UAOTZYV.COM

Интернет-магазин Просто Двери

Адрес Київ, вулиця Генерала Генадія Воробйова, 4а
Метро Вокзальна 1.48км
Телефон +380 (98) 607-60-60
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-14:00
Сайт www.prostodveri.com.ua
Рубрики Магазин товаров для дома, Межкомнатные двери
Оценка 4.1 23 отзыва
Похожие компании в категории
Єва / EVA — буд.8-Б, Львівська площа
Дінь - Дінь — вулиця Єреванська, 23
Магазин EVA Здоров'я Та Краса — буд.49/2, Берестейський проспект
В зеленому — провулок Руслана Лужевського, 14

Интернет-магазин Просто Двери отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Макарович
01 января 2024 в 19:08

Надзвичайно задоволена співпрацею з Просто двері. Двері були виготовлені вчасно, і на наше прохання зберігалися на складі необхідний для нас час. Співробітники магазину допомогли підібрати фурнітуру, яко доставили разом з дверима та усіма комплектуючими. Двері були обмотані плівкою з пухирцями, тому ідеальна доставка. Усім рекомендую.

Ann
26 сентября 2023 в 23:50

Неочікуване питання. Встановили двері майстри інтернет-магазину «Просто двері» у Києві. Питань до самих дверей немає, та до робіт в цілому, однак майстри пішли, а два оголені проводи під напругою 220 В неізольовані, від демонтованого дзвінка, залишились висіти біля «добре» встановлених дверей. Цей магазин з майстрами відмовилися виправити недолік, сказавши що вони не електрики, виправляти не будуть. Доводи що таку небезпеку не можна залишати в парадному, де хтось може їх потримати (наприклад, діти) багаторазово не сприйняли. В мене питання до всіх: Хто повинен полагодити (ізолювати) проводи? Бригада майстрів яка робили демонтаж/монтаж дверей, чи хазяїн має після цієї бригади викликати електрика? Хазяїн і сам може це зробити ізоляцію, але питання у відповідальності бригади, якій заплачено гроші за встановлення дверей. Магазин каже замовляли двері, а не ізоляцію проводів, робота ж гарна. Цікава Ваша думка хто правий, чи дійсно вони тут не повинні виправляти?

Валерия
16 августа 2023 в 15:40

Після того, як "гівнокомпанія" дверляндія чи імперія дверей (вони самі не визначились як їх "вєлічать") просверлили зайвий отвір у дверях, нам прийшлось витрачати зайві кошти (більше 1000 грн!) на встановлення замка (щоб не було наскрізного отвору!). Дверляндія (імперія дверей) не змогли навіть продати замка ("я займаюся іншими справами і мені не до вашого замка" - сказали мені по телефону)

Подзвонивши в Інтернет-магазин дверей "Просто Двері", менеджер швидко перевірив наявність, кваліфіковано надав усю інформацію і вже за 2 дні накладка була у нас в домі!

Впевнена і з дверима у них все відмінно!
Ще раз дякую за оперативність!

Антон
28 июня 2023 в 10:36

Дуже раді що скористались послугами Просто Двері, все виготовили дуже швидко (двері прийшли значно раніше граничного терміну і магазин погодився їх протримати більше 2 тижнів в себе адже приміщення не були готові до встановлення), майстер з монтажу дуже привітний, все зробив швидко і якісно, дуже задоволений!

Анастасія
25 июня 2023 в 8:27

Швидко зробили двері-книжку на замовлення нестандартного розміру. Порадили з вибором виробника і моделі.
Менеджери хлопці завжди на звʼязку, молодці, щиро дякую Вам!

Мілана
13 июля 2022 в 8:42

Менеджер Віктор (ясельна група) погана консультація. Не вміє оформлювати первинні документи (каже пишіть в Гарантійному менеджер Віктор), нащо я кажу а нічого, що постачальник моїх дверей Straj Фоп …якщо щось з ким розбиратись) Далі ссилається, читайте на сайті, я до них прийшла в офіс а він мені читайте на сайті. Привезли мені двері, звісно я як дівчина зразу не побачила що замки НЕ ті, що указані в комплектації на сайті (. Но тут була інша історія з монтажниками (такий колгосп забруднять вам всю квартиру і глазом не моргнуть, працюють неакуратно, тому Дівчата все ж таки рекомендую цю роботу перекласти на чоловіків (монтажники…. Він мені каже ви не моя хазяйка, кажу Да але ж ви забруднюєте мою квартиру… Хами одним словом Ілля з напарником) в мене треба було розширювати дверний проєм в квартирі димовуха пилу (. А далі було щє цікавіше, кажу де документи? Немає кажуть монтажники, то я вам і заплачу тільки за монтаж. Начали кіпішувати, знайшли гарантійну заповнили, а видаткову на товар Віктор послав в догонку НП щоб жє я розрахувалась за двері. Просто Двері не професіонали це стосовно менеджера та монтажників (дитячий садок). Тепер мені щє треба дождатись замка який був заявлен в комплектації, тому to be continued … І щє моя порада дівчатам з такими Хамами залишати чоловіків (вони з ними шовкові б були). Позор, що в Україні під час війни таки залишились Хамуваті, а нормальні хлопці воюють.

