UAOTZYV.COM

Киевская Городская Клиническая Больница №15, Стационар #1

Адрес Київ, вулиця Григорія Сковороди, 2А
Метро Контрактова площа 0.48км
Телефон +380 (44) 425-20-31
Часы работы 00:00-24:00
Сайт med.kyivcity.gov.ua/medportal/medview/78.html
Рубрики Больница
Оценка 4.1 27 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Дерматовенерологія ТМО — вулиця Саксаганського, 72
Травмпункт — 1/37, вулиця Богдана Хмельницького

Киевская Городская Клиническая Больница №15, Стационар #1 отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Инна
26 декабря 2023 в 7:04

Я Хорошилова Інна хочу залишити дуже хороший відгук про лікарів Клінічної лікарні 15. Мені 18 грудня цього року була зроблена лапароскопічна холецистектомія. Оперував мене лікар Іван Васильович Прима. Він дуже уважно і професійно поставився до мене. Я йому дуже вдячна І взагалі персонал цієї лікарні дуже відповідально ставляться до пацієнтів. Щиро дякую

Ирина
15 декабря 2023 в 0:34

Нещодавно довелося побувати пацієнтом даної лікарні, по видаленню жовчного міхура. Хочу висловити окрему подяку лікарю-хірургу Прима Івану Васильовичу, він майстер своєю справи, операція пройшла без ускладнень. Також подяка медперсоналу хірургічного відділення, за уважність і чуйність по відношенню до пацієнтів.
Рекомендую дану лікарню!

Никита
01 ноября 2023 в 23:04

Потрапив до 15 лікарні з гангренозним апендицитом. Операцію мені проводили Прима Іван Васильович та Смовженко Володимир Іванович, за що їм велика подяка. Ви дійсно професіонали та лікарі від Бога. Дякую всьому медичному персоналу, всі дуже добрі і завжди допоможуть.

Сергей
07 октября 2023 в 16:43

Меня оперировал Симоненко Сергей Александрович врач от бога золотые руки. Благодарю вас с уважением Нестеров

Саша
28 сентября 2023 в 23:39

Нещодавно побувала пацієнткою цієї лікарні. Про лікаря заздалегіть нічого не знала, окрім відгуків в інтернеті. І не пошкодувала. Все було зроблено чітко, швидко і якісно. Лікарем моїм став хірург Прима Іван Васильович, який позбавив мене нарешті каменя в жовчному міхурі. З лікарем ми підтримували постійний зв'язок за допомогою соціальних мереж, і навіть після операції, коли я опинилась вдома. Це дуже зручно і дає змогу уникнути зайвих тривог. Лікар завжди відповідає на всі питання майже в реальному часі і не залишає пацієнта насамоті зі своїми думками.
Окремо приємно була вражена ставленням до хворих з боку молодшого медперсоналу, впритул до санітарок. Всі виявились дуже людяними і ввічливими.
Вдруге потрапляти в лікарню не хочу, але якщо доведеться, то скоріш за все знову оберу Лікарню №15:)

Марина
24 сентября 2023 в 5:50

Звернулася з проблемою варикозу. Отримала консультацію, та через декілька днів прооперували. Хочу подякувати Прима Івану Васильовичу, професіоналу своєї справи! Також всьому персоналу хірургічного відділення # 2. Відношення до пацієнтів дуже привітне, палати чисті. Все сподобалось. Рекомендую!

Maryana9207
14 сентября 2023 в 3:53

Дуже рекомендую хірурга Прима Івана Васильовича (хірургічне відділення #2 на 2 поверсі). Чудовий спеціаліст, який комплексно підійшов до моєї проблеми, реабілітація після операції пройшла швидко і без проблем. Дуже уважний спеціаліст, який добре знає свою справу і якому можна довіритись!

Женя
10 сентября 2023 в 18:07

Висловлюю величезну подяку лікарям лікарні номер 15
Особливо лікаря-хірурга Пріме Івана Васильовича за високий професіоналізм і чуйне ставлення до своїх пацієнтів.

Марина
03 сентября 2023 в 11:28

Була на прийомі у невролога Сидорчук Марини Борисівни. Залишилася дуже задоволеною і спілкуванням, і порадами лікаря, і призначеннями. Пояснила мені доступною мовою результати мого МРТ, заспокоїла, порекомендувала шляхи вирішення проблеми і навіть роздрукувала мені ЛФК комплекс для спини.
Дякую за уважність до деталей, за Ваш час і поради.

