UAOTZYV.COM

Київський міський пологовий будинок №3

Адрес Київ, вулиця Василя Кучера, 7
Телефон +380 (44) 405-34-86
Часы работы 00:00-24:00
Сайт pb3.kiev.ua
Рубрики Больница
Оценка 3.6 47 отзывов
Похожие компании в категории
Медгородок КГКБ №6 — просп. Любомира Гузара, 3
Відділення травматології та ортопедії — вулиця Михайла Котельникова, 95
Киевская городская клиническая больница №7 — вулиця Михайла Котельникова, 95

Київський міський пологовий будинок №3 отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
25 декабря 2023 в 18:55

Почитала коментарі, і розумію, що багато з них просто або проплачені або що. Бо палати вартістю 1000 грн ще й без харчування просто не існує. 599 та 718 грн без пдв коштують після родові окремі палати, та палати сімейного типу.

Тирион
25 ноября 2023 в 16:16

Добрий вечір. Лежала у мене дружина на збереження у цьому пологовому будинку на 2-му поверсі. Я скажу коротко. Якщо Вам не шкода свою дружину та дитину, тоді Вам сюди.

Анна
16 ноября 2023 в 9:00

Народжувала тут
Неймовірний персонал
Фахівці своєї справи
Пологи приймали: лікар Манжура Л. В, Сокол О. І; акушер Овчаренко Н. М
Неймовірні люди
Якщо вдруге - то тільки сюди

Крижана
23 сентября 2023 в 13:16

Манжула Л. В.
Мені порадили її як класного спеціаліста. Я прийшла до неї і одразу розповіла про всі свої побажання: фізіологічні пологи (хоч і після КР), контакт з дитинкою тіло до тіла, спільне перебування в палаті з дитинкою і тд. Вона запевнила мене що всі побажання будуть враховані, що все буде як треба, що у неї у відділенні профі, в акушерському відділенні новий ремонт з суперовими палатами і тд. Я дуже зраділа і побігла підписувати договір з нею. Але не все так склалося як гадалося.
Фізіологічних пологів не вийшло (хоч ми і чекали, в цьому можу подякувати Манжулі ЛВ), призначили кесареві розтин.
Як тільки я зайшла в операційну мене почали дуже швидко, садити, колоти, роздягати і проводити всі ці маніпуляції паралельно розповідаючи (так само швидко) що зараз буде відбуватися. Якщо ви не звикли до себе ставлення як до речі то вас це могло б шокувати. Тобто так, лікарі роблять такі операції по кілька разів на день щодня, але для дівчат це переважно перший досвід операційного втручання і можна було б трохи ніжніше. Було досить шумно і сумбурно наче мене оперував циганський табір і тому якось відчути цю чарівну мить першої зустрічі зі своєю дитиною мені не дали. Притулити її швидко лицем до лиця і забрали до тата.
Я очікувала що як ми і домовлялися на тата її покладуть голеньку, але уже в палаті інтенсивної терапії я дізнаюсь що вона на ньому одягнена. Я питаю у акушерки чому так мені пояснюють що дитина замерзне.
Поруч зі мною лежала дівчина також після кесаревого. Її почало нудити, почалась блювота, думаєте хтось був в палаті щоб її допомогти? Поки її чоловік тримав перше що потрапило під руку щоб вона блювала туди, мій чоловік намагався когось покликати але нікого не було!
Тобто всім абсолютно все одно на тебе. Будьте готові що в стані післяопераційного втручання і з малою дитиною на руках (з якою ви ще не знаєте що робити) вам будуть розповідати як доглядати за швом, які таблетки пити і тд. Тобто все самі. Ніхто вам обробляти нічого не буде навіть не мрійте. При тому що Манжула запевнювала, що всі ліки в наявності у них є і нічого докупляти не треба буде, мені одразу сказали що Ібупрофена немає, так що хай татко вам збігає купить. А ще хай татко збігає купить нам в палату рідке мило, серветки і сміттєві пакети.
Пару слів про палату. Ремонт класний, доволі затишно, красиво, але якщо чесно хотілось би щоб було не так красиво як зручно. Ліжко дуже високе, бо призначене для пологів, але ти на ньому мусиш спати. Після кесаревого. З тебе тече кров, болить шов і ти маєш карабкатися на височезне ліжко і злазити з нього теж.
В першу ж ніч з нами сталася якась просто огидна подія - медсестра за своєї халатності вдарила пластмаскою від зажиму мою дитину по голові коли брала у мене кров. Я в шоці, чоловік теж, думаєте вона вибачилась чи щось таке? Думаєте хоч хтось за неї вибачився? Може завідувач відділу, вона ж мій лікар по договору? Ні! У дитини, до речі, залишилась рана на голові.
Все це я хотіла обговорити з Манжулою коли вона прийшла б на наступний день мене оглядати і я готувала цілий список питань і побажань, але коли вона прийшла (як завжди усміхнена і весела) вона запитала як я, я встигла сказати одну тільки фразу «шов болить», вона розповіла як обробляти і не встигла я відкрити рота для наступного питання як вона вже пішла! Вона навіть не намагалась дізнатися як насправді справи, це був чисто формальний візит з чисто формальною посмішкою. Після цього я зрозуміла що нічого казати і питати сенсу немає.
Можливо, ми мали занести її «подяку» одразу по завершенні операції і тоді її ставлення було б інакше, але ми було трохи зайняті іншим і збиралися це зробити пізніше… Але так і не зробили (хоч і домовлялися), бо все це настільки затьмарило радість від народження дитинки і настільки ускладнило перші, найважчі, дні, особливо морально… що ми вирішили що більше ні копійки це не коштує, аніж те що вони отримали від держави.
Абсолютно нікому не рекомендую 3 пологовий.

