UAOTZYV.COM

IT Education Academy

Адрес Київ, вулиця Машинобудівна, 41
Метро Берестейська 1.06км
Телефон +380 (50) 599-46-63
Часы работы
понедельник09:00-22:00
вторник09:00-22:00
среда09:00-22:00
четверг09:00-22:00
пятница09:00-22:00
суббота10:00-14:00
Сайт itea.ua
Рубрики Компьютерные курсы
Оценка 3.9 30 отзывов
Похожие компании в категории
IT Education Center — бул. Вацлава Гавела, 4
Інтегра Сервіс ПП — вулиця Володимира Сальського, 27
Курсы SEO в Киеве - Школа SEO — вулиця Машинобудівна

IT Education Academy отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вика
26 января 2024 в 12:07

Навчалась я в ІTEA education academy на QA Manual. Залишилась дуже невдоволеною!
Організація курсів жахлива, ніхто нічого не знає з організаційних питань. Але про оплату грошей нагадують за неділю. Лекції проходять в записі, ментор сам плутається в своїй інформації, і сам визначив регламент — 30 хвилин на подачу матеріалу, ще і говорить швидко. Отже після лекції треба залазити в ітернет, бо з лекції нічого не зрозуміло.
Курс повністю не продумано, ти спочатку виконуєш домашнє завдання, здаєш його, а на наступній лекції вам кажуть як його треба було виконувати.
Кожен день задавала питання за що такі гроші? Курс мені вартував більше 19 тис грн.
Багато брехні. Основна — якщо ти закінчуєш курс на 80—100 балів, вас буквально рекомендують на роботу компаніям, а по закінченню курсу, на питання з працевлаштування відповідають, що НЕ працевлаштовують.
Сертифікати потрібно було прямо чекати і випрошувати. Роботи перевіряються дуже довго і тільки за нагадуванням.
Обіцяли ще заняття з англійської, та працевлаштування, не дочекалися….
Ps я за чесність і якісне надання послуг.
Тому ІTEA education academy не рекомендую!

Аnnа
18 января 2024 в 21:41

Шахраї! Оплатила 7200 грн (1/3 частини) ще в вересня. Неодноразово курс з дизайну переносили і на січень так і не запустили. Сказали, що компанія закрилась, кошти не віддають, а пропонують відео записи курсів на вибір.

Лилия
10 января 2024 в 22:52

Купила курс для підвищення кваліфікації, з перших занять зрозуміла, що формат мені не підходить та оформила повернення коштів. Сейлз менеджер повідомила, що повернення відбуватиметься частинами протягом трьох місяців. Пройшло півтора місяці, кошти мені не повернули ані повністю, ані частково, сейлз менеджер ігнорує мої повідомлення, на колл-бек запит ніхто не передзвонює і на жоден з п'яти номерів, вказаних на сайті, також не відповідає. На етапі придбання курсу комунікація була більш-менш адекватна, а коли треба повертати гроші, то можна клієнтів ігнорувати, я правильно розумію? Шахраї, поверніть кошти!

Эльдар
10 января 2024 в 21:23

Не можу отримати сертифікат про проходження та не можу отримати завдання для проходження тесту щоб отримати власне сертифікат. Менеджер в телеграмі морозиться вже. 5 місяців чекаю на тест!
Проходив курс віртуалізації, тренер був класний, практикуючий, відповідав на всі запитання. До нього питань нема.

Анна
10 января 2024 в 15:42

Записалась тут на курс Web Design Pro декілька місяців тому. З тих пір курс переносили вже 4 рази. Після 4 переносу запросила розірвання договору та повернення коштів. Вже півтора місяці ніхто не відповідає на повідомлення ні мені ні іншим студентам в чаті, всі номери на сайті неактивні, половина номерів менеджерів недоступна для дзвінків. Категорично не рекомендую записуватись на навчання у цому шахрайському закладі.

Олександр
29 марта 2022 в 11:55

Пройшов декілька курсів в 2019-2020 роках, хоч знаннями дали але зараз сюди не рекомендую йти нікому. Проходив фронтенд розробку. Всі етапи курсів викладаються різними викладачами і немає єдиної програми навчання, немає командної та структурованої роботи. Одного разу навіть довелось міняти викладача, бо якість викладання ним інформації була дуже низька.
Працевлаштування то є брехня, ніяких реальних пропозицій немає.

