UAOTZYV.COM

Київський центр терапії і мікрохірургії ока отзывы

Адрес Київ, Воскресенський просп., 26Б
Метро Дарниця 3.04км
Телефон +380 (800) 21-01-64
Часы работы
понедельник08:30-18:00
вторник08:30-18:00
среда08:30-18:00
четверг08:30-18:00
пятница08:30-18:00
суббота08:30-17:00
Сайт kctg.com.ua
Рубрики Офтальмологическая клиника, Диагностический центр, Офтальмологический центр, Лазерная коррекция зрения по методике LASIK, Офтальмолог
Оценка 4.2 59 отзывов
Похожие компании в категории
Abbe Optic — вулиця Андрія Малишка, 3а
Докос Медикал — вулиця Гетьмана Павла Полуботка, 52

Київський центр терапії і мікрохірургії ока на Воскресенськом отзывы

59
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
08 февраля 2024 в 8:55

Пройшло пів року після консультації де сказали що тільки хірургія. І все пройшло без хірургічного втручання. Взагалі не рекомендую! Подробиці читайте далі. Не можу рекомендувати дану клініку. Записався на прийом до лікаря на 15 годину, і очікував майже годину поки мене прийсяв лікар. Лікар непривітний, одразу сказала що потрібно хірургія. Я запитав чи можна спробувати інші варіанти, Виявилось що можна! Так можливо воно не допоможе, но хоча б спробувати. Після прийому потрібно чекати рішення лікаря в приймальній, а скільки часу навіть не орієнтують. Ще 15 хвилин очіування.
Результат, виписали аналізи крові про які лікар навіть не говорив на прийомі.
Наступного ранку телефонують і рекомендують записатись на хірургію, Ніби лікар сказав хірургія, хоча лікар прописав лікування на 10 днів, і вже потім хірургія.
Висновок, якщо хочете щоб вас не слухали а просто різали ваше око то можете звертатись до цієї клініки, в них основна задача - це назначити хірургію, а не лікувати пацієнтів!

Валентина
01 февраля 2024 в 5:08

Доброго дня. За рекомендацією знайомих звернулася в клініку на обстеження, мені запропонували операційне лікування. Прооперувалася в грудні 2023 року, хочу висловити подяку за професіоналізм хірурга та лікарів, увагу всього обслуговуючого персоналу. Я не вагаючись прооперувала в січні друге ого. Не вагайтесь якщо потрібне оперативне лікування, поспішайте в цю клініку відновити зір! Вас зустріне якісне обслуговування та тепла атмосфера.

Елена
29 января 2024 в 5:53

Були на обстеженні у лікаря Солодкої Олени Валеріївни, лікар професійно провів обстеження та надав всі необхідні рекомендації, враження лише позитивні

Иван
27 декабря 2023 в 11:57

Задоволений повністю клінікою. Робив в 2021 році операцію по заміні кришталика. Навіть не очікував такого результату. Світ заграв новими барвами. Дякую Капліну І. В. Сьогодні був плановий огляд, все чудово як завжди. Рекомендую

Наталия
22 декабря 2023 в 4:55

На прийомі була мама, вік поважний.
Персонал дуже уважний. В мами проблеми з руховим апаратом - надали поміч і підняли на другий поверх. Лікар, Полуніна Наталія Євгенівна надала розгорнуту вичерпну консультацію. Дуже кваліфікований лікар офтальмолог.
Сам центр - на висоті: чисто, охайно, все зручно. Рекомендую.

Тетяна
29 октября 2023 в 7:14

Дитина постійно проходить огляди та лікування в цій клініці. Дуже висококваліфікований та привітний персонал, новітнє обладнання, гарне відношення. Особливо хочеться подякувати лікарю Бакуновській Людмилі Василівні. Взагалі класна клініка, рекомендую!

