UAOTZYV.COM

Клиника эстетической медицины BG LAB

Адрес Київ, вул. Антоновича, 72
Метро Олімпійська 0.56км
Телефон +380 (67) 829-41-41
Часы работы 10:00-20:00
Сайт bg-lab.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Косметолог, Дерматолог, Центр по уходу за лицом, Гинеколог
Оценка 4.1 25 отзывов
Похожие компании в категории
Институт Красоты ЗАО / Інститут Краси — вулиця Богдана Хмельницького, 9А
Медичний центр Клініка ім.Гальченко В.В. — вулиця Святослава Хороброго, 2
МЦ Инго — Велика Васильківська, 54 Б

Клиника эстетической медицины BG LAB отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерия
30 января 2024 в 10:31

Розкручування на гроші!
Приїхала на міжбрівку (диспортом) за акційною ціною. Виявилося за фактом – що це вартість половини необхідної для міжбрівки середньої порції (за 32 одиниці замість стандартної у 50. Хочеш результат-доплачуй). Але це ще не все.
Погодилася на 50, озвучила це лікареві, яка дуже нав'язливо намагалася пропонувати мені ще інші зони, розповідаючи, що тільки міжбрівку ніхто не коліт і взагалі я така перша за 20 років її практики (відчуй себе лошатиною називається). В результаті після процедури з'ясовується, що мені вкололи 110 одиниць замість озвучених мною 50! І нарахували вартість відповідно 6 із чимось тис! (А їхала я спочатку витратити 1750 грн.). На моє обурення-була відповідь, що «ми ж вкололи 110» і що «зі мною все зрозуміло і такий типаж клієнток як я їм давно відомий». Я відмовилася оплачувати 110 од. Неприємно було жахливо і прикро від таких маніпуляцій. Настійно не рекомендую цю клініку.

Оксана
13 января 2024 в 11:09

Була вперше! Мені сподобалось. Після результатів напишу більше. Але впевнена, що все буде супер

Kateryna
10 января 2024 в 1:43

Вже не вперше відвідую саме цю клініку, чудові компетентні спеціалісти, приємний персонал та зручна локація

Евгения
13 августа 2023 в 23:55

Вирішила зробити бутулінотерапію в зоні чола і міжбрів'я. Дуже довго обирала клініку і все ж таки зупинила свій вибір на BG lab, до того ж на той момент була акція " - 45% на Діспорт". Прийшовши на процедуру і поспілкувавшись з лікарем я зрозуміла, що прайс не відповідає цінам вказаним на сайті та Інстаграм. Попередньо вартість процедури мала складати - чоло 1100, міжбрів'я 1650 грн. (= 2750), а по факту вийшло 3850 грн. За дві зони (це 70 одиниць препарату). Лікар одразу попередила, що потрібно буде робити корекцію (доколювати 10 одиниць, це ще + 550 грн.). Чесно кажучи мене це здивувало, зазвичай якщо роблять корекцію, то вона безкоштовна. Також лікар запевнила, що 80 одиниць буде достатньо для моєї " активної " міміки.
Я вирішила спробувати.
Результат:
препарат почав діяти на 6 день після ін'єкцій, чоло наче під лінійку "розділилося"- верхня частина рівна (там де робили ін'єкції), а над бровами суцільні зморшки (там ін'єкції не робили, це для того, щоб клієнт точно повернувся на корекцію). Після корекції ситуація не дуже змінилася - зморшки стали трошки меншими, але всеодно присутні.
Даною процедурою повністю розчарована, бажаного результату немає. Загальна сума моєї процедури складає 4400.
По факту ціна вища від інших клінік. Знижки та акції використовують, як спосіб заманити клієнтів.

Диана
22 июля 2023 в 21:37

Була на процедурі у цій клініці та залишилася дуже задоволена. Клініка пропонує великий спектр послуг, що дуже зручно. Працюють висококваліфіковані спеціалісти. Окреме спасибі Аллі Миколаєві за професійний та індивідуальний підхід!

Дарья
20 июля 2023 в 15:37

Робила екзімію у чудового спеціаліста Ірини, результат накопичувальний і працює разом із здоровим харчуванням (як і спорт, та той самий массаж). Дуже задоволена, дякую Ірині за детальні пояснення та працю.

Светлана
19 июля 2023 в 5:00

Справжні майстри своєї справи. Персонал ввічливий і уважний. Дуже задоволена результатом. Буду рекомендувати вашу клініку.

Саша
18 июля 2023 в 14:42

Добрий день. Хочу подякувати лікарю подологу Віхнянцевій Людмилі Павлівні. Людмила Павлівна дуже гарно зробила мені медичний педикюр, прибрала тріщинки на п'ятах, а також порадила як краще доглядати за стопами, порадила крем який саме підходить до мені. Після процедури ніжки гладеньки, м'якеньки. Дуже дякую!

