UAOTZYV.COM

Каяк Каное Центр - Оболонь

Адрес Київ, вулиця Прирічна, 5а
Метро Мінська 1.18км
Телефон +380 (67) 866-24-24
Часы работы
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота09:00-18:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт kayakcenter.kyiv.ua/place/kayak-kanoe-czentr-obolon
Рубрики Прокат каноэ и байдарок, Секция гребли на байдарках и каноэ, Туристическое агентство, Услуги корпоративных развлечений
Оценка 3.1 24 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Прокат каяків Школа веслування SkyPark — вулиця, просп. Володимира Івасюка, 20 А

Каяк Каное Центр - Оболонь отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вікторія
23 сентября 2023 в 18:19

Отримали масу задоволення. Спорядження нове, приємні перевдягальні, чисто.

На трьох брали найбільший саб (який до 8 осіб), і, якщо чесно, не маю уявлення, як туди розмістити такий натовп, тому майте на увазі, що на ньому комфортно максимум вчотирьох.

Ціни демократичні, приємно, що є знижка для студентів 20%.

Єдине, що не подобається – залишати оригінал паспорта, але розумію, що спорядження недешеве, тому з цим треба змиритись. Наступного разу принесли копію паспорту, підписали, тому без проблем можна мати копію. Також не дуже привітний хлопчик на касі, були вимушені перепитувати, на що він відповідав, ніби робив нам послугу.

В цілому рекомендую, хороший варіант активного відпочинку!

Дарья
29 августа 2023 в 12:48

Зіпсований відпочинок та настрій!
1. На сайті вказано надати документи для аренди (надати це не віддати їм)
Тобто на сайті не написано що ми повинні віддати оригінали документів.

Вже не кажучи, про те, що це порушення закону.

(Також на сайті вказано що на один документ можна брати 2 плав засоби,
Хлопець на касі сказав нам що документ понинен надати кожен!
І не вказав що ми можемо взяти в оренду під повну вартість спорядження!

2. Хлопець касир на зауваження що на сайті не вказано що ми повинні залишати документи
Відповідає таким тоном наче ми якісь тупі.

3. Можливо ми б і погодились лишити документи як би нам нормально відповіли.
(Але після такого відношення персоналу взагалі пропадає бажання щось у них орендувати!)

Женя
28 августа 2023 в 6:55

Хамська поведінка персоналу, навіть після того як ми їм сказали з нами так не розмовляти, вони помовчали і продовжили хамити, нікому не раджу, я краще заплачу втричі більше, ніж терпітиму це хамство.

Женя
17 августа 2023 в 6:59

На касі персонал просто відстій.

Дуже довгі черги і зовсім відсутня інформація про розклад роботи.

Касир перед закриттям не попередив чергу і закрив віконце прямо перед людьми, що простояли дуже тривалий час.

Нічого не пояснивши розвернувся і пішов, а виявляється, то в них робочий час закінчився, хоча жодної вивіски про це ніде немає.

Звільняйте своїх робітників і чіпляйте хоча б А4 із часом роботи!

Зіпсований настрій на свято і жодного бажання приходити ще раз.

Повний відстій!

KoPoCheL
12 августа 2023 в 22:41

Помойка, а не клуб.

Жодних графіків роботи ніде немає, прийшли, стояли в черзі пів години, бо касир оформляє одну людину 10 хв, після чого прям перед нами поставили табличку «зачинено».

Більше ніколи сюди не прийдемо і нікому не рекомендуємо!

Ксения
08 июня 2023 в 8:00

Я обслуговувалась у вас щороку. Беру Сап на прокат. Але не разу не було, щоб так поводилися так минулі хлопці. Попрацюйте зі своїми персоналами. Високий худий хлопець. Елементарна повага до людей і цінність до клієнтів відсутня, якщо ранок, жодної людини, сидять у носі колупаються. Підійшла попросилася до туалету. Відповіді – ми видаємо ключі тільки нашим клієнтам. Я кажу, що я і так ваш клієнт, але я в сукні і зараз плавати не можу, я ходила і ще зраділа, що ви відкрилися. Але попереду все літо і я знаю про цей ключ, бо не вперше беру сапи. Відповідь не плаваєте, значить без туалету. Я коли плавала, не завжди прошу ключ від туалету, Ви серйозно? Хлопець повідомляє, що є громадський туалет. Але його немає! Поруч стоїть теж під ключ. Господи, це ж елементарно увійти в становище людини, тим більше це здоров'я. Бажання, після такої дрібниці, вас радити друзям відпало. І сама до вас більше не прийду. Конкуренти скоро відкриються, плюс Х-парк є) це вже мої думки. Але осад правда дуже неприємний і настрій зіпсований.

