UAOTZYV.COM

Київскі Фрески

Адрес Київ, SD HOOKAH ZONE, вулиця Рогнідинська, 4
Метро Палац Спорту 0.05км
Телефон +380 (44) 235-00-11
Часы работы 09:00-20:00
Рубрики Экскурсионное агентство
Оценка 5 8 отзывов
Похожие компании в категории
АНГА Тревел — вулиця Архітектора Кобелєва, 1/7, 102
Турагентство Поехали с нами — вулиця Михайлівська, 22Б
Сity sightseeing Kyiv — вулиця Хрещатик, 7/11

Київскі Фрески отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
26 марта 2022 в 7:16

Подорожую з Київськими фресками близько 10 років. Були мандрівки і Україною і закордонні. Завжди приємна атмосфера, коло майже рідних людей, а головне, кладізь знань, відкритій, високий професіалізм, витримка його гідесси Анжели Савченко. Завжди все в подорожах органічно поєднано, прораховані побажання і примхи туристів. І да, приємні несподіванки додають драйву і бажання повертатися до Фресок.

Ольга
25 марта 2022 в 6:53

Подорожі з "Київськими фресками" - це найкращий відпочинок, який можна собі намріяти! Вони - насолода для всіх органів чуття. Крім того, подорожі з "Київськими фресками" - завжди актуальні, сучасні. В них давня (і не дуже) історія поєднується з сьогоденням, з викликами та проблемами нашого часу. Тільки з "Київськими фресками" розумієш, що час циклічний і не зроблені (чи зроблені) висновки з подій минулого формують наше теперішнє і майбутнє. "Київські Фрески" - це інтелектуальні мандри, але не на дивані. Ти мандруєш не тільки головою, а й очами, вухами, всим своїм тілом і душею. Дуже рекомендую.

Nataliia
19 марта 2022 в 10:17

Інтелектуальний клуб мандрівників Україною і не тільки. Надзвичайно професійна керівниця клубу Анжела Савченко. Якщо ви любите подорожі і глибоко цікавитесь історією - вам сюди

Марина
14 марта 2022 в 7:09

Дуже вдячна Київським Фрескам за неймовірно цікаві екскурсії та тури. Висока інформаційна наповненість подорожей, продумана логістика і, головне, це пізнання нашої історіі від справжнього фахівця Анжели Савченко, яка працює з першоджерелами.

Лилия
17 февраля 2022 в 13:07

Подорожі з Kyyivsʹki Fresky можна скласти в один великий роман, де кожен розділ є водночас самостійним і, разом з тим, продовженням єдиної епопеї про любов до рідного краю. Широкий світогляд гідесси- Анжели Савченко, її фаховість, науково- дослідницька робота створює незрівнянну авторську атмосферу, котра надихає на нові відкриття і формує бажання заглиблюватись в історю України знову і знову.

Женя
11 февраля 2022 в 8:18

Мандрівки, після яких стаєш розумнішим:) пізнаєш Україну, світ, себе. Київські Фрески спонукають до розвитку. В мандрах з Київськими Фресками завжди цікаво і смачно:)

Kateryna
04 февраля 2022 в 17:55

Подорожую з Київськими Фресками вже близько десяти років. На ринку зараз дуже багато пропозицій. Пробую різні фірми - і вертаюсь до Київських Фресок знову і знову. Приваблюють чудовий професіональний гід Анжела Савченко і загальний високий рівень організації подорожей та екскурсій.

Tетяна
29 января 2022 в 15:30

Туристичне агенство пропонує авторські тури, які більше жодна турфірма не надає. Переважна більшість маршрутів не є сталими і не повторюються, це ситуативні, під певну подію, певну групу, певний сезон і т. П. Власне, агенство знайшла, шукаючи тур в села старообрядців -Радуль і Добрянка, адже такі цікаві самобутні локації мають бути охоплені туристичними маршрутами, але ні, - крім "Фресок" турів туди більше ніхто не робить. Неймовірно цікавий, насичений, продуманий, виважений, крутий тур на Донбас - за три дні бачиш і дізнаєшся стільки, що здається просто неймовірним стільки всього вмістити в такий проміжок часу. І враження про Донбас перевершують всі твої найсміливіші припущення. Фішка компанії - інтелектуальний туризм. Слово інтелектуальний спеціально не беру в лапки, щоб не видавалося, що це сарказм чи якась зверхність, бо тури дійсно продумані так, що крім, власне, нового місця ти або відвідуєш музеї, або знайомишся з цікавими людьми, які розвивають свій регіон або самі є такою собі "визначною пам'яткою", або відвідуєш ті місця, які пов'язані з людьми -стовпами української нації, але про яких знаєш тільки з енциклопедій і нічого не знаєш про них, як про звичайних людей, або й усе це разом. Тобто ти не тільки подорожуєш і отримуєш те, що отримуєш від будь-якої подорожі - ти іще підвищуєш свій освітній рівень. Крім того, всі подорожі чітко вивірені, продуміні до найменших подробиць, сплановані так, щоб було якомога менше переїздів і якомога більше вражень. Достатня увага приділяється в подорожах проживанню і харчуванню - обираються комфортні місця проживання з хорошим співвідношенням ціна-якість і чудові місцеві ресторації зі смачною їжею. А частування в Званівці, - селі бойків і лемків на Донбасі - я забути не можу ніяк - такої смакоти я не їла в жодній подорожі) Тому кому цікаво не тільки поїхати і на щось подивитсия чи зробити фото для інстаграм, а й одночасно підвищити свій освітній рівень - то дане туристичне агенство саме те, що потрібно.

Добавить отзыв