UAOTZYV.COM

International Lyceum Discovery School Героїв Дніпра

Адрес Київ, вулиця Героїв Дніпра, 33
Телефон +380 (99) 227-77-06
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
Сайт ilds.com.ua
Рубрики Лицей
Оценка 4.1 17 отзывов
Похожие компании в категории

International Lyceum Discovery School Героїв Дніпра отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Софія
30 августа 2023 в 21:57

Марино, а ви не думаєте, що вчителі які працюють на даний момент в закладі прочитавши негативні коментарі своїх "колег" не згідні з цим, і хочуть теж висловити свою думку та розказати про власний досвід? А Ви своїм: "Ви хоч самі вірите в те, що пишете " ставите під сумнів наше право говорити правду? Я працюю довго і мені просто неприємно це читати. Ось тому і написала свій відгук, який відстоює місце в якому я знайшла власну фортецю
Надіюсь на цьому можна закінчити. А всі кого щось цікавить, можуть знайти сайт закладу або сторінки в соціальних мережах і напряму запитати чи ознайомитися як живе НАША РОДИНА!

Марина
30 августа 2023 в 13:59

Подібні повідомлення про штрафи, затримки заробітної плати не дивина для цього закладу освіти, про це пишуть різні відгуки вже 3 роки, навіть є судові справи. Відгуки сьогоднішніх працівників є забаганкою Олени Павлівни, навіть відчувається її стиль. Колишні працівники мають право говорити і писати правду про те, як вчинили з ними, і що вони бачили і відчули на собі в цій псевдофортеці зі стінами з пенопласту. Ви хоч самі вірите в те, що пишете?

Ярослав
28 августа 2023 в 8:17

Вчитель цього ліцею вже кілька років. Здолали ковід, здолаємо і війну із тривогами та блекаутами. Всі технічні засоби ліцею в цьому допоможуть)
Взагалі Discovery School нагадує мені фортецю, де учні можуть відчути себе в безпеці та комфорті, як вдома. Тому, якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина отримала якісну освіту - рекомендую.
До речі, у нас є можливість обирати між дистанційним та очним навчанням. За ці роки ми вже вдосконалили свої навички та вміння викладати дистанційно, тому незалежно від обраного формату, навчання завжди буде зручним та ефективним.

Анастасія
28 августа 2023 в 7:10

Я Анастасія, у Discovery school працюю спортивним інструктором вже 5 років

Керівництву можу тільки подякувати
За штрафи чую вперше за усі роки роботи.

Керівництво завжди йде на зустріч,
Поганого нічого не можу сказати про цей заклад, тільки слова вдячності

Олексій
25 августа 2023 в 13:33

Я - Олексій, і я працюю вчителем англійської мови у Discovery School 2 навчальні роки. Хочу залишити цей відгук як вдячність за комфортну робочу атмосферу і можливості професійного росту. Робочий колектив - професійний та сфокусований на покращенні навчального процесу, робочі умови і графік - комфортний і гнучкий до змін, керівництво - адекватно реагує на будь-які питання і завжди готово йти на зустріч у складних питаннях, зарплатня - вчасно у повному обсязі.

У данному закладі існує стандарт для компетенції вчителів, який може бути точкою тріння для деяких, але негативні коментарі з цього приводу, чесно кажучи, дивні. Якщо працівник виконує свої прямі робочі обов'язки по стандарту, які претензії до керівництва можуть бути?

Я вважаю, що достовірність, компетентність і виконання обов'язків "колег", які залишають емоційно-маніпулятивні відгуки, не вказуючи, що за "штрафи" (в перший раз про них чую) і причини звільнення, можна ставити під великий сумнів.

