UAOTZYV.COM

Камелот сервис

Адрес Київ, вулиця Зої Гайдай, 12/10
Метро Мінська 0.81км
Телефон +380 (96) 192-53-80
Часы работы 09:00-20:00
Сайт www.kamelot-service.in.ua
Рубрики Магазин кондиционеров, Подрядчик по установке кондиционеров, Ремонт кондиционеров, Подрядчик по вентиляции, отоплению и кондиционированию
Оценка 4.5 8 отзывов
Похожие компании в категории
Japan Aircon — вулиця Сирецька, 9
Фирменный магазин Cooper&Hunter — просп. Степана Бандери, 16
КИЕВКЛИМАТ САЛОН — просп. Володимира Івасюка, 6
Магазин сантехники Trapik — вулиця Перемишльська, 2г

Камелот сервис отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валентина
09 ноября 2023 в 17:26

Замовляла миття кондиціонера, обслуговуванням задоволена. Приїхали в призначений час без запізнень, досить швидко обслужили, встигли зробити ще й сусідці. Беруть дорожче, а роблять так само.

Олександра
01 ноября 2023 в 3:57

Замовила мийку в цій компанії для салону! Все пройшло чудово, я навіть не очікувала. Тому що ціни дуже круті, набагато дешевше де дивилась до цього, а майстри просто відмінні. Дуже задоволена! Підписали офіційний договорів тепер вони будуть завжди обслуговувати мій салон. Дякую, Камелот!

Олександра
25 октября 2023 в 19:21

Цього року я нарешті наважилася придбати кондиціонер, але не знала,
який краще обрати. Під час пошуків в інтернеті побачила цю фірму і не пожаліла! Хочу подякувати фірмі Камелот за увагу до мене, відмінний сервіс а також 10% знижку.

Саша
21 октября 2023 в 10:26

Хороший сервіс! Купляли кондиціонер батькам. Приїхали, встановили дуже швидко ще й знижку дали 10% як новому клієнту! Дуже задоволена, рекомендую

Олег
21 октября 2023 в 0:31

Дякую за якісний сервіс, купляли у вас кондиціонер, приїхали, встановили, все швидко і якісно, і ще знижку дали 10%

Саша
12 февраля 2021 в 15:33

Сервіс по розводу на гроші, сервіс відсутній, совість також. Якщо бажаєте зберегти час і нерви, то не зв’язуйтесь з цим так званим сервісом. Горе майстер дуже погано виконав роботу при встановленні кондиціонера, кондиціонер поробив півтори години і до ранку наступного дня вмер, фреон пішов у небо. Але майстер вперто не побажав признати свій косяк в роботі, бо треба за свій рахунок по новому заправляти кондиціонер, заявивши що це додатковий виклик і треба за це додатково платити. І замість того щоб зайти і виправити де уходить фреон, горе майстер шукав тисячу одну причину щоб із за своєї поганої роботи, розвести по повній замовника, всі погані, кондиціонер бракований, но тільки не він. Нажаль є такі люди які не вміють визнавати своїх помилок, а замовники витрачають попусту час, нерви та гроші. Цей сервіс по встановленню кондиціонера, обходьте стороною, бережіть нерви та спокій. Підсумок такий, це не сервіс це Жах, він в них просто відсутній, як і совість. Майже вся робота цього горе майстра була перероблена іншим майстром і по новому заправлений кондиціонер, це все час і додатково витрачені гроші. Як що ви і придбали у них кондиціонер то не ведіться на безкоштовне встановлення, все одно розведуть на гроші, а ліпше зверніться до когось іншого, перед тим почитайте відгуки.

Роман
16 января 2021 в 18:02

Отличный сервис. В зиму обычно кондер не готовлю, а тут похолодало и решил пользоваться немного на обогрев. Тут и начались неполадки) Вызвал ребят, приехали, кондер почистили, промыли, все сделали. Оценка 10 из 10!

Олег
07 января 2021 в 14:30

Ребята профи своего дела. Второй год занимаются чистой и заправкой - все на высшем уровне!

Добавить отзыв