UAOTZYV.COM

Институт эндокринологии и обмена веществ

Адрес Київ, вулиця Вишгородська, 69
Телефон +380 (44) 428-19-98
Часы работы
понедельник09:00-16:00
вторник09:00-16:00
среда09:00-16:00
четверг09:00-16:00
пятница09:00-16:00
Сайт iem.net.ua
Рубрики Больница, Медицинская клиника, Медицинская лаборатория
Оценка 4.4 78 отзывов
Похожие компании в категории
Поликлиника ГУ МВД Украины — вул. Вишгородська, 85
ISIDA Оболонь — просп. Володимира Івасюка, 22

Институт эндокринологии и обмена веществ отзывы

78
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
29 февраля 2024 в 11:50

14.02.2024р. Робила операцію у Остафійчук Мар’яна Васильовича. Повністю видаляли щитовидну залозу. Все пройшло чудово. Дякую лікарю і його команді за професіоналізм, уважне ставлення і розуміння. Лікаря однозначно рекомендую.

Онищенко Світлана
20 февраля 2024 в 22:42

Від щирого серця хочу подякувати лікарям і всьому медперсоналу та особисто хірургу Остафійчуку Мар'яну Васильовичу за проведену операцію по видаленню щитовидної залози на початку 2024 року. Ви справжній професіонал своєї справи. Спеціаліст від Бога. Ваша людяність, здатність терпляче пояснити всі нюанси підготовки до операції були для мене дуже цінні. Час в хірургічному та операційному відділенні минув швидко та на позитиві. Навіть після виписки я маю можливість отримувати консультації від Мар'яна Васильович а в телефонному режимі.
Будьте здорові Лікарю і давайте можливість бути здоровими Вашим пацієнтам!

Наташа
07 февраля 2024 в 18:48

Висловлюю найкращі слова подяки ендокринним хірургам Омельчуку Олексію Вікторовичу та Зінич Петру Петровичу за проведену мені операцію 15.02.23р. Була виконана операція: відіоасистована тиреоідектомія. Операція пройшла успішно, рубець - косметичний. Післяопераційний період пройшов без проблем і ускладнень.
Окремо хочу відзначити анастезіолога Лілію Олегівну за професіоналізм, чуйність та небайдужість.
Дякую Вам за ваші « золоті руки»! Бажаю тримати високий рівень і надалі!
З повагою, Наталія.

Кирилл
28 января 2024 в 16:05

Така ж була ситуація, дуже не приємний відбиток залишили, рецепція це взагалі окрема тема, наскільки некомпетентних та зухвалих співробітників я не зустрічав. Дуже рідко пишу відгуки, але тут не міг утриматися. Так само грубили, були максимально не зацікавлені щоб відповідати на поставлені питання, таке почуття, що люди просто так там сидять. Більше ніколи не повернуся до інституту ендокринології та іншим не раджу.

Наталія
13 декабря 2023 в 9:01

Хочу висловити велику подяку хірургу Остафійчуку Мар'яну Васильовичу. В травні 2023 мені була проведена операція. Операція пройшла успішно за що я щиро дякую Мар'яну Васильовичу та Таращенко Ю. М.
Також дякую інституту за дбайливе та хороше ставлення працівників. В цьому інституті та лікарні працюють професіонали своєї справи. Дякую!

Коля
02 декабря 2023 в 6:50

5.12.2023 оперувався в Омельчука Олексія Вікторовича, анастезіологом була Лілія Олегівна та асистував Зінич Петро Петрович. Хочу подякувати за професіоналізм, все було якісно та швидко. До лікаря завжди можна зателефонувати і запитати якщо виникають питання. Медперсонал доброзичливий та чуйний. Якщо виникли проблеми з щитовидною залозою то рекомендую саме цього лікаря.