Александр
26 октября 2023 в 2:25

Відвідав центр вже не вперше. Послуги надаються швидко та якісно. Персонал привітний та кваліфіковний. Візитом дуже задоволений. Дякую персоналу центру та особисто лікарю Шпак Ользі Олександрівні

Ольга
18 октября 2023 в 16:58

Подобається обстеження, дитина не боїться йти на перевірку зору. Приємні лікарі і розумні) В звичайній клініки нам поставили не вірний діагноз, і не правильно підібрані лінзи, в цій нам розʼяснили і підібрали лінзи.

Лариса
15 октября 2023 в 19:07

Приємно вражена відвідуванням офтальмологічної клініки на Перова 26б. Проходила діагностику у Галушкевич Ксенії Євгеніївни. Дуже грамотний і уважний лікар. Я отримала багато важливої для себе інформації. Нічого серйозного у мене не виявили, з рекомендацій тільки окуляри, але деякі профілактичні міри потрібні. Дякую лікарю за надану інформацію. Клініка дуже сучасна, чиста та красива, співробітники ввічливі. При клініці є оптика, де мені зробили окуляри, почекала всього півгодини. Рекомендую цей заклад тим, у кого є проблеми з очима. Омельченко Лариса.

Макс
22 сентября 2023 в 1:23

Часова діра, якщо характеризувати в двох словах.
Проходити класичне обстеження більше 2х годин – це перебір. Якби не симпатичний вигляд та ціна, то склалося б враження, що потрапив у державну полікліннику, де час клієнтів не вартий нічого.
Щодо самого обстеження питань нема, все гуд.

Marrina
13 сентября 2023 в 6:40

Дуже приємнийзаклад і уважний персонал. Окрема подяка лікарю Чекіній Ірині Валентинівні, яка провела консультацію.
Дуже компетентний і приємний лікар. Всім задоволена

Владимир
04 сентября 2023 в 19:23

Спостерігаюсь тут вже декілька років. Професійно, уважно, суперсервіс. Родичі тут робили лазерну корекцію перед війною. Результатом дуже задоволені. Наразі вони у Німеччині. Кажуть, що згадують цю клініку з любов'ю (тут сервіс порівняно з Європою набагато кращий, як і ставлення до пацієнтів. Бажаю подальших успіхів кліниці!

Саша
18 августа 2023 в 6:34

При запису на обстеження нав'язали платну послугу "Подбір окулярів", в той жа час протягом обстеження також перевіряють зір і виписують окуляри. При цьому виявилося що рецепт выписано невірно, замовила окуляри з недешевими лінзами, тепер необхідно їх міняти, гроші на вітер. Вкрай розчарована якістю наданих послуг (

Женя
16 августа 2023 в 7:50

Дуже уважний персонал. Все на вищому рівні. В 2021 році було розслоювання сітківки, робила лазерне втручання. Безболісна й швидка процедура. На данний момент проходжу контроль щороку, всё чудово. Рекомендую

cveto4ek
31 июля 2023 в 20:54

Найкраще місце для лікування зору! Лікарі всі ввічливі, нічого зайвого не порадять, в самій клініці чистенько і охайно! Дякую вам за вашу роботу

