UAOTZYV.COM

Киевский городской клинический онкологический центр

Адрес Київ, вулиця Верховинна, 69
Метро Житомирська 0.62км
Телефон +380 (44) 409-24-73
Часы работы
понедельник08:00-15:42
вторник08:00-15:42
среда08:00-15:42
четверг08:00-15:42
пятница08:00-15:42
Сайт www.onko.com.ua
Рубрики Больница
Оценка 2.7 61 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Центр Ядерной Медицины — вулиця Верховинна, 69
Похожие компании в категории

Киевский городской клинический онкологический центр отзывы

61
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
29 ноября 2023 в 13:23

Поліклініка.
Кабінет 331.
Онкогінеколог Абламська.
Некомпетентна, нестримна істеричка.
Як лікар і людина. Це бляха
Поганого не хочу писати.
Хорошого нічого писати.
Не рекомендую нікому до неї потрапити

Ирина Б
19 октября 2023 в 9:08

Очень рада, что судьба привела меня к такому мастеру, как Елена Петровна Манжура! Оперировали доброкачественные разрастания, но очень крупные в размерах, да и сама я не маленькая, поэтому было о чём волноваться. Но всё прошло прекрасно, и на шестой недели после операции я уже активничаю, хожу по несколько километров пешком, езжу за рулём, чувствую себя лучше, чем до операции! Так как возраст уже не юный 50 + были опасения как организм выдержит саму операцию и послеоперационный период. Но благодаря хорошо продуманным назначениям после операции, всё благополучно перенесли и мои варикозные ножки и моё сердечко.
Елена Петровна ещё и не менее талантливый руководитель, ее отделение работает слаженно и четко! Моя огромная благодарность Елене Петровне, Оксане Николаевне, не могу не вспомнить ангела Марину Николаевну анестезиолога (особенно тронувшую моё сердце), всем медсёстрам и нянечкам отделения гинекологии!
Успехов Елене Петровне в её искусстве хирургии, и процветания всем!

Grain
13 октября 2023 в 16:46

У мого батька 80 років, онкоінваліда другої групи, який ледве пересувається з палицею -онкозахворювання передмехурової залози, за перебігом його хвороби спостерігає онколог-уролог, який йому у 2017році робив операцію і до теперешнього часу безкоштовно, по своїй доброті, консультує мого батька на дому, так як моєму батькові дуже тяжко пересуватися та відвідувати врача в онкоцентрі. Для спостереження за перебігом хвороби моєму батькові потрібно постійно робити аналіз ПСА загальний, згідно якого потім призначається прийом ліків чи робиться перерва у прийомі ліків на деякий час, а потім знову робиться аналіз і спостерігається за рівнем ПСА. Електронне направлення на аналіз крові на ПСА загальний моєму батькові виписує сімейний лікар – коли ми стали ВПО у місті Києві у вересні 2022року, я зверталася до горячії лінії МОЗ України та до Департаменту охорони здоров’я міста Києва з питанням, де мій батько може робити безкоштовно цей аналіз для спостереження за його хворобою. На обоїх горячих лініях далі відповідь, що сімейний лікар дає електронне направлення на аналіз і з цим направленням хворий звертається до любого медичного комунального предприємства, яке робить цей аналіз. Але в Комунальному некомерційному підприємстві «Київський міський клінічний онкологичний центр» вирішили, що це їхня часна власність і вони можуть робити, що захочуть!
Спочатку в лабораторії на 6-ому поверху полікліники онкоцентру почали відмовляти в повідомленні по телефону результатів аналізу, виправдовуя це тим, що по телефону вони не мають права розголошувати результати аналізу і вимагая приходити до них за цими результатами. На мої доводи, що мій батько ледве пересувається з палицею, що йому 80 років і він вже дуже слабкий, а тому йому дуже тяжко добиратися на другий кінець Києва за результатом аналізу, що йому теж дуже тяжко їздити і здавати цей аналіз до онкоцентру, але немає другого виходу – додому ніхто не приїде робити аналіз, а спостерігати за перебігом хвороби потрібно, в лабораторії відповіли, що це наші проблеми, значить пусть приїджає хтось другий забирати аналіз. Значить за бажанням працівників лабораторії по телефону результат аналізу повідомляти не можна, а комусь іншому, хто приїде за аналізом – вони його віддадуть! У мого батька нікому їздити за результатами аналізів - я працію кожен день з 8-00 до 18-00, щоб якось забезпечити родину та винаймати житло, мій син – студент теж кожен день знаходиться на навчанні, більше в нас нікого немає. При спробі пояснити це працівникам лабораторії, а також секретарю директора онкоцентра (питалася звернутися для вирішення цієї проблеми до директора – але секретар нікого до нього не пускає, а «вирішує всі проблеми сама»! – по хамські відфутболює пацієнтів, які скаржуться на обслуговування в онкоцентрі) – питалась пояснити, що хворим дуже тяжко один день приїджати здавати аналіз, а потім через декілька днів приїджати за його результатом, що треба думати над поліпшенням обслуговування хворих і можна робити, як це роблять в часних клініках – пересилати результат аналізу на електронну пошту хворого, що це вже звичайний стандарт – живемо в 21-ому столітті. У відповідь мені відповіли, що ходіть і здавайте аналіз у часних клініках, а не приходьте до нас! Я звернулась зі скаргою на дії працівників онкоцентру до горячої лініїї МОЗ, чим ще більше розлютила працівників онкоцентру, які вирішили любим способом помститися моєму батькові за те, що він жаліється на їх обслуговування. З того моменту в онкоцентрі почали постійно знущатися над батьком, відмовляти робити аналіз і відправляти в часну клініку!
Продовження у коментарях

