UAOTZYV.COM

Інститут Серця

Адрес Київ, вулиця Братиславська, 5А
Метро Чернігівська 1.79км
Телефон +380 (44) 291-61-31
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.heart.kyiv.ua
Рубрики Кардиологическая больница, Кардиолог, Детский кардиолог
Оценка 3.7 64 отзыва
Похожие компании в категории
КДК Серце та судини — Київ вул. Хорива 3а У приміщені клініки Особливі, 2 поверх, кабінет 209 та 213, вулиця Хорива, 3А
МЦ вертебрологии Добробут — вулиця Сім'ї Ідзиковських, 3

Інститут Серця отзывы

64
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
06 декабря 2023 в 22:29

Щире Людське Дякую проф. Борису Михайловичу Тодурову за створений інститут професіоналів, а також лікаря-кардіолога Зарецьку Вікторію Володимирівна за професійну допомогу, і данну надію на життя!

Марина
24 ноября 2023 в 14:06

Хамське відношення до відвідувачів. Санітарки кричать, щоб прибрали куртки з лавок, бо вони забруднюють стіни. Двері автоматичні на вході заблоковані, як можна провезти інваліда на візочку через звичайні вузьки двері з порожком?
Всі послуги платні. Гроші - в карман. Чеків не дають.

Наталья
13 ноября 2023 в 21:32

Я бы тоже могла оставить хороший отзыв, но не могу. Свекру меняли клапан, который через несколько месяцев, просто начал отваливаться. И когда привезли уже в тяжелом состоянии в больницу, провели обследование и сказали, никто ничего делать не будет, потому что Тадурова нету. И послали из больницы, ещё и сказали, что в таком состоянии жить ему осталась неделя. Ну и прожил чуть больше недели.

Оксана
27 октября 2023 в 15:35

Судячи з коментарів, лікарі гарні, допоміжний персонал поганий. Мені цікавить фінансова складова: нам озвучили ціну операції 145 000грн (три стенди). Два роки тому, судячи з коментарів, два стенди коштували 15 000грн. Хто взагалі виводить калькуляцію на послуги у клініці? Я хочу щоб все було прозоро і чесно і ми отримали чеки, виписки за надані процедури, які я маю офіційно сплатити, а не "покласти лікарю у тумбочку". Де можна ознайомитися з цінами на послуги Інституту серця?

Наталья
03 октября 2023 в 4:27

Якщо у вас немає дуже багато заощаджень та людини, що буде доглядати за вами під час
лікування - краще сидіти вдома. Перебування тут можна описати: спробуй вижити, може вдасться. Всі хочуть грошей, але часу на лікування і відповіді на питання не мають. Щастя, якщо після операції в подарунок не отримаєте ще якусь болячку…

Саша
13 августа 2023 в 7:31

Лікарі дуже сподобались, але жіночка в реєстратурі ніби не в дитячому відділенні працює, а десь на базарі. Ми розуміємо, що робота важка, але треба бути трошки терпиміше до молодих матусь і не чіплятися з ними в перепалку, коли вони просто помилилися

Люда
02 августа 2023 в 7:43

Доброго дня усім! Ми приїхали з Інституту серця, пробули два тижні. Дитині зробили операцію складну. Все добре. Велика подяка медичному персоналу за їхню працю. Дуже привітні та приємні від молодшого персоналу до завідуючого. Низький Вам Уклін. Усім рекомендую звертатися.

Скарбничка
30 июля 2023 в 12:11

Мама проходила обстеження в травні 2023 року. Тільки найкращі враження від сервісу, привітності медперсоналу та кваліфікації. Особливо завдячуємо Бесага Анні Валеріївні за її людяність та професіоналізм.

Максим
19 июля 2023 в 7:59

Я був би вдячний, якщо це повідомлення потрапить до керівництва закладу або МОЗ.

Ситуація полягає в тому, що моя дружина та її мати звернулися до цього закладу за направленням лікаря на госпіталізацію. Незважаючи на це, їм було відмовлено, пояснивши, що немає доступних лікарів, і попросили прийти в понеділок, можливо, тоді їх приймуть. У матері діагностували односторонню пневмонію. Ми лікувалися самостійно антибіотиками, які були призначені лікарем. Однак, після закінчення курсу лікування, при повторних аналізах виявилось, що стан погіршився порівняно з початковими показниками. Лікар прийшов до висновку, що потрібно пройти додаткове обстеження - КТ ангіопульмонографію. Якщо результати КТ виявляться поганими, може знадобитися інфузійна терапія. Нажаль, нам не вдалося пройти це обстеження.

Наголошую, що нам було надано направлення саме в цей заклад. Моя дружина та її мати знаходилися в закладі 24 червня 2023 року.

Вера
11 июля 2023 в 21:17

Современный кардиохирургический медицинский центр с современной техникой и инновационными технологиями. Проводят самые различные операции как на сердце так и по пересадке органов. В настоящее время посещаю центр в профилактических целях.

