UAOTZYV.COM

Клиника Дахно

Адрес Київ, вулиця Багговутівська, 1
Метро Дорогожичі 1.39км
Телефон +380 (67) 440-29-51
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-18:00
Сайт irm.ua/uk
Рубрики Медицинский центр, Репродуктолог, Акушер-гинеколог, Центр сопровождения беременности, Клиника репродуктивной медицины
Оценка 4.4 21 отзыв
Похожие компании в категории
Институт Красоты ЗАО / Інститут Краси — вулиця Богдана Хмельницького, 9А
Медицинский центр ПРИЗМА — вулиця Петра Сагайдачного, 25
Гінекологія Українська Медична Група — вулиця Стрітенська, 4/13

Клиника Дахно отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
kgfdsa
10 мая 2024 в 1:19

Дякую Сербіну АВ та його команді за лікування, підготовку до народження дитини та ведення вагітності до самого народження.
Його відповідальність та глибокі знання вражають та заспокоюють. Тому довіра до цього лікаря максимальна висока. Це було видно, коли були дуже непрості ситуації. Приємно дивитися коли він радіє за кожну народжену дитину.

Тамара
21 апреля 2024 в 19:33

Хочу подякувати найчудовішому лікарю Сербіну Андрію Володимировичу, який допоміг нам стати щасливими батьками. Лікар дуже ретельно провів нас через усі етапи обстеження, підготовки та самого циклу ЕКЗ. Мої негаразди на рівні підготовки сприймав близько до серця, коригував призначення та був постійно на зв'язку, що дуже важливо у такий відповідальний період, коли нерви натягнуті мов струна і кожна, навіть мінімальна, проблема сприймається жінкою наче Армагеддон. І як результат - позитивний результат з першої спроби. Упродовж вагітності Андрій Володимирович проводив постійний контроль мого стану та аналізів. Я доносила вагітність до 39 тижнів. І тепер наше маленьке чудо вже з нами.
Ми безмежно вдячні високопрофесійному лікарю Сербіну Андрію Володимировичу.

Ирина
05 ноября 2023 в 17:49

Клініка європейської якості. Кононенко І. Я. Лікар від Бога. 10років назад народила двійню, зараз прийшли ще за однією дитинкою.
В цій клініці мрії здійснюються

Алёна
12 октября 2023 в 2:57

Народила дівчинку в 2012 році. Це була наша п'ята спроба ЕКО. Ми щиро вдячні за щастя бути батьками всьому персоналу клініки, а особливо Вірі Юріївнні.

Женя
29 июля 2023 в 9:23

Велика подяка лікарю Сербіну
Завдяки його знанням ми з чоловіком батьки двійнят.)
Натхнення вам!

Ольга
20 июля 2023 в 17:23

До Юлії Михайлівни я потрапила в момент, коли руки майже опустилися і не вірилося ні в які дива. Але зустріч із цією лікаркою — ось справжнє диво! Чуйна, уважна, кваліфікована, людяна. Юлія Михайлівна щиро підтримувала мене на кожному з етапів лікування і так само щиро раділа, коли ми обидві дізналися, що завагітніти таки вдалося. Дякую вам за справдження найзаповітнішої мрії! Тепер я найщасливіша матуся!

Лена
25 июня 2023 в 21:54

Щира подяка Боднар Наталії Володимирівні за втілення моєї мрії в життя!
Хочу подякувати за якісне спостереження за моєю вагітністю. Надзвичайно професійні консультації, огляди, рекомендації дали мені можливість народити здорове немовля.
Бажаю всім здоров’я, процвітання вашій прекрасній клініці і всім нам мирного неба над головою.

Юлия
24 июня 2023 в 4:31

Прийом спермограми відбувається в кімнаті, де за віконцем сидить жінка, яка дивиться ютубчик, кашляє і зайнята своїми справами, що шарудять. Як ви думаєте, така обстановка має в своєму розпорядженні чоловіка до здачі аналізу? Нісенітниця якась.

Поліна
16 мая 2023 в 16:30

Минулого місяця проходила в ДАХНО гінекологічний чекап. Дуже рада, що звернулася саме сюди, бо умови та лікарі просто чудові. Дуже порадувала увага до мене і приємна ціна. Рекомендую!