Лилия
28 марта 2022 в 20:19

Враженя найгірши. Магазин будматеріалів procom.ua. Сплатили курс за 5000гр, для співробітника менеджера, який працював до курса на фірмі менеджером з реклами 2 роки. На курсі нам обіцяли ріст позицій сайта інтернет магазина будматеріалів procom.ua протягом навчання, та результат у ТОП по закінченню. Замість того наша "вчена" коллега ні якого росту позицій не отримала взагалі. Навіть по 2м категоріям, (металопрокат і будматеріали) не кажучі вже за весь сайт. Але дуже підняла свою самооцінку. Видимість сайту залишилась біля 0. Але що наша учениця зрозуміла на навчані, то "діплом" та багато термінів і назв людей, якіх вона може найняти для розвитку позицій, як то "контерн менеджері" "дізайнери" "СММ" та інші. На пропозицію зробити хоть щось самій, та показати результат почули, що ми не розуміємо нічого у просуванні і що ій вже найшли нову работу вчітелі з курсу. От таке марнотратство ці курси. Найкращі курси якщо нема куди діти гроши, або є бажання позбутися співробітника.

neiram
23 марта 2022 в 14:46

Если нужны реальные знания и опыт, а не просто бумажка, то в IT Education Academy прямая дорога. Закончил здесь курсы QA Engineer. На протяжении всего времени, преподаватели ставят и помогают решать реальные практические задачи. Через три меяца после окончания устроился на работу. Советую.

Алена
21 марта 2022 в 13:38

Дуже вдячна IT Educ. Academy за онлайн навчання Web design в минулому році, та курси програмування в цьому році, тільки почали, але мені дуже все подобається, чітко, ясно. Для моєї теперішньої роботи це знахідка.

користувач
03 марта 2022 в 23:01

Я уже давно прохожу обучение в этом учебном центре "IT Education Academy ", за все время в онлайн режиме, я изучала Java, Project Management, и мой любимый Python, а также и другие, благодаря этим знань, я могу создать игру, приложения, + зарплата хорошая, всем рекомендую! Очень хороший способ повысить свои знания в Project managment, и не только повысить, но и стать настоящим профессионалом в области Project managment. Именно поэтому я и поступила сюда учиться. Спасибо вам огромное!

користувач
13 февраля 2022 в 22:35

Окончил WEB DESIGN как и говорилось я освоил UX/UI. Теперь я создаю сайты по заказу и не плохо зарабатываю. Ничего ни зная я начал зарабатывать неплохие деньги после того как прошел все курсы. У них еще приятные скидки на обучение. Советую всем!

Андрей
10 февраля 2022 в 1:49

Проходил тут курсы Java. Впечатления положительные. Преподаватели профессионалы, персонал адекватный и дружелюбный. В перерывах можно попить чаек/кофеек со сладостями. Добираться тоже удобно, рядом метро и остановки общественного транспорта.

Саша
21 декабря 2021 в 7:04

В данной акодемии проходила обучение в этом году. Курс о JАVA приложениях. Осталась очень довольна. Однозначно рекомендую

Вика
04 декабря 2021 в 3:03

Отличный профессиональный подход к делк за короткое время меня научили многому в напралении Java, QA. Училеля внимательны к каждому. Умеют доступно обьяснить.

Holy
02 декабря 2021 в 8:18

Думав підтягнути знання, та мене зустрів сайт іноземною наросіянською, бажання відпало, пошукаю інших.

Артём
01 ноября 2021 в 22:37

Окончил курсы в Днепре: DevOps Base и Python Base! Буду краток-в администрации люди отзывчивые и приятные, всегда пойдут на встречу! Преподаватели на двух курсах квалифицированные специалисты, было очень приятно у них обучаться, всегда помогут, подскажут, даже спустя несколько месяцев могу задавать интересующие вопросы! Дали хороший багаж знаний, но опять же, многое зависит и от самого ученика! Но одно я знаю несомненно, позади всех никого не оставляют, всегда всем помогают, чтобы все шли на уровне!

користувач
07 октября 2021 в 1:54

Недавно я прошел курсы программирования на HTML, Css, Python в этой академии. Это было прекрасное время учиться с ними.

Я учусь очень профессионально. Я очень рада учиться с ними. Онлайн-обучение оказалось очень успешным.

Jakob
12 сентября 2021 в 17:57

Пройшов курс «Основи програмування», що обрав школу ITEA ні грамчик не жалію, зараз продовжую навчатись на «продвинутий. », але окремо великий респект викладачу Булигіна Людмила! З нею легко і цікаво, навіть самі складні для розуміння речі стають зрозумілі, і організація навчання на високому рівні! Хтось подумає що я на емоціях, ні, просто є з чим порювнювати. Рекомендую.

Анастасия
12 сентября 2021 в 3:42

Осталась очень довольна обучением в ITEA. Завершила курс Python, полностью довольна им.
Сам процесс обучение проходил на хорошем уровне, все понятно и интерестно.
Цена на курс оптимальная, что не может не радовать!
Всем рекомендую.

Константин
05 июня 2021 в 0:06

Прошёл онлайн курс веб дизайна. Отличная профессиональная команда! Замечательные преподаватели. Обучение проходит интересно и все очень доступно.

Добавить отзыв