UAOTZYV.COM

Кафедра конярства і бджільництва НУБіП України

Адрес Київ, вулиця Генерала, вулиця Полковника Затєвахіна, 8
Метро Голосіївська 1.99км
Телефон +380 (98) 274-11-67
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота10:00-15:00
Сайт nubip.edu.ua/node/1112/2
Рубрики Кафедра университета
Оценка 5 20 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Факультет Інформаційних Технологій — вулиця Героїв Оборони, 16а
Корпус №5 НУБиП Украины — вулиця Героїв Оборони, 14
Похожие компании в категории

Кафедра конярства і бджільництва НУБіП України отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кирилл
18 марта 2022 в 16:41

Дуже вдячний за теплий прийом і цікаву екскурсію. Бажаю щастя і наснаги Повознікову Миколі Гавриловичу!

Саша
28 ноября 2021 в 5:23

Доброго дня! Сьогодні відвідали гурток бджільництва. Микола Володимирович ознайомив нас з такою цікавою галуззю, як бджільництво. З його допомогою ми розпочали свій шлях в її вивченні. На гуртку ми дізнались багато нового в теорії, і потім закріпили вивчене практикою.

користувач
08 ноября 2021 в 21:39

Дякую, за змістовну та повчальну екскурсію, студенти задоволені і вдячні за змогу скуштувати смачний мед

Аля
01 ноября 2021 в 0:54

Місце з фантастичною атмосферою! Міський оазис, де можно вдихнути свіже повітря, зарядитись энергію, насолодитись запахом медоносів, відпочити душею та безумовно отримати багато корисної інформації та знань. І навіть якщо Ви ніколи не планували завести бджіл, бути пасічником, то певна, що тут Вас і атмосфера, і люди переконають, що насправді це Ваша мрія!

користувач
16 октября 2021 в 6:31

Дуже вдячний співробітникам і здобувачам освіти за охайність території кафедри. Захоплений вмінням викладачів доносити інформацію, і розумінням нового покоління.

Це єдине місце, де я вільно можу досліджувати і вивчати науки, які будут потрібні у майбутньому!

Максим Козленко

Саша
02 октября 2021 в 10:32

Привітний Микола Гаврилович провів пізнавальну екскурсію по території кафедри. Цікава інформація, відвідування апібудинку та смачний мед залишили позитивні враження. Обов’язково рекомендую відвідати!

Артём
16 сентября 2021 в 7:59

Дуже гарний факультет, веселий професор (Повозніков Микола Гаврилович). Досить важко зустріти таку відкриту людину в наш час. Без Миколи Гавриловича цей факультет буде не такий. Нам розповіли дуже багато потрібної інформації але, що саме приємне в доступній і веселій формі. Виражаємо велику подяку професору Миколі Гавриловичу від студентів 1 курсу 9 групи!

Саша
13 сентября 2021 в 17:50

Чудова кафедра, для тих хто хоче дізнатися більше про бджілок. Сучасні технології утримання та розведення, оглядові вулики, апітерапевтичний будиночок, музей інвентарю та лікарських трав, велика колекція медів, приємний та висококваліфіковані викладачі які завжди раді бачити кожного!

Александр
04 сентября 2021 в 13:19

На кафедрі знаходиться єдина в Україні навчально-науково-виробнича лабораторія "Музей лікарських рослин" під керівництвом Біленка В. Г.
У музеї представлено історію використання й розвитку заготівлі лікарських рослин в Україні, адаптації іноземних рослин до місцевого клімату, які проілюстровані фото- й друкованими матеріалами. Є різні вироби з лікарських рослин: збори, настоянки, витяжки тощо. Зібрано колекцію насіння й сухих рослин. Цікаве місце, рекомендую відвідати всім, хто цікавиться рослинництвом.

