UAOTZYV.COM

Киевский институт рационально-интуитивной психотерапии Я

Адрес Київ, вулиця Прорізна, 22-б
Метро Золоті ворота 0.38км
Телефон +380 (93) 908-31-24
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт www.seminarov.net
Рубрики Образовательный центр, Детский психолог, Нейропсихолог, Психолог, Психотерапевт
Оценка 3.9 22 отзыва
Похожие компании в категории
DEC education — вулиця Князів Острозьких, 8
Гончаренко Центр Київ — вулиця Жилянська, 68

Киевский институт рационально-интуитивной психотерапии Я отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
16 апреля 2024 в 22:47

Пройшла курси «Модель КПТ у психологічному консультуванні дорослих» з Нателлою Дубашидзе та «Школа сімейного психотерапевта» і «Антипсихосоматика» з Катериною Мілютіною. Всі курси були інформативно наповненими, пояснення зрозумілі, відпрацювання вправ і технік, завжди можна задати викладачам питання і отримати вичерпні пояснення. У мене дуже гарні враження від курсів цього навчального закладу. До того ж, це прекрасна можливість познайомитися з колегами і створювати свою мережу корисних контактів. Планую пройти ще декілька, що є для мене цікавими і актуальними.

Лидия
12 января 2024 в 18:58

Дуже потужний навчальний курс і разом з тим скільки задоволення від Катерини Леонідівни, від розмаїття технік та інструментів, власного багаторічного досвіду, яким вона щиро ділилася протягом курсу. Дуже цінно і тепло, іноді суворо, але завжди по суті. Я надзвичайно вдячна за цей час сумісної роботи та взаємодії і нашому викладачеві, і всій групі. Сподіваюся утримувати звʼязок.

Катерина
12 января 2024 в 10:46

Пройшла "Практикум по роботі з тривожними станами", який викладала Нателла Дубашидзе. Мені дуже сподобалось. Надані знання, навчки та загальна практика - безцінні. Дуже вдячна за такий чудовий досвід.

Мария
05 января 2024 в 14:03

Рекомендую. Курси змістовні, мають достатньо практичної інформації та стимульного матеріалу для роботи. Також хочу подякувати викладачам за високий професіоналізм, неповторний стиль подачі матеріалу та вміння утримувати зацікавленість аудиторії. Під час лекції отримуєш багато нової інформації та практичних порад, які намагаєшся запам'ятати бо вже міркуєш як то будеш застосовувати. Дуже вдячна за можливість навчатись дистанційно навіть в тяжкий час. Навчання надає нового сенсу життю.

Ольга
10 ноября 2023 в 17:59

Інформативно, професійно доступно! Катерина Леонідівна врахувала робочу специфіку аудиторії що слухала. Обговорила питання в групі де були соц. Працівники, психологи і вчителі. Заняття були проведені на високому рівні. Дякую.

Шикула
13 сентября 2023 в 6:08

Проходила курс «Школа сімейного психотерапевта». Структуровано, змістовно, по суті. Багато інструменту і технік. Дякую Катерині Леонідівні за неймовірний досвід!

Женя
12 сентября 2023 в 19:31

Лишилася розчарованою після курсу "Базові методи консультування". Якщо ще перший модуль і був відносно цікавий, то другий - взагалі ні про що. Просто хаотичне спілкування і відповіді на питання. Професорка вела себе досить специфічно і грубо: коли задаєш питання, невідомо яка буде реакція на нього.
Особливо немає що робити на цьому курсі тим, хто планує розвиватися у психоаналізі.
Звісно, дещо для себе цікаве я отримала. Але ті знання не відповідають витраченій сумі грошей.

Катерина
09 сентября 2023 в 9:59

Дуже не подобається атмосфера і манера ведення курсу "Базові методи консультування", Катериною Мілютіною. Атмосфера ворожа, складається враження, що краще Катерині питання не задавати взагалі, бо якщо запитаєш - то нормальної відповіді не отримаєш. Вона вороже відповідає на будь-які питання учасників, все перекручує і говорить з людиною, наче вона не адекватна. Дуже негативне враження від курсу, на який ти прийшов за гроші. Дуже не рекомендую витрачати кошти саме цей курс. Я цей курс дуже чекала і хотіла отримати знання саме з ведення консультації.

Женя
16 августа 2023 в 13:41

Хочу подякувати Наталії Рубель за навчання на курсі КПТ для дітей для підлітків. Курс був дуже цікавими, надавалося багато матеріалів, кейсів, цікавих завдань. Отримала велике задоволення від навчання та багато нових знань.

