UAOTZYV.COM

Киевская Городская Больница Ветеринарной Медицины Кмп

Адрес Київ, вулиця Електротехнічна, 5a
Телефон +380 (44) 366-64-01
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота09:00-18:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт kmlvm.com.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Ветеринар
Оценка 3.9 58 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Семейный любимец / Сімейний Улюбленець — вулиця Олександри Екстер, 13
Большая Медведица / Велика Ведмедиця — вулиця Ореста Левицького, 23А
Друг — вулиця Райдужна, 49
Ветеринарная клиника Лада — вул. Оноре де Бальзака, 4А

Киевская Городская Больница Ветеринарной Медицины Кмп отзывы

58
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Артем
16 сентября 2023 в 22:24

Взяли кошеня у притулку (що біля клініки). Щеплення робили тут. Підріс, привезли на кастрацію. Чекали недовго. Лікарка все розповіла. Ми задоволені.

Александра
02 августа 2023 в 1:22

Найкраща клініка, професійні лікарі і медсестри. Завжди допоможуть і нададуть професійний огляд тварині. Нашого йорка врятували, в іншій клініці казали, що 95%, що не виживе, а в цій клініці боролися за нашу дівчинку! Вона здорова, щаслива) пройшло більше 8 місяців. Ходимо на обслуговування лише сюди тепер) Дуже раджу!

Zarina
10 июля 2023 в 18:45

Відвідували цю клініку вже багато разів і залишаємося дуже задоволені послугами, ставленням та демократичними цінами. На жаль, через проблеми зі здоров'ям нашого улюбленця, нам доводиться час від часу приходити на різні процедури та робити аналізи. Дуже вдячна всім лікарям за їх професіоналізм, слушні поради та рекомендації. Раджу аналізи робити саме через цю клініку, оскільки вони їх зразу передають в лабораторію без посередників. Ми зробили коту аналіз крові зранку після відкриття клініки та вже в другій половині дня мали результати на ел. Пошті. Також робили рентген і приходили на ультразвукову чистку зубів та консультації. Останнім часом не працює термінал, тому оплата була готівкою.

Яна
10 июля 2023 в 6:58

Нас не прийняли, навіть не глянули на тварину, хоч я просила! Дівчина з ресепшена відправила нас на пошуки невролога, припустивши з моїх слів, що у кішки можливо інсульт.

Саша
08 мая 2023 в 16:13

Постійно звертаємось до цієї клініки. Нашому цуценяті врятували життя. Вилікували від ентериту! Дуже мало клінік та лікарів, які так борються за життя цуценя при такому захворюванні. Довіряємо лише їм!

Ilona
21 марта 2022 в 21:01

Не раджу. Не вірно поставили діагноз кішці. Пів року лікували астму, краще не ставало. Лікар Діма повідомив, що це не виліковно. В іншій клініці з першого погляду виявили явно виражену серцеву недостатність. Шкода, що змарнувала час та знущалась над котом

Елена
17 марта 2022 в 8:26

В клинике не была - была в приюте "Добролюбовой" (из отзывов делаю вывод, что это одна организация?). Это концлагерь для животных: антисанитария, скученность, болезни, неописуемая вонь. Взяли у них котёнка - после осмотра нашим ветврачом диагноз: Токсаскаридоз, энтероколит, хронический ринит. А через пару недель уточнение диагноза: Инфекционный перитонит кошек (ИПК, FIP), вызванный коронавирусом кошек - и гибель животного.

Инна
14 февраля 2022 в 23:11

Бесплатно стерилизуют бездомных животных. Надо обратиться к волонтёрам. Врачи молодые, приветливые. В клинике очень чисто.

Ievgen
09 февраля 2022 в 19:57

Не отримали повноцінної допомоги, рентген апарат вийшов з ладу, натомість, хочу подякувати за швидку допомогу в пошуку найближчого закладу ветеринарної допомоги. За перенаправленням, нас радо прийняли та провели обстеження. Моя вдячність всім!

користувач
19 января 2022 в 14:07

Отдали уличную кошечку на стерилизацию с передержкой у них. Как результат, когда приехали забирать, кошка просто лежала, забившись под клетками (а там места буквально ползком), выглядела она плохо, похудела. Подумали сначала, что из-за стресса, а через несколько дней она начала гаснуть, отказ от еды и воды. Повезли в частную клинику - результат панлейкопения, кошка умерла (Не оставляйте там животных ни в коем случае, если они вам дороги!

