UAOTZYV.COM

Ібіс отзывы

Адрес Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 27
Метро Шулявська 1.66км
Телефон +380 (800) 30-11-15
Часы работы 09:00-19:00
Сайт ibis.net.ua
Рубрики Охотничий магазин, Оружейный магазин, Магазин ножей, Стрелковый клуб
Оценка 3.2 34 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Ибис / ІБІС. Зброя — Несторівський провулок, 7/9
ИБИС рыбалка - второй магазин по этому же адресу. — бул. Миколи Міхновського, раніше, Дружби Народів, 7
Похожие компании в категории

Охотничий магазин Ібіс отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юра
02 ноября 2023 в 4:34

1. Продаєте під час війни з цінами - космос
2. Хамство від касира
3. Сервіс налагодження- 3 рази звертався, купляв усе в Ібісі, за ремонт тричі здирали
4. Перед виїздом запитува чи варто їхати і чи тир при купівлі буде доступний?
5. Давайте ви як такі спеціалісти - замінемось) Ви на схід, я на жилетку зелену, можу нести і обіцяти сервіс і гарантію два тиждні! Ібашье за мене в окоп!

Виталий
27 октября 2023 в 23:08

Неймовірний досвід! Мій друг і я вирішили зробити подарунок нашим дружинам і влаштували собі час у тирі. Запрошений тренер була дуже доброзичливим та допомогла нам покращити наші навички стрільби з пістолетів. Ми провели незабутні півтори години, насолоджуючись конкурентним духом та дружньою атмосферою. Безумовно, це був гарний подарунок для наших дружин та найкращий час, проведений разом!

Johnatan
02 сентября 2023 в 15:10

Нульовий сервіс в Тирі. Для людей що прийшли вперше дуже жорстке та неадекватне ставлення до людей. Рекомендую навіть не розглядати як місце для першого досвіду стрільби

Дарья
04 августа 2023 в 23:52

Дзвонила 4 серпня 2023, щоб дізнатись про індивідуальні заняття, інформацію чітко не надали, питають "а нашо воно вам? ". Дякую, супер

Александр
20 июля 2023 в 21:23

Приїхав глянути нарізну зброю. Заодно відремонтувати пневматичну. Поставилися з розумінням до моєї проблеми і все швидко відремонтувати. Стосовно нарізної отримав максимально розгорнуту консультацію. Показали розказали порадили. Поки чекав ремонт зайшов у тир і теж отримав чудовий сервіс і позитивні емоції. Дякую.

Алексей
07 июня 2023 в 16:29

Потрібно було відремонтувати пневматичну рушницю, яку пошкодила неадекватна людина. Була зламана мушка та сильно пошкоджене ложе. Рушниця виглядяла погано, хоча і працювала. Знайшов цей магазин випадково і вирішив спробувати відремонтувати рушницю, щоб виглядала гарно. Відвіз її у цей магазин. Всередині дуже гарно. Сам магазин, є тир, також є кафе. Рушницю прийняли, назвали ціну та сказали, що передзвонять. На наступний день набрали, уточнили, що потрібно замінити та сказали очікувати. Через годин 5 передвозинили і сказали, що все готово. Я здивувався, що так швидко виконали роботу. Ще більше здивувався, коли побачив якість виконаної роботи. Рушниця була як нова, навіть краща. Повністю замінили пошкоджене ложе та поставили нову круту мушку, кращу за попередню. Дуже задоволений сервісом.

Антон
26 мая 2023 в 3:01

Чудовий тир. Займаюся тут уже понад рік. Великий вибір зброї (від пістолетів, до снайперських гвинтівок. Від AUG до Томпсона) та чудові інструктори. Зручне розташування. Рекомендую

Віктор
18 мая 2023 в 23:08

Майстерня супер, що по оптиці так і по зброї! А ось продавці в магазині закінчені, 10 осіб у залі і за винятком 2 зайняті своїми справами, на запитання відповідають з таким ласком шо відразу хочеться послати за кораблем. Завжди купую в магазині на проспекті С. Бандери і різниця в обслуговування просто разюча. Ще раз респект майстрам та тиру.

Archi
15 июня 2022 в 22:34

Суровые люди. Даже кассир девушка в мини туда же. Побольше улыбайтесь и будьте более приветливы.