Руслана
25 апреля 2023 в 13:44

Висловлюємо щиру вдячність особисто Броварській Юлії Михайлівні та всьому персоналу клініки Дахно за наших чудових діток!
4 роки тому у нас з'явився синок!
А зараз ми маємо і двійняток-донечок!
Юлія Михайлівна консультувала мене і поза робочий час, завжди відповідала на дзвінки, навіть підтримувала зв'язок після 12 тижнів вагітності! За що ми просто безмежно вдячні!
P. S. А ще хочем подякувати за пророчі слова жінки, яка була зі мною в палаті при переносі. Мені підсадили два ембріони і я дуже хвилювалась чи зможу виносити. І вона тоді сказала: "не хвилюйтесь, все буде добре, ви виграєте ДЖЕК-ПОТ! Так і сталось! Шкода, не знаю її, щоб подякувати особисто.
Бажаю усім, хто звернеться до вашої клініки, вигравати кожен свій джек-пот!

Христина
14 апреля 2023 в 17:05

Клініка “Дахно” була вже 3 місцем, куди ми з чоловіком звернулися за допомогою. 4 роки безуспішних спроб завагітніти, і яке ж щастя, що на нашому шляху з’явилася Віра Юріївна. Дуже чуйна і душевна лікарка, яка була нашею опорою протягом усього лікування. Дякуємо “Дахно” і Вірі Юріївна за синочка!

Влад
20 марта 2023 в 14:19

Дуже рекомендую уролога Антона Олеговича! Кваліфікований, досвідчений та людяний лікар. Дякую за вашу працю!

Дар'я
08 февраля 2023 в 20:20

Клініка ДАХНО була вже третьою, куди ми з чоловіком звернулися з нашою проблемою. За 4,5 роки ми здали безліч аналізів, лікувалися в різних спеціалістів, але безуспішно. Нарешті ми потрапили в турботливі руки Ірини Яківни Кононенко! Процес лікування був непростим, але Ірина Яківна дуже підтримувала на кожному з етапів. Вже 6 місяців як я живу в статусі майбутньої мами. Чекаю на зустріч із синочком і щиро дякую всім спеціалістам клініки!

Злата
19 января 2023 в 15:06

Пережила онкологию, никому такого не пожелаю. И в то же время, очень благодарна судьбе, что моим доктором был и остается Кречковский Александр Валерьевич!

79olesya
03 января 2022 в 1:56

Благодаря усилиям, знаниям и терпению замечательного человека Кононенко Ирины Яковлевны я вчера стала мамой. 10 лет мытарств и наконец-то наша семья попала в руки профессионала. Также хочется выразить благодарность ее медсестре Ирине. Огромное Вам спасибо! Жизнь обрела смысл.
Сергей и Олеся.

Саша
22 ноября 2020 в 6:57

Знаходят проблеми і вирішують їх, це головне! Ми лікувалися у Оксани Дмитрів, дякуємо за синочка!

Виктор
04 ноября 2020 в 1:19

Не рекомендую. Выкачивание денег, некачественные стоматологические услуги. До сих пор восстанавливаюсь после их «лечения» (

Елизавета
23 сентября 2020 в 2:23

Хочу здесь оставить этот отзыв о клинике.
И так - на ресепшн встречают Вас с улыбкой, при любом вопросе даже в телефонном режиме помогут, очереди к врачу нет, строго и пунктуально, по записи на своё время, персонал приветливый и заботливый, делал операцию "гистероскопию" чудесный и внимательный врач Сербин Андрей Владимирович, всё отлично
За что ему огромная благодарность!

Алло
16 сентября 2020 в 6:15

Висловлю щиру подяку всім працівникам клініки Дахно, особливо моєму улюбленому лікарю Анжеліні Андріївні. Вона чудовий спеціаліст, доброзичлива і чуйна людина і просто фея. Обов'я зково буду рекомендувати клініку і лікаря всім своїм знайомим.
Маю відмітити:
1. Вічливі та уважні працівники на рецепції
2. Кол центр завжди звонить і уточнює всю інформацію, завжди на зв'язку і можна перепитати не зрозумілі для тебе моменти.
3. Пунктуальність у всьому - ніколи не доводилось чекати, всі прийоми і процедури проводились у запланований час.
4. Помірні ціни
5. Досвідчені спеціалісти.

Юлія
21 августа 2020 в 21:45

У цій клініці я ледве не померла. У мене відбувся викидень прямо в туалетній кімнаті клініки. Мені не надали елементарної допомоги. Закутали, викликали швидку і вивезли в коридор, хоча я дуже просила полежати хоча б. Коли приїхала швидка, я втратила свідомість не дійшовши до швидкої і мене повернули в клініку. Після цього вони мене почали рятувати і почистили. Можливо вам і допоможуть там завагітніти, але спостерігатися там дуже не раджу.

Добавить отзыв