UAOTZYV.COM

Киевский Городской Родильный Дом #7, Гинекологическое Отделение / Гінекологічне відділення Перинатального центру

Адрес Київ, вулиця Лабораторна, 6
Метро Олімпійська 0.43км
Телефон +380 (44) 522-87-36
Часы работы 07:00-20:00
Сайт www.perinatalcenter.com.ua/departmens/gynecological-department
Рубрики Гинеколог
Оценка 3.5 24 отзыва
Київський пологовий будинок #7
Ближайшие филиалы компании
Перинатальный центр города Киева — вулиця Предславинська, 9
Похожие компании в категории

Киевский Городской Родильный Дом #7, Гинекологическое Отделение / Гінекологічне відділення Перинатального центру отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Настя
05 ноября 2023 в 3:47

Все супер, спеціалісти це просто чудовий рівень, контракт з НСЗУ, ніхто хабаря не бере, дякую ВАМ! Харчування також чудове.

Наталия
03 ноября 2023 в 1:43

У листопаді 2023 року робила лапароскопію у Гінекологічному відділенні. Хочу відмітити професійність та чуйність лікарів, все пройшло на відмінно, все чітко та злагоджено. Щира подяка за роботу медсестер, уважні та завжди допоможуть, запитають чи потрібне знеболення, допоможуть з особистими речами, підтримають, завжди позитивні, цілодобова увага в стаціонарі - гарантована, як у топових приватних клініках.
Чисті та затишні палати, немає неприємного запаху як у більшості державних лікарнях. Охайні та чисті вбиральні з душем та теплою водою.
Моя щира рекомендація - Лікар Вошкулат Яна В'ячеславівна. Професійність, уважність, чудове відношення - це все Лікар, завжди на зв'язку. Жодне моє питання не залишалося без відповіді.
Костік Федір Романович - теж найщиріші рекомендації, Лікар до якого не страшно йти на операцію.
Прощенко Ольга Миколаївна - уважна до кожного пацієнта, чула схвальні відгуки також і у сусідів по палаті.
Анестезіолог Оксана Михайлівна - велика подяка Лікарю, коли заходиш в операційну і здається що після введення наркозу в тебе зупиниться серце - зустрічаєш її, і увесь страх як рукою знімає, також все чітко та професійно, уважна та знає як важлива підтримка пацієнту.
Відновлення пройшло без ускладнень, тому сміливо рекомендую цей заклад та дякую Лікарям за їхню працю.
Заклад працює з НСЗУ, що важливо, адже держава оплачує лікування, лікарняний відкрили та закрили без проблем.
Щиро рекомендую!

П. С. Ніхто не вимагає грошей та не ганяє в аптеку за бинтами та шприцами. Хто лікувався у державних закладах - зрозуміє про що я.

Ірина
27 октября 2023 в 10:49

Народжувала по домовленості. Роди затягнули, схватки були більше доби, дитина народилась по сухому, голівка у дитини була в трьох місцях поцарапана, порвану шийку матки не зашила, потрібно додатково робити пластику, після народження дитини 5 місяців лікування від запалення яечників. Загалом не задоволена.

Крістіна
05 сентября 2023 в 20:08

Історія про Мрію - Марію, Мар'яну Іванівну Антонюк та 9 потуг.

Завжди була впевнена, що я сильна. Сильна характером та витривала фізично. Але все це змінила наша Марія Володимирівна. Вона зробила мене іншою. З першого нашого дня, як я дізналась, що вона тепер живе у мене під серцем, все стало з ніг на голову. Розгубленість, стурбованість, невпевненість. Всі ці відчуття напали на мене і шматували. Я стала не я.

Доки не зустріла Мар'яну Іванівну, яка своїм спокійним впевненим голосом приводила мене до тями і психологічно підтримувала. Пригадую як в розпачі, вночі телефонувала їй вперше. Як почула спокійний але твердий голос і такі потрібні слова- не переживай, ми з цим впораємось. І надія після цих слів цього лікувала і підтримувала мене.
Все було важко і непросто. Але така важлива підтримка несла як на крилах.

