UAOTZYV.COM

Клініка Медейра отзывы

Адрес Київ, Берестейський просп., 67
Метро Нивки 0.32км
Телефон +380 (44) 498-35-15
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-17:00
Сайт www.medeira.ua
Рубрики Медицинский центр, Лаборатория, Хирургический центр, Поликлиника
Оценка 4.2 19 отзывов
Медейра - це сучасний медичний центр, з використанням ізраїльських технологій, який об'єднує такі напрамяи: сімейна медицина, гінекологія, мамологія, проктолгія, урологія, флебологія, кардіологія, ендокринологія, неврологія, ЛОР, педіатрія, загальна, реконструктивна та пластична хірургія тіла та обличчя, УЗД, лабораторна діагностика
Похожие компании в категории
Обериг — вул. Зоологічна, 3, корпус В i Г
Клиника Гиппократ — бул. Вацлава Гавела, 4

Клініка Медейра на Берестейськом отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
31 мая 2024 в 4:52

Я хочу поділитися своїм чудовим досвідом відвідування клініки Медейра. Ця клініка пропонує високоякісне медичне обслуговування завдяки передовим ізраїльським технологіям та досвіду лікарів, що мають понад 30 років практики. Сучасне обладнання, зокрема для візуалізації 2D, 3D та 4D, забезпечує точну діагностику та ефективне лікування. Відчула професіоналізм та турботу на кожному етапі, від консультації до післяопераційного догляду. Особливо вразили комфортні умови стаціонару та увага до деталей. Рекомендую клініку Медейра всім, хто цінує своє здоров'я.

Женя
28 мая 2024 в 8:14

Хочу висловити величезну подяку дитячому лікарю з клініки. Дуже уважний та компетентний спеціаліст, знайшов підхід до моєї дитини, яка дуже боїться лікарів. Лікування допомогло швидко впоратися з проблемою. Тепер тільки до нього!

Виталий
18 декабря 2023 в 22:26

Дуже привітливий персонал, класні, досвідчені лікарні, допомагають вирішити проблему, зрозуміло все пояснюють, рекомендую

Максим
10 декабря 2023 в 22:36

Ну просто смішно дивитися на цих «задоволених клієнтів» які набігли всі в один день і як єдиний розум пишуть про чудове ставлення саме після негативного відгуку) Якщо шукаєте хамство та зневагу і мрієте, що при наймаліщій проблемі вас пошлють - тоді вам в Медейру!

Юлия
01 декабря 2023 в 23:35

Це найгірше відношення з яким я стикалася у свому житті! Намагалася записатися на консультацію к пластичному хірургу, асистент (не почула імʼя, та вона не сказала котрого саме лікаря) почала розповідати як після ринопластики в мене не будить ні синців ні набряків, тому що в них такі круті технології, на що я сказала «все зрозуміло, мене зараз лікарі цікавлять а не це». І тут мені видали «я не думають що вам щось зрозуміло»! А на моє зауваження що це грубо, відповідь була «буває».
Далі начебто зі мною розмовляла одна з «керівників» клініки і сказала, що звісно переслухає запис розмови, але впевнена в правоті асистента і взагалі не всі психологічно готові до операції. Тобто якщо ви не хочете слухати хамство від асистента, то ви ПСИХОЛОГІЧНО просто не готові)

Марина
26 ноября 2023 в 22:02

Не рекомендую! Багато зайвих рухів по клініці, завищені ціни, компетенція гінеколога Кирилової Яни Василівни викликає сумніви!

Гриша
11 ноября 2023 в 1:51

Приходили в клініку до геніколога декілька місяців тому, у дівчини не було місячних більше місяця, геніколог (нажаль не памʼятаю імʼя) зробив узі, сказав, що все добре і відпустив з проблемою. Нічого не виписав, не назначив додаткових аналізів. Так проблема і залишилась, у іншого геніколога проблема була вирішена, зробивши лише один аналіз. Лікар просто сказав приходьте пізніше, таке враження, що просто вирішив здерти грошей за прийом і все.