Галина
19 сентября 2023 в 22:33

Велике дякую лікарю від Бога, Професіоналу з великої літери, прекрасній і порядній людині Тапхаровій Тетяні Григорівні за її "золоті" руки, чесну та відкриту позицію, любов до своєї справи та пацієнтів. Низький уклін Вам за все.

Юлия
12 сентября 2023 в 1:10

Касʼяненко Олександра Станіславівна в відділенні де проходять хімію! Мама проходить хімію, цей «лікар» написав електронну пошту на яку скинути результати аналізу. А писати треба нормально а не так наче хтось її заставив це робити.
На прохання дати працюючу електронну пошту верещить наче лікування потрібно їй але трохи не в цій лікарні!

Елена
25 августа 2023 в 6:52

Жах просто щодо хімічки Пахолюк Тетяни Дмитрівни. Говорить одне потім інше і пацієнта звинувачує у тому, що неадекватний та з поганою пам'яттю. Заперечувати марно, тому що все буде перекручено не на вашу користь, викликана підтримка колег. А яким тоном розмовляє. На ти, кричить, не слухаєш зовсім. Такій злісній тварюці місце для роботи у в'язниці із ув'язненими. Про лікування вже не говорю.

Роман
31 июля 2023 в 3:32

Дуже дякую лікарям з 301 кабінету за величезну допомогу
Також дуже дякую терапевтам із 604

Женя
13 июля 2023 в 3:40

Что то не так в гинекологическом отделении больницы. Санитарка почему то выслуживается перед начальством, унижая пациентов. Позволяет себе в грубой форме указывать, кричать, делать бесконечные замечания.

Ольга
20 июня 2023 в 5:31

Вы к телефону когда нибудь подходите?
Что за подход? Тогда совсем его удалите если вы не берете трубку ни когда!

Тетяна
31 января 2023 в 12:28

Велика подяка чудовим лікарям Гордійчук П. І та Гордійчук М. П.

Велика подяка чудовим лікарям Гордійчук П. І та Гордійчук М. П.

Майже перед Новим роком почула страшний діагноз. Сльози, розпач, не знала як далі жити. Після додаткових обстежень отримала рекомендацію звернутись до професора, доктора медичних наук Гордійчук Прокопа Івановича і лікаря Гордійчук Миколи Прокоповича.

Я була вражена чуйністю і ставленням лікарів до мене. Все пояснили, розказали про операцію і надали відповіді на всі мої запитання.

А потім операція та післяопераційний період. Лікарі вже о 8 ранку завжди були в палаті на огляді. Микола Прокопович у вихідні дні сам робив перев'язки та декілька разів на день заходив у палату, щоб перевірити мій стан.

Я наскільки вражена чуйністю та професіоналізмом цих лікарів, що буду завжди дякувати Богу, що доля звела мене з ними.

Тепер сльози тільки від радості, що життя продовжується. Звичайно треба все тримати під контролем і я буду радитись лише з Прокопом Івановичем і Миколою Прокоповичем.

Лікарі від Бога, золоті руки і прекрасні люди! Дуже вдячна вам за все!

Дориан
18 марта 2022 в 1:22

Благодійний але обов'язковий внесок за тест на ковід- 200 гривень. Здається це не дуже законно, але в нашій країні що маємо те маємо

користувач
14 марта 2022 в 2:24

Державна установа в якій не виконується Закон України "Про забезпечення функціонування української мови як державної "
Всі надписи зроблено російською мовою, при вході аптека, обслуговування російською мовою та скандалом.