27 липня 2023 року. Війна. Дощ з грозою, ніч і наша Марія вирішила що їй вже хочеться побачити цей світ на власні оченята, а не чекати якихось там термінів. Переживання і страх був до тих пір поки не відчинилися двері і як у фільмі на порозі моєї палати з'явилась Мар'яна Іванівна.
Я чула різні історії про пологи, але я ніколи не могла уявити наскільки це залежить від лікаря. Я просто знаю, що Бог і Мар'яна Іванівна зробили чудо і наша Марія з'явилась на світ за 9 потугів. В 5.26 Володя залетів в родзал, а в 5.35 ми почули голос нашої довгоочікуваї донечки.

Не знаю які слова подяки можна висловити за цю підтримку і таку професійну допомогу Мар'яни Іванівни і її команди, але прошу Бога, щоб він в 100 крат віддавав і підтримував нашу Фєю. Дякуємо Вам!

Владимир
09 августа 2021 в 13:03

Не с чем сравнивать, потому опишу то, что запомнил.
То что ремонтируют один из входов, это временно, скоро пройдёт.
Из неприятного - регулярное выслушивание притензий в свою сторону. То папа долго одевает бахилы то он поздно приходит проведывать супругу. Но к этому можно привыкнуть и не реагировать.
Роды:
В принципе, мне, как папе, не к чему придраться. Вот только папам на заметку, документы маме на подпись приносили тогда, когда папы не было рядом.
То что рассказывают что мамы могут рожать в любой удобной позе - это правда, но только если это классическая поза:)
Стимулируют роды - тоже похоже на правду, так как моей супруге кололи окситоцин, позиционируя это тем, что открытие должно быть 1 см в час. Ну, тут уже вопрос к знающим людям.
На самом деле, отношение врачей было хорошее, хоть в некоторых случаях ворчливое, но это уже издержки производства.
И хоть и супруга всегда подписывала бумажки, когда меня не было рядом. Был момент, когда врач поддерживала супругу морально, за что ей спасибо.
После родов:
Отвозят в палату, если нету одеяла - сразу просите чтобы выдали.
Морально будьте готовы к тому, что нету горячей воды и к тому что лифт работает тогда, когда он вздумает. Лайфхак: если правильно и сильно нажать на кнопку 6 этажа, то лифт поедет на 6 этаж. У меня такое ни одного раза не получилось, но я видел как лифт испытывая боль от нажатия на 6 этаж соглашался ехать:)
Терроризируйте всех кого можно вашими вопросами, в нашем случае приходилось раз в час звонить и со 2-го третьего раза приходили медсёстры на помощь.
Завтрак обед и полудник выдавали, не много еды, но моей супруге по началу хватало, а потом разошёлся аппетит и надо было приносить / передавать еду отдельно.
Лайфхак: гречка - алерген, лучше от неё отказаться маме.
Список вещей, которые необходимо взять с собой пишу по своему опыту:
Пелюшки 60х90 штук 20 - 30. Даже если останутся - потом пригодятся.
Человечки с закрытыми ручками и ножками минимум 3 штуки
Шапочки минимум 2
Хлоргексидин
Полотенце махровое среднее минимум 2 а лучше 4 штуки (разных размеров)
Стерилий АБ - крутой дезинфектор, можно просто распылить в палате и родзале чтобы уменьшить шанс подцепить болезни.
Носочки для новорожденного 2-3 пары
Влажные салфетки для новорожденного 1 большую пачку (когда нету горячей воды самое то)
Пеленки штук 5, а то и больше
2 комплекта постельного белья. Один в родзал а второй в палаты.
Чайник/кипятильник
2-3 комплекта одежды для мамы. С них должно быть удобно кормить грудью!
Удобные тапочки
Не берите с собой сладкое, так как маме запрещён сахар и свежие овощи и фрукты.
Взять также надо гигиеническую помаду, расческу, маникюрные ножнички.
Чашку, 2 глубокие тарелки, ложку, вилку, нож, сыр, хлеб, масло.
Во время родов выпили 4 литра воды.
Рекомендуют вместо присыпки какой-то крем, не помню название.
И многое другое:)

АллатРа

Евгений
04 августа 2021 в 7:06

Казалось бы столица все дела! У меня жена лежала в этом отделении, расклад такой воды у них гарячей нету больше недели, а на днях вообще пол дня не кто не мог ходить в туалет потому что воды вообще нету хотя звонил узнавал в соседнем здании вода была! Не советую данный роддом!