користувач
18 января 2022 в 7:36

Это просто кошмар.
Мы привезли травмированного бездомного котенка (отловили самостоятельно, при помощи частных ловцов- в зоодопомоге не было свободной машины).
У кота, как оказалось, была сломана нижняя челюсть. Его оставили в стационаре для бездомных животных, нам сказали, что можно будет его навестить, и привезти ему еду, так как в клинике корм сухой, а ему можно только жидкий.
Мы два раза приносили еду, а в третий приезд- через две недели после того, как кот попал в больницу, нам сказали что котенок умер. Звонить нам не стали, так как мы не опекуны (то, что мы о нём заботились- не в счёт).
И у меня вопрос- как мог умереть котик с такого рода травмой? Клинике надоело с ним возиться, и ему " помогли"? Или это действительно вопрос непрофессионализма?

Женя
12 ноября 2021 в 21:25

Хотите угробить любимца - вам сюда! После мрт за 7000 грн моя собака провела 11 дней в двух неврологических больницах, потеряла зрение и предстоит длительная реабилитация. Животное было травмировано под наркозом в области шеи, диагноз мрт был поставлен в описании неправильно. 2 опытных специалиста, оперирующих и практически вернувших мою собачку к более менее норм жизни данный диагноз не подтвердили. Когда я написала врачу, который делал мрт, меня же и обвинили, что обратилась не к тому специалисту. Хотя после мрт не должна была собака попасть в стационар!
Другой вопрос - СЛЕПОТА после наркоза, до сих пор не восстанавливается.
Кто вернёт потраченные нервы, ЗРЕНИЕ моей собаке, и я не говорю о расходах, всем известно сколько стоит лечение, стационар и реабилитация.
БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ с этими "специалистами". Если хотите, чтобы во время наркоза вашему любимцу просто не свернули шею!

Віталій
12 ноября 2021 в 16:54

Лікував кота, одужав малий. Чемні лікарі Професіонали. Рецидивів з хворобою у кота немає.
висновок: вища вартість лікування, менше шансів тваринці одужати.

GANNA
16 октября 2021 в 0:09

Дзвонила, бо треба було стерилізувати кішку, для пенсіонерки. Все чудово. Вислухали, запропонували дві клініки, записали у найближчу (не безкоштовно, але за смішну суму, в порівнянні з приватними клініками і навіть з сами дешевими " державними". Поки що запис прийшлось скасувати, бо перед тим, як стерилізувати тварину треба, 1. Прогнати глистів. 2. Зробити щеплення від усього і нарешті, після усіх процедур, стерилізувати. Надіюсь мій коментар стане комусь в нагоді.

користувач
15 октября 2021 в 23:26

Спасибо, доктору Ирине и всему коллективу, установила диагноз по симптомам, сразу взяла нужные анализы, назначила лечение. Собака после лечения в клинике "мій улюбленець" была в тяжёлом состоянии. Нам повезло что попали к квалифицорованному, внимательному доктору Ирине

Женя
07 октября 2021 в 23:41

Тут можна отримати допомогу в лікуванні тварини, лікарі кваліфіковані і уважні, також на базі ветлікарні є волонтери до яких завжди можна звернутися з питаннями про безпритульних тварин у місті, а також отримати допомогу кураторів щодо перетримки і відлову тварин,

Юлия
02 октября 2021 в 3:39

Хорошая клиника. Врачи профи, очень рекомендую. Как жалко что раньше не знала об этой клинике. Упущено драгоценное время, и моего животинку к сожелению было не спасти. Пол года промучала животное лечением от несуществующего диагноза в клинике Калмыкова! А был запущенный плеврит! Там работают практиканты малолетки!

Татьяна
01 октября 2021 в 4:00

Стерилізували тут дворову кішку за волонтерською програмою. Дуже сподобалося відношення лікарів. Сама клініка з ремонтом та чиста. Рекомендую.

Дмитрий
18 сентября 2021 в 7:57

Ресепшн - приветливо и четко по делу. МРТ центр - выше всяких похвал. Отношение к животному как к родному. Миллион ответов на наш миллион вопросов.
Спасибо

Ярослава
06 сентября 2021 в 3:32

Привезли собаку, якого збив автомобіль. Відразу на вході медсестра почала допомагати, зібралися троє лікарів і теж швидко зробили свою роботу. Пояснили, як діяти далі. Поставилися людяно з розумінням.

Добавить отзыв