Юрий
04 марта 2022 в 14:41

Пройшов рік, як ми втратили Батька. Батько помер саме в цій лікарні. В нього був рак шлунку, по заявам лікарів - 2- стадії, але коли оперували, то вирізали майже весь шлунок. Виникає питання, ЯК ЦІ ЛІКАРІ ПРОВОДИЛИ ОБСТЕЖЕННЯ (було проведено МРТ, КТ і різні аналізи) ? Коли достименно ніхто не міг дати відповіді, яка стадія. Після операції хірург (Сергій Петрович) сказав, що все таки 3 стадія переходяча в 4 -ту. Не посоромившись здерти 20 тис. За операцію.
Можливо не потрібно було цих операцій, а просто щиро сказати, ми можемо зробити хімію і живіть скільки Бог ще дає, але ні, здається, що все робиться заради можливості здерти грошей. Можливо я помиляюсь, в своїх аналізах, але якщо ні, то - горіти їм в ПЕКЛІ.
Дай БОГ всім здоровя і ніколи не стикатися з такими проблемами.

Анна
27 февраля 2022 в 11:37

Была всего 1 раз на консультауции, которая в принципе и не нужна была. Работают наверное еще по советским протоколам, поэтому лучше проходить консультации у других врачей, которые следят за медицинскими исследованиями и применяют современные методики

користувач
26 февраля 2022 в 7:17

12.01.2022 мне сделали удачно операцию, спасибо врачу Савчуку Сергею Антоновичу! Очень внимательный и хороший врач, +зав. Отделения+оперирующий хирург 35 лет. Персонал очень хороший, санитарки добрые и внимательные, медсестры тоже очень отзывчивые. Из минусов ужастная еда и один туалет мужской и женский на одно крыло, все время очереди время очереди.

МАРГО
04 февраля 2022 в 20:51

Считаю самой большой ошибкой в своей жизни, что мама лечилась там. О том, что есть такой препарат как авастин, о том, что есть анализ на мутации узнала самостоятельно через три года маминой болезни, пока выпросила назначить препарат болезнь приобрела другое развитие и он уже не помог. Врачи ничего не рассказывают и толком не разговаривают с пациентами о возможных схемах лечения, всех ровняют под одну гребёнку.

користувач
28 января 2022 в 16:47

Перед тем как написать свой коментарий прочитал очень много отзывов об онкоцентре. У меня сложилось впечетление, что здесь много отзывов пишут сами врачи, которые скрытые под аватаркой льют грязь на своих коллег. Я прохожу лечение 2 года (ДВА) в отделении химия 2 где доктор Войтко Наталья Леонтьевна. Я незнаю, кому как? Но для меня ЗОЛОТОЙ ЧЕЛОВЕК! Отзывчивая, внимательная и очень приятная. Коллектив ваабще прекрассный. Доктора Овсянникова Диана Игоревна, Турок Мария Романовна высочайшие молодые специалисты. Девочки медсестры просто суппер. Ну и немогу отметить самого хорошего, специалиста в своем деле строгого но справедливого Войтко Александра Владимировича! Огромнейшее Вам всем спасибо и низкий поклон за Ваши труды! Вы дали мне вторую жизнь. Пишу тому кто меня незнает у меня рак легких 4 стадия. Благодаря моим врачам я практически здоров. Люди непишите гадости. Ведь врачи они тоже люди как мы. Каждый день они в 6.30 на работе и до поздна. Я то все вижу так как сам в это время приезжаю. Для такой работы нужно иметь золотые, крепкие нервы. И здоровье. Чего я Вам мои хорошие и желаю! И еще одно скажу Вам всем! ЕСЛИ ВАМ ПЛЮЮТ В СПИНУ "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"-ЗНАЧИТ ВЫ ВПЕРЕДИ! " Это хорошо! Всем Вам здоровья. Мира и достатка! С уважением Ваш пациент Владимир Петлицкий.

Женя
24 января 2022 в 8:26

Невозможно дозвониться, звоню неделю уже чтобы записаться к врачу, трубку не берут, не перезванивают! Что значит государственная поликлиника! За две недели так и не удалось дозвониться.

Анастасия
18 января 2022 в 16:52

Ад на земле. Отвратное место. Специалисты некудышние. Отношение такое же. Люди для них, как кусок отработанного мяса.

Lana
14 декабря 2021 в 0:42

На данный момент прохожу лечение в этом центре. Очень благодарна своим врачам- Лобановой Ольге Евгеньевне и Носко Михаилу Михайловичу- это врачи от Бога и профессионалы своего дела, так же огромное спасибо медсестрам с 7-го и 8-го этажа Людмиле, Ларисе, Оксане и все санитарочкам

Добавить отзыв