UAOTZYV.COM

iStore.ua отзывы

Адрес Київ, просп. Володимира Івасюка, 10а, корпус, 4
Метро Оболонь 1.32км
Телефон +380 (93) 170-03-02
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.istore.ua
Рубрики Магазин электроники
Оценка 4.5 45 отзывов
Ближайшие филиалы компании
iStore.ua — Берестейський просп., 24
iStore.ua Магазин Apple — Метроград, Большая Васильковская 21 Бутик, 38
iStore.ua — вулиця Велика Васильківська, 72
iStore.ua — Silver Breeze, просп. Павла Тичини, 1В
Похожие компании в категории
ELDORADO Магазин електроніки / Ельдорадо — просп. Степана Бандери, 23
НоутбукОФФ сервисный центр — вулиця Оленівська, 34а
iCenter.ua — просп. Героїв Сталінграда, 10А

Магазин электроники iStore.ua на Володимира Івасюка отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ксения
22 мая 2024 в 20:11

Отримала замовлення дуже швидко.
Замовила зранку і в цей же день можна було забрати. Розповіли за гарантію, запропонували аксесуари. Купляла на подарунок.
Дякую магазину за покупку

Ваня
21 января 2024 в 15:25

Приємне обслуговування, Віддав свій телефон на ремон, він щось починав тупити сильно через два дні все було готово, приємне обслуговування, дуже задоволений дякую)

Руслан
21 января 2024 в 14:50

Великий асортимент та ціни (на сайті) нижче ніж у конкурентів. Але! При оплаті карткою з покупця утримують додатковий відсоток, перекладаючи свої внутрішні витрати на клієнта - чого не повинно бути взагалі!
Прихований нюанс, про який ти дізнаєшся лише в магазині на місці.
Більш того, це пряме порушення банківських умов розміщення POS-терміналу.

В результаті мені було дешевше купити техніку з повною гарантією в іншому місці, бо там не було ніякої прихованої комісії. А магазин iStore втратив чималу суму виконання плану продажів через свій підхід.

Татьяна
16 января 2024 в 10:42

Дуже дякую за крутий сервіс. Дуже приємно і затишно у вас. Здала свій старий 11 айфон по трейд ін і доплатив взяла 15. Все розказали, пояснили, все швидко, класно, ввічливо. Я дуже задоволена, рекомендую вас своїм друзям і близьким Бажаю вам процвітання!

Тарас
15 января 2024 в 14:42

Обирав телефон для дружини, порадували консультанти котрі розжували інформацію і в результаті обрали найоптимальніший варіант по телефону та аксесуарах.
Задоволені на 5зірок
Особливо вдячний Олександру за терпіння та привітність

Катя
20 декабря 2023 в 10:46

Дуже дякую за допомогу менеджеру Євгену, який дуже лаконічно і зрозуміло все пояснив та заспокоїв. Дякую за швидкі відповіді, гарне обслуговування та доставку цього маленького дива до мене
Не можу не рекомендувати iStore)

Ignat
13 декабря 2023 в 9:03

Купив собі вживаний iPhone 12, дуже сподобався сервіс і обслуговування, все дуже не навʼязливо і приємно. До телефону нарікань немає, гарний стан відповідний опису, вже тиждень користуюсь без проблем, дякую!

Виталий
21 ноября 2023 в 12:16

Дякую, купляв телефон донці. Дуже крутий магазин, приємні консультанти. Раджу купляти тут.

Богдан
20 ноября 2023 в 12:22

Дякуючи менеджеру Євгену, зміг підібрати собі саме той мак, який мені був потрібен. Дякую за сервіс, ну і за мак)

Татьяна
18 октября 2023 в 15:02

Замовила айфон 13, через 2 місяців перестав працювати. Магазин не сподобався, все браковане. Гарантії не має, ніхто ні за що не відповідає

Mykhailo
24 августа 2023 в 6:36

Досить довго вагався з покупкою iPad. Але наирапив на цей магазин, приємно вразили ціни. І вагання зникли. Отримав гарну консультацію у менеджера Олександра. Замовив iPad mini та чохол до нього. Замовлення отримав вже на наступний день. Рекомендую

пользователь
20 августа 2023 в 5:15

Купував айфон 14 про. Все сподобалось, магазин рекомендую. Менеджер Олександр майстер свого діла) Рекомендую магазин

Юра
17 августа 2023 в 19:31

Нас обслужили в позаробочий час. Сервіс супер. Дали чудові поради. Спілкувались українською!

