UAOTZYV.COM

Інсталятор 3 стоковий сантехмаркет ТОВ СП УДТ

Адрес Київ, вулиця Васильківська, 55
Метро Виставковий центр 0.16км
Телефон +380 (44) 333-61-45
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
Рубрики Инженер-проектировщик, Строительный магазин, Поставщик отопительного оборудования, Поставщик систем горячего водоснабжения, Поставщик фильтров для воды
Оценка 4.3 7 отзывов
Похожие компании в категории
Інсталятор — вулиця Клеманська, 5
ARTKB — Проспект Перемоги, 67 Корпус G
ООО Альянсэнерго / Альянсенерго — Погреби, вулиця Лісова, 20

Інсталятор 3 стоковий сантехмаркет ТОВ СП УДТ отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
20 августа 2023 в 6:55

Огидно. Дзвонив на Васильківську, на: стаціонарний, мобільні, залишав на автовідповідач у робочий час сьогодні, 10.07.2023, повідомлення про те, що мені треба і що чекаю, коли передзвонять. Повторив це двічі (другий раз теж по колу набрав на всі номери) = НУЛЬ реакції. На Героїв Сталінграда дві жінки теж не сильно напружуються, яка більша - бачив як спить на роботі. Таксі викликають закриваючи магазин раніше часу, потім взагалі говорять на Клеманську звертатися з усіх питань та не відповідають більше. Круто продають? Це при тому, що працюють магазини всього до 17: 00. На Проспекті Правди людина трубку не бере, коли їй дзвонять, коли я, як покупець, у магазині перебуваю, зі словами: "не буду трубку брати, ще роботою завалять". На Щербакова була крамниця – там взагалі двері були зачинені зсередини і людина прямо стогонами тобі давала зрозуміти, що продає товар тобі роблячи ласку. Більш-менш без ентузіазму, але хоча б без негативних емоцій на Петровській та Клеманській працюють магазини. Відчуття, що співробітники втомилися і не хочуть працювати. Я прямо просочений цим, коли купую ящиками на тисячі гривень товар. Що ж вони транслюють коли до них за якоюсь дрібною фігнею приходять? Огидно, правда, як можна мати таке відношення до роботи? Ну змініть її, оновіть кадри більш енергійні. Або керівництво повинне перестати життя випивати зі своїх співробітників. Може робочий день нехай магазини починають на годину пізніше, щоб і виспалися краще співробітники, і покупці до 18: 00 мали більше шансів встигнути до вас заїхати та скупитися. Потрібно терміново змінити політику мотивації співробітників. Я як клієнт за звичкою їжджу і купуюся, але сьогодні після ігнор на Васильківській вже не витримав і розписав. Сподіваюся, керівництво прочитає і зробить висновок. Відповідайте на дзвінки тим, хто несе вам гроші, відповідайте в месенджери, намагайтеся краще контролювати корпоративну етику (дрес-код, стиль спілкування, доброзичливість, правила взаємодії з покупцями). Обновіть сайт нарешті: залиште актуальні адресителефони, прикріпіть якісь чатимесенджери для запитів, якщо трубку не зміг взяти співробітник і забув передзвонити. Відкрийте крапку в районі житомирської святошино, десь на перетині окружної проспекту перемоги - там трафік великий. Я щоб забрати свої замовлення їжджу по всьому місту і таки долаю все це небажання піти на зустріч мені, як покупцю, намагаючись встигнути до 17: 00.

Роман
30 ноября 2021 в 13:11

Очень удобный магазин СП УДТ. Большой ассортимент продукции. Умереные цены. Спасибо.

Сергей
07 ноября 2021 в 17:19

Купил счетчик холодной воды, цена практически как в интернете, но ждать не нужно доставку

Александр
17 декабря 2020 в 15:45

Есть много чего. Очень хороший магазин и приятный менеджер по продажам

Евгений
02 ноября 2020 в 6:17

Хороший магазин з відповідальним, професійним персоналом. Рекомендую!

Артем
23 октября 2018 в 15:47

Купував систему зворотнього осмосу. Була акція з великою знижкою. Продавці привітні та знавці своєї справи. Ціни теж приємні, і часто проходять акції з суттєвими знижками. Тепер постійний клієнт в них. Також є карта для постійних покупців. Рекомендую! Жалію тільки що не знав про них коли робив ремонт в квартирі. Дякую ща вашу працю!

Андрей
26 сентября 2018 в 17:16

Интсалятор по улице Васильковской. Подсказали то, что нужно. Такое впечатление что эта пара - владельцы магазина. А владельцы всегда более заинтересованы чем наемные.

Добавить отзыв