UAOTZYV.COM

Клиника доктора Сулика отзывы

Адрес Київ, бул. Кольцова, 14Д
Телефон +380 (63) 739-48-60
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
Сайт www.continuum.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Клинический мониторинг, Эндокринолог, Невролог, Ортопедическая клиника
Оценка 5 5 отзывов
Похожие компании в категории
Клиника Исида — 65, бул. Вацлава Гавела
Клиника Гиппократ — бул. Вацлава Гавела, 4

Клиника доктора Сулика на Кольцова отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галина
24 февраля 2024 в 18:33

Сулик Романе Володимировичу, це просто лікар від Бога. З 12 років страждала на дереалізацію, панічні атаки, соціофобію, тривожність. Романе Володимировичу, повернув мене до життя. Я обійшла багатьох психіатрів у Києві, навіть спілкувалася з психіатрами з іншого міста – і все лікування було безрезультатним. А Роман Володимирович підібрав препарат так, що через 2 тижні я побачила результат. Завжди зі мною на зв'язку, що для мене як тривожної людини якій страшно пити антидепресанти дуже важливо. Романе Володимировичу, дякую що витягли мене з цього кошмару і тепер я живу так, як тільки могла мріяти. Я думала вилікувати мене – не вийде. Але ж ви змогли. Ви найкраще за всіх психіатрів! Дякуємо вам за вашу роботу та ваші знання Ви найкращий лікар:)

Ірина
28 января 2024 в 2:51

Була в клініці на міографії. Лікар уважно вислухала всі скарги, провела процедуру. Діагноз, з яким мене направили, підтвердився. Персонал клініки привітний, всюди охайно і чисто.

Борис
19 января 2024 в 15:20

Був на прийомі у ендокринолога Наталії Богданівни. Хочу відзначити її професіоналізм та ретельний підхід до кожного пацієнта! Завдяки її підходу мій цукор знизився практично до норми і тепер живу повноцінним життям. Всі інші ендокринологи яких я відвідував до цього, та їх методи – результату особливо не давали. А Наталя Богданівна знизила мій цукор із 15 до 6. Ендокринолог від Бога! Так само зі мною завжди були на зв'язку, якщо виникали питання з лікування. Окреме спасибі Сулику Роману Володимировичу, який допоміг впоратися з іншими проблемами та за роботу в тандемі з Наталією Богданівною!

Misa
09 ноября 2023 в 16:46

У клініці дуже чисто. Нове обладнання, ввічливий персонал. Чи не намагаються впарити зайве лікування.
Лікар Сулик Роман Володимирович вилікував параліч обличчя за кілька днів після безуспішного стаціонару з крапельницями в іншій клініці.

З адміністраторами у клініці справді є проблема. Одну даму ввічливою точно не назвеш:)

Infa
25 октября 2018 в 8:07

Самый лучший доктор, которого я только встречала. Поставил диагноз геморрагический инсульт по зрачку, вызвал скорую и выписал лечение для бригады, удалось спасти человека без последствий и инвалидизации. Поставил провальный диагноз отцу с больными суставами после 5 лет неправильного лечения у других врачей. Сейчас вся семья и друзья лечатся у этого доктора

Добавить отзыв