Марина
07 апреля 2022 в 2:53

Многие из вас на этой странице наверняка хотят найти ответ на вопрос: стоит ли делать коррекцию зрения здесь? Лучше ли чем в других клиниках? Это страшно? Лазером больно разрезать глаза?)
Я пишу свой отзыв спустя год после лазерной коррекции зрения - хочу помочь вам в принятии решения.
Выбрала клинику очень быстро - попросила рекомендацию у знакомой. Здесь ее ведут уже несколько лет после неудачной коррекции в другой клинике.
Записалась на полную диагностику, после проведения которой врач подтвердила - мне показана лазерная коррекция (близорукость -4 с астигматизмом).
Подготовка к принятию этого решения заняла около двух месяцев. Срок действия предоперационного обследования - 3 месяца.
17 февраля утром я прибыла в клинику для проведения операции. Первым делом в специальном кабинете мне провели быстрый тест на антиген коронавируса. Через 15 минут результат был готов и меня провели на этаж операционной. Встретила меня милая медсестра, которая помогла мне снять лишнюю одежду, надеть халатик и даже надела на ножки тапочки?
Путь в зал ожидания процедуры пролегал через сияющий чистотой длинный узкий коридор с кабинетами по обоим сторонам. Атмосфера в отделении очень расслабленная - раздавалась классическая музыка, персонал перемещался очень тихо и редко.
Медсестра усадила меня в одно из 5-6 кресел, расположенных по кругу, в центре которых стоял столик с одноразовыми стаканчиками и водой.
Спорим, когда я говорю «кресло», вы думаете о типичном неудобном больничном кресле?
Здесь вас усадят возможно в самое большое, мягкое, уютное кресло в вашей жизни:)
Закапают глаза. Спросят, не холодно ли вам? Укроют пледом, чтобы было теплее. Спросят, не нервничаете ли вы. Нальют воды, дадут глицин. Подоткнут одеяло.
А затем вы, если любите спать так сильно как я, уснёте:)
Через время медсестра, умиляясь как крепко я спала, аккуратно разбудила меня чтобы сделать ещё одно закапывание - на этот раз обезболивающего.
Буквально через несколько минут меня провели в операционную.
В тёмной комнате на столе под аппаратом закрепили голову и конечности. Вставили расширитель в один глаз (после капель - совершенно безболезненно и неощутимо), второй закрыли.
Приятная доктор внимательно отвечала на все вопросы и напутствовала: «Смотрите на точечку света. Сейчас она четкая, но станет размытой. Смотрите в центр. »
Вся операция - это мерцание разноцветных пикселей перед вашим взором. Затем ассистент хирурга озвучит: «Время работы лазера - n-секунд». Такая же манипуляция проводится на втором глазе.
Уже когда вас выведут из операционного зала и вы слегка приоткроете глаза, все вокруг станет намного чётче, но сетчатка будет крайне светочувствительна следующие несколько дней-неделю.
Мелочь, а приятно - покидая клинику вы получите пакетик со всеми лекарствами которые вам понадобятся на следующий месяц. И никакой беготни по аптекам зимой в солнечных очках:)
Когда чувствительность снизится вам будут показаны упражнения, которые помогут быстрее восстановить фокус зрения.
Сегодня у меня 100% зрение.
Впервые за столько лет. Я вижу всё!
Большое спасибо врачу Наталье, которая выполняла коррекцию и добилась безупречного результата.
Желаю всем читающим - снова увидеть мир во всех его красках и формах ️

Алекс
28 марта 2022 в 13:15

Возник вопрос: нужна консультация детского офтальмолога, нашел в интернете сайт этого учреждения, там написано только что диагностика стоит 650 грн, нажал "подробнее" открылась страница с описанием болячек и важности лечения. Кто нибудь знает диагностика включает в себя консультацию врача или нет? Стоит ли платить такие деньги? Стоит ли именно здесь?
Это было до.
После звонка все стало ясно и понятно. Посещение подтвердило высокий уровень профессионализма врачей и качество обслуживания персонала. Спасибо.

Валентина
22 марта 2022 в 14:00

Сучасна клініка, професійно, персонал уважний, обслуговування та обстеження на вищому рівні, ціни доступні.

Екатерина
22 января 2022 в 9:18

Цель каждого работника клиники - развести пациента как можно на большее количество денег и процедур! Беспощадно впаривают какие то процедуры, необходимость которых под вопросом. Если обращаетесь к ним - будьте на чеку и не ведитесь на их развод. А лучше поискать клинику с более порядочными специалистами.

Ольга
16 января 2022 в 0:49

Центр находиться в отдельностоящем 3х этажном здании. Всегда всё чисто и аккуратно.
Персонал приветлив. Есть кафетерий, где можно перекусить. Своя небольшая парковка. Удобные зоны ожидания.
Наблюдаю здесь дочку уже очень давно. Рада, что мы нашли своего врача. Проходили неоднократно аппаратное лечение.
При семейном обследовании, есть скидка.

Добавить отзыв