користувач
04 сентября 2021 в 12:34

Микола Гаврилович Повозніков провів дуже цікаву екскурсію по музею лікарських і медоносних рослин, а також по пасіці. Було дуже весело і приємно провести час)

Женя
02 сентября 2021 в 8:10

Сьогодні ми були на кафедрі бджільництва і конярства. Нам розповідали про бджіл, виробництво меду, а також при різні рослини які збирають бджоли для меду. Окрема подяка Миколі Гавриловичу за таку чудову екскурсію!

Женя
01 сентября 2021 в 19:15

Якщо хтось мріє завести бджоли і не знає з чого почати - вам сюди. Якщо хтось вже спробував і зазнав невдачі- вам теж сюди. Тут розкладуть по поличкам всі необхідні знання і навчать практично. Головне мати бажання, терпіння і не боятися спробувати. Дякую викладачам - Миколі Володимировичу та Ігорю Івановичу, а також завкафедрою Миколі Гавриловичу за знання, навички і натхнення, за любов до бджіл.

користувач
27 августа 2021 в 1:10

Екскурсія проведена Повозніковим Миколою Гавриловичем може зацікавити так сильно, що бджільництво стане на рівні с професією на яку навчаєшся

Женя
24 августа 2021 в 13:29

Дякую за екскурсію по кафедрі бджолярства). Йшов на ще один обов'язковий день практики, але зустрівши Повознікова Миколу Гавриловича зрозумів, що день буде цікавий та захоплюючий. Дізнався багато нового не тільки в сфері бджолярства, а й в життєвих позиціях. Ще раз дякую ПМГ)

Юрий
20 августа 2021 в 22:34

Привітне керівництво (П. М. Г.) показало пасіку, зробило невеличку екскурсію. В наявності різні моделі дуплянок та вуликів.

Саша
14 августа 2021 в 20:50

Чудове місце атмосфера просто класпісля відвідування залишилось море позитивних емоцій рекомендую кожному відвідати)

Саша
12 августа 2021 в 17:10

Побувавши на кафедрі бджільництва, ми можемо відчути себе, як вдома. Тут дуже затишно та надзвичайно цікаво. На цій кафедрі працюють дуже хороші викладачі‍️, які за 4 тижня дали багато знати про бджолину сім'ю та дружню команду. Тут неймовірно гарна природа, атмосфера, яку зробили великими зусиллями працівники цієї кафедри. Відкривши тільки двері до цього корпусу, тут завжди тебе зустрічають з посмішкою та теплом. Дякую, що давали змогу втілюванні наших ідей на цій кафедрі. Не дарма кажуть: "Вчи не мед їсти, а бджіл шанувати". Дякую, за круті емоції та за корисні знання.

користувач
12 августа 2021 в 0:00

Приємне і привітливе керівництво (Повозніков Микола Гаврилович), провели дуже цікаву і веселу екскурсію по всій пасіці, показали бджол і багато різновидностей рослин, особливо лікарських. Розказали, як і з чого робляться вулики. А також показали музей лікарських рослин, який є єдиним в Україні! Це була одна з найцікавіших і чудових, незабутніх екскурсій! Дуже дякую за всі спогади і незабутні враження всій кафедрі контраства і бджільництва, і окрему подяку хочу виказати завідувачу кафедри Повознікову Миколі Гавриловичу, який власне і зробив цю екскурсію надзвичайно цікавою! Сподіваюся, що повернуся сюди одного разу!

Женя
10 августа 2021 в 11:10

Велике дякую за екскурсію завідувачу кафедри Повознікову Миколі Гавриловичу, тут ми дізналися багато нового, тому що будо цікаво слухати.

користувач
04 августа 2021 в 14:44

Побувавши на кафедрі бджільництва ви отримаєте гарний настрій і класні враження на цілий день!
Тут надзвичайно гарно і дуже атмосферно️ Усі дуже дружні) Уся команда, яка працює на цій кафедрі - це одна, велика, дружня родина
Багато квітів, різних локацій, гарні намальовані вручну бджілки
Все гарно і акуратно)
Працівники великі молодці)
Дякую їм за гарний настрій і неймовірні емоції
Якщо хочете відпочити, то вам сюди)

Добавить отзыв