Андрей
14 октября 2021 в 7:36

Всё круть. Стоит приходить по раньше, сапы разбирают как горячие пирожки:) Спасибо за хороший сервис и приятно проведенное время:)

Олег
13 октября 2021 в 18:48

Документы в залог - серьезно? !?
Бабло налом, чеков нет. Но в отношении залога у них "все серьезно! " и без вариантов. Для таких принципиальных нужно организовать пару проверок, чтоб уже если все поправила, то все по правилам.

Женя
19 сентября 2021 в 0:28

Низкий уровень сервиса. Политика центра ориентирована не на клиента, а на поток!
А условия с документами по залог - это вообще «зашквар «.
хочется только надеяться, что когда - нибудь уровень сервиса изменится. Возвращаться сюда не хочется.

Yvv_15
16 сентября 2021 в 11:30

Два года пользуюсь их сервисом
. По обслуживанию: вопросов нет, молодые и толковые ребята, все четко инструктируют и помогают новеньким.
По инвентарю: весь парк лодок и принадлежностей современный, в хорошем состоянии.
По инфраструктуре: локация и организация зоны сделана с умом и удобством для использования.
По цене: цена как для Киева на уровне, если что-то брать - то брать нужно по полной катушке - на весь день. Крайний случай, если попробовать мое - не мое, то на час.
Из минусов: 1. Спасательные жилеты требуют ухода (стирки - мойки) - по запаху они видали многих. 2. Нет бонусной системы.

Наталия
02 сентября 2021 в 7:42

Не рекомендую.
По перше, порушують закон України, вимагають залишити паспорт на рецепшині, що уже порушує закон України. Я на це звернула увагу, і попросила врахувати увагу адміністратора, але шановна пані не хотіла почути нас. Я попросила покликати адміністратора, про що дізналася, що дівчинка за касою це адміністратор. І це самий великий мінус. Бо дівчинка невихована, хамить
По-друге, працівники, не виховані, бидловаті, які не гарно жартують, погано пояснюють правила, якщо ви втомините, то ваші проблеми, аби каяк був на місці, решта - всеодно

Був досвід з х-парком, все легше, і люди, і моменти обслуговування, тому ні я, ні мої друзі більше сюди не ногою, і вам рекомендую. є набагато кращі варіанти, а обслуговуючий персонал який грубить, а не обслуговує. Для якого закон України не писаний

Анна
30 августа 2021 в 10:32

Пришли за сапами в 19.50, доброжелательные ребята рассказали нам о ценах, видах досок и сказали, что можно без проблем сейчас взять напрокат.
На 2 минутки отлучились, вернулись к кассе оплачивать сапы, девушка на кассе сказала, что на данный момент они закрываются и отказала нам. К чему была такая дезинформация?

Александр
30 августа 2021 в 0:26

Хороший сервис и приятные покатушки на сапах и каяках, жаль только нельзя забронировать заранее, так как сталкивались с тем что приезжали компанией и ждали.

Отдельная и очень большая просьба, что нужен душ, так как вода в Днепре иногда в водорослях да и потеешь норм с веслом и обязаловка после катания обязательно заехать домой не очень удобна.

Анастасия
01 августа 2021 в 14:51

Отлично провели инструктаж.

Следите за суммой, которую вам называют. Мы катались на стандарте, нас просили заплатить за комфорт. Так что на кассе будьте внимательны.

Валерия
13 сентября 2019 в 5:03

Мы забронировали заранее 3 каяка, при бронировании с нами не обсудили какого размера они будут. В итоге 2 каяка были больше, 1 каяк был очень короткий и с маленькой посадкой, под весом взрослого крупного мужчины он сильно погружался в воду и черпал на поворотах, так что в итоге перевернулся.

Дима
12 сентября 2019 в 11:28

Наша компанія чудово провела час.
Дякую колективу.
Спорядження ок.
Консультація та поради хлопців стали у нагоді!

Вера
18 июля 2019 в 0:02

Шикарное место, щикарные тренера. Но ужасная местная власть совсем не уделяет детям внимания. Иметь такие ресурсы и позволять тренероватьс в таких условиях. Сын очень хотел заниматься каяком, но не в сарае же. Стыдно. А тренеров жалко. Это какой же у них энтузиазм терпеть это все.

Павел
17 июля 2019 в 1:02

Есть проблемы с лояльностью к клиентам при залоге на каяки, ну и лгут по мелочам.
Сдача плав средств происходит через ту же очередь что и получение. Интересно, время затраченное на очередь идёт в счёт аренды?

Riki
14 июля 2019 в 12:22

Иногда берём здесь сапы и плаваем часик очень классный прокат с низкими ценами. На странице фейсбука у них много активностей, например ранние заплывы на каяках. Хорошо что вы есть!

Михайло
30 ноября 2018 в 17:36

На прокаті з'явилося багато новеньких САПів. Можна робити групові покатушки на SUP або заняття з йоги. Також ще більше нових каяків.

Добавить отзыв