Софія
24 августа 2023 в 9:10

Мене звати Софія, я вчитель математики в даному закладі. Працюю в "Діскавері Скул" вже 4-ий навчальний рік. Наш колектив - це команда, в якій всі один одного підтримують, діляться ідеями та готові завжди допомогти. Ми в пошуку гарних співробітників, і як в будь-якому закладі є зміна кадрів, тим паче під час війни (
Все що стосується "штрафів" та великої затримки по виплаті - НЕПРАВДА!
Ліцензія у закладі є, і на початкову і на середню школу.
Якщо працівник виконує свої обов'язки та працює на результат (а не робить вигляд) питань від керівництва мінімум, про який підвищений тон може йти мова?
Навідмінно від відгуків своїх "колег", імена яких мені незнайомі, я вказую достовірну інформацію!

Олена
18 августа 2023 в 19:49

Хочу застерегти всіх охочих працювати в Діскавері Скул. Постійні затримки заробітної плати є нормою для керівництва. Їм байдуже на твої особисті проблеми, твоїх дітей, твоє здоров’я. Після звільнення можуть придумувати якісь штрафи, претензії та погрози. Олена Павлівна – це не просто жахливий самодур-керівник, а ще й хамка, підвищення тону на колег для неї є нормою спілкування та т. З. Педагогічного етикету в стінах ліцею. Батькам слід звернути увагу на плинність кадрів в закладі, наявність діючої ліцензії, а також наявність укриття, яке б відповідало нормам. Якби так було все добре, то вчителі не звільнялися частіше, ніж йде дощ в Лондоні. Кількість учнів в закладі говорить сама за себе. І мені цікаво, це ж яке може бути підґрунтя не заплатити працівнику заробітну плату? ! А вам Юлій («рекомендував»), слід визначитися зі статтю!

Ірина
13 августа 2023 в 18:09

Повернулись наразі в Україну та дитина одразу захотіла до школи зайти - обнімашок було з усіма вчителями море! У найважчі моменти наші вчителі завжди були онлайн та на зв'язку, психолог та тьютори надавали допомогу, проводили певні заняття підтримки та зняття стресу, і ми раді що у нашого сина така чудова школа. Читаю тут відгуки і не вірю жодному слову. Так у нас помінялось кілька вчителів, але ми навіть раді, бо після вчительки на яку була колективна скарга батьків (її одразу звільнили, і це добре), прийшла до нас чудова вчителька, творча, усміхнена, вимоглива. Бажаємо нашій школі і всьому колективу - розвитку, та кроків вперед! А нашим дітям і всім всім - мирного неба. Швидше б ПЕРЕМОГА! Ми вас любимо! І всім радимо!

Юлія
17 июля 2023 в 21:31

Моя дитина навчається в даному закладі вже другий рік. Вчителі та адміністрація великі молодці, завжди підуть на зустріч та допоможуть у вирішенні питань які у вас виникнуть. Дитина ходить до школи з великим задоволенням.
Перед вибором школи зважала на багато факторів (програма, гуртки, кількість учнів і т. Д.) За рекомендацієм знайомих вирішила розглянути даний заклад, оскільки другі з 1 класу навчаються в цій школі і повністю задоволені навчанням.
Ліцей розміщений в двоповерховій будівлі з власною територією, нове приміщення, всі кабінети мають технічне забезпечення. Перед вступом в школу провели інтерв'ю (тестування знань) за результатами якого визначились з прогалинами у знаннях сина, які протягою перших місяців вчителі пропрацьовували з дитиною індивідуально.
Вчителі майстри своєї справи, вміють зацікавити дитину навчанням; постійно працюють на проєктами чим поглиблювати інтереси учнів.
А негативні коментарі як виявилось завжди мають певне підґрунтя.
Щиро рекомендував даний заклад!

Марія
11 июля 2023 в 1:02

Не рекомендую від слова зовсім. Найгірше місце роботи, де мені доводилось працювати. Керівництво дуже непорядне, постійно доводилось випрошувати зарплатню, яку ніколи повністю не виплачували. При звільненні навішали купу "штрафів" незрозуміло за що, мовляв не робила те, не робила се. Тільки би гроші не платити. Щиро рада, що більше не працюю в цій жахливій школі, ОБХОДЬТЕ СТОРОНОЮ ЦЕ МІСЦЕ, ЯК ВЧИТЕЛІ, ТАК І БАТЬКИ!