Roxy
17 июля 2023 в 9:49

Пройшла 3 процедури Eximia і зовсім не було результату.:/ ніяких -4 см в талії як вони пишуть в постах… Якщо ви думаєте що приберете целюліт і підтягнете шкіру то ЦЕ НЕ ТАК! Можливо 10 процедур зроблять якийсь мінімальний ефект, але ж порахуйте вартість! Це космічні гроші. Воно того не варте. Краще вже займайтесь спортом. Робіть кардіо та силові і буде вам щастя! А різноманітні масажі це просто як доповнення. Те ж саме що ви будете робити вдома масаж сухою щіткою. Це так же розганяє лімфу та кровоток

Також ходила до них видаляти пару бородавок на пальцях. 1 процедура коштувала десь 500 грн (а було це років 3-4 тому) щоб мені помазали їх засобом за «3 копійки» та ще й треба було пройти декілька процедур! Тому я просто купила звичайний засіб в аптеці, мазала сама, та через якийсь час бородавки відсохли. Також мені намагалися впарити шліфовку шкіри на апараті EndyMed! Я погуглила про нього і не знайшла НІ ОДНОГО відгуку чи якоїсь ще інформації про цей апарат тому що існує стандартний CO2! Але ж в цій клініці його немає!

Саша
17 июня 2023 в 3:01

Була на доглядовій процедурі по обличчю - DMK, чудовий результат. Рекомендую. Привітні кваліфіковані спеціалісти. Дякую за гарний настрій.

Julie
13 июля 2021 в 22:35

Девушка на ресепшн очень приятная, клиника чистая! Все на высшем уровне, единственное что прийом ждала час, это не хорошо

Юля
12 июля 2021 в 10:14

Хорошая клиника если честно, делала процедуру по телу Eximia лично я оч довольна, изменения класс. Из минусов это ожидание, по минут 5-10 каждый раз, аншлаг прям на эту экзимию

Анна
27 июня 2021 в 8:16

Классное место, грамотные врачи, наконец-то решилась сделать ботокс очень довольна, спасибо Татьяна Доброс, спасибо за красоту!

Serhii
23 июня 2021 в 9:44

Витрачений час і сумнівна кваліфікація лікаря.
Лікар: консультації як такої не було. Після фраз на кшталт «та я вже знаєте скільки таких як ви приймала» засумнівався в змісті консультації. На більшість запитань - відповідь типу «ну ви вже мабуть більше прочитали в інтернеті». Виглядало що лікар просто хоче зробити процедуру і закінчити роботу з пацієнтом як умога скоріше.
Клініка: постійно переносили час візиту. З двух разів - нуль по попередній домовленності. Шкода що виглядає наче час клініки дорожчий за час пацієнтів. Ну а очікування в приймальні - так це окреме задоволення яке BGLab подарує безкоштовно. Як мінімум 15хв.
Персонал: весь час очікування вам доведеться слухати особисті думки та розмови працівників. Вас зустрінуть і не посміхнуться. І не одягнуть захисну маску. Ви просто ще один клієнт що напише поганий відгук, тому, яка різниця як вас зустрічати?
Резюмуючи хочеться побажати:
працівникам - поважати клієнта та себе
лікарю - консультувати, а не продавати послугу
усьому центру - поважати час клієнтів
Будьте здорові!

Яна
14 июня 2021 в 19:40

Посещаю данную клинику регулярно Делаю процедуры по уходу за лицом, очень довольна персоналом и качеством обслуживания! Спасибо Вам и буду рекомендовать всем близким ️

Магазин
30 мая 2021 в 20:13

Понравилась консультация трихолога Семенюк Натальи. Внимательный, компетентный, приятный специалист. Получила полную консультацию и рекомендации по лечению волос. Рекомендую как компетентного трихолога.

Ирина
27 февраля 2021 в 15:54

Хорошие специалисты! Проходила курс похудений Eximía, очень эффективно, наконец то нашла свою клинику, и атмосфера, и удобно и главное результат

Мария
15 октября 2020 в 16:05

Обращалась за помощью к трихологу - Доброс Татьяна. Осталась недовольна. Мою проблему не решили, сказали, что ее и нет, просто посмотрев на волосы. Не профессионально.

Анастасия
24 ноября 2019 в 15:39

Посещала клинику трижды, делала процедурки, очень душевное место, спасибо докторам и персоналу!

Александр
13 марта 2019 в 12:32

Відвідали сьогодні "клініку" BG LAB, чесно кажучи клінікою називати дане місце не варто, до того часу, поки там працюють такі "лікарі" як Лєбітіс Анна Семенівна. Тепер поясню свою позицію, лікар перед початком процедури пілінг почала давити запалення що розмістилось на скулі, що категорично заборонено, бо може далі розповсюдитись на все обличчя та призвести до край негативних наслідків, таких як в майбутньому відвідання хірурга, оскільки запалення може інфікувати глибокі ділянки шкіри. Далі пішла важка артилерія - протирання спиртом, ним "лікар" протер все обличчя (класна процедура, в класній клініці). Доречі сам пілінг вони зробили за 15 хвилин - 1500 грн) і однозначно хочу сказати що ефекту як від їхнього спирту. Прошу всіх хто прочитає даний відгук подумати чи потрібно вам таке лікування яке може вам нашкодити.

Добавить отзыв