Софія
22 июля 2021 в 15:06

Если вы не по договорённости (за деньги (около 1000$ за обычные роды), то лучше не обращаться в этот роддом.
И дело даже не в хамском отношении, безразличии, которые там везде, а в том, что там работают непрофессиональны, допускающие ошибки, абсолютно некомпетентны. Под вопросом ваша жизнь и жизнь вашего ребенка.

Александра
19 июля 2021 в 11:32

Не думала что родить бесплатно можно в хороших условиях и с хорошим отношением.
Спасибо Вам!

Леся
11 июля 2021 в 1:58

Розчарувалася в цьому пологовому. Тут півтора роки тому народжувала сестра, їй все сподобалося, тому я дізнавшись про вагітність обрала саме 7- ий пологовий будинок. Народжувала в грудні 2020 року. Зранку вдома відійшли води, з чоловіком зібралися та поїхали до приймального відділення. З лікарем не домовлялися, на 30- тижні підписали обмінну карту, заплатили в касу благодійний внесок, суму не озвучували, по своєму бажанню заплатили 2 тис грн. Приїхавши, попали на перезмінку, мене оглянули на кріслі, після чого озвучили що це не води і я можу їхати додому! Я була в шоці і сказала що нікуди не поїду (термін був 40,2 тижні). Після приходу нової зміни оглянув інший лікар, чоловік, прізвища на жаль не знаю, він виявився єдиним адекватним там, і сказав що звісно ж це води і щоб мене оформляли в передпологове відділення. Там я провела весь день, до 4 ранку. Можу сказати що персонал цього відділення кваліфікований та уважний. Коли перевели до родзалу, почався жах. Чоловіка до речі пускають лише в родзал, він був зі мною, що трохи покращувало ситуацію. Сил терпіти перейми вже не було, я попросила епідуральну анестезію, в ній мені відмовили без пояснення причин! Хоча кожна має на неї право! Весь час заходили різні лікарі і казали щоб вела себе тихіше, а так просто сиділи на коридорі і діла нікому там до тебе немає. Після пологів акушерка прямим текстом сказала що я ж бачила хто пологи приймав і вона заслуговує на винагороду, так само як і головний лікар тої зміни! Ми мовчки заплатили, просто хотілося звідти пошвидше втекти. Робили епізіотомію, після чого зашивали без анастезії, і теж весь час затуляли рота і казали щоб лежала мовчки. В післяпологовому відділенні педіатр була грубою, не відповідала на запитання. Виписали на третю добу. При виписці теж сказали що потрібно віддячити мед персоналу. За що цікаво віддячити, я не зрозуміла. Через тиждень я зрозуміла що у мене розійшовся шов. Звернувшись до приватної клініки дізналася що догляд мені порекомендували неправильний і зашили дуже халатно, тож відновлення моє триває й досі. З плюсів: хороший ремонт, можливість залишитися чоловіку в палаті за плату в 500 грн, деяка їжа (хоча її недостатньо, вечері немає взагалі).

Алёна
10 июля 2021 в 3:31

У меня остались положительные впечатления об этом месте исключительно благодаря йоге для беременных, которую вела инструктор Наталья. На этом, пожалуй, всё. Начну с ЖЕНСКОЙ КОНСУЛЬТАЦИИ: стала на учёт, про стоимость ничего не сказали сразу, я и не подумала спросить, это же гос учреждение. А когда уже сдала первые анализы, моя доктор между прочим сообщила, чтобы я "узнала о стоимости ведения беременности на рецепшене". И там я ошалела, так как мне озвучили цену 8000 грн. Сюда входили несколько раз моча, кровь, глюкозотолер. Тест, замеры живота, и ещё несколько необходимых специалистов типа офтальмолога, ЭКГ. Мазки, кстати, у вас возьмут пальцем, а не инструментом. Наверное, за 8 тыс инструмент для взятия мазка не предполагается. К слову, моя врач ни разу сама ничего не делала, кроме подписи, вместо неё все манипуляции проводила медсестра. А на жалобы, что "тут болит, а тут тянет" она отвечала, что "ты же беременна, конечно будет тянуть и болеть". А УЗИ (один раз делали) это вообще отдельная тема. Неприятная женщина за 5-6 минут сделала скрининг молча, и на мою просьбу прокомментировать что-то ответила "ничего комментировать я не буду, у вас есть свой врач".
Кстати, 8000 грн за ведение беременности, оказались, благотворительным взносом. И вроде как вы не обязаны заплатить, но всё же доктор напоминала мне и под конец срока сказала "как же так, что уже 35 недель беременности, а ты ещё не оплатила услуги".
А что касается родов, то всё стандартно: была одна неприятная особь, которая заходила раз в 2 часа поколупать меня. И возмущённо спрашивала "где моя врач", намекая, что я должна была договориться с кем-то о родах, чтобы она не напрягаясь со мной бесплатно. Когда начались потуги, дозваться кого-то было нереально, до меня ж очередь не дошла ещё. Представьте, рожаю первый раз, потуги начались, а никто не идёт, муж искал, говорят: "сейчас идём ", а никто не приходит, а потуги то остановить некак. Кстати, роды 3500грн стоят. Тоже "благотворительный взнос ".
Но были и хорошие специалисты, точнее, нейтральные. Неонатолог всё показала и рассказала.