Natalia
19 августа 2022 в 0:00

Відгук для вчителів! Не рекомендую взагалі розглядати цю школу вчителям як місце праці. Постійні затримки з виплатами заробітньої плати. У відпустку відправляють без виплат. Коли звільняєшся, обдурюють на виплаті, кажуть що держава нічого не платить, а насправді вони ті гроші, що держава виплачує, рахують вам за заробітню плату і в конверті вам віддають вже набагато меншу суму. Лікарняні не оплачуються, ставлення до праці квітників жахливе, постійни крики та пресинг. Сподіваюсь ви будете уважно читати відгуки і не оберете цей шлях, який пройшла я.

Юрий
18 июля 2022 в 23:56

Уважаемые воспитатели, администрация и владельцы, выражаем вам огромную благодарность за то время, которое мы посещали и обучались в нашем детском саду (Оболонь)! За то, что нянчились, игрались, учили и, чего греха таить, терпели нашего непоседу Тимку) Спасибо за человеческий подход и бесценный вклад в развитие сыночка!

Аліна
13 июня 2022 в 0:33

В эту школу вот уже третий год ходит наш сын. Мы с мужем очень довольны, что отдали предпочтение именно ей. В классах в среднем по 10 детишек. Уже с первого изучают четыре языка, очень сильные знания дают с математики. И что интересно, несмотря на казалось бы большие нагрузки на детей, сынуля никогда ни на что не жалуется. За такое образование и денег не жалко.

Женя
23 декабря 2021 в 22:43

Школа невелика, у класах небагато дітей, але нам це подобається тим, що наша малеча отримує більше уваги, розуміння і знань, оскільки враховується її індивідуальність і інтереси. Одразу є садочок і гуртки, у кого декілька дітей — вранці відвезли, після обіду забрали разом, працівники хороші та привітливі, дитина дуже задоволена, як і ми.

Саша
19 декабря 2021 в 10:00

Потужна матеріально-технічна база, вчителі - професіонали своєї справи, хороший сервіс! Якщо необхідні якісні ґрунтовні знання дітям, то раджу Discovery School, окреме дякую Кухар Вікторії, професіоналізм найвищого рівня, після занять у школі й додаткові курси не потрібні.

Саша
13 декабря 2021 в 7:43

Впервые двери садика для нас открылись, когда малышке было 10 месяцев, это спасение для работающих родителей при отсутствии дедушек и бабушек и безумное переживание за ребёнка для мамы.
Я безмерно благодарна садику за подход к ребёнку, мы конечно как и большенство родителей дежурили под воротами) но за все полтора года у нас не было и дня когда ребёнок не хотел идти или же возникали проблемы.
С тёплом и нежностью могу его рекомендовать, конечно же с появлением второго ребёнка мы вновь постучимся в эти двери.

ПС (смена садика была лишь потому, что хотелось ребёнка отправить на плаванье и как писала ранее по отсутствию времени не было возможности водить, по этому выбирали сад с наличием бассейна.

Женя
23 ноября 2021 в 19:41

А мы учились до переезда на Голосеево в начальной школе нашего любимого лицея. И программа и атмосфера просто супер. С легкостью прошли тесты в 2 частные школы в Голосеево. Посоветовались еще с методистом и психологом в нашей школе какую лучше выбрать, т. к. Направления у школ разные, а наши Елены в школе нам все подсказали, т. к. Кто еще лучше, чем любимые педагоги, знает наше чудо лучше всех?) Мы любили, доверяли нашей школе а теперь еще и всем рассказываем о ней. Спасибо ВАМ!

Добавить отзыв