дуже вдячна за допомогу, надану в клініці, що повернули інтерес до життя. Окремо хочу подякувати Ісаєнко Світлані Володимирівні, це людина з великої літери, Ви чарівниця. Вдячна її грамотно підібраній команді фахівців найвищого рівня. Які завжди нададуть допомогу. Зразковий сервіс. Прекрасна робота адміністратора Анастасії Щербак (зустрічає, вислухає, підкаже) молодчинка. Дуже рада, що звернулася за допомогою саме до цієї клініки. Рекомендую, звертайтесь тут Вам обов'язково допоможуть. Адже наше здоров'я це все, особливо ментальне.

Сергей
02 августа 2023 в 11:37

Гарна клініка, обслуговування на вищому рівні. Персонал дуже хороший. Клініка відповідає всім вимогам.

Дина
02 августа 2023 в 4:34

Маю чудовий досвід лікування в цій клініці.

Адміністрація клініки дуже привітна і хотілося б, щоб в кожній клініці було таке ставлення до пацієнтів.

Моя лікарка Швець Юлія Олексіївна є дуже професійною і я маю покращення стану завдяки лікуванню в неї. Вона коригувала дозу, коли я зверталася до клініки з погіршенням стану, що допомагало все стабілізувати. Юлія Олексіївна дає відповіді на всі мої запитання щодо стану або лікування.

Також була на прийомі в Товажнянської Олени Леонідівни і від нього лишилися лише приємні враження. Лікарка зрозуміло пояснювала результати ЕЕГ і сам процес огляду був комфортний. Знаєте, це та лікарка, яку я б рекомендувала не тільки для дорослих, але і для дітей. Чудовий підхід під час сеансу, все спокійно і зрозуміло.

Також задоволена досвідом з Сідлак Інною Борисівною, яка ставила мені крапельниці щодня за рекомендацією лікарів.

Єдиним негативним моментом за весь час лікування в клініці було запізнення лікаря, який приходив на заміну щоб мені прокапати ліки. У зв‘язку з моїм станом це викликало переживання, але ситуації бувають різні, тож я це розумію, хоча сподіваюся більше такого не станеться.

Игорь
31 июля 2023 в 20:28

Професійний підхід лікарів. Все швидко і в найкоротший термін.
Дуже приємний та кваліфікований адміністратор Щербак Анастасія.

Nasti
30 июля 2023 в 4:23

Нещодавно звернулася до клініки Dr. Isaenko за допомогою. Приємно вразила атмосфера у клініці, адміністратор одразу запропонував напої, аби зачекати пару хвилин до прийому та був дуже люб'язний. Візит відбувся точно за часом запису. Лікар, Швець Юлія Олексіївна, відразу відмітила, що я хвилюсь і заспокоїла мене. Моя проблема була вирішена. Я проходжу курс лікування. Мій стан вже став набагато краще. Дуже вдячна лікарю, що вирішив мої питання.

Олеся
29 июля 2023 в 2:35

Чудова клініка та спеціалісти, обслуговування на висоті! Повідомляють про прийоми та знають своїх клієнтів. Рекомендую!

Марк
25 июля 2023 в 22:28

Дуже сподобалась клініка
Швидко відповіли
Дуже порадувало обслуговування, сервіс та персонал

Всім рекомендую – супер

Александр
25 июля 2023 в 10:52

Хочу подякувати лікарям клініки за своєчасну професійну допомогу.
Особливо хочу подякувати адміністратору Анастасії за швидкість оформлення запису та прийому

Добавить отзыв