UAOTZYV.COM

Італієць із Бейрута

Адрес Київ, Ярославський провулок, 1/3Б
Метро Контрактова площа 0.49км
Телефон +380 (67) 299-25-25
Часы работы 12:00-22:00
Сайт izb.com.ua
Рубрики Ресторан ливанской кухни, Ресторан восточноевропейской кухни, Ресторан итальянской кухни, Ресторан
Оценка 4.2 62 отзыва
Похожие компании в категории
Мон Шер — вулиця Жилянська, 124
Mon Cher / Мон Шер — вулиця Ярославів Вал, 11
Al Kaif — вулиця Шота Руставелі, 26

Італієць із Бейрута отзывы

62
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
17 ноября 2023 в 15:34

Улюблений ресторан на Подолі! Літній майданчик у дворі - найкращий в Україні! Супер-сервіс та дуже, дуже смачно

Альона
15 ноября 2023 в 1:50

Все сподобалось, їжа смачна, замовляли шаверму двох видів і салат, чек середній, не дуже дорого, але і не дешево. Дуже ввічливий персонал. Для тихого вечора з другою половинкою ідеальний варіант.

Svitlana
13 октября 2023 в 4:34

Затишний заклад з цікавим поєднанням італійської і ліванської кухні. Подача швидка. Можна забронювати столик на сайті, а це дуже зручно. Єдине не люблю, коли чайові включають наперед. Я їх практично завжди залишаю сама, але коли їх включають без мого відома, якось не по собі

Тимур
28 сентября 2023 в 22:22

Із плюсів:
Гарна атмосфера, була жива музика, красивий посуд, гарний інтер'єр.
Мінуси:
Найнеприємніше обслуговування, яке я поки що зустрічав в Києві (але дякую, що знайшли столик, але краще б ні).
Їжа абсолютно не смачна, я їхав виключно за ліванською шаурмою і вона була просто жахлива, суха курка, лаваш тонкий, а не піта, відсутність часникового соусу.
До хумусу дали піту в котру додали на якийсь хрін куркуму, котра перебивала смак хумусу.

Катя
25 сентября 2023 в 21:35

З неприємного: офіціанти ходять у джинсах і ще незрозуміло в чому, начебто просто люди з вулиці тут зайшли та працюють; чайові включені до рахунку, це дикість для Києва. Люля кебаб і пиріжки з сиром були прісні, чи то солі мало, чи спецій, просто нормально, їстівно. Спочатку сіли на терасі, але я замерзла і ми пересіли в зал, уфо тільки 2 штуки було і для нас не було + шумно кричала чия дитина і смерділо цигарками, що до речі заборонено за законом. Соус до картопля фрі віддавав майонезом.
З приємного: візуально приємний дворик та дизайн інтер'єру, смачний коктейль із маракуєю. Привітні офіціанти.
Більше не прийдемо.

Диана
20 сентября 2023 в 9:48

Дуже затишне місце Смачна кухня, приємна музика, обслуговування - супер. Будемо радити і повернемося знову. Дякуємо за приємний вечір

Оксана
18 сентября 2023 в 4:05

Зайшли посидіти, нас зустріли не привітний персонал, позаду нас йшов мій чоловік, вони цього не знали, поки ми запитали за стіл вони нас висміяли, що ми без броні, знайшли коли приходити, більше не приїдемо до цього закладу, не приємно (

white
18 сентября 2023 в 2:42

Непогане місце. Дуже затишна тераса, гарне обслуговування, смачна їжа. Єдине зауваження щодо персиків у салаті…вони не те що не соковиті, вони просто не смачні.
Я не можу сказати, що у меню є страви із-за яких хочеться сюди повернутись, воно наче все смачне, але все звичайне…
У наш вечір був саксофоніст, дуже гарно грає, але, господи, як же голосно. Це жах! Я ж не у клуб прийшла. Щоб щось сказати своєму партнеру мені доводилось підвищувати голос.
Якщо я сюди колись і повернусь, то тільки на літній майданчик і подалі від живої музики.

Ольга
13 сентября 2023 в 3:07

Все сподобалося! Дуже привітні офіціанти. Смачна їжа, красива подача. Доволі мила тераска, живі квіти на столах, жива музика

Юлия
02 сентября 2023 в 6:50

Якість їжі не відповідає цінам. Прісна риба за 500 грн та дуууууууже суха і несмачна шаурма.

