UAOTZYV.COM

Клиническая Академия Лазерной Медицины / CALM Клінічна Академія Лазерної Медицини

Адрес Київ, вулиця Сєченова, 7А
Метро Васильківська 0.58км
Телефон +380 (97) 439-61-79
Часы работы 10:00-20:00
Сайт calm.ua
Рубрики Медицинский центр, Косметолог, Дерматолог, Диагностический центр, Гинеколог
Оценка 4.8 64 отзыва
Клінічна академія лазерної медицини
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории

Клиническая Академия Лазерной Медицины / CALM Клінічна Академія Лазерної Медицини отзывы

64
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
30 ноября 2023 в 17:14

Була сьогодні на прийомі у лікаря Гольдберга Анатолія Олеговича, дуже класний лікар Все детально розпитав, пояснив, заспокоїв) дякую за допомогу!

Елена
12 ноября 2023 в 9:43

Косметолог Марія з цієї клініки цього корпусу мені абсолютно не сподобалася робота, але це чисто моя думка я не люблю ультразвукову чистку плюс вона сильно натискає і каже що так треба, в результаті дрібні жировички ніхто не чистить. Видно, що чисто від клініки аби було для клієнтів, не раджу! Дерматолог інший хороший лазер теж нормальний.

Сабина
15 августа 2023 в 7:56

Обрала лікаря Черемухіна Романа Віталійовича за відгуками в соціальних мережах. Спостерігала за ним більше року в інстаграмі. Прийшла видаляти невуси і точно можу сказати, що це професіонал своєї справи. Терпеливо відповів на всі мої питання, безболісно і швидко видалив. А відчуття гумору-це найприємніший бонус. Восени планує прийти видаляти ще невус на обличчі, бо цього разу лікар порекомендував не робити (бо серпень, і може залишитися пігментація). Однозначно рекомендую Романа Віталійовича Черемухіна.

Анна
13 августа 2023 в 17:51

Зазвичай не залишаю відгуки, але не змогла пройти повз. Дуже гарна клініка, мій самий найулюбленіший лікар Гольдберг Анатолій Олегович - професіонал з великої літери і уважна і чуйна людина. І коли я побачила останній відгук можу сказати тільки одне - нажаль, є неадекватні невдоволені пацієнти, які тільки і можуть писати неправдиві відгуки в інтернеті. Я не знаю, на що ця жіночка розраховувала, йдучи до лікаря, але судячи з усього точно не на лікування. Попередній відгук - неприхований наклеп на чудового лікаря.

Paloranoivas
02 августа 2023 в 15:06

Я живу за кордоном вже багато років, але всі косметичні процедури роблю лише у Києві у найкращого лікаря дерматолога Гольдберга Анатолія! Профісіонал найвищого рівня, завжди дуже уважний, ввічливий і я задоволена результатом на всі 100%.
Дуже рекомендую!

Мария
29 июля 2023 в 19:11

Дуже сподобалось у клініці. А саме, вдячна лікарю Роману за досвіченість, за дбайливе та доброзичливе ставлення.

Женя
25 июля 2023 в 0:02

05.05.2023 року була на прийомі в Орловської Христини, отримала професійну консультацію, крім того, висловлюю подяку працівникам на рецепції вул. Сеченова 7 та пров. Коломийський, дякую за допомогу і уважність до клієнтів, Ви молодці!

Оксана
17 июля 2023 в 4:14

Была у дерматолога Гольдберг Анатолия Олеговича, - врач высшей категории. Очень толковый, всё спокойно расскажет и объяснит. Для поднятия настроения сделал несколько комплиментов. Всем советую и рекомендую.

Андрей
25 июня 2023 в 4:44

Чудова клініка, в якій приймає один із найкращих дерматологів Києва Гольдберг Анатолій Олегович. Я його пацієнт вже багато років. Лікар високопрофесіонал, дуже досвідчений, допомагає у лікуванні складних захворювань. Лікар від Бога. Рекомендую.

Алина
02 июня 2023 в 7:08

Рекомендую клініку. Лікарі - професіонали, уважні до своїх пацієнтів. Обслуговування на вищому рівні.