Вероника
11 сентября 2023 в 6:35

Потрапила сюда по швидкій із підвищеним тиском на 36му тижні вагітності ді-ді двійнею. Мені пощастило з черговими лікарями, через слабку пологовому діяльність пологи вирішено було провести шляхом КР, і я цьому рада, дітки здорові, їм вже по 7 місяців.
Дякую лікарю Гапоненко за оперативність і професіоналізм, Бала Оксані за акуратний косметичний шов. Окрема вдячність дитячому відділу інтенсивної терапії, дуже приємні, сучасні лікарі та хороше обладнання.
На першому поверсі дуже гарні платні палати за адекватну ціну, ми за майже два тижні перебування заплатили 3500грн.
Хабарів ніхто не вимагав, віддячили по скромній можливості, на свій розсуд.

Анна
17 августа 2023 в 14:24

Дякую лікарям і персоналу! Другого сина народила тут! Дуже задоволена! Лікар Мочалова Любов Миколаївна- золота людина! Дуже дякуємо!

Карина
11 августа 2023 в 20:01

Народжувала рік тому з Боженком Олесею Олександрівною.
Була домовленість за певну суму. Завідувач патології сказав, що треба ставити гель. Чоловік об'їздив усе місто, купив ліки за 2500 грн, але Боженко була записана на манікюр увечері та забігла на кшталт перевірити мене та прибрала ліки.
Коли я це зрозуміла, намагалася скасувати нашу домовленість із Боженком і народжувати з черговою бригадою. Але на ранок була замовлена ​​родзала і я побоялася, що через наш конфлікт у мене можуть погано прийняти пологи.
Не вдаватимуся до подробиць, народжувала з 9 до 19. За цей час Боженко приходила раз 7 по 5-15 хвилин у перервах між своїми консультаціями. Коли я просила внутрішньовенну анестезію, чекала її близько години зі сутичками кожні 3 хвилини. Вдруге мені вкололи пустушку, сказали, що я просто не відчуваю дії.
Палата післяпологова за 3000грн без гарячої води! Хоча я дізналася, що коштує вона дешевше, лікарі поклали собі у кишеню різницю. Зі швами купатися в холодній воді 3 дні таке собі задоволення. Ще й за 3000. Хороші палати з ремонтом, як мені обіцяли за цю суму, виявилися зайнятими.
Моя подруга по нещастю народжувала без домовленості дві доби, нею просто ніхто не займався. Сутички 2 діб! Коли прийшла завідувачка пологових, вона вже була без сил і майже без почуттів. Завідувачка дуже швидко прийняла у неї пологи, за що їй велике спасибі. Але решта персоналу пологового відділення відморожена. Вибачте за вираз. Дівчина просила анестезію, а вони їй ставили по півдози та ховалися спали. Але в післяпологову палату всі приходили потім просити грошей за свою «роботу».
Загалом, не хотіла писати такий негативний відгук, але рік мені гидко думати про це. Сподіваюся, полегшує після того, як висловлюся.