И если мне кто-то скажет: а что ты хотела бесплатно. Постойте, скажу я вам. Я заплатила 3500 за роды. Более того, я как преподаватель, когда ко мне приходят студенты на пару, провожу эту пару так, как положено, а не говорю им "вот вам материал, ознакомьтесь", вы же мне лично не платили и не договаривались". Да, они заплатили не мне лично, но я получаю зп за свою работу. И делаю её нормально. А не намекаю: "а кто ваш врач? " Улавливаете?

Яна
05 июля 2021 в 15:30

Рожала сына в ноябре 2019г с дежурной бригадой! Все прошло замечательно, хотя роды были очень долгими и не легкими. И за руку держали, и объясняли что делать. Очень всем благодарна.
Никому ничего не платили. Послеродовое отделение тоже хорошее. Очень внимательный персонал. Вкусная еда. Жаль, что ужина только небыло) реально вкусно было все что давали.
Когда закончится карантин советую пойти к ним на бесплатные курсы.

Елена
30 июня 2021 в 18:57

Рада, что рожала именно тут. Начитавшись заранее плохих отзывов очень переживала, но зря. Хамского отношения от персонала не увидела, наоборот, в родильном отделении весь персонал супер, рожала с дежурной бригадой, все поддерживали и помогали при том, что это мои третьи роды. Огромное спасибо анестезиологу, дал передохнуть перед родами, так как схватки длились очень долго. Спина после эпидуралки не болела). Весь персонал могу оценить на 5 с плюсом. В послеродовом индивидуальная палата, кормят четыре раза, вкусно. На этаже душевая кабина и туалет, всё чисто, правда в душе вода прохладная, для ранней весны и это при том, что горячий душ я не люблю. В остальном все понравилось. Спасибо ребята за ваш труд, вы лучшие. Единственный минус - это узист (такой здоровый дядька). Он хамло, делал мне УЗИ и возмущался зачем я вообще пришла и зачем мне нужно узи, ведь в некоторых странах его после 30 недель вообще не делают.

Вика
29 июня 2021 в 7:53

Народжувала у цьому пологовому 9 липня 2020. У родзалі була з чоловіком, все пройшло добре. Коли обирала пологовий будинок начиталась відгуків і дуже переживала, але не помилилась у своєму виборі. Бригада була дуже компетентна і хороша, все підказували і допомогали, грошей ніхто за свою роботу не просив. Родзал новий, гарний, з всім необхідним обладнанням.
У післяпологовій палаті ми були самі з донечкою 3 дні, за цей час ставлення персоналу було відмінне, на всі запитання я почула відповідь. Також ніхто не клянчив "подяку". Годували 3 рази на день (сніданок, обід та полудник) - мені цього було достатньо, я навіть не їла те що передав чоловік.
З гарячою водою дійсно щось не дуже, але мені пощастило, літом і не потрібно гарячої води. Достатньо було літньої водички щоб помитись.
Бейбі бокс на той час видавали і я його отримала на 2-й день. У палаті є все необхідне ліжечко для дитини, умивальник, пеленальний столик. Холодильник і мікрохвильова на коридорі (за 2 метри від палати). Туалет і душ теж на коридорі. Все компактно, зручно і доступно.
При підписанні обмінної карти я заплатила 3000 грн і все.
Мені здається що все залежить від того на скільки високі ваші очікування, лікарі виконують свою роботу так як потрібно. Звичайно ніхто пилинки не здуватиме і не заглядатиме без потреби але коли потрібна допомога - ви її отримаєте.
Рекомендую цей пологовий будинок.