Юлія
16 ноября 2023 в 15:02

Щиро вдячна Зіничу Петру Петровичу за його професіоналізм та по-правжньому золоті руки. Це лікар, який знайде підхід до будь-якого пацієнта, все детально розповість та обере найкращий варіант лікування. В моєму випадку після кількох місяців спостережень потрібна була операція. Зазвичай такі слова лякають, але не цього разу. Мені важливо, щоб лікар крім професійних якостей мав також гарні людські якості. Так от Петро Петрович - це людина з великої літери, людина з відкритим серцем, чесний, справедливий та максимально відкритий. Вже після першої консультації у лікаря я відчула спокій та впевненість у тому, що все буде добре. Саме так і вийшло, прооперувалась я 13.11.2023 в команді професіоналів (хірурги Зінич П. П, Коломійченко І. І, анестезіолог Щупачинська Л. О). Операція тривала 30 хв, після цього знаходилася добу під пильним наглядом персоналу. Це був найкращий в житті наркоз (а було їх в мене вже 5), так солодко я ще не спала. Лілія Олегівна - найкращий анестезіолог, дуже розумна жінка та професіонал своєї справи. Вже через годину після операції мій стан був чудовим, болю не було зовсім. Весь персонал що хірургічного, що реанімаційного відділень постійно був поруч та за потреби допомагав, не дивлячись на складні часи абсолютно всі були доброзичливі та емпатичні. Обслуговування було навіть краще ніж в приватних лікарнях, єдине чого не було - так це нового ремонту, але то не є для мене проблемою. Вранці 14.11 були зроблені перев'язки і мене відпустили додому. Лікар надав необхідні рекомендації та був на зв'язку. Все пройшло дуже комфортно, швидко і якісно. А що ще необхідно в ці дні, коли час на вагу золота. Бажаю Петру Петровичу та всій його команді процвітання, творчих здобутків, успіхів та миру. Від щирого серця рекомендую Зінича П. П. Як найкращого хірурга- ендокринолога!

Анна Палієнко
02 октября 2023 в 11:39

Хочу висловити щиру подяку лікарю від Бога Зіничу Петру Петровичу, а також Комісаренку Ігорю Ігорьовичу та чудовому анестезіологу Лілії Олегівній! Коли мій чоловік (36 років) знайшов у себе на шиї невелике ущільнення, то ми не сильно хвилювались, а дарма. Високий кальцитонін, підозра на медулярний рак щитовидної залози, як жахливий сон. Обстежувались спочатку в Луцьку (це наше рідне місто) але ту нам не змогли надати кваліфіковану допомогу, на жаль.
Дуже рада, що звернулись в Інстит ендокринології ім. Комісаренка і саме до Петра Петровича. Тут змогли чітко провести обстеження, поставити діагноз (медулярна карцинома щитовидної залози), заспокоїти і здійснити операцію на найвищому рівні. Операція дуже складна (видаляли щитовидку і лімфовузли) була проведена за 1.5 години без жодних ускладнень. Анестезія також вище всяких похвал, чоловік відійшов дуже легко. І взагалі відношення до пацієнтів у реанімації приємно вразило. Лікарі молодці! Аналізи після проведеної операції, слава Богу, дуже хороші, і ми надіємось, що хвороба більше не повернеться. Дякуємо!

Volodymyr
03 июля 2023 в 0:05

Хочу від імені всієї сім'ї подякувати кожному працівнику відділу хірургії ендокринних залоз за професійне відношення до своєї справи, чуйність та людяність. Ми дякуємо Богу та особисто Зінич Петру Петровичу, який успішно провів операцію по видаленню щитовидної залози. Щира подяка Петру Петровичу від усієї душі за його підтримку як до операції так і після неї! Це людина яка дійсно любить свою роботу та є проявом людяності і ввічливого відношення до пацієнтів! Ви знаєте, після операції ми здали повторно аналіз крові на кальцитонін, показник 0. Петро Петрович радів більше чим ми, бо ми ще до кінця не зрозуміли що рак подолано в самому зародку. Та ми ще й зараз не можемо це збагнути. Але це все результат професійних дій Зінича Петра Петровича, який просто подзвонив і сказав "Ви записані на госпіталізацію і я буду робити з вас ляльку". Довіра до лікаря та відчуття лікаря що зволікати не можна ні дня привели до такого неочікуваного позитивного результату. Дай Бог Вам Петро Петрович кріпкого здоров'я!

Татьяна
02 июля 2023 в 11:17

Оперувалася 07.06.2023 у хірурга вищоï категорiï Омельчука Олексiя Вiкторовича. Вдячна за успiшно та професiйно проведену операцiю та рекомендації. Жодне питання не залишається без вiдповiдi. Олексiй Вiкторович є професiоналом високого рiвня, якого можна порекомендувати людям, якi потребують допомоги.
Окрема подяка співробітникам хірургічного відділення за приділену увагу та допомогу у післяопераційний період.

Людмила
28 июня 2023 в 3:43

Оперувалася 22.05.23 у Остафійчука Мар'яна Васильовича. До того проходила двомісячне лікування під його контролем та порадами у професійних спеціалістів за направленням Мар'яна Васильовича. Завдяки такій підготовці, операція пройшла добре. Була лише незначна втрата голосу, яка минула за декілька днів. Наступні післяопераційні дні в стаціонарі були під постійним контролем хірурга: вчасні перев'язки, знеболюючі уколи, влучні консультації та психологічна підтримка. Вже минув місяць з того часу як оперувалася, та все ж, час від час отримую доречні поради, медичні консультації від Остафійчука М. В у телефонному режимі. Хочу висловити вдячність та побажати кар'єрного росту, витримки, доброзичливому та професійному хірургу. Подякувати слід також анестезіологам, які ретельно вивчали історію хвороби, провели тест на чутливість, слідкували під час операції та після неї. Це у мене не перша анестезія, тому є з чим порівнювати. В Інституті ендокринології найкращі анестезіологи! Медичний персонал добросовісний та відповідальний. У палаті регулярно проводилося вологе прибирання, винесення сміття. Враження від перебування тільки позитивні.