Vikvikki
13 августа 2023 в 3:11

Все чудово. Супер trade-in був не перевершений. І головне дуже дуже приємні працівники. Особливе дякую Андрію. Звертайтесь. Дякую.

Инна
24 апреля 2023 в 16:23

Имела неосторожность купить наушники в этом интернет-магазине. Менеджер связался сразу и я сразу уточнила, оригинал это или нет, и мы оформили покупку. После получения сразу зашла в сервисный центр, что бы их проверить, где мне уже сказали, что это хороший закос. Учитывая, что у меня были оригинальные наушники мне сразу показали разницу. Потом решила набрать на горячую линию istore, после чего они продолжили уверять, что это оригинал, и предложили связаться с сервисом самого apple. Я оставила заявку и на следующий день со мной связывался менеджер, дистанционно он подключался к моему телефону и наблюдал, как индикатор батареи кейса все время прыгал в показателях (14,44,98,4% на протяжении 15 минут), не считая этого звук был просто отвратительный. Помимо этого, как сказал менеджер эпл, на 1 оригинальные наушником есть 5 подделок, и посоветовал при возможности вернуть их обратно. Так же я попросила менеджера эпл кинуть мне перечень магазинов которые официально представляют их фирму и продают только оригиналы, и среди их магазинов не было не одного istore. После возврата денег я пошла в другой магазин, где продавец мне сказал, что соседний магазин продавал закосы, но последняя партия вся оказалллась с браком, и во всех кейсах был сбой с зарядкой…. Только проблема в том, что они изначально указывали, что это не оригинал, и их стоимость была 2000 грн, в не 8500 за какую-то ср*нь

Софія Северенюк
04 апреля 2023 в 23:35

Магазин рекомендую і дуже люблю, не перший раз замовляли тут! Але напевно останній…

Замовила б/у телефон на подарунок. Вибрала пункт видачі на Бойчука в Києві. Мене обслуговували двоє менеджерів, один з них стажер, до нього жодних претензій, а от інший молодий чоловік - хам! Шкода не знаю ім‘я (

Я розумію, що вже вечір і клієнти бувають різні, але це просто недопустимо!
До мене одразу почали говорити зверхньо. Менеджер через слово вживав російську. При мені обзивав і лаяв стажера за його помилки.

В магазині відмовилась від гарантії на рік, відповіла на питання менеджера «чому». А далі ситуація: стажер запитав чи будемо підбирати чехол, клеїти скло, який зарядний пристрій потрібен.
Я ще не встигла й рота відкрити, як інший менеджер в моїй присутності говорить стажеру так, що я це чую, наступне: «Ты что не видишь? Она точно ничего покупать не будет».

Перепрошую, але «она» тепер у ваш магазин навіть не зайде!
Попрошу вжити заходів. Дякую.

Василь
02 декабря 2022 в 14:16

Жахливий магазин, дружина купила Iphone 13, і він через декілька днів зламався, магазин відмовився обмінювати пристрій, ремонтує його вже майже 3 місяці. По сьогоднішній день посилається на те, що не має деталей через війну. Таке враження, що працівники магазину просто надіяться, що про пристрій просто забудуть. Крім того магазин продає баковану продукцію, люди нічого в них не купляйте це шахраї під виглядом apple

Женя
15 ноября 2021 в 3:41

Отличный сервис. Процедура получения товара очень быстрая. Помогли подобрать аксессуар для наушников. Атмосфера приятная

Саша
11 ноября 2021 в 5:58

Очень довольна магазином и обслуживанием Дениса. Телефон супер, ещё и по такой приятной цене! За яблочной техникой только сюда.

Денис
21 октября 2021 в 17:38

Доброго времени суток всем, дорогие фанаты айфонов!
Ну что могу сказать…после приобретённого мною айфона в это магазине:
Сначала естественно меня обрадовала цена, вы сами можете сравнить по ценам в более раскрученных магазинах, она довольно таки отличаема, но не все так просто, короче, взял себе телефон в этом магазине, после в первые дни пользования, у меня начала пропадать так называемая LTE-3G связь причём постоянно, даже во время беседы вы не зайдёте в интернет, обратите внимание когда будете покупать айфон, с боку на торце телефона, встроенный модем 5 G американская версия, то есть это телефон не официал, он прошит под наш стандарт, а не выпущен под него! Ну это бред за такие деньги, я б лучше доплатил эту разницу, и купил в том же блин Фокстроте! …. Будьте бдительны! Спасибо всем за внимание!

Добавить отзыв