UAOTZYV.COM

Клінічна лікарня Феофанія / Клиническая больница Феофания

Адрес Київ, вул. Академіка Заболотного, 21
Метро Іподром 2.15км
Телефон +380 (44) 299-49-10
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.feofaniya.org
Рубрики Больница, Диагностический центр, Акушер-гинеколог, Медицинский центр, Медицинская лаборатория
Оценка 4.1 51 отзыв
Ближайшие филиалы компании
ПЭТ-КТ — Київ
Похожие компании в категории

Клінічна лікарня Феофанія / Клиническая больница Феофания отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
18 ноября 2023 в 4:39

Я дуже вдячна Лікарям та Персоналу клініки Феофанія. Це люди, які знаходяться на своєму місці. Ці лікарі, які роблять все можливе і не можливе.

Анна
20 сентября 2023 в 8:07

Дуже вдячна чудовому хірургу (травматологу -ортопеду) Євсєєнко В'ячеславу Григоровичу. Робив артроскопічну пластику Банкарта плечового суглоба та ремплісаж сухожилку підостьового м'язу плеча. В Одесі не взялися за це (звісно могли, але апаратура не та і артроскопією би не обійшлося). Щоб було все і гарно, і якісно направили до Києва.
В'ячеслав Григорович дуже гарний спеціаліст, та просто чудова людина. До пацієнтів дуже уважний, все досконально пояснює, тримає зв'язок з пацієнтами за потребою навіть після виписки. Після операції пройшло вже майже 8 тижнів. Фізіотерапевт направив на рентген, щоб бути впевненим у результаті. Рентгенологи були здивовані, сказали, що операцію зробили ідеально, по знімках навіть не скажеш, що були такі пошкодження (бо в Одесі зазвичай у таких випадках роблять повноцінний розріз, а не прокол, ставлять пластини, а тут змогли обійтися без них, лише якорями).
Взагалі зробили дуже якісно і дуже акуратно. Я неймовірно вдячна!
Окремо хочу подякувати усьому мед. Персоналу, бо дівчата дуже позитивні, чемні, уважні, завжди заходять та питають, як самопочуття. І це при тому, що можна їх викликати кнопкою у будь-який час.
І сама клініка та територія навколо просто чудова. Можна прогулятися по природному парку з фонтаном. Зайти за бажанням до кафе, хоч і в лікарні добре годують. Взагалі все тут направлено саме на потреби пацієнтів, щоб їм було максимально комфортно.
Дуже задоволена усім!

Ирина
17 августа 2023 в 15:07

Проктологія! Дуже всім велике дякую, усі супер-майстри свого діла! Уважні, коректні, самі найкращі
Анастасія Володимірівна та Андрій Михайлович!

Валери
05 июля 2023 в 7:42

В кол центре работают люди, которые отбивают желание записаться. Общаются высокомерно с пассивной агрессией.

Женя
11 июня 2023 в 7:47

Дякую Вадиму Миколайовичу керівнику центру жіночого здоров'я він лікар від бога, гарний колектив, дякую що жива!

Андрей
14 июня 2022 в 14:21

З завідувачем урології та онкоурології паном Яковлевим я познайомився під час навчання в НМУ імені О. О. Богомольця. Прекрасний лікар у всіх аспектах, до нього на консультацію направляють по всім питанням що пов'язані з оперативною урологією та онкоурологією. Навіть через чотири роки він не просто мене впізнав а ще надав мені кваліфіковані рекомендації.

Михайло
01 июня 2022 в 5:54

Від щирого серця дякую всім працівникам Центру урології клінічної лікарні «Феофонія» за проведення якісного оперативного лікування. Особливу подяку за проведення операції хочу виразити особисто керівнику урологічного відділення Яковлєву П. Г. Та лікуючому лікарю Желєзко О. І. Бажаю всім здоров’я та удачі. Проходив лікування по поводу рака простати 2 стадія. Півроку після операції результатом задоволений. Онкомаркер ПСА – 0, утримання сечі хороше.

Тетяна
30 апреля 2022 в 12:58

Нещодавно була прооперована в "Центрі жіночого здоровья". Велика вдячність завідуючому Гончаренку Вадиму Миколайовичу і лікарю Саранчуку В'ячеславу Васильовичу за високий професіоналізм, неперевершену майстерність, за повагу, турботу і психологічну підтримку. Також хочу відзначити весь персонал від стсршої медичної сестри до санітарочок за дбайливість, доброту і ткрпіння. Усіх благ, здоровья, успіху, удачі і нових досягнень!

Людмила
05 апреля 2022 в 1:19

Щира подяка Гончаренко В. М. Та всьому медичному персоналу за професіоналізм, чуйне ставлення і увагу під час лікування. Операція була влада та відновлення було легке!