Олеся
08 августа 2023 в 17:16

Народжувала в листопаді. Лікарі супер але умови жахливі. Брудно дуже! В коридорі різали плитку! Заповнювали труби в палаті! І це все з новонародженими дітками коли повинна бути стерильність хоча би мінімальна! В нас була жовтяниця принесли лампу і матрасик, матрасик не грів з криками і боєм тільки принесли новий робочій. Дуже сильно задоволена лікаркою жіночої консультації Боженко Олесею Олексадрівною, всім рекомендую)
Народжуйте і будьте щасливі!

Olena
31 июля 2023 в 21:46

Мій страшний сон. Потрапила вагітною по швидкій з кровотечею. Ставлення просто свинське, нічого немає. Вдалося втекти з цього пекла в 5 пологовий на збереження, слава богу. І навіть випускали мене по свинськи.

Женя
30 июля 2023 в 12:59

Потратила туди по швидкій в ЖК зі скаргами на сильні болі в животі. Мало того, що зіткнулася з махровим хамством від лікаря, що приймала (13.06), ще й звинуватила, що я симулянтка. Спілкувалася наче я в чомусь винна. То ж бажаю тій лікарці (нажаль не знаю ПІБ) такого ж ставлення до неї всюди. Таке враження, що вона ненавидить пацієнток. Білявка передпенсійного віку, повна така жіночка. (Але гроші її потішили). ПС. До речі, мене все ж прооперували в хірургії, в яку повезли після ЖК.

Таня
28 июля 2023 в 9:48

Довго розповідати не буду, бо дуже багато негативних вражень. Народжувала рік тому, приємного сказати ні чого не можна.
Якщо хочете гарного відношення то готуйте гроші і то платиш а відношення ніяке. Не рекомендую! Пошукайте інший роддом.

Виктория
27 июня 2023 в 8:20

Від усього серця вдячна за легкі, приємні пологі спеціалісту у своїй справі - Мочаловій Любові Миколаївні. Раджу всім, хто тільки обирає лікаря!

Тамила
24 июня 2023 в 18:02

Нормальний роддом, новий чистий родзал. Персонал різний, як і в будь-якому державному закладі. Лікар Гапоненко - професіонал своєї справи.

Богдана
25 октября 2022 в 20:48

Моя донька народжувала в цьому пологовому будинку 17.08.2021р. Це кошмар, нікому не раджу! Обминайте стороною його! Поступила по швидкій, положили в платну палату, так як виявляється безкоштовній не існує (Коли почала народжувати, то приїхав чоловік, який був присутній на пологах. Він приїхав із стерильним одягом, але йому сказали щоб він в пологовий зал заходив у чому був (В період пологів персонал працював без перчаток і поводив себе агресивно, також посилали його три рази в магазин, щоб їм купив вкусняшок. Після пологів в пологовому залі, до нього підійшли і сказали щоб віддячив персонал. Потім спустили мою доньку на інший поверх і положили там в безкоштовну палату. Вона була порізана і лікар сказав їй не підійматись сутки. Так як в відділення родичів не пускали, то персонал навіть і не підходив до неї допомогти подати дитя щоб погодувати. Коли я зателефонувала в будинок і запитала чи можна мені бути біля неї, в мене були всі обстеження, і я являють медпрацівником, мені відповіли що потрібно було лягати в платну палату яка коштує з 3700 сутки перебування, то тоді б персонал заходив і допомагав Двоє суток вона пролежала з спинальний катетером, зняли тільки тоді коли вона переслала на карту лікарю анастезіологу суму яку він назвав. Коли виносили дитя, то вперед вийшла працівниця і сказала щоб ми не забули віддячити персонал за те що вони нам винесли немовля. Ось вам і безкоштовна програма народження від Кличко!