Кристина
02 ноября 2023 в 23:41

Прийшла вперше до цієї клініки.
Все дуже сподобалось. Ввічливі співробітники. Гарний геніколог.

Елена
13 октября 2023 в 23:31

Чудові дівчата адміністратори, відповідають дуже швидко. Лікуюсь в гінеколога і всім задоволена, все чітко і злагоджено, рекомендую

Тая
22 мая 2023 в 14:21

Я дуже задоволена результатом своєї мамопластики у пластичного хірурга Тіхонова Ярослава Станіславовича.
Це дійсно дуже витончено та шикарно. Після операції жодних болей. Все чудово.
Рекомендую клініку Медейра і пластичного хірурга Тіхонова Ярослава Станіславовича.
Не треба боятися

Женя
13 апреля 2022 в 4:55

Хочу выразить свою благодарность гинекологу Дола Людмиле Леонидовной – это врач с большой буквы. Уже третью беременность наблюдаюсь у нее. Людмила Леонидовна всегда со мной на связи, в любое время дня или ночи отвечает на мои вопросы и развеивает мои страхи если возникает не понятная для меня ситуация. Я вам искренне благодарна за поддержку и помощь!

Ира
26 марта 2022 в 12:00

Вежливый персонал. Хорошая клиника. Внимательный и приятный доктор. Без проблем принял результаты УЗИ сделанного не у них. Рекомендую! Но желаю всем оставаться здоровыми)

пользователь
12 марта 2022 в 14:02

Обращалась в клинику "Медейра", чтобы проверить здоровье всего организма себе и ребенку, нас быстро проконсультировали и обследовали, не назначали лишних препаратов, грамотно, но понятно для меня ответили на все мои вопросы.
Прекрасная клиника, обслуживание на высшем уровне, современный ремонт, все чисто и стерильно. Благодарю вас за то, что здесь комфортно находиться, за внимательный персонал и отличный сервис. Рекомендую!

Саша
07 февраля 2022 в 1:25

Хочу поділитись враженням від свого візиту до лікаря - проктолога. В мене була дуже делікатна проблема, з якою я носилася декілька років та не могла наважитись звернутись до спеціаліста.
Знайшла клініку Медейра по рекомендаціях. Звернувшись до клініки залишилась дуже приємно враженою професіоналізмом лікаря Чихрадзе О. К. Та рівнем обслуговування в клініці.

Саша
31 января 2022 в 13:51

В клинике израильской медицины Медейра делал УЗИ у Пушкарева Андрея Владимировича, очень тщательно и внимательно смотрел, больше часа, все прокомментировал и объяснил. Прием доктора был во время без задержек. Все четко без лишних движений. Сразу заключение выдали. Очень удобное расположение клиники Медейра, сразу возле метро нивки. Крепкого здоровья и процветания вашему коллективу.

Саша
22 января 2022 в 9:31

Делали здесь мне и мужу полное обследование организма. В клинике очень теплая и уютная атмосфера, хороший подход к пациенту и высококвалифицированные врачи.

Женя
19 января 2022 в 0:19

Искала долго консультацию хорошего онколога маммолога. Нашла в клинике Медейра. Рекомендую Лузан Павла Викторовича как квалифицированного маммолога. Внимательно выслушал, посоветовал и назначил адекватное лечение, без страшилок и операций.

Саша
16 января 2022 в 4:55

Посетила гинеколога и прошла комплексное обследование в поликлинике Медейра.
Очень приятно удивлена сервисом и комфортом.
Я живу в этом районе и искала клинику, которая подойдет мне и моему малышу.
Открылась Медейра на нивках - 5 минут и я уже в клинике.
Все очень по Европейски и с теплом.
Ставлю пятерку за обслуживание и профессиональный подход

Мая
24 декабря 2021 в 6:04

Наконец-то открылась поликлиника для детей и взрослых, Медейра. Очень удобное месторасположение на нивках.

Добавить отзыв