Артём
23 апреля 2022 в 20:55

Зробив інтернет замовлення, очікував удвічі більше, ніж обіцяли. Прийшов у магазин, а половини замовлення немає, всже продали, хоча резерв ще діяв. Ще й продавець у відділі патронів невічливий.

Fox
30 марта 2022 в 10:07

В этом магазине регулярно продают не качественный товар брал патроны в пистолет попались бракованые. С горем пополам поменяли. Теперь купил два газовых балончика оказались подделка. Хотя продавец уверял что он германский. Не советую этот магазин.

Artrm
10 марта 2022 в 3:48

Хотел взять ПМ, консультанты уговаривали что Форт лучше, в итоге с 10 выстрелов 2 раза клинит. В сервисе сказали что это же форт, они только одними фортовскими патронами стреляют, а вы лицензированым Вием пробовали. Но по скольку патронами Форт он тоже клинит то сдал всё таки в ремонт, что бы сдать пол часа простоял в очереди, сказали сделают по гарантии
Подозреваю что по ходу консультантам процент идёт от продажи. Не берите.
100 раз пожалел что связался с Ибисом и Фортом

Виктор
21 февраля 2022 в 23:47

Отличное место для разнообразия досуга и для профессионалов и новичков стрельбы.
Вежливый и грамотный персонал подскажет и научит пользоваться оружием и подобрать, если есть необходимость.
Рекомендую

Сергій
15 февраля 2022 в 17:13

Тир, магазин, мастерская, курсы обращения с оружием с выдачей документа для разрешительной системы. При входе требуют предъявить один из действующих документов: ковид-сертификат, сертификат о выздоровлении, плр-тест или экспресс-тест на антитела.

Vasyl
13 февраля 2022 в 10:49

Дуже цікаве місце, приємний персонал, все розкажуть, покажуть, пояснять. Відвідувачів досить багато, що свідчить про популярність серед відвідувачів, які спеціалізуються на зброї. На вітринах багацько товару, на все акуратно причеплений цінник. Також дуже просторо, працівники дотримуються карантинних заходів в вимог. Свої першим відвідуванням магазину - задоволений. Рекомендую.

lijka
11 февраля 2022 в 23:54

ОТВРАТИТЕЛЬНО!
ВОЗМУТИТЕЛЬНО!
НЕ ПРИСТОЙНО!
ПОЗОРНО!

Некто в кепке в намордноке ограничило меня в перемещении.
Требовало предоставить некий (сертификат).
Я обяснил что не нуждаюсь вего помощи и что желаю пройти к мастеру.
Но, увы.
Напоминаю.

Сертификаты - это «документ» свидетельствующий о факте обращения к врачу и состоянии здоровья.
Согласно ст. 39-1 — конфиденциальная информация, которую каждый имеет право не разглашать.

Закон Украину о здравоохранении ст. 39-1 Пациент имеет право на тайну о состоянии своего здоровья, факте обращения за медицинской помощью, диагноз, а также о сведениях, полученных при его медицинском обследовании.

Так же.

Уголовный кодекс ст. 356 (Самоуправство),
ст. 364 (злоупотребление служебным положением),
ст. 365 (Превышение полномочий работником правоохранительного органа) —
Реализация непредусмотренных полномочий является преступлением согласно Уголовного кодекса.

Ольга
27 января 2022 в 18:00

Кто любит оружие и есть деньги, обязательно понравится. Инструктора отличные, оружие на любой вкус

Роман
26 января 2022 в 20:16

Классный магазин для охотников и рыболовов! Можно выбрать и найти все на любой вкус и финансовые возможности! По мимо выбора товара, сразу же можно отстрелять Оружие! Есть Тир для тренировок и пристрелок!
Персонал всегда подскажет и подберёт все что нужно! Можно так же заказать Оружие и аксессуары!

Dimitros
25 января 2022 в 3:21

Ставлю 4 зірки виключно хорошим майстрам з сервісного центру. Хлопці молодці!
Магазин - так, є асортимент, практично для всіх груп товарів, але! Ціни вище середніх і, тим більше, вони ну дуже далекі від MSRP цін виробників. А ще погано що вони підтримують незаконно-мусорську дозвільну систему, що є абсолютно неприйнятним.

Иван
22 января 2022 в 11:28

С этой системой " карантина " ибис сдурел и опустился ниже плинтуса: не правил, ни законов, ни читать не умеют.
Сервис упал на 0.
Чувствую что потеряют много клиентов.

Добавить отзыв