UAOTZYV.COM

Інто-Сана отзывы

Адрес Київ, Дніпровська набережна, 25
Метро Осокорки 1.19км
Телефон +380 (44) 393-00-00
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-19:00
воскресенье09:00-15:00
Сайт into-sana.ua
Рубрики Медицинский центр, Дерматолог, Гастроэнтеролог, Страховая компания, Медицинская лаборатория
Оценка 3.6 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Медичні центри Into-Sana — вулиця Раїси Окіпної, 4Б
Медичні центри Into-Sana — вулиця Нижній Вал, 49А
Похожие компании в категории
Медицинский центр.Медицинские справки — вулиця Юрія Шумського, 4А
ТРИ-НИТИ / ТРІ-НІТІ — просп. Петра Григоренка, 28
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А

Медицинский центр Інто-Сана отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Пётр
13 ноября 2023 в 18:18

Атмосфера клініки сприяє набуттю спокою і відчуття контролю того, що відбувається, а ортопед-травматолог Мельник Артем Віталійович однозначно посів місце в топі найкращих професіоналів, з якими я коли-небудь взаємодіяв. Вкрай тактовний, уважний, обізнаний, а також молодий талант, який психоемоційно розташовує до себе. Отримавши детальні інструкції, я з нетерпінням чекаю наступного відвідування.

Jack
09 ноября 2023 в 22:12

Дякую за професійну роботу персоналу та порядок (чисто, тепло, затишно) у Вашому центрі. Мінімум питань = максимум ставлення до клієнта. Всьому персоналу Здоров'я, успіхів у роботі та радувати клієнтів гарним та професійним ставленням!

Юля
06 ноября 2023 в 14:19

Доброго дня! Я пацієнтка даного центру Into Sana вже не один рік, особисто до центру жодних претензій не маю, завжди все на висоті було. Сьогодні УЗД щитовидки зробили добре, спеціалісти УЗД гарні, все завжди пояснють. Але дуже розчарована сьогоднішнім візитом до лікаря ендокринолога Губарькова І. Л, до неї була не у одного спеціаліста ендокринолога на спостереженні, так як є невеликий вузол в лівій частині 0 ступеня (за яким мені сказали раз в рік спостерігати, щоб він не збільшувався) при цьму сама щитовидка в мене не збільшена з нею на УЗД все нормально. Наздавала купу аналізів вони всі в нормі, є один аналіз який підвищений (до цього жодний лікар мені не казав здавати його!) Мої знайомі які мають проблеми реальні з щитовидкою навіть його не здавали? ! Хотілося почути розумне заключення лікаря, чому підвищений і як можна його понизити. На томість лікар ГубарьковА І. Л. Відправила мене в центр ендокринології міста Києва до іншого спеціаліста ендокринолога спираючись на те, що вона не може назначити лікування, настрахала що можливо треба робити операцію на щитовидці. Ви це серйозно! Я проходжу зараз всі аналізи для вступу в програму ЕКО, ця програма в мене вже не вперше. Багато різних обстежень маю та заключень, вже тільки в яких лікарів я не була. Якби у мене були якісь серьойозні проблеми зі здоров'ям мене би не допустили до жодної з програм ЕКО. Якби знала що потраплю до такого спеціаліста відразу б поїхала в Центр Ендокринології. Натомість так і зроблю, бо якогось пояснення я так в не отримала. За що платила гроші за консультацію не відомо, щоб мене відфудболили в інший центр. Наголошую, що клініка чудова не перший раз до вас ходжу і буду ходити до інших спеціалістів! В мене питання до вашого лікаря ендокринолога Губарькової І. Л. Просто дуже засмутив візит до лікаря (

Даша
30 октября 2023 в 10:59

Сергій Ігорович прекрасний фахівець. Робили рентген дитині, щоб виключити пневмонію. Лікар дуже уважно звіряв по кожному міліметру картину з минулим знімком. Усе кілька разів перевірив ще раз і виявився правий. Дякуємо INTO SANA за якісне й комфортне надання медичних послуг

Женя
25 октября 2023 в 11:14

Маю лише позитивні враження від надання послуг даною клінікою. Лікарі, медсестри та інший персонал дуже чуйний, доброзичливий та уважний. Дуже дякую за Вашу працю!

