UAOTZYV.COM

iFix Позняки отзывы

Адрес Київ, просп. Петра Григоренка, 28
Метро Позняки 0.98км
Телефон +380 (93) 013-22-66
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт ifix.ua
Рубрики Ремонт электроники, Ремонт мобильных телефонов
Оценка 4.5 51 отзыв
Ближайшие филиалы компании
iFix Левобережная — вулиця Євгена Сверстюка, 2Б
iFix Олимпийская — вулиця Велика Васильківська, 72, магазин 312, 3й поверх ТЦ Олімпійський
Похожие компании в категории
Ремонт побутової техніки ALM-Service — просп. Миколи Бажана, 3
Skeleton. Ремонт електротехніки — просп. Петра Григоренка, 22/20

iFix Позняки на Петра Григоренка отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ксения
29 августа 2023 в 0:38

Професійно виконаний ремонт MacBook! Дякую! Оперативно, якісно, працюють на вихідні, рекомендую!

Женя
24 августа 2023 в 11:05

Ми клієнти Айфіксу вже на протязі багатьох років. Хлопці завжди вирішують всі, навіть найскладніші, питання. Завжди швидко, максимально чітко і людяно) Всім рекомендуємо! Завжди допоможуть!

Руслан
13 августа 2023 в 13:28

Доводилося поводитися кілька разів із розбитими телефонами. По ремонту все дуже швидко, якісно та найголовніше за нормальними цінами на відміну від інших сервісних центрів. Рекомендую цих хлопців!

Юлия
02 августа 2023 в 17:45

Вже багато років обслуговуємо техніку саме тут. Класний сервіс, швидке реагування в месенджері. Привітні спіробітники. Швидко та якісно! Мій ноут підняли з того світу, після того як на нього була пролита солодка вода з лимоном. Ще й інформацію зберігли.
Дякую за вашу роботу та людяність!
Рекомендую з чистим сумлінням

crapper
28 июля 2023 в 6:10

Сервіс топ! Допомогли відремонтувати макбук після невдалої чистки в іншому сервісі. Як би звернувся одразу міг би зекономити пару тисяч гривень. Рекомендую!

Тетяна
23 июля 2023 в 7:30

Круті майстри, які допомогли полагодити макбук. Дали рекоментації та допомогли підібрати зручний чохол. Дуже рекомендую!

Елена
14 июля 2023 в 1:19

Доповню свій відгук:
Компанія зі мною зв'язалася та замінили деталь, з якої накосячили. Головний офіс явно краще виконує свою роботу, ніж співробітники офісу Позняки. Сподіваюся, і саме керівництво зробить висновки із ситуації

Розповім свою чудову історію про цих ГОРЕ-СЕРВІС, сподіваюся іншим буде корисно! Ледве менше року тому звернулася до них із поломкою оригінального скла на камеру телефону. Змінили, питань одразу не виникло. Але через час за склом почав збиратися пилок, і з кожним днем ​​все більше і більше. У цей момент я повинна була вже насторожитися, що вони так собі! Повертаюся через місяць, щоб переробляли свій одвірок, а вони і без питань з легкістю погодилися замінити. Навіть не запитали про чек, а знаєте чому? Тому що їх тут не видають, і в іншому випадку довести свою правоту, як виявилося, стає неможливим!
І знову згодом я помітила, що в одному з режимів зйомка каламутна (режим не основний). Я про себе подумала, напевно, це за рахунок не оригінального скла. Зі спокійною душею ходила трохи більше півроку, знаючи про себе, що підбираю грошей на оригінальне скло і тоді повернуся поміняти. Настав час. Зателефонувала довідавшись за наявність деталі-підтвердили наявність. Приходжу-з'ясовується, що у наявність не виявилося, але обіцяли завести. Засмучена втраченого часу, йдучи назад, вирішила зайти в інший сервіс дізнатися за наявність деталі та пояснила проблему. І тут увага - майстри без розбору відразу побачили, що проблема зовсім не в склі, а в камері, яка потерта після ремонту! І що питання заміни скла це не вирішить! Мене як струмом вдарило!
І тут складаються всі карти-дзвонять з iFix і кажуть, що приїхало скло. Я повертаюся, здаю телефон у ремонт і, звичайно ж, проблема не усунулася. Що й вимагалося довести! Після розмовних перепалок віддала їм телефон на діагностику, щоб вони самі переконалися, що питання в камері після їх ремонту. Діагностика підтвердила, що справа в камері, але чомусь загадка! Горе-ремонтник не спростував, але й не підтвердив, що це їхня проблема. А головний їхній аргумент того, що я сама винна, що вже втретє не звернулася одразу.
ВИСНОВОК такий-здавши свій телефон у ремонт, ви заберете його в ЩЕ ГІРШОМУ СТАНІ!