Але атмосфера в закладі приємна

Константин
24 августа 2023 в 6:24

Замовляли кебаб (дуже смачний), шаурму з куркою (просто шаурма, вдома можна зробити смачніше) та лимонад (дуже смачний та насичений), молочний коктейль (супер смачно). Розташування це просто двір бізнес центра, куди співробітники БЦ виходять на перекур, там для них навіть є невеликий навіс, не дуже круто на це дивитись. Нам попалась дуже фамільярна офіціантка, наче ми десь в наливайці прийшли попити горілку.

Олена
20 апреля 2022 в 23:02

Довго сюди збиралися і кухня не вразила зовсім. Салат з печінкою без соусу, печінка пересмажена. Кебаб теж такий сухий, що важко їсти. Сподобався інтер’єр.

користувач
31 марта 2022 в 11:19

Інтер'єр ок
Кухня не те щоб прямо ліванська, а досить адаптована, хочу ліванську можна й не адаптувати - вона і в оригіналі прийнятна

Хумус на рівні магазинного, в тематичних місцях в основному кращий. Інша їжа погана - не доїв

Не сподобалось що попри ресторанний формат - персонал ходить у вуличному одязі і без бейджів. Навіть у маленьких сімейних ресторанах прийнято носити фартухи

Не сподобалось те що працівники не носять масок, наплювавши на гігієну

Не сподобалось те що замість терміналу треба скидувати гроші по номеру картки, як на базарі

Яна
24 марта 2022 в 18:28

Непогане місце зайти поїсти чи випити коктейль. Інтер'єр легкий, сучасний, без зайвого пафосу. Так само і їжа. Ми замовляли хумус, спагетті з томатами, скумбрію, шаурму. Все досить смачно. Але нічого чудесного, шаурма і є шаурма:) Їжа на свої гроші. Єдиний мінус - не було розрахунку картою, про що попередили завчасно. І ще був несмачний чай, просто ніякий. Хоча подача гарна. Другий раз навряд чи прийду.

Евгений
11 марта 2022 в 11:04

Гарний заклад віддалений від популярних маршрутів завдяки чому людей тут небагато. Брав плов. Було смачно, але несли занадто довго.

Alek
28 февраля 2022 в 8:33

Был несколько раз, причем один на свадьбе подруги. Необычная смесь кухонь и не совсем ясная концепция из-за этого по меню сначала слегка замедляет реакции, но в целом место хорошее. Обслуживание вежливое, еда вкусная. Прекрасная закрытая летняя терраса подойдет для ивента или празднования.

Виктория
24 февраля 2022 в 17:17

Очень все вкусно и быстро. Ресторан маленький, но уютный. Официанты внимательные, обслуживание хорошее. Ми с друзьями остались довольны

Виктория
09 февраля 2022 в 20:05

Вкусно, уютно. Девушка официант, которая обслуживала нас, 20.11.21 вечером, спасибо, не часто встретишь столь хорошее обслуживание

Alona
05 февраля 2022 в 21:05

Дуже смачна їжа, найкращий евер молочний коктейль манго-банан, чудове обслуговування, приємна атмосфера.
Я однозначно буду сюди повертатися!

Владимир
12 января 2022 в 14:53

Были в этом кафе 2 недели назад. Пошли в кафе по рекламе в Инстаграм. Фишкой заведения является живая музыка по выходным (скрипка, саксофон, рояль и т. Д.). При бронировании столика несколько раз уточнял по поводу музыки, так как хотели поужинать в романтической атмосфере. Администратор уверил, что саксофонист будет выступать в 18: 00. На утро мне перезвонили уточнить о бронировании. Я переспросил по поводу дивой музыки, на этот раз мне сказали что музыкант работает с 17: 00, я перебронировал на пять вечера. Мы пришли в 17: 00 никакой музыки не было. Саксофонист пришёл в 18: 00, администрация сказала, что он просто опоздал. Ужин под музыку у нас не удался.
Атмосфера заведения: ничего не обычного, больше походит на кафе. Много посетителей с маленькими детьми (шумновато).
Меню: ливанская и итальянская кухня. Меню не очень большое, в основном кебабы и паста. Цены от 150 до 300 за блюдо. Еда нормальная, но ничего особенного. Заказали два авторских коктейля, они нам понравились, но по ощущению они были либо безалкогольными либо очень слабоалкогольные.
В целом вечером остались не довольны.

Добавить отзыв