Мария
05 апреля 2023 в 20:09

Я по рекомендації іншої лікарні пішла до лікаркі Орловської на видалення судин лазером Fotona.
Записала також і хлопця одразу. Лікар сказала що однієї процедури буде достатньо і повторно можливо тільки через пів року може більше. Причому я декілька разів перепитувала цей момент, і навіть привела у приклад свою колегу з роботи, яка робила у іншій клініці і у неї повернулось все на наступний день, на що Орловська мені відповіла цитую «Вам просто пощастило потрапити до хорошого лікаря, просто вам пощастило потрапити до мене». Після виделенння, був дуже великий набряк днів 20, (хоча лікар мене на процедурі запевняла, що набряку не буде, максимум день буде почервоніння), а судини з’явились вже через тиждень що у мене що у хлопця, всіх рекомендацій ми обидва сурово дотримувались. Я звернулась до лікаря, вона сказала записатися мені на наступну процедуру, я з хлопцем їхала через пів міста щоб дізнатися, що і після другої процедури хоч на наступний день судини можуть повернутися і гарантувати мені нічого не можуть. Я взагалі не розумію, чому мені казали на першій процедурі одне, а на другій інше. Тобто лікар ВЗАГАЛІ НЕ ПОПЕРЕДИЛА НІ ПРО ПОБІЧНІ ДІЇ НІ ПРО ТЕ, ЩО ВСЕ МОЖЕ ПОВЕРНУТИСЯ ХОЧ НА НАСТУПНИЙ ДЕНЬ. Зато нахвалювала вона себе якісно.
Честно кажучи, я у шоці. Чому цього неможна було сказати раніше, ще на першій процедурі, а не запевняти мене, що все прибереться за одну процедуру і не повернеться ще пів року - рік, щоб я не витрачала свій час та гроші на безглузду та не дієву процедуру.
Дуже зла на цього «спеціаліста» і на цю клініку. Відчуття, начбто обдурили.

Вадим
23 февраля 2022 в 20:42

Обратился в клинику к доктору Черемухину с новообразовавшимся странным пятном в виде родимки. Не понравилось отношение. С сарказмом говорил, что я без серьезных поводов бегаю по врачам перепуганный и если я такой грамотный, читаю статьи в интернете по вопросам здоровья, то зачем вообще к врачам идти. В общем, отношение как в бесплатной поликлинике. Но самое главное, что доктор не смог опознать пятно, сказал, что не знает, что это, "возможно это после какой то травмы рубец" и никаких заключений не сделал на этот счет, даже не стал это писать в бумаге, просто взяли за консультацию 500 грн.

Константин
10 февраля 2022 в 11:35

Удалял родинку лазером.
Клиниуа и доктор понравились.
НО.
Навязчивая реклама в Вайбер (диагностика Рака и прочая ерунда)
Не рекомендую оставлять персональные данные!

Алькор
04 февраля 2022 в 7:48

Дуже задоволена, що знайшла цю клініку. Дякую всім, а особливо Гамоцькому Андрію Васильовичу. Отримала відповідь, на всі питання, що турбували. Видалила все, що заважало. Швидко, якісно, приємно!

користувач
06 декабря 2021 в 23:22

Сегодня с подружками были у замечательного доктора Романа, мастера своего дела. Я удалила 2 родинки с помощью лазера (на лице и плече), девочки удалили родинки (на лице), а так же была лазерная шлифовка лица у одной из подружек. Всё прошло аккуратно, безболезненно, оперативно, заняло минимум времени и в комфортных условиях ️ Спасибо большое, Роман! Вы лучший в своём деле! РЕКОМЕНДУЮ ВСЕМ!

Анна
04 декабря 2021 в 10:37

Хочу выразить благодарность персоналу клиники, в частности, доктору с большой буквы, Гольдберг Анатолию Олеговичу!
Доктор- человечный, отзывчивый, грамотный врач- дерматолог. Спасибо за все!
Рекомендую!

Наталья
28 ноября 2021 в 23:03

Осталась невероятно довольна визитом в Calm!

Удаляла родинки у доктора Романа Черемухина, и результат - выше всяких похвал! Особенно страшно было доверять кому-то своё лицо, боялась некрасивых шрамов. Но прошло всего пару недель, а остались только малозаметные следы, которые светлеют с каждым днём.

Сама процедура прошла быстро, комфортно и даже весело (спасибо подбадривающим шуткам доктора). А после мне собрали набор всего необходимого для ухода за ранками, что очень удобно.

Calm - вы ️

Татьяна
26 ноября 2021 в 23:06

Очень расстроена и полностью разочарована работой клиники КАЛМ. Спустя месяц после визита к Савицкой Татьяне Викторовне, имею изуродованные багрово-синюшными рубцами лицо и кисти рук (удаление кератом СО-2 лазером) Никому не советую этого специалиста - непрофессионально выполненная процедура плюс отвратительное отношение к клиентам. Кстати, сегодня очень неприятный момент выяснился - сотрудники клиники на отзовике фотографию моей руки изменили и повреждений кожи практически не видно… Коллеги, как вам не стыдно?

Юлия
24 ноября 2021 в 0:56

Дякую Гамоцькому Андрію Васильовичу за консультацію і допомогу у вирішенні питання. Лікар надзвичайно добрий, приємний у спілкуванні.

Алена
18 ноября 2021 в 19:31

Анатолий Олегович, я безумно Вам благодарна за результат!
Я обязательно вернусь в ваши профессиональные руки)
Спасибо

Добавить отзыв