Виктория
26 июня 2021 в 8:51

Совет от бывалых - собирайте деньги и рожайте тут. Но бесплатно сюда не приезжайте, это особенность этого места. После родов положили в кабинет к преподам на кафедру - потому что палат «типа не было». Тёплой воды не было, никто не приходил и не помогал, приносили компот и шустро убегали. Что б кого-то позвать нужно было пройти коридор метров 20. Короче, за экстримом - сюда.

Марина
18 июня 2021 в 11:36

Роддом без горячей воды
! В полатах плесень и это в7.01.2020. Врачи перестраховщики. Лижбы что-то делать. Культурно только с интернами! Остальное мрак! К Врачу Камуз лучше не попадать всё бегом. И в результате одни последствия не приятные!

Юлия
31 мая 2021 в 7:57

Лучший роддом в Киеве и Украине. Рекомендую!
Здесь нет коррупции (как во всей нашей стране), очень квалифицированные врачи и вообще весь персонал очень доброжелательный. Условия шикарные, как в частной клинике. Всё и ВСЕ настроены на маму и ребенка. Спасибо всем огромное! ️

Юлия
01 июля 2020 в 5:13

Рожала в этом роддоме в апреле 2019. Всё прошло отлично, без договорённости, с дежурной бригадой. Мне попались очень классные акушерки. И успокаивали, и шутили, и говорили как дышать, и даже лицо водой обтирали) успевали везде, не смотря на то, что со мной одновременно ещё 2 девушки рожали. Денег никто не просил. Отношение везде было хорошее и ко мне, и к ребёнку. Отвечали на все вопросы, всё рассказывали и показывали. Медсестра приходила по первому звонку даже ночью. В палатах, туалете и душе всё новое и чистое. За палату не платила. Воду действительно надо было спускать, чтоб была горячая, но для меня это не было проблемой. Заранее заходила, включала, через 10 минут приходила и мылась в горячей. При выписке спросили не хотим ли мы их отблагодарить. Никто не настаивал. Беби бокс тоже отдали без проблем. Так что рекомендую!

Оксана
23 февраля 2020 в 16:04

Потрапила сюди на швидкій допомозі, потрібно терміново було робити хірургічне втручання, лікарі відповідально віднеслися і надали мені допомогу. На щастя все завершилося благополучно, на гроші ніхто не натякав, хоча був наркоз і крапельниці, три дні пролежала в лікарні, в перший день лікарі цікавилися моїм самопочуттям, а останні два дні не дуже, хочеться це списати на новорічні свята і зайнятість. Загалом я всім задоволена, завідуючий гінекологією - спеціаліст своєї справи. Ще раз наголошу, що все було безкоштовно. Такі лікарні в селяють віру в медицину в нашій країні.

Аня
04 октября 2019 в 12:18

Народжувала в 7 роддомі 22 червня 2019 року у лікаря Антонюк Мар‘яна Іванівна!
Залишилась дуже задоволена, мої перші пологи, лікар-справжній професіонал своєї справи, саме таким має бути акушер-гінеколог який приймає у вас пологи, з першої хвилини знайомства ми з чоловіком зрозуміли, що народжувати будемо саме в Мар‘яни Іванівни, весь період пологів лікар знаходилась біля мене, атмосфера в родзалі взагалі не лікарняна, таке відчуття, що народжуєш дома в спальні з подругоювсім рекомендую Мар‘яну Іванівну Антонюк, а тим хто пише погані відгуки про цього лікаря-не вірю! І вам не раджу)
Якщо хочете спокійних пологів, у справжнього професіонала, людини яка любить свою професію, раджу Вам Мар‘яну Іванівну, за другою дитинкою тільки до неї

Андрей
16 сентября 2019 в 16:54

Главврач сволочь, в больнице круговая порука и коррупция. Бесплатные услуги нужно оплачивать в "благотворительную кассу". Давайте писать на этих тварей заявы, вызывать 102, вымогательство взятки должностным лицом. Скоты

Добавить отзыв