UAOTZYV.COM

Клиника доктора Сычёва

Адрес Київ, вулиця Левка Лук'яненка, 29
Метро Мінська 0.41км
Телефон +380 (44) 333-87-53
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-16:00
воскресенье10:00-14:00
Сайт cdsdoc.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Диагностический центр
Оценка 4.4 54 отзыва
Похожие компании в категории
Клиника МЕДИКОМ / ️ Преміум-клініка【MEDIKOM】 — просп. Володимира Івасюка, 6Д
УНИКЛИНИКА — просп. Володимира Івасюка, 4, корпус 4А

Клиника доктора Сычёва отзывы

54
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Даша
01 декабря 2023 в 4:13

На ресепшені максимально непривітна медсестра, друга не змогла взяти кров із вени, покололи мені всі руки і навіть не вибачилися! Дуже професійні працівники. Не раджу взагалі ходити туди.

VoRt
15 ноября 2023 в 2:20

Чогось на сайті писало російською мовою. Спробувала змінювати не вийшло, через це передумала йти в клініку (

Леся
26 сентября 2023 в 17:21

Мамі видаляли там родинки. Дуже швидко та якісно, без побічних ефектів. Сподіваюсь, сервіс з тих пір не змінився)

Влад
20 сентября 2023 в 11:24

Висловлюю щиру вдячність лікарю гастроентерологу Павловському Леоніду Леонідовичу за його професіоналізм, неупередженість, уважність та доброзичливість до пацієнтів. Дякую!

Volodymyr
27 августа 2023 в 18:28

Приходила до лікаря дерматолога на первинну консультацію щодо висипів на тілі (алергія). Сказати, що я залишилася в шоці після прийому, це нічого не сказати. По-перше я не впевнена, що у даного лікаря була взагалі медична освіта, тому що протягом всього прийому, який до речі тривав цілу годину, лікар дивився картинки з підручника з дерматології, і порівнював з моїми фото. По-друге, мені постійно повторювали примітивні речі, такі як "ну це зрозуміло, що просто так вас всипати не могло", гортаючи паралельно книгу з картинками. Діагноз мені поставити не змогли. Щодо виписаних ліків, призначили пити аналог того, що я вже й так пила. Навіщо приписувати ті самі ліки, але від іншого виробника? Запитання. Якби я не розповіла про мої підозри щодо того, звідки це могло з'явитися, мені здається там взагалі б мовчали. У результаті мені просто видали папірець, де написано все, що я розповідала лікареві, посередні поради і на цьому все. Сплатила 700 грн.

Взагалі дівчата у приймальні привітні, чисто, дівчина лікар, яка мене консультувала теж мила і намагалася. Але на цьому плюси скінчилися. З таким самим успіхом міг надрукувати вдома сам папірець з описом проблеми. Було б набагато правильно просто вибачитися і сказати мені на початку прийому, що вони не можуть мені допомогти в моїй проблемі.

Оксана
18 августа 2023 в 22:32

Мені все дуже сподобалась. Дуже привітний персонал. Лікарі вищої категорії, і цим все сказано!

Стас
16 июля 2023 в 22:31

Хочу висловити подяку Сичову Юрію Віталійовичу за високий професіоналізм, індивідуальний підхід, уміння вирішити питання в оперативному порядку. Чуйний та уважний лікар, усім рекомендую!

Саша
22 апреля 2022 в 5:05

Сегодня была на приеме у доктора Сычевой. Только лучшие отзывы, врач приятная. Выслушала и рассказала о всем, что было видно на узи и осмотре. Обязательно вернусь.

Также порадовала ценовая политика. Спасибо)

Александр
20 апреля 2022 в 9:02

Хочу поблагодарить, Василия Ивановича Гаврилюка за человеческий подход к пациенту и рекомендации. Спасибо!
Кленика понравилась, рекомендую!

Света
02 апреля 2022 в 21:33

Сьогодні відвідали клініку "КДС". Залишилися дуже задоволені. Велике дякую Гаврилюк Василю Івановичу. Дуже уважний та професійний лікар. Дякуємо за таких спеціалістів.

користувач
15 марта 2022 в 18:54

Сьогодні були з дитиною на консультації у лікаря ендокринолога. Дуже сподобалось! Все зрозуміло та швидко. Шкода що далі будем спілкуватись з іншим лікарем. Надіємось що він буде такий же як і Юрій Віталійович! Дякуєм!

Александра
02 марта 2022 в 16:19

Отличная клиника! Очень отзывчивый персонал, администраторы очень приветливые и милые. Доктора компетентные, обращалась 2 раза и 2 раза вылечили в кратчайшие сроки, хотя другие клиники советовали очень много бесполезных процедур. Так же чудесные медсестры, которые берут кровь с вены и ставят капельницы. Абсолютно безболезненно, ещё и пледом укрыли) постоянно интересовались самочувствием и моим комфортом. Теперь если болею- только в эту клинику!)

Катя
11 января 2022 в 18:38

Посоветовала подруга, искала толкового гинеколога. Все вовремя, многие врачи принимают по предварительной записи, без задержек. Чистая клиника, приятные девушки за ресепшеном, все подскажут и помогут.