Роман
16 октября 2021 в 19:35

Замовляв жалюзійні дверцята під конкретні розміри. Задоволений результатом. Хороша якість і виготовили навіть раніше ніж домовлялись. Ще приємно здивувало що дверцята були якісно запаковані коли забирав з нової пошти, що дуже важливо.

Саша
10 октября 2021 в 15:20

Замовляли вхідні двері далеко за межі Києва. Все оформили дуже якісно та оперативно. Консультант Віктор надав всю необхідну інформацію про товар, порекомендував найкращі двері за співвідношенням ціна-якість (з врахуванням особливостей нашого регіону). Рекомендую всім цей магазин!

користувач
27 сентября 2021 в 23:46

Минулого тижня замовляв двері фабрики «Страж» колекція пруф. Якісно встановили. Всім рекомендую.

Сергій
15 сентября 2021 в 1:07

Отличный интернет магазин.
Связались быстро. Цена актуальная, и пожалуй самая низкая. Покупал межкомнатные двери и фурнитуру. Заказ выполнили в оговорённые сроки.
Всем советую.

Саша
01 сентября 2021 в 7:48

Хороший магазин! Вже не перший раз купую двері в цьому інтернет магазині, задоволений на всі 100%. Продавець-консультант працює на високому рівні! Рекомеедую!

deep
05 июля 2021 в 6:16

Заказал две двери Нордика в село Счастливое, доставили быстро и бесплатно. Что тут еще можно сказать, рекомендую этот магазин!

Ирина
03 июля 2021 в 19:09

Заказываю здесь двери уже во второй раз. Хорошие цены, высокое качество дверей и внимательное отношение менеджеров. Как и в первый раз, быстро оформили заказ и вовремя доставили. Алексей - мастер по установке, работает быстро и качественно. Рекомендую

Мария
26 июня 2021 в 17:05

На установку дверей без предварительного (!) замера приехали два человека, которые еле могли связать несколько слов в предложение. Документы как акт или счёт при себе не имели и таких слов не знают, то есть у меня не осталось никакого документа о покупке. Двери установлены на тяпляп. Крайне не рекомендую связываться с этой шараш конторой. Вы сэкономите 500 грн, но получите кучу проблем, - того не стоит, честно.

користувач
07 июня 2021 в 12:07

Замовляли двері лофт в дубі в приватний будинок. По правді сказати було хвилювання на рахунок якості дверей і чи прийде той відтінок що ми хотіли, але на наше здивування двері приїхали вчасно у вказаний термін, і колір був такий як на зразку який нам відправили з виробництва. Якість хороша, і ціна також) що не мало важно! Магазином і обслуговуванням залишились довольні!

Senior
06 июня 2021 в 15:32

Проблем с заказом не возникло. Все сделали как договаривались. Купил 11 дверей и коробки к ним.

Інна
08 июля 2020 в 22:15

М. Стрий. Заказували розсувні двері. Заказ прийшов навіть раніше ніж планувалося. Все так як ми хотіли. Дякуємо за підказки під час замовлення. Гарних вам клієнтів!

Юлія
27 июня 2020 в 17:05

Заказывали входную дверь. Привлекли конкурентная цена и сопутствующие услуги. Между заказом и установкой двери прошёл всего день. Очень оперативно! Спасибо за качественное обслуживание и отличные цены. Отдельное спасибо парням установщикам. Рекомендую.

Никита
02 ноября 2018 в 1:56

Заказал фурнитуру по новой почте в Харьков, все пришло, сервисом доволен и качеством ручек тоже!

Мира
27 октября 2018 в 22:54

Два месяца ждали двери, т. к. Менеджер допустил ошибку. Доставку оба раза ждали до 9 часов вечера, хотя обещали привезти в 3-4 часа дня. Установщик двери с разницей в 4 недели называл разные суммы на установку. Неприятный осадок от сотрудничества.

Добавить отзыв