Александра
26 августа 2023 в 3:26

Відвідую клініку з періодичністю раз-два на рік і кожного разу бачу дійсно покращення, нові сервіси, нові акції і пропозиції, що є дійсно цікавими. Стосовно лікарів бувають питання, але оцінка тут клініці.
В клініці чисто, охайно.
Паркінгу поряд немає.
Рентгенолог, що робила флюрографію дуже привітна, ввічлива, все швидко.

Юра
09 марта 2022 в 10:54

Записывался на прием к кардиологу на 11 утра, попросили приехать на 10 минут раньше "ок без проблем". Захожу в кабинет к врачу, а врач мне говорит у нас есть 20мин. Так как в 11-15 уже запись у другого человека. 720грн. За 15мин. Прием, у конкурента на букву "Д" за эти же деньги как минимум с врачом можно полчаса пообщаться. К компетенции врача вопросов нет, но к качеству сервиса есть.

Артем
05 марта 2022 в 9:37

Одразу на вході зустрічає інформаційний стенд в якому пояснюється, що бахіли не є науково обґрунтованим методом попередження яких-небудь захворювань, перше враження вже супер. Але в той же час над дверима висять наліпки з хрестами, це викликає якийсь дисонанс.

Самий крінж я зловив, коли мені на прийомі фахівець розказав, що "перед вами зараз був пацієнт, а він працює на заводі з вироблення вакцин в Індії, а це все брехня, я розумію щеплення робить від поліомієліту, але той ковід, то таке. Я зараз тихо сиджу не щеплена, сподіваюся пронесе". Крінж, тому що коли приходиш на сезонне щеплення від грипу і первинний огляд проводить антивакс, то це дискредитує всю клініку. Про те, що фахівець почав розповідати щось про іншого пацієнта я взагалі мовчу, фактично таємниця була порушена, бо я бачив людину, що була до мене на прийомі.

Виктория
22 февраля 2022 в 0:36

Сподобалося ставлення адміністраторів на ресепшені, уважні та готові допомогти.
Вдячні лікарю Кутняк Віталію Миколайовичу за консультацію, та його ставлення до пацієнта: з повагою, терпінням, підтримкою. Звернулися до лікаря по рекомендації і після консультації зрозуміли, чому його рекомендують. Лікар - професіонал.

Марина
29 января 2022 в 19:17

Сегодня была у доктора маммолога Медведева (к сожалению не запомнила ИО) остались только положительные впечатления. Прийду на повторную консультацию.
Спасибо!

Женя
29 января 2022 в 7:52

Хочу выразить своё личное восхищение профессиональной этикой врача Новгородского Ильи Михайловича! Илья Михайлович обладает не только нужными медицинскими навыками
Но и так же умением эмоционально сопереживать, что проявляется в искреннем человеческом отношении к пациенту, добросовестно ставит корректное лечение без лишних не нужных процедур, советую всем кто ценит своё время и здоровье!

Игорь
20 декабря 2021 в 20:33

Не рекомендую. У них с 2014 г. Начался бардак. Руководство сменилось Врачей с Ковитом принуждали работать. Что тут еще говорить.

Саша
23 октября 2021 в 19:27

Зверталась до лікарів різних профілів. Якісне медичне обслуговування. Фахові, кваліфіковані лікарі. Медичним обслуговуванням задоволена.
Є одне побажання- кабінет невролога краще розмістити на першому поверсі тому що підійматися сходами, коли болить спина так, що ледве ноги пепесуваєш не легко.