Ярослава
02 сентября 2023 в 21:00

Я дуже вдячна хірургу Прима Іван Васильович. Він дуже чуйний і лікар з великої букви, рекомендую як фахівця свого діла. Також дякую медперсоналу за їхні недоспані ночі і гарний підхід до кожного пацієнта. Вам всім здоров'ячка

TEMA
22 августа 2023 в 8:32

Привезли швидкою з апендицитом, одразу ж зустріли, оглянули, хірург Іван Васильович миттєво відправив на операцію.
Через годину все було готове, операція пройшла успішно!
Ще 3 дні лежав у лікарні, палати доглянуті, у кожній з них кондиціонер, також є кнопка виклику медсестри, кілька разів натискалася, реагували миттєво.

Найкраща державна лікарня в якій я колись був, з найкращими та професійними лікарями!

Окрему подяку хочу висловити Примі Івану Васильовичу, за професіоналізм у своїй справі!

Анна
16 августа 2023 в 9:39

Дякую за фахову роботу і чуйне ставлення лікарю Прима Івану Васильовичу і всьому медичному персоналу хірургічного відділення.

Анна
09 августа 2023 в 4:19

Велике спасибі персоналу другого хірургічного відділення та особисто Примі Івану Васильовичу за професійне відношення до пацієнтів.

Ирина
03 августа 2023 в 7:39

Була в лікарні раніше, можу сказати лікарня змінюється на краще! Вдячна лікарю-хірургу Примі Івану Васильовичу за надану висококваліфіковану допомогу!

Рома
26 июля 2023 в 18:37

Чудовий лікар Прима Іван Васильович, який любить свою справу і пацієнтів, дякую за високий професіоналізм, увагу та привітність, дякую все те що ви зробили, ваша робота безцінна.

користувач
01 апреля 2022 в 10:00

Самая Хреновая (глаголы писать не буду, просто нет слов) больница которая только есть в Киеве. Врачи отмороженные ещё те как и персонал. Они добивают людей а нелечать.

Ольга
19 июля 2021 в 17:14

Делали МРТ в ночное время. Дешевле чем у других. Персонал вежливый. Нет супер ремонта, но в общем впечатление хорошее.

Лариса
10 июля 2021 в 7:17

Дуже вдячна лікарю відділення неврології Наталії Володимирівні.
Молода, активна, відповідальна, уважна і ще багато слів можна сказать в адресу лікарки.
Щиро дякую завідуючій відділення Наталії Станіславівні!
Лікар, яка оглядає кожного пацієнта, вона уважна і відповідальна. Вона вболіває за кожного хворого у відділенні.
Безмежно Вам вдячна моя сім'я - Ви зробили неймовірне.
Медична сестра Світлана -Богиня відділення! Дякую за вашу відданість справі, за людяність, за наполегливість. Ви 8 годин дбали та піклувались про мій стан і опановували нові вершини низький Вам уклін. Ірочка, старша медсестра Ви супер, дякую.
Дівчата Оля і Свєта, маніпуляційні сестрички Вам теж дякую.
Ще велика дяка дівчатам з столової, Ви кожного разу хвилювались, щось усі були ситі.
Дякую, дякую, дякую!

користувач
20 июня 2021 в 23:58

Моя подруга 3-й день лежит в этой больнице в отделении интенсивной терапии, куда ее забрала скорая. В первый день ставили ей внутривенный катетер и пытались поставить зонд, разодрав нос до крови. Подушка, полотенце и все постельное белье в крови. При просьбе поменять белье сначала отказались, но потом сказали, что поменяют. Только вот уже 3 суток прошло, а она так и лежит в постели, залитой кровью.
Медперсонал хороший, внимательный, но эта грязь перечеркивает все. Больные не должны лежать в кровавой постели, ведь не у всех есть возможность принести свою. Неужели государство так обнищало, что не могут сменить постель в больнице?
Позорише!

Артём
12 июня 2021 в 6:59

В конце августа мне прооперировали паховую грыжу в этом заведении. Процедуры были выполнены за день, а на следующий меня уже отпустили домой. Оперировал Сергей Александрович Симоненко.
Работой и подходом доволен, также были хорошие анестезиолог и младший медперсонал. Сопалатники приятные попались. Питание оценить не удалось ввиду непродолжительного пребывания. Застал также, как проводились внешние ремонтные работы здания больницы, что порадовало. Надо бы и минусы какие-то выделить учреждения, но не могу тут ничего сказать особо. Разве что, в определённые часы, персонал приёмной на первом этаже становится дёрганным и напряжённым, но это от резкого увеличения нагрузки в эти отдельные часы (частично это и с ковидом связано).

Добавить отзыв