UAOTZYV.COM

iStore.ua отзывы

Адрес Київ, вулиця Велика Васильківська, 72
Метро Олімпійська 0.15км
Телефон +380 (93) 170-03-02
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.istore.ua/ua
Рубрики Магазин электроники
Оценка 4.8 6 отзывов
Ближайшие филиалы компании
iStore.ua Магазин Apple — Метроград, Большая Васильковская 21 Бутик, 38
iStore.ua — Берестейський просп., 24
iStore.ua — Silver Breeze, просп. Павла Тичини, 1В
iStore.ua — просп. Володимира Івасюка, 10а, корпус, 4
Похожие компании в категории
AVIC — вулиця Євгена Чикаленка, 2, 4/7
Эльдорадо — вул. Антоновича, 176
Impression Electronics — вулиця Богдана Гаврилишина, 13/1

Магазин электроники iStore.ua отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Nazar
26 мая 2024 в 4:49

Трохи менше місяця тому купив iphone 15pro, самим телефоном задоволений, ніяких дефектів немає, але була пошкоджена коробка (невеликі вмʼятини) та якась смужка від ручки, але добре, таку якість коробки компенсує приємна ціна. Також не сподобалось те що довго чекав телефон, попередньо зробив замовлення, прийшов у магазин в мені сказали шо помилились і привезли телефон синього кольору замість чорного, тому був змушений почекати ще годину

Ольга
03 января 2024 в 8:12

Вітаю, придбали в магазині на Олімпійській в подарунок Iphone 15 Pro Max на 1Т, спочатку менеджер проконсультував по телефону, оформив замовлення, розказав про способи оплати, запропонував різні адреси магазинів, забронював на 2 дні, дуже вічливо і професійно. В магазині запропонували річну гарантію, різні аксесуари, все пройшло супер. Дякуємо за телефон, отримувач був дуже задоволений подарунком, вже все налаштовано. Дякуємо.

Максим
26 декабря 2023 в 13:36

Вітаю! Днями придбав в цьому магазині Macbook Pro. Дуже сподобалась комунікація із працівниками. Менеджер Кирило оперативно відзвонився, надав поради по гарантії та сервісах, допоміг знайти оптимальне рішення. Швидко зробили гравіювання української клавіатури. Все пройшло без проблем і затримок з боку продавця. Раджу цей магазин.

Софія
21 декабря 2023 в 17:53

Неймовірно задоволена покупкою) Упакування хороше, якість відмінна, а за сервіс я б і шосту зірочку поставила! Велике дякую менеджеру Євгену за консультацію та приємне спілкування Обовʼязково буду замовляти в iStore ще)

Вика
20 декабря 2023 в 17:19

Дуже задоволені, що обрали саме іStore.ua, гарне обслуговування, пан Ярослав, підібрав і зарядний пристрій, і захистне скло, і продавець який нас обслуговував, нажаль не запам'ятала його ім'я, також був дуже уважний (по вулиці М. Бойчука), в майбутньому будем звертатися ще самі та рекомендувати друзям. Дякую.

Ирина
11 декабря 2023 в 12:20

Замовляли стайлер Дайсон, товар прийшов з усіма пломбами, запакований, з документами, всі серійні номери відповідають один одному. Особлива подяка менеджеру Кирилу за допомогу і взаємодію у вирішенні всіх питань, що виникали під час покупки та доставки. Дякую за клієнтоорієнтованість та розуміння. Стайлером наразі задоволена, працює без нарікань.

Добавить отзыв