UAOTZYV.COM

Інтертоп отзывы

Адрес Київ, ТРЦ Lavina Mall, вулиця Берковецька, 6Д
Телефон +380 (44) 371-79-17
Часы работы 10:00-22:00
Сайт intertop.ua
Рубрики Магазин детской одежды, Магазин одежды, Магазин мужской одежды, Магазин спортивной одежды, Магазин женской одежды
Оценка 3.5 10 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Intertop — просп. Європейського Союзу, 47, ТРЦ Ретровиль
Интертоп / Інтертоп — ТРЦ Космополит, вулиця Вадима Гетьмана, 6
Интертоп / Інтертоп — вулиця Лугова, 12
Интертоп / Інтертоп — Оболонський просп., 1Б
Похожие компании в категории
GUESS — вулиця Берковецька, 6Д
Детский магазин Антошка — вулиця Берковецька, 6д
Интернет-магазин детских товаров Babyshop.kiev.ua — вулиця Олевська, 3В, офис 109а
Sandalik - магазин детской обуви — вулиця Тираспольська, 58

Магазин одежды Інтертоп отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
03 декабря 2023 в 18:12

Дуже сподобалось обслуговування продавця на бул. Лесі Українки 17 на ім'я Василь. Була із співробітником, англомовним. Виявилось, що цей продавець дуже добре знає англійську, і одразу увійшов з ним в контакт. Була проблема, нестандартна нога, але Василь дуже терпляче і ввічливо до нас поставився. В решті решт, вибрали підходяще взуття, мій колега залишився задоволенним покупкою і обслуговуванням. Думаю, продавці саме такого рівня мають працювати в центрі столиці! Обов'язково повернусь ще, як покупець, в цей магазин.

Вікторія
02 декабря 2023 в 17:15

Минулої зими купувала тут черевики, носила їх не довго, цієї зими одягнула 1 раз і побачила що подошва лопнула, в майстерні сказали, що така подошва має час зберігання, і на складі вона зберігалась більше ніж носилась, тому швидко лопнула.

Черевики Braska https://intertop.ua/uk-ua/product/boots-and-ankle-boots-braska-6209197

Дуже розчарована, більше не буду нічого купувати в цій мережі…

Маришка
28 октября 2023 в 15:54

Взяли дитині взуття Ecco, консультацію отримали чудову, допомогли з вибором, але дівчата на касі на жаль виявились не на своєму місті, хотіла купити через додаток щоб пройшла скидка в 10% так як ціна майже 5 тисяч, відповідь була відкрийте додаток ми від скануємо і проведемо зі скидкою, жаль обманули сплатила всю суму. Дякую за довіру магазину (

Лена
24 сентября 2023 в 1:22

Люблю приїзжати в трц, Лавина, і обов'язково захожу в Inertop, як завжди на мій розмір знижки) дякую консультанту Інні за швидке і професійне обслуговування, за чудовий настрій

Андрей
27 июля 2023 в 18:58

Доброго вечора.
Я дуже шкодую що, Зробив замовлення в Вашому магазині, тому що Ваша компанія яка дуже файно себе рекламує на справді не може зробити прості речі такі як перемістити товар по своїм же магазинам, робота магазину в м. Києві по вул. Гната Хоткевича (в ТРЦ ПРОСПЕКТ) не зрозумілий графік роботи магазин працює після 18.00 инф. Центр працює до 18.00! Я як покупець приїхав в Ваш магазин після закінчення своєї роботи в 18.15 -18.30 щоб забрати товар, коли примірявши взуття (яке заздалегідь оплатив) щоб його перемістили з одно магазину в інший так як у Вас товару мабудь дуже мало. Рекламу файну зробили, але все інше тяжко назвати нормальними словами.
Примірявши взуття я відмовився так як не підійшов розмір. Прошу повернути кошти але на касі мені кажуть що зробити цього не можуть, я прошу касира щоб зробити заміну товару на дешевший але у відповідь мені кажуть щоб я звернувся до гарячої лінії яка робить до 18.00 і треба завтра набрати і знов мені потрібно витратити свій час. На касі мені прямо відповіли що вони тільки касири т нічого зробити не можуть. Люди які знаходяться в Вашому магазині відношення до Вашої компанії мають? Чи тільки щоб бейджик на шиї носити?
Кошти не повернули, заміну не зробили! За користуванням моїх коштів Ви будете мені виплачувати комісію? В в банку коли кошти берете комісію за користування оплачуєте вірно?
Прошу з ранку набрати мене.
НІ КОМУ БІЛЬШЕ! Рекомендувати Ваш магазин та Фірму не буду і буду тільки відмовляти знайомих.

Алекс
29 июля 2022 в 11:56

Жахливий магазин на Берковецкій. Замовили взуття на 8 тисяч. Приїхали забирати, частину товару не видали, мотивуючи тим, що термін зберігання товару минув вчора. При цьому повідомити, що термін зберігання був до вчора вони "забули". Керівник магазину Світлана запропонувала. Заплатити ще раз за товар, а кошти які були сплачені минулого разу вонр потім колись повернуть.

Просто совкове дно. Лежить товар, за який сплачено кошти, но його тобі не віддають.

Більше НІКОЛИ тут нічого покупать не буду. Рекомендую не оплачувати замовлення заздалегідь, тому що можете ні гроші ні товар не отримати як я

Lexx
01 февраля 2022 в 2:02

Широкий асортимент взуття, розміри від малого до великого, можна купити як відомі бренди більш дорожчі так і взуття українського чи китайського виробника подешевше. Зручний інтернет-сайт, велика мережа магазинів по всьому місту.
Із незручностей: незрозуміле і хаотичне розташування товару в магазині (у сісідніх взуттєвих магазинах, що поруч, взуття переважно хоча і "китайське", але за рахунок красивої вітрини виглядає більш привабливішим!)

Yurii
11 января 2022 в 8:41

Маю специфічні параметри стопи, 46 розмір, широка стопа і потреба фіксації гомілковостопи. Обходив усі шопи в Лавині. То мале, то не те. В Інтертопі, по-перше, я нарешті отримав людський сервіс - хлопці старалися, шукали, підбирали і пропонували. В підсумку, коли вже пройшло 40 хв примірок, і здавалось що це марнування часу, продавець Антон проявив витримку і продовжував шукати, бігаючи на склад і шукаючи по базі комп'ютерній. І врешті решт його наполегливість дала результат, я знайшов те що хотів, максимально зручне комфортне і дизайнерські цікаве взуття!

Дякую це команді Інтертопу і особисто Антону! Бо, думав що приїхали дарма і так і не знайдемо те чого хотілось.

Wind
19 декабря 2021 в 8:51

Отличный магазин с шикарной обувью. Купили жене зимние ботинки, просто потрясающие и удобные.

Ніколайчук
27 октября 2021 в 23:32

Приємне обслуговування, багато інформації отримала про товар, дякую за обслуговування! Залишилась задоволена і з покупкою.

Добавить отзыв