Anastasiia
15 июля 2023 в 7:28

Цей курс must study для усіх новачків в психологічній професії! Тут дадуть чітку структуру консультації, навчать відрізняти мрію клієнта про результат, життєву ціль клієнта та психологічні цілі, структуровано, людською мовою. А також - безліч технік для різних цілей. Катерина Леонідівна - надпрофесіонал, та вогонь-Людина, дуже людяна та крута!

Саша
10 июля 2023 в 7:15

Я отримала велику користь від навчання на курсі " Базові методи психологічного консультування"!
Отриману інформацію буду використовувати в своїй роботі!
Щиро дякую!

Женя
08 июля 2023 в 15:50

Навчалась на програмі «Введення в КПТ», дуже подобається спосіб викладання Нателли Дубашидзе. З великою радістю пішла би ще на якісь курси від неї ️

Ника
01 июня 2023 в 10:47

Навчалась на програмі «Введення в КПТ», дуже подобається спосіб викладання Нателли Дубашидзе. З великою радістю пішла би ще на якісь курси від неї

Лиза
26 марта 2023 в 16:57

Шла з большим энтузиазмом на курс «базовые навыки в психологическом консультировании». Имею хорошие знания в области психиатрии и было интересно подтянуть конкретно психологию.
Занятия оказались абсолютно бесполезными, Милютина ведет занятия просто отвечая на вопросы учащихся. Ах да презентации показала: пару простых и не информативных слайдов.
Профессор ведет себя агрессивно, токсично, обращается с людьми, как с дураками. В конце, когда ей показалось, что я умничаю, начала угрожать, что не выдаст сертификат:) Хотя о том, что это вообще возможно - не получить его, на сайте программы не написано. ОЧЕНЬ жаль потраченную сумму и в придачу нервы. Поменяйте преподавателя, она принесёт вам много убытков - на первом занятии было 30 человек, на последнем - 14.

Lisa
17 апреля 2022 в 11:13

Отримала задоволення від проходження курсу "Нейрогімнастика". Багато цікавої та корисної інформації.

София
05 апреля 2022 в 10:53

Проходила поки що один курс "нейрогімнастика". Это было чудесно! Взяла для себя намного больше чём ожидала, что будет. Тренер Ольга прекрасный специалист, практик. Донесла очень хорошо информацию, кучу практических штук дала. Я в восторге осталась, хотя тема и не совсем мне близка. Прям профессионал. Приятно, что попала на такого человека

Диана
03 апреля 2022 в 1:43

Прошла курс "Базові методи консультування". Впечатления максимально положительные. Очень понравился тренер Екатерина Леонидовна. Еще обязательно вернусь за порцией новых знаний)

Алина
18 июля 2021 в 14:14

Возможно центр и не плохой, ещё год назад я слышала от коллег хорошие отзывы. Но я пошла на курс к Екатерина Милютиной, в Школу психолога-консультанта: базовые методы консультирования и терапии, меня зацепило содержания программы и не высокая цена (6000 тыс). Это был ужас, я очень ждала этот курс, но после первого же модуля я поняла что кроме бумажки я здесь ничего не получу, Екатерина Милютина как будто вообще не готовилась к этому курсу, вся информация подавалась сумбурно и на вопросы учеников по сути не отвечала. Вела себя враждебно и вообще не придерживалась плана, а в конце вообще на меня напала потому что по всей видимости не могла нормально аргументировать свою позицию, я работала в Павловке и даже там такого беспредела не было.

То что вы удаляете плохие отзывы вам не поможет, от моих коллег уже начали поступать плохие отзывы о вашем обучении.

Юля
17 июля 2021 в 1:16

Проходила курс у Е. Милютиной, сертификат об окончании курса жду 3ю неделю. Удивляет то, что кормят обещаниями, в формате «сертификаты есть, сегодня вышлем». Чему может научить подобное заведение, если изначально его работники не несут ответственности за свои действия. За 13 лет практики обучения в различных психологических программах, это первый негативный опыт

Ольга
30 июня 2021 в 15:47

Прохожу курс обучения, Когнитивно-поведенческая модель в психологическом консультировании взрослых, очень довольна. Чёткая структура в подаче материала, много рабочих инструментов, для практического применения. Всё объясняют на примерах и практике, Многое я уже опробовала на клиентах и очень довольна результатом. Притная атмосфера в самом институте и есть возможность сразу на месте приобрести нужную литературу. Благодарю за такую возможность обучения КПТ. Соотношением цена =качество - осталась приятно удивлена.

Добавить отзыв