UAOTZYV.COM

Справочник организаций Київ: отзывы

Последние отзывы Київ


28 марта 2024 в 6:21

Хочу висловити вдячність команді майстрів файнобуд за швидкий і якісний ремонт моєї квартири. Від закупівлі матеріалів до завершення всіх робіт, все було виконано професійно. Майстри дотрималися обговорених термінів, які були встановлені у документах. Рекомендую цих працівників за високу якість робіт.

28 марта 2024 в 6:19

Хочу висловити подяку команді майстрів за швидкий та крутий ремонт квартири, який почався з закупівлі матеріалів і завершився повним виконанням всіх робіт! Ремонт "під ключ" – це супер! Все було організовано до найдрібніших деталей, без натяку на поспішання, проте майстри успішно дотрималися усіх заздалегідь обговорених термінів, які були закріплені у документах Рекомендую цю порядну команду майстрів

Тетяна о Alpaca School, Курсы
27 марта 2024 в 22:13

Вітаю)

Мій син зараз проходить навчання в Alpaca School. Хочу поділитися своїм захопленням від навчання/ Ми довго вагались стосовно придбання курсу, не з точки зору його корисності, бо його цінність ми розуміли на старті, головним питанням залишалось те, чи буде під силу опанувати матеріал у дитини шкільного віку. Адже переживали через відсутність необхідного життєвого досвіду. Та наші з чоловіком переживання були марними. З першого заняття наш син був зачарований лекціями та практичними завданнями, які проводилися досвідченими спікерами, особливо сподобались лекції Антона Мірного. Віктор з нетерпінням чекає на кожне нове заняття, а його інтерес та творчі здібності лише зростають.
Хочу висловити особливу подяку менеджеру Ользі, яка допомагає з усіма організаційними моментами і завжди готова прийти на допомогу з будь-якими питаннями. Одним з них виявилась необхідність зробити трішки паузу в опануванні курсу і дуже зручно те, що можна продовжити навчання та приєднатись до діючої групи, коли готові продовжити навчатись.
Тож, усім, хто відчуває зацікавлення в дизайні, відчуває, що хотів би отримати знання і цій галузі, але хвилюється, чи вдасться це зробити, однозначно рекомендую Alpaca School - з такою крутою командою професіоналів у вас все вдасться!
Велика вдячність команді Alpaca IT School. Ваша праця, підхід до роботи, знання та велике серце допомагають молодим талантам знаходити себе у світі дизайну. Дякую за вашу відданість та за те, що ви ділитеся своїм досвідом з наступним поколінням. Ми з нетерпінням очікуємо продовження навчання та нових досягнень разом з вами!

27 марта 2024 в 21:56

Часто купую саме через сайт. Там легше вибрати і забронювати потрібні ліки. Ще й ціни інколи вигідніші, ніж у самій аптеці.

27 марта 2024 в 21:55

Хороша аптека! Насправді в цій аптеці вигідно замовляти одразу багато ліків в домашню аптечку, бо бонусів багато дадуть. Завжди знаходжу все необхідне для лікування.

27 марта 2024 в 20:34

645 грн коштувала маска на одне око у стилі стімпанк. В інших магазинах дорожча ціна на маски такої якості

27 марта 2024 в 19:29

За все время пользования серьезных проблем не было, а мелкие вопросы всегда оперативно решаются через службу поддержки. Надеюсь, и впредь остаться с этим провайдером.

Інна о DARWINLAND, Курсы
27 марта 2024 в 16:35

До цієї школи я вже мала певні знання у сфері вебдизайну, але практика це завжди добре. Викладачі чудово пояснюють матеріал. Якщо зможете виділити декілька годин на тиждень, то все встигатимете.

27 марта 2024 в 16:20

Нормально, кредит отримав. Щоправда, не з першого разу. Потрібно обов'язково використовувати свій номер телефону, я ввів дружини, в результаті отримав відмову. Зі своїм номером гроші отримав.

27 марта 2024 в 16:03

Заняття по Python Complex проходили просто на одному диханні та в позитивній атмосфері з викладачами, які доступно пояснюють теорію (дуже на банальних та простих речах), завжди готові додатково пояснити, коли стикаєшся з питанням по своєму навчальному проєкту, та навіть після проєкту, коли я вже працевлаштувався. Дуже приємно, коли справді стараються навчити, а не для галочки, тому подяка школі, а особлива подяка менторам, котрі допомагали нам увесь цей нелегкий час!

Недавно добавленные предприятия

Стоматологія на Лук'янівці Epion Dental Center — вулиця Дмитрівська, 82

Sharafan beauty & boutique Салон Краси Та Магазин Одягу — вулиця Михайла Максимовича, 24б

Car-Building studio — Берестейський просп., 59

СТО GAGARINAUTO — вулиця Тодося Осьмачки, 61-А

Перукарня для всієї родини — вулиця Миколи Лаврухіна, 6

Osokor Nails — 55-а Садова б23

Стекло, Зеркало обработка, фасет — вулиця Бориспільська, 26 Б

Автосервіс D2 Garage — вулиця Марка Черемшини

Профігруп — вулиця Авіаконструктора Антонова, 2/32

Дудляр — просп. Юрія Гагаріна, 2/35