Salazar
09 июля 2023 в 22:38

Другий раз я тут і знов вирішили мою проблему, а всі казали що в неділю ніхто не зможе, але не iFix.

Денис
24 июня 2023 в 4:00

Добридень!
Пишу із запізненням але хочу сказати велике спасибі співробітникам IFIX на Григоренка, рік тому міняв у них акум на Iphone і вже через півроку він перестав тримати заряд, хоча гарантія була один рік-в результаті я проходив з ним рік і телефон вже зовсім вимикався навіть на 20%, звернувся до них вже після закінчення терміну гарантії 14 червня, гарантія була начебто до 12го, співробітники без зайвих слів незважаючи на закінчення гарантії не стали вигадувати причини щоб продати новий акум - взяли телефон на діагностику, сміливо визнали, що був шлюб акума та поставили новий безкоштовно.
Дякуємо за професіоналізм, чесність та вміння визнавати шлюб, рідкість у наш час.
Тепер подивимося скільки прослужить новий)

Maks
18 мая 2023 в 9:20

Здавав ноутбук для заміни термопасти. Після заміни ноутбук перестав заряджається. Здав знову в ремонт за гроші. Почистили роз'єми. Після заміни термопасти нагрівається доволі сильно. Перебої зі звуком, час від часу звук через динаміки притухає. Це чітко помітно коли вставляти штекер підзарядки. Здається, що можна так вічно здавати в ремонт, а потім забирати і так знову і знову.
До цього не було жодних проблем.

Сергей
07 мая 2023 в 18:19

Розбив дуже сильно 6s хотів міняти дисплей. В сервісі порадили замінити скло. Замінив скло все супер. Ще й дешевше вийшло.

Олег
20 марта 2022 в 4:22

Телефон сделали хорошо, а главное быстро. Что не повлиляло на работу. Меняли в Iphone батерию и дисплей. Рекомендую

Volodymyr
26 февраля 2022 в 23:25

Якісно роблять ремонт. Єдине що намагаються нав'язати деякі непотрібні послуги, але не критично. Якщо знаєш що саме потрібно - варто на тому й стояти, в будь-якому разі результат буде гарний.

V. Jelev
06 февраля 2022 в 15:51

Обращался с заменой стекла и батареи на iPhone X - сделали в течении часа, качественно. Нету оплаты картой.

користувач
31 января 2022 в 17:09

Очень крутой сервисный центр профессионалы в своём деле! Быстро и качественно справляются с поставленной им задачей, особенно хочу отметить специалиста по имени Павел как человек и как профи Благодарю за помощь! Павел, Вы красавчик! Спасибо

Саша
29 января 2022 в 18:19

Ул Григоренко 28. Сервис центр по ремонту айфонов ifix. Рекомендую этот сервис. Очень быстро и качественно сделали ремонт тел. Так как в других сервисах намного дольше по строкам и цене. Рекомендую

Саша
15 января 2022 в 9:30

Не первый год и не один телефон ремонтировали в этой сети. Все супер. Четко, качественно и быстро

Юлия
11 января 2022 в 19:26

Муж сдавал в ремонт iphone11, отремонтировали сенсор. Все работало, через неделю наклеил стекло, купленное в другом интернет-магазине, и сенсор стал тормозить, не реагировал в лежачем положении. Думал, что проблема в экране, привёз сюда телефон (ещё действовала гарантия), девушка-специалист посмотрела, попросила снять стекло, и сенсор начал работать быстро и реагировать, как и раньше. Оказалось, дело было в стекле! Благодарим iFix за помощь!

Олег
01 января 2022 в 12:15

Спасибо за ремонт ай фона 6 - проклейка рамки экрана, замена аккумулятора, ремонт разъёма зарядки.
Быстро и качественно. Профессионально, с рекомендациями именно необходимых замен с вариантами по цене.
Очень вежливые сотрудники). Приятно.
Рекомендую!

користувач
26 декабря 2021 в 12:07

Огромное спасибо сотрудникам! Уделили время и решили мою проблему бесплатно и быстро! С большим уважением коллективу!

Добавить отзыв