UAOTZYV.COM

Китайський ресторан Beijing Style 京韵

Адрес Київ, вулиця Січових Стрільців, 52А
Метро Лук'янівська 0.75км
Телефон +380 (68) 098-98-88
Часы работы 10:00-22:00
Сайт beijingstyle.com.ua
Рубрики Ресторан китайской кухни, Ресторан
Оценка 4.4 27 отзывов
Похожие компании в категории
Дю Лонг — бул. Тараса Шевченка, 46В
Хан Юуан — вулиця Ніжинська, 12
CHINA MA — вулиця Георгія Кірпи, 5Б

Китайський ресторан Beijing Style 京韵 отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
taiga
15 мая 2024 в 14:36

Раніше було смачніше і персонал привітніше. Зараз усе змінилося. Чоловіку китайцю важко їсти їжу цього закладу, тому це про щось говорить і ви маєте прислухатися

Мария
14 января 2024 в 11:08

Дуже смачно і атмосферно! Биті огірочки, гостренька курочка і супчик просто кайф! Обов’язково повернемось:)
Привітний персонал!

Dream
08 января 2024 в 5:21

Гарний ресторан, затишна атмосфера. Хороший сервіс. Обслуговував хлопчина, ім'я нажаль не запам'ятав. Дуже уважний, гарно слідкував за столом, знання меню, ввічливість 5+.
Їжу краще куштувати а не розповідати про неї. Тофу, креветки, гриби, баранина, в моєму фаворі. З радістю завітаю ще ;)

Наталия
22 декабря 2023 в 22:46

Я замовляла їжу на день народження. Знайшла це шикарне місце сама в інтернеті. Я була здивована, що я не прогадала. І все було чудово. Їжа смачна! Дуже рекомендую! Гості були задоволені.

Ольга
19 ноября 2023 в 16:04

Були тут 11.11.2023
Якщо ви раптом шукали той ресторанчик, що колись був у підвалі на Потітехнічному-це він.
З наймачнішою куркою в кисло-солодкому соусі евер!
Лапшу брали з куркою дитині-така таріляка здоровезна:).
Але шок був від розміру порції мʼяса в бульйоні-реалтно тазік:).
Чоловік тапер моіє спробувати кілограм коропа в соцсі за 500грн.
Дуже затишно, є декілька паркомісць біля входу.
Порції великі на все, тому вирогідніше частину ще заберете додому.
Окремо хочу відзначити офіціанта-він дуже чемний, привітний, з ним цікаво і поспілкуватись. Дуже душевний хлопець- мені дуже соромно, але імʼя забула.
Поїли втрьох на 1200грн, ще й трошки додому забрали.
Дуже хочеться, щоб власник трошки прорекламува заклад через соц мережі і можливо вказівник поставив з Січових Стрільців. І більше людей про нього дізналось, бо місце пристойне дуже! Дякую, прийдемо ще

Катерина
07 ноября 2023 в 5:41

Спокійне, гідне місце. Вічливий персонал, чудова кухня. Затишний ресторан в якому можна відпочити від напруженого робочого дня;)

Екатерина
26 октября 2023 в 12:13

Нарешті добралась до цього закладу) Залишилась задоволена, сервіс приємний, швидке обслуговування, що спробувала, салат з грибів муер - просто насолода) яловичина по сичуанськи Шуі Джу - в міру гостра хоча там 3 вогника, але треба розуміти що у кожного свої рецептори смаку) Свинина по пекінськи та язик, порції великі що не змогли з'їсти забрали з собою, а воно більш настоялось і ще краще розкрився смак. Заклад варто відвідати, якщо захочеться чогось не звичайного!

Юлия
01 октября 2023 в 3:06

Були сьогодні в вашому ресторані сім’єю. Страви дуже смачні і великі порції. Дякуємо вам, будемо всім рекомендувати ваш заклад!

Анастасія
14 сентября 2023 в 1:26

Заклад всередині дуже гарний, інтерʼєр, музика створюють особливу атмосферу, страви наче привезені з Китаю. Офіціант доброзичливий, страви смачні, але хотіли попасти до кухаря Венбо, та його вже там немає (Запропонували бабл ті, як на мене з топіокою було щось не те.