Nadja
07 января 2022 в 16:06

Загальну оцінку поставлю 5*, хоча не все є на 5.
Дівчата адміністратори - молодці, по телефону і в клініці - гарно спілкуються з клієнтами, доброзичливі. Була у лікаря - гінеколога Сичової Дарії (планувала до іншого лікаря, але в той день не приймала вона) Візитом задоволена, хоч була і по купону - все зробила згідно нього. Лікар спокійна, приємна, небагатослівна, але у моєму випадку - просто плановий огляд. Це було супер. і навіть після того як прийшли аналізи - ми навтіь поспілкувались по телефону- Дякую Вам! Другий мій візит був до Ортопеда- Бомбара Ігора. Цьому візиту можу поставити 4. У мене була конкретна скарга- біль у плечі при підйомі руки, лікар навіть не торкнувся місця, яке турбувало; не визначив зони в яких є больовий синдром, натомість одразу перейшов на огляд спини, зі словами - що всі проблеми - від спини, і що ймовірно - то нерв. інервація. і треба мрт скринінг хребта, а мрт плеча - по бажанню. Все це було більше схоже на монолог, а не діалог. А діалог був після огляду, на інші теми - досить цікавий співрозмовник! На жаль, консультацією у лікаря я залишилась не задоволена: (Я все ж зробила мрт плеча, знайшла лікаря який чітко визначив проблему задаючи мені запитання, оглянув, задавав руці різні напрямки руху, супротиву і т. Д. (ще до того, як глянув на знімок!) в Клініку я скоріш за все повернусь, зручне розташування, і вірю, що, якщо доведеться - допоможуть наступного разу. Дякую.

користувач
07 января 2022 в 3:23

Хорошая клиника. На днях делала здесь комплексное УЗИ. Приветливый персонал. Записывалась по времени, приняли во время-не ждала ни минуты. Все прошло хорошо. Рекомендую!

Tania
01 января 2022 в 9:22

Проходила комплексное обследование щитовидной железы» у доктора Кваченюк Д. А. Была приятно удивлена ценой за такой широкий спектр анализов, а также работой девочек за ресепшеном. Само обследование не заняло много времени. Результаты отправили на почту как я и просила. После анализов пришла на консультацию к доктору, который детально изучил результаты и назначил лечение. Спасибо большое, за такой индивидуальный подход!

Женя
29 декабря 2021 в 16:30

Замечательная клиника. Не нужно сидеть в очередях, вежливый персонал, очень хорошие и компетентные врачи. Приятный бонус, что каждый месяц действуют скидки на пакеты услуг, что позволяет следить за здоровьем с небольшим ударом по бюджету. Так же бывают бесплатные акции, что тоже очень приятно, но при этом все выполняться четко и ответственно, а не ляп тяп.

Валентина
20 декабря 2021 в 8:52

Дякую хірургу Шаріфовій Аіді Фірдовсіївні за професіоналізм, уважність, людяність та естетичний післяопераційний шов

Юля
11 декабря 2021 в 9:18

Рудко Пётр Олегович врач-лор - 10/10!
Приём длился почти час, врач ответил очень развёрнуто и доступно на все мои вопросы!
Несмотря на молодой возраст, у врача просто колоссальные знания и опыт.
Честно, была очень удивлена, что и осмотр и консультация и назначение лечения были произведены настолько качественно.
Побольше бы таких специалистов!
Рекомендую однозначно!

користувач
11 декабря 2021 в 7:23

УЖАС! Год назад была у невропатолога Самосийный (вроде бы так)
Пришла с проблемой головокружений, я уже поняла что дело пахнет жареным, после слов: - Я МОГУ С ЗАКРЫТЫМИ ГЛАЗАМИ, НЕ КАСАЯСЬ К ЛОЖКЕ ЕЕ СОГНУТЬ, ВАМ НУЖЕН ЦИГУН, (КОТОРЫЙ ОН ЖЕ И ПРИПОДАЕТ) сказал, что головокружение не лечится вообще. У вас все из за нервов. Я даже поверила, и проходила на мунуальную терапию (зачем?) Сегодня же я была у Червак И. М. Мне кажется они с Самосийным в одной секте. И ложки гнут, и цигуном наверное занимаются (Зачем я вообще туда пошла второй раз? !) Видно от безысходности.
Пришла с гастритом, уже с узд, уже с ФГДС, даже с анализами, я пролечилась у другого доктора, но легче мне не стало, и я решила обратиться к другому врачу. С ужасними ночными болями, с болями и днем, облегчения после лечения, я не увидела.
На что я услышала, что я нервно-больная и мне поможет глицисед, и ношпа, а самое веселое, он не допустил даже вероятности, назначить мне еще что-то, от желудка например, и сказал не поможет глицисед, тут ВНИМАНИЕ: МНЕ НУЖНО ИСКАТЬ ДРУГОЕ УСПОКОИТЕЛЬНОЕ ПО СИЛЬНЕЕ!
Самое смешное в заключении он написал "ФГС В НОРМЕ, АНАЛИЗЫ В НОРМЕ, ГЕМОГЛОБИН ВЫШЕ НОРМЫ, АЦЕТОН 4 ПЛЮСА, КРЕАТИНИН МОЧЕВИНА НИЖЕ НОРМЫ
Ну а в его заключении у меня все ок. Все в норме.
Потрясающе, 600 грн куда? В их школу по цигун?
Это вообще адекватно? Я почитала отзывы, спасибо им, потому что я уже начала верить в этот бред. И пишу чтобы обезопасить остальных. НИКОМУ НЕ СОВЕТУЮ, ЭТУ СЕКТУ.
Фото моих анализов могу предоставить, заключение у вас и так есть)

Добавить отзыв