UAOTZYV.COM

Кардіоцентр Дім Серця

Адрес Київ, 27 км, Столичне шосе
Телефон +380 (44) 206-40-44
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт cardio-center.com.ua
Рубрики Кардиологическая больница, Кардиолог, Медицинская клиника
Оценка 5 5 отзывов
Похожие компании в категории
Інститут Серця — вулиця Братиславська, 5А
КДК Серце та судини — Київ вул. Хорива 3а У приміщені клініки Особливі, 2 поверх, кабінет 209 та 213, вулиця Хорива, 3А

Кардіоцентр Дім Серця отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
12 марта 2020 в 5:27

Очень рекомендую центр. Таких специалистов и "дотошных" врачей, мало где встретишь. Первым привозила папу на комплекс обследования, и благодарна за подход, детальное обследование и самое главное внятное, понятное объяснение всего, и назначений в том числе. Затем, сама поехала обследоваться, и очень впечатлило, что врач так детально решила изучить мои нюансы, сделал назначения и клиника теперь постоянно контролирует мое сердце и здоровье. Благодарю персонал за квалифицированный подход, приятную атмосферу и теплый прием.

Светлана
25 февраля 2020 в 20:56

«Дім серця» таку добру та зворушливу назву має кардіологічний центр, що працює в місті Києві. Перш за все це сучасний центр з широкими можливостями від профілактичної діагностики до післяопераційного супроводу, з сучасним обладнанням, але найбільше надбання центру це люди, які тут працюють. Досвідчені лікарі та персонал зустрічають відвідувачів неначе давно знайомих людей, заспокоюють хвилювання кожного горнятком запашного чаю, приємним спокійним спілкуванням. Кожному відвідувачу приділяється скільки часу стільки того вимагає певне обстеження і це зазвичай не менше 3 годин. Після обстеження досвідчений лікар надасть рекомендації за результатами та порадить де і як пройти подальше лікування.
Шановні працівники кардіоцентру дякуємо Вам за добро та людяність в ставленні до кожного клієнта та бажаємо Вам, особисто кожному, міцного здоров’я та божого благословіння за Вашу працю.

Женя
16 февраля 2020 в 10:14

Нещодавно мені випала нагода пройти комплексне обстеження в кардіоцентрі "Дім серця». Я тут була вперше, тому радо лишу свій відгук.
Насамперед, хочу подякувати адміністратору, яка привітно зустріла та охоче допомагала весь час мого перебування. Щодо кардіоцентра вцілому - скажу відверто, я була приємно вражена!
По-перше, це місцезнаходження – на території санаторію «Жовтень» - дбайливо доглянутий сосновий ліс та чисте повітря.
По-друге, умови - приміщення досить комфортне, світле та дуже чисте.
По-третє, обладнання – кардіоцентр оснащений найсучаснішим лікувально-діагностичним обладнанням світових виробників.
І, найголовніше, персонал та якість надання послуг – висококваліфіковані лікарі-кардіологи мають багатий професійний досвід, чуйні до проблем пацієнтів; медперсонал ввічливий; обстеження якісне. Запропонований варіант профілактичних процедур приніс мені добрий результат в поліпшенні самопочуття, а поради та рекомендації, дані лікарем стали хорошим доповненням до підтримки мого здоров'я.
Велика подяка кардіоцентру "Дім серця» за професіоналізм та бездоганну якість надання послуг. Бажаю всім здоров’я.

Николай
08 февраля 2020 в 5:09

Сравниваю как с европейскими, так и отечественными подобными центрами - "Дом Сердца" - лучший. Эффективно, организованно, профессионально, высокий уровень сервиса. Проверил членов семьи, рекомендовал друзьям и коллегам - отзывы неизменно позитивные. Отношение главврача Оксаны Стременюк и ее команды - как в близкому родственнику. Быстро определяют есть ли проблема и четко дают способ решения. Стременюк практик - профессионал из кл. Амосова - видит причинно-следственные связи нарушений-симптомов-последствий. Знает как, и явно любит ставить людей на ноги, излечивать их так, чтоб возвращались только на плановую проверку:)

Maksym
15 января 2020 в 14:31

Хочу відзначити професійний колектив за порятунок батька. Звернулися з печією в грудях. На обстеженні виявили нещодавно перенесений інфаркт, допомогли з операцією. У підсумку: коронарне шунтування (4 шунта), реабілітація, і здоровий батько. Дякуємо!

Добавить отзыв