пользователь
24 апреля 2022 в 2:17

Заходив сьогодні на сніданок у цей милий ресторан. Все було чудово, починаючи з їжі та закінчуючи інтер'єром. Обов'язково ще повернусь до вас)

Олег
10 апреля 2022 в 13:35

Решили отпраздновать коллективом китайский НГ в колоритом месте. Заказали столик в этом ресторане. Так как много из сотрудников бывает в Китае, то обьяснили, чего стоит ожидать. Несмотря на то, что повара китайцы и среди посетителей много китайцев, все таки это была не чисто китайская еда.
Чёрные грибы, понравились, и такие же как в поднебесной. Свинина и говядина тоже можно заказывать. А вот салаты нет, это стандартная капуста, только с соевым соусом.
Отдельно стоит упоминания утка по-пекински, если там и есть килограмм еды, то только вместе с тарелками и подносом, на которой её вынесли. И шоу, как ее нарезают не будет. В общем, мясо получилось вкусным, но ее цена в 50 долларов сильно преувеличена, не стоит ее брать.
По алкоголю совсем все печально. Несмотря на классические названия коктейлей, они не очень. И фирменная настойка "Бодрость" тоже не впечатлила.
Вердикт - вряд ли возникнет желание посетить это место снова.

Саша
06 апреля 2022 в 22:05

Все действительно очень вкусно, классная атмосфера. Все на достойном уровне и по разумным ценам. Рекомендую всем посетить данное заведение. В Beijing Style потрясающе хороший кофе)

пользователь
02 апреля 2022 в 15:33

Замечательный ресторан, о котором хочется рассказывать всем, тк остались наилучшие впечатления. Начиная с интерьера, заканчивая отменной кухней. Блюда не заставили себя долго ждать и очень порадовали, советую.

Женя
31 марта 2022 в 6:09

Ходим всей семьей в это заведение и очень довольны всегда. Персонал приветливый, еда на "отлично". Обожаем салаты, детям очень нравится данная кухня.

Саша
29 марта 2022 в 8:05

Відмінне місце з гарною музикою та чудовою кухнею. Дуже уважний персонал. Затишна зала. Гарний вибір страв. Я в захваті.)

Ольга
23 марта 2022 в 12:54

Ресторан продовжує радувати своєю атмосферою відпочинку та кухнею! Прекрасне місце, затишно, смачно, у барі оригінальні коктейлі, приємна музика, уважний та товариський персонал. Всім рекомендую відвідати!

Саша
15 марта 2022 в 5:38

Beijing Style очень уютное место с прекрасным интерьером, вкусной едой и приятным музыкальным сопровождением! Хочется возвращаться снова и снова)

Юля
07 марта 2022 в 13:16

Красивый интерьер и чистота поражает при входе в ресторан. Сервис на высшем уровне, очень быстрая и грамотная подача блюд. Очень вкусно
Ресторан очень вырос в сравнении с тем, что был на КПИ

Алекс
28 февраля 2022 в 8:56

Я дещо шокований. Замовили бульйон на двох, сказали не можна ним ділитись… такі правила. Адміністратор так і не змогла пояснити в чому тут логіка. Хоча там більше півлітра бульйону… офіціант взагалі був соціопатичним і постійно було відчуття абсолютної неприязні. Не розумію просто.

Егор
07 февраля 2022 в 5:48

Необычно, когда в ресторане надо варить самому себе еду. Сперва немного даже страшно потому-что не понятно что надо делать, но персонал ресторана очень понятно объясняет и подсказывает. Ради необычного опыта и китайских блюд однозначно рекомендую к посещению, ну а дальше уже на любителя - всё таки китайская еда весьма специфичная.

Из рекомендаций и посетителям и персоналу: нужно спрашивать/предлагать этот необычный вариант, вроде он называется hot pot или хого. Если не спрашивать, то получите просто меню с классическим типом обслуживания.

Добавить отзыв