Александр
26 июня 2023 в 5:54

Не раджу звертатися у цей заклад. Може пощастить, і отримаєте нормальну допомогу, а може бути і навпаки - і пребування в ньому може стати шкідливим.

Ірина
23 мая 2023 в 17:30

Дякую велике гарному лікарю Гуді Богдану Богдановичу спеціалісту своєї справи і його команді. Оперувалась у Богдана Богдановича у травні 2023 року з діагнозом папілярна карционома. Дуже рада що потрапила до нього, уважна талановита людина.

Любов
12 мая 2023 в 19:10

Велика подяка лікарям високого класу Омельчуку Олексію Вікторовичу, Зіничу Петру Петровичу, анастезіологу Лілії Олеговні за їх золоті руки та добре ставлення до пацієнтів та всьому медперсоналу, який допомогав та уважно ставився до мене. Завдяки їм все пройшло добре Слава Богу! В клиниці чисто та добре годують, допомогають. Дай Бог їм здоров'я та наснаги в своєї справі.

Тарас
07 мая 2023 в 21:03

Хочу висловити слова сердечної дяки пані Наталі Кобринській, яка своїм професіоналізмом і знаннями творить диво щодня. Ви золота людина! Відчувати себе здоровим — це неймовірно цінне відчуття. Спасибі вам за все, що Ви зробили. Ваша праця — безцінна. У квітні 2023 року Ви провели оперативне втручання - тироїдектомію. Хочу ще раз подякувати Вам і побажати всього самого доброго, світлого і радісного в житті. Будьте здорові і даруйте можливість бути здоровими всім своїм пацієнтам, вірте в себе і завжди домагайтеся будь-якої своєї мети. Будьте шановані і улюблені, успішні і щасливі!
З шаною і повагою, Ваш пациент!

Наталия
05 апреля 2023 в 15:48

Делала операцию по удалению папиллярной карциномы щитовидки у Омельчук Алексея Викторовича, ассистировал Зиныч Петр Петрович, анастезиолог Щупачинская Лилия Олеговна. Всем, кто ищет помощи в решении подобных проблем, однозначно рекомендую! И хочу выразить слова искренней благодарности этой команде настоящих профессионалов и замечательных людей! Здоровья вам, человеческого счастья и творческих достижений.

Алексишинець
26 марта 2023 в 16:13

Хочу висловити щиру вдячність працівникам хірургічного відділення. Велике дякую хірургам: Омельчук Олексію Вікторовичу та Зінич Петру Петровичу, лікарю анастезіологу Лілії Олегівні і всім працівникам реанімаційноно відділеня за високий професіоналізм, золоті руки та чуйні серця. 21.03.23р мені була проведена операція, яка пройшла успішно. Тандем фахівців, у поєднанні з новітніми технологіями, помножений на професіоналізм, творить справжні дива.

Инна
28 декабря 2022 в 16:43

Хочу выразить огромную благодарность всем врачам института Комисаренко.
Лисова Зоя Григорьевна.
Хирургическому отделению, операция 19.12.2022, зоб огромного размера Зинычу Петру Петровичу, Омельчуку Алексею Викторовичу, анастазиологу Лилие Олеговне за профессионализм, за доброе сердце и человечность.
Дай Бог вам здоровья, чтобы ваши золотые ручки очень долго служили людям

Людмила
04 декабря 2022 в 14:52

Мені робили лапароскопічну операцію з видалення пухлини наднирника в інституті ендокринології ім Комісаренка. Дуже хороше відношення до пацієнтів, все пояснили і заспокоїли перед операцією. Велика подяка всій команді хірургічного та реанімаційного відділеннь, та особисто Омельчуку Олексію Вікторовичу. Якщо ваш хірург Омельчук О. В, то ви в надійних руках.

Ірина Квітка
28 ноября 2022 в 20:36

Хочу висловити подяку і велику шану Кобринській Наталі Яремівні за її людяність, професіоналізм і майстерність! Людина з великим серцем, талановитий лікар і красива жінка зі світлою енергетикою, яка просто чарує! Хай Вам щастить у житті, дорога моя спасителько! Бережи Вас Боже!

Добавить отзыв