Женя
17 июля 2021 в 4:25

Решила оставить отзыв о сервисе Into-Sana. Я являюсь клиентом и пользуюсь услугами данной клиники, претензии к работе мед. Персонала отсутствуют. Но неожиданно столкнулась с неприятной ситуацией и отношением со стороны администрации.
14.06.2021  мне позвонила администратор Татьяна и сообщила, что 28.01.2021 я посетила клинику на Днепровской Набережной и не оплатила услугу. На мое негодование, Татьяна сказала, что тогда не работала программа и мне необходимо оплатить услугу. О каких-то проблемах с программой, я слышала впервые и сообщила, что оплачивала услугой картой. Но опять же, получила категорический ответ, что это невозможно, т. к. Не "работала программа". В абсолютном непонимании, как такое могло произойти и почему мне сообщают о задолженности через 5 месяцев, я решила проверить свои транзакции по карте.  Выясняю с банком, что происходило по моей карте почти пол года назад, параллельно проверяю на почте письма от клиники. Спустя 10 минут, Татьяна решила меня перенабрать, спросить, как обстоят успехи и что возможно позже она будет уже занята, чтобы общаться со мной. Потратив на выяснения около 30-ти минут, мне повезло и в банке есть транзакция MEDISVIT, что означает оплата была совершена.
Я перезвонила администратору и сказала, что оплата по карте у меня есть, на что Татьяна попросила скинуть подтверждение, чтобы смогла у себя отметить. Несомненно возмутившись сложившейся ситуацией, потраченным временем на выяснения и с полным ощущением себя должником, которому звонит коллекторская служба с требованием вернуть долг, я сообщила Татьяне что, принципиально скидывать ничего не буду и пользоваться услугами, теперь нет никакого желания. А так же появились вопросы:
1. Почему спустя 5 месяцев мне сообщают, что услуга не оплачена? 2. Как можно позвонить клиенту и утверждать, что он не оплатил услугу, не проверив информацию, или как минимум, корректно не попросив клиента проверить?
3. А если бы я платила наличными, то убедиться в своей правоте у меня не было возможности?
4. Какая вероятность того, что еще через пол года мне позвонят и скажут, что я не оплатила?
Внятных ответов, я так и не получила.

Итак, развязка этой "веселой" истории:)

Вот спустя 5 месяцев, я разговариваю с администратором Татьяной и вспоминаю, что когда записывалась на услугу 28.01.2021, я попросила изменить в своей анкете фамилию, в связи со сменой. Получила положительный ответ и посетила клинику. Но в течении нескольких дней не приходили результаты. Как выяснилось, мне создали новую анкету и результаты подвязались к новому личному кабинету. Опять же, пообещали это исправить. Прошу Татьяну проверить по старой фамилии, возможно у меня так и осталось 2 анкеты? Администратор у меня спрашивает номер телефона, по которому собственно и звонила, за задолженность и Эврика!), находит мою вторую анкету, где отображается оплата по данной услуге. Оказывает можно было решить вопрос в 2 клика, просто использовав свои профессиональные навыки. А получилось, как получилось.
Возмущенный клиент, потраченное время и печальный сервис у такой клиники.

Александр
23 мая 2021 в 20:34

Не приймають хворих на коронавірус
В той же час в Добробуті без проблем беруть на лікування

Наталия
17 мая 2021 в 10:46

2 беременности наблюдала здесь. Никаких нареканий. Отдельное спасибо Белей Т. В. Прекрасная врач. Никаких лишних назначений. Всегда на связи.

Лина
04 мая 2021 в 2:03

Просторно, привітний персонал, хороші лікарі. Можна записатись по вайберу. Поки що найкраща клініка, в якій довелось побувати

Антон
07 марта 2021 в 8:19

Разместил негативный отзыв о докторе, клиника не стала разбираться в вопросе и мой отзыв не опубликовали. Хотя обещали.

Vita
01 февраля 2021 в 10:47

Завжди комплексний підхід, якісне обслуговування, кваліфіковані співробітники від ресепшину до провідного лікаря. Завжди перевищують очікування: проконсультують не тільки по хворобі, з якою звернулись, а й по способу життя, звичкам, що треба міняти, на що звернути увагу, рекомендують, до якого лікаря звернутись в найближчі 3 місяці. Йдуть на зустріч, підбирають лікування, ніколи не подивляться зверхньо, навіть коли зізнаєшся, що такі дорогі ліки не потягнеш. Тільки приємні враження після клініки.

Юлия
30 января 2021 в 0:49

Я розумію що не всіх і завжди все влаштовує. Мені там подобається.
Два роки назад у мене завмерла вагітність і я шоці бігала по всіх клініках від однієї до іншої і робила узі. Я не памятаю як звали лікаря але я їй вдячна. У неї під час узі виникли запитання і вона викликала іншу лікарку вони дивилися вдвох. І саме завдяки їм я звернулася не просто на чистку, а вони єдині розгледіли там проблему, а в онкоцентр. Я вилікувалась і все добре. Так, там не всі лікарі привітні, і правду кажуть без "вуалі" в лоб- що не дуже приємно. Але щодо професіоналізму питань немає.
Я і далі до них буду ходити.

Добавить отзыв