Юля
03 июля 2023 в 1:00

На карте укрытий институт помечен, как укрытие. Но в укрытие в него не пускают, очень интересно ‍️. Охранники с видом хозяев жизни отказывают. Других укрытий рядом нет (

Олег
17 июня 2023 в 5:11

Направили в цей заклад на обстеження УЗД серця дитині. Був приємно вражений якістю обслуговування і доброзичливістю персоналу, довго в черзі чекати не доводиться, адже приходиш на свій час. На вході потрібно одягнути бахіли (коли записуєшься про це попереджають). Всередині чистенько, доволі свіжий ремонт, в дитячому крилі у коридорі є іграшки, гірка і будиночок. Щоб записатися є певні проблеми, зумів додзвонитись тільки з 3 разу, але загалом інститут серця це не "совок" а рівень гідної приватної клініки.

Ян
30 мая 2023 в 5:25

Оцінку даю як людина, що лише привезла пацієнта в Інститут Серця: гарне розташування, паркінг, сама лікарня гарна сучасна, гарний під'їзд та виїзд з території. Очікуємо на результат обстеження, після чого можливо ще залишу відгук іншої тематики?

Игорь
24 мая 2023 в 23:01

Стара радянська система з чергами годинами, блатом по дзвінку або заводом знайомих лікарів і зневажливим відношенням до людей/пацієнтів. З'являється враження що тут і корупція процвітає. А на додачу ще - некомпетентні лікарі.

Tetyana Hamilton
28 ноября 2022 в 17:09

Если бы можно было поставить 0 заезд, я бы поставила. Мерзкое отношение к больным. Больше напоминает тюрьму, где за непослушание над тобой будут издеваться. Было это 6 лет назад. Мой отец вернулся оттуда сломленным физически и морально. Когда он заступился за другого больного (тот требовал отменить лекарства от которых ему плохо, а за это его постоянно усыпляли транквелизаторами), то моего отца увезли наверх и три дня меня к нему не пускали, под предлогом он спит. Его тоже все время усыпляли транквелизаторами и, как позже выяснилось, связывали руки, а на ягодице оказалась громадных размеров гематома, как от прокола чем то очень большим. Кисть онемела и не двигалась и не восстановилась до самой его смерти. Отец все время плакал, когда вернулся. А сосед по палате однажды сказал: " За что они вас так? ! ". Это заведения больше напоминает тюрьму строгого режима с бесчеловечным персоналом. Не думаю, что персонал был бы такими без позволения начальства. Какой поп такой и приход, как говорят. Никому не советую!

Женя
26 января 2022 в 20:31

Тут не волнует состояние и здоровье человека ни кого! Нам нужна была помощь специалистов. Но нас доже не впустили! При входе охрана! Ко врачам не доберешься! Это не институт сердца- это позор всей нашей стране! Человеческая жизнь абсолютно не цениться. На буквально выгнали в государственную больницу рядом, скорой помощи, там нас конечно же приняли без отлагательств, дали первую медицинскую помощь в срочном порядке, и в очередной раз спасли жизнь. Да, тут тараканы, ремонт ужасен, но тут работают реальные люди врачи которые всегда готовы прийти тебе на помощь и спасти твою жизнь прямо сейчас, а не через пол года по записи как это делается в подобных заведиях.

користувач
15 января 2022 в 23:31

Прооперирован в институте 04.11.21. В ходе операции хирургами принят ряд оперативных решений, которые изменили план операции. В частности, вместо протезирования клапана была выполнена его очистка и пластика. Шунтирование артерии выполнено не из вен ног, а веной из грудного отдела. Все это говорит о высоком уровне профессионализма специалистов института. Замечаний к проживанию и медперсоналу не имею. Огромное спасибо за выполненную операцию и заботу Тодурову Б. М, Марковец А. В, Дешевой А. В.

Саша
15 января 2022 в 22:22

Хочу подякувати лікарю-хірургу ЗеленчукуО. В, кардіологу ЯщенкоН О. За їхній професіоналізм. Ці лікарі з великої букви, спасли життя моєму чоловікові

Саша
22 ноября 2021 в 4:45

Сделать кардиограму, узы и заключение ребёнку заняло 5! Часов.
И это платно.
Раотники хдят коридорами расслаблено, никуда не спеша. Предварительная запись ничего не даёт. Всё равно потом в жиых очередях стоите. Система ещё та.

Ирина
26 октября 2021 в 12:43

Я искренне благодарю хирургов, кардиологов, анастазеологов и весь обслуживающий персонал за слаженную командную работу и за хорошее отношение к пациенту. Общаясь с другими, кто перенес операцию на сердце в других заведениях, еще раз убедилась, что не ошиблась выбрав именно этот Институт сердца для операции.

Добавить отзыв