користувач
28 марта 2022 в 0:55

Вадим Николаевич Гончаренко - врач-Бог. Большой профессионал, очень чуткий, внимательный, просто с золотым руками и очень человечный. В то время, как другие врачи хотят удалить всё, он всегда борется за спасение матки вне зависимости от возраста женщины. Очень рада, что попала к нему и ооочень благодарна за сложную, но 100% успешную операцию. Весь медперсонал очень сопереживающий и заботливый. Лучшее место, где получала медпомощь. СПАСИБО!

Саша
27 марта 2022 в 8:15

Дякую за уважність Яковлеву Павлу Георгіевичу, керівнику центру урології, до якого я був напралений на консультацію. Він вивчив мою медичну документацію, уважно вислухав пояснення щодо предмету консультації, та надав професійні роз*яснення, посилаючись на сучасні практику та методи лікування. З повагою Мартинюк В.

користувач
11 марта 2022 в 2:58

Я сопровождаю бабушку на лечение в отделение радиохирургии, чтобы пойти в соседнее отделение оплатить квитанцию за лечение меня не пускают без теста на ковид, так же на улице зима и холодно для того чтобы купить стакан чая и ожидать мне нужно заплатить 250 грн за тест и только потом можно идти покупать. Что за такие указания что родственник не может оплатить за больного квитанцию и эллементарно купить чай?

Rostislav
03 марта 2022 в 4:16

Персоналу нужно научиться общаться с людьми. В радиологическом отделении сотрудник выгоняет людей на улицу, хамит. С криком набрасывается на людей! Рассказывает что сейчас ковид, но в туалетах даже нет мыла и антисептика!

Анна
16 февраля 2022 в 13:21

Дуже професійні лікарі, приїхала для обстеження з Івано-Франківська, величезна подяка лікарю неврологу Клименко Олександру Віталійовичу це професіонал який поставив нарешті вірний діагноз, офтальмоги лікарі провели діагностику на вищому рівні, тут дійсно професійні лікарі і найновіші технології для діагностування, велика подяка Юнгеру Віталію Івановичу Ваша допомога безцінна. Дякую за професіоналізм та людяність, ще хочу додати таке, що мене приймно здивувало, що ціни на всі послуги майже рівнозначні цінам в приватних лікарнях в місті Івано-Франківськ.

Jeni
10 февраля 2022 в 18:09

Перед консультацией доктора требуют плр/экспресс-тест на ковид даже при наличии сертификата о вакцинации.
экспресс можно сделать на месте, все бы ничего, но оплата за тест не через кассу, а на карту какого-то ФОП или наличкой. Отличный заработок придумали, учитывая количество пациентов ежедневно.

охранник на входе хамит, в отделении все ободранное и потертое, в туалете нет ни бумажных полотенец, ни сушилки - висит общее розовое полотенце в разгар пандемии‍️

давно такого не встречала - все в лучших традициях совка.
понравится только ностальгирующим.

Наталия
17 января 2022 в 7:29

Хорошая клиника и приятный персонал (центр женского здоровья). К маме (пациенту) относились очень хорошо. Операция прошла успешно, для нас это был очень решающий день. Спасибо врачам (Гончаренку В. Н. И Саранчуку В. В.), анастезиологам и всему мед. Персоналу И отдельное спасибо за подбадривание и чувство юмора, которое меня очень спасало в такой непростой ситуации как наша.

Женя
08 января 2022 в 0:15

Велика подяка Гончаренко В. М. Та Саранчук В. В. Бригаді анастезіологів, особливо пану Євгену. Та всьому медичному персоналу за їх увагу та повагу до пацієнтів відділення Жіночого здоров, я. ДЯКУЮ ВАМ ВСІМ ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ЗА НЕВТОМНІ РУКИ ТА ВИТРИМКУ
.

Саша
24 ноября 2021 в 0:38

Нещодавно була прооперована в "Центрі жіночого здоровья". Велика вдячність завідуючому Гончаренку Вадиму Миколайовичу і лікарю Саранчуку В'ячеславу Васильовичу за високий професіоналізм, неперевершену майстерність, за повагу, турботу і психологічну підтримку. Також хочу відзначити весь персонал від стсршої медичної сестри до санітарочок за дбайливість, доброту і ткрпіння. Усіх благ, здоровья, успіху, удачі і нових досягнень!

Тарас
18 ноября 2021 в 19:25

На стационаре очень хороший уход. Сёстры, нянечки - огромный риспект.
Но! Специалистов нужно выбирать по советам знакомых. Есть очень классные, просто светилы, а есть просто при должности, думаю - наследие совка.
Обстановка кстати тоже совок, но высшего качества.
Правда, всё это компенсируется вполне демократичными ценами.

Станислав
28 сентября 2021 в 11:09

Вид красивый, врачи мастера

Но всю это бюрократию, непонимание кому, куда и СКОЛЬКО платить надо искоренять. Там только наличка, там сбрасываешь кому-то на счёт, там через терминал… сложно

Добавить отзыв