Женя
15 марта 2022 в 3:54

Лежала двічі на збереженні в 2 гінекології і двічі мене рятувала Липко Ірина Миколаївна. Лікар була уважною і чуйною. Вона хоч і молода але професіонал у своїй справі. Все робила правильно і нічого зайвого не назначала. Завдяки Ірині Миколаївній в нас народилась здорова донечка. Маю досвід спілкування з лікарями з різних клінік і приватних і державних, тому можу дати правильну оцінку. Рекомендую звертатись до лікаря Липко.
Щодо самого відділення то все як у державних лікарнях. Ремонт у палатах зроблений, палати чисті і світлі. Душ і туалети не у палаті, а вкінці відділення. Їжа нормальна - можна їсти. Коридори ротребують ремонту.
Тому моя оцінка 5+ лікарю Липко Ірині, а не самому пологовому.

Галина
12 марта 2022 в 1:34

Чудовий пологовий будинок доброзичливий до дитини! Сумісне перебування матері та дитини, підтримка грудного вигодовування, допомога лікарів.
Наше акушерське відділення #2. Все сподобалося, у відділенні зроблено новий ремонт, в порівнянні з тим, що було раніше в пологовому. Головне - підтримка, яку можна там отримати в момент пологів та після.

Женя
14 декабря 2021 в 1:26

Прийшла на прийом до свого лікаря Гайдайчук Лариси Григорівни з приводу ведення другої вагітності, і мені повідомили, що її звільнили. Як це можливо? Чому звільнили професіонала у своїй справі? Адже Ларису Григорівну знаю вже досить довгий період часу, завжди зверталась лише до неї, вона вела і першу вагітність. Завжди лікар Гайдайчук Л. Г. Проявляла високий професіоналізм, доброзичливість та чуйність до мене.
Лікар з великим серцем (у наш час це рідкість!), яка вміє не лише призначити вдале лікування, а й підтримати морально і налаштувати лише на позитив!
Прошу адміністрацію Пологового будинку #3 переглянути своє рішення щодо звільнення лікаря Гайдайчук Л. Г, та повернути лікаря на її посаду.

Саша
13 ноября 2021 в 23:45

Не один раз зверталася у третій пологовий будинок та жіночу консультацію. Народжувала завжди з черговою бригадою, яка чудово справлялась зі своїми обов'язками та вічливо відносились до нас. В консультацію зверталась до фахівця вищої категорії з багаторічним досвідом - Гайдайчук Лариси Григорівни, яка завжди виходить на зустріч, відповідально ставиться до своєї роботи. Вона, перш ніж назначити лікування, старається максимально вникнути в ситуацію, вивчити стан здоров'я. Якісно проводить УЗД обстеження та інші види діагностики. Завжди з позитивною ноткою ставиться до пацієнтів, що є дуже важливо! Я обурена тим, що її тепер не має в списках лікарів і дуже прошу адміністрацію повернути її на роботу, в іншому випадку для мене данна консультація тепер втратить зміст.

Оля
21 июля 2021 в 3:13

Во время беременности лежала 2 раза на сохранении в отделении патологии у Колота А. А, а потом у него же рожала. Врач и человек прекрасный, благодаря ему беременность и роды прошли отлично. Конечно, сам роддом внутри очень нуждается в ремонте, но есть улучшенные палаты как в отделении паталогии, так и на 5 этаже в родильном. Главное - не цвет стен, а профессионалы, которым ты доверяешь себя и своего ребенка. А здесь они есть точно.

Михайло
28 июня 2021 в 23:57

Ми вдячні всьому колективу Відділення фізіологічного акушерства №2, особливо Мочаловій Любові Миколаївні та Манжулі Людмилі Василівні за допомогу, підтримку, професійність та турботу під час появи нашої донечки